αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
AlfaWolf on the Blog
"Ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια εκείνων που έχουν το κουράγιο να ονειρεύονται και που παίρνουν το ρίσκο να ζουν το όνειρό τους -ο καθένας ανάλογα με το ταλέντο του"
Home

17 Νοεμβρίου 2011, 22:34
Αποχαιρετιστήρια εκπομπή


video 


19 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


04 Νοεμβρίου 2011, 20:01
F**K You Papandreou


video 


- Στείλε Σχόλιο


28 Ιανουαρίου 2011, 14:43
30 Χρόνια 30 φίλοι


Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου Ο Γιάννης Κούτρας θα είναι καλεσμένος στο Wolf On Air και θα κουβεντιασει με τον Νικόλα (AlfaWolf) με αφορμη το νεο του διπλό  cd & dvd «Γιάννης Κούτρας - 30 χρόνια 30 φίλοι»

Ένα χρόνο προετοίμαζε αυτή τη συναυλία στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα για να γιορτάσει τα 30 του χρόνια στη δισκογραφία. Στην πρόσκλησή του ανταποκρίθηκαν 30 φίλοι, που ήρθαν να τον τιμήσουν, τραγουδώντας μαζί του και αφιερώνοντάς του τις ερμηνείες τους. Οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γεωργία Γραμματικού, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κώστας Λειβαδάς, Κώστας Μακεδόνας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Μεράντζας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Σάκης Μπουλάς, Μάνος Ξυδούς, Λάκης Παπαδόπουλος,  Σπύρος Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Τουρκογιώργης, Διονύσης Τσακνής και Υπόγεια Ρεύματα, μοιράστηκαν εκείνη τη βραδιά τη σκηνή και τα τραγούδια τους με τον Γιάννη Κούτρα.

Η συναυλία αυτή κυκλοφορεί τώρα σε διπλό CD και DVD με τίτλο «Γιάννης Κούτρας - 30 χρόνια 30 φίλοι» από το label Μικρός Ήρως καταγράφοντας τις ανεπανάληπτες ερμηνευτικές στιγμές που έζησαν όσοι παρακολούθησαν από κοντά αυτή τη γιορτή! Όπως για παράδειγμα τα: «Άννα μην κλαις», «Ένας νέγρος θερμαστής από το Τζιμπουτί», «Θα ’θελα να ’σουνα εδώ», «Federico Garcia Lorca», «Όταν βλέπετε να κλαίω», «Τσάμικος», «Βασιλική», «Θεσσαλονίκη» και αμέτρητες ακόμα! 

Όσοι απο εσάς έχετε κάποια ερώτηση για τον Γιάννη Κούτρα καταθέστε την κάνοντας κλίκ εδώ


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


18 Ιανουαρίου 2011, 02:12
Η Σοφία Παπάζογλου στο ραδιόφωνο του ΜΗ


Το Σάββατο 22/1/2011 Η Σοφία Παπάζογλου κουβεντιάζει με τον Νικόλα (AlfaWolf)

20:00 -22:00

Ακούστε το σχετικό Spot

 

Η Εκππμπή για όποιον την θέλει ειναι εδώ και μπορει να την κατεβάσει

Πρώτο μέρος

Δεύτερο μέρος


15 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


12 Ιανουαρίου 2011, 15:29
Αφοι Κατσιμίχα Τα Πρέπει και τα μή μιας καριέρας


Μια χρονογραφία της καριέρας τους

Με αναφορά σε όλα τα albums που εξέδωσαν

με χρονολογική σειρά έκδοσης.

Αλλα και σε κάποια άγνωστα σε πολλους τραγούδια

Αν σας αρέσουν οι Κατσιμίχα και θέλετε να μαθετε περισσότερα αυτή είναι μια ευκαιρία  

Μην το χάσετε

Αυτο το Σάββατο 15 / 1 2011 στής 8 ώρα Ελλάδος  

Ακούστε και το σχετικό Spot

 


15 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


05 Ιανουαρίου 2011, 15:08
Ποιος είπε ότι δεν βγαίνουν σήμερα όμορφα τραγούδια??


Ποιος είπε ότι δεν βγαίνουν σήμερα όμορφα τραγούδια??

