ελληνική μουσική
397 online   ·  205.987 μέλη

Ο Έρωτας κι ο Ουρανός, ένα Αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου

tranzistoraki
Φθασμένος
Chat
03.05.2008, 06:55

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού, διοργανώνει στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Πολιτιστικό Κέντρο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (Πειραιώς 254, Ταύρος)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 και ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΙΟΥ, 8:30 ΜΜ

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
«Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ»

Τραγουδούν:
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
ΤΡΙΦΩΝΟ
Συμμετέχει ο ηθοποιός ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ


Με το τίτλο «Ο Έρωτας και ο Ουρανός», η  Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών- Κολλεγίου Ψυχικού διοργανώνει δύο μεγάλες συναυλίες τη Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου στο «Θέατρον», Ελληνικός Κόσμος,  αφιερωμένες στη Λίνα Νικολακοπούλου.

Μια ανθολογία από την πορεία των τριών  δεκαετιών  που η Λίνα Νικολακοπούλου εκπέμπει, με άξονα το τραγούδι, το σήμα της και καθρεφτίζει στους στίχους της τα συναισθήματα μας, τις ανάγκες μας, την καθημερινή μας ζωή.

Η Χάρις Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Σταμάτης Κραουνάκης, το Τρίφωνο και ο Γιώργος Καραμίχος θα ερμηνεύσουν τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου και θα ενώσουν τις φωνές τους με τη δική μας στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα αλληλεγγύης μέσα από την αφιλοκερδή τους προσφορά.

Δυο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος παραστάσεις με τραγούδια σταθμούς μιας μακράς πορείας και μιας ξεχωριστής περιπλάνησης στο σύγχρονο τραγούδι της χώρας μας. Τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ και εξακολουθούν να τραγούδιουνται από τον κόσμο με το ίδιο πάντα πάθος.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 13 εξέχοντες μουσικοί οι οποίοι θα συμπράξουν με την  Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ενώ σημαντική θα είναι η συμμετοχή της μαθητικής Χορωδίας του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού. Τον σχεδιασμό των φώτων έχει αναλάβει η Ελευθερία Ντεκώ.
Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε  εθελοντική βάση. Σκοπός της είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου, μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων.
Το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου ιδρύθηκε από τον Στέφανο και την Πηνελόπη Δέλτα και αποτελεί το ακρογωνιαίο λίθο της παιδαγωγικής-κοινωνικής φιλοσοφίας του. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε -όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα- «να μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση που δίνει το Κολλέγιο ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως». Το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια κάθε χρόνο σε περίπου 400 παιδιά με συνολικό ποσό που, κατά το σχολικό έτος 2006-2007, ανήλθε σε € 1.401.320.

Τιμές εισιτηρίων: € 103, € 83, € 63 , € 43

Προπώληση εισιτηρίων :
Τηλεφωνιικά :     210-7234567
Ticketservices :   Εκδοτήριο στην οδό Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)
Μέσω internet :  www.ticketservices.gr

πηγή www.link4u.gr


#1   
mi_me_oneireuteis
Περαστική Νότα
Chat
11.05.2008, 01:47

Θα'ναι εξαιρετικά πιστεύω! Μακάρι να μπορέσω να πάω (και να βρω και εισιτήριο).


#2   


Αυτά τα διάβασες;