βγαίνουν και μάλιστα μοσχοβολούν Ελλάδα :))))

Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς ετοίμασε το cd «Ελλάδα γειτονιά μου» με τραγούδια που περιγράφουν μνήμες και βιώματά του από γειτονιές της Ελλάδας στις οποίες έζησε και μεγάλωσε. Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύονται από γνωστούς τραγουδιστές, όπως : Νίκος Δημητράτος,, Παντελής Θαλασσινός,, Γεράσιμος Ανδρεάτος , Φωτεινή Σαββατιανού Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Γιάννης Λάρδης και Κατερίνα Χατζηβασιλείου

To Σάββατο 8/1/11 ο Θοδωρής Ξυδιάς είναι καλεσμένος του Νικόλα (AlfaWolf) στην εκπομπή Wolf On Air και ωρα 20:00 – 22:00 για να ακούσουν μαζί τα τραγούδια του νέου αυτού cd και να περπατήσουν στις γειτονιές της Ελλάδας, αλλά και του ελληνικού τραγουδιού.

Ακούστε το σχετικό Spot

     

Η κονσερβούλα της εκπομπής για όποιον δεν την άκουσε η για όποιον θέλει να την ακούσει ειναι στον απο κάτω σύνδεσμο .

Θοδωρής Ξυδιάς Ελλάδα Γειτονιά μου 8-1-11.mp3

ΠΡΟΣΟΧΗ

Απαγορεύετε παρουσίαση του έργου όλου η μέρος αυτού στο κοινό χωρις την άδεια του

Παραγωγού (AlfaWolf) Η εξουσία του δημιουργού, να επιτρέπει ή να απαγορεύει την παρουσίαση του έργου στο κοινό, δηλαδή να κοινοποιεί το έργο του στο κοινό, ενσυρμάτως ή ασυρμάτως ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, καθώς και να καθιστά προσιτό το έργο του στο κοινό κατά τρόπο ώστε οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση στο έργο αυτό, όπου και όταν επιλέγει ο ίδιος, συνήθως δηλαδή, την παρουσίαση του έργου στο διαδίκτυο, όπου οποιοσδήποτε χρήστης έχει πρόσβαση όποτε το επιθυμεί. Η εξουσία της περίπτωσης αυτής, ασκείται κυρίως αναφορικά με την έκθεση έργων τέχνης στο κοινό και ο παραβάτης δεν δημιουργεί νέα υλικά υποστρώματα του έργου, HTUδηλαδή αντίτυπαUTH (δεν εντάσσεται δηλαδή εδώ η περίπτωση της αναπαραγωγής του έργου). Τα δικαιώματα αυτά του δημιουργού, δεν αναλώνονται με οποιαδήποτε πράξη παρουσίασης στο κοινό με την έννοια της παρούσας ρύθμισης. Συνεπώς δεν ισχύει εδώ η Αρχή της Κοινοτικής ανάλωσης δικαιώματος (βλ. HTUΕισαγωγή αντιτύπωνUTH) και οι δημιουργοί διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν την εκμετάλλευση του έργου τους στις λεωφόρους της κοινωνίας της πληροφορίας (ν. 2121/93, άρθρο 3, παρ. 1, στοιχ. η και Οδηγία 2001/29/ΕΚ της 22ας Μαΐου 2001 για την εναρμόνιση ορισμένων πτυχών του δικαιώματος του δημιουργού και συγγενικών δικαιωμάτων στην κοινωνία της πληροφορίας, ΕΕ L 167/10, άρθρο 3 παρ. 3).

 

 


18 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
alfawolf
Νικόλας
Ραδιοφωνικός Παραγωγός - Μουσικός - Τραγουδιστής
από Εξωτικά ΠατήσιαΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/alfawolf

Οτι με απασχολεί κατα καιρούς


Σαν Μουσικός παραγωγός έχω κάνει εκπομπές στην:

Σαντορίνη στον 106,4

στην Θεσσαλονίκη στον Scan fm και στον Μetropolis

στην Αθήνα στον Αθήνα 984

και στο διαδίκτυο για λίγο διάστημα στον EllinikosFm.com
Από τον Μάρτιο του 2010 έως τον Δεκέμβριο 2011 με το Wolf On Air από το ραδιόφωνο του Music Heaven με πολλά αφιερώματα (Μάνος Ξυδούς, Γιώργος Ζαμπέτας, Παύλος Σιδηρόπουλος, Αφοί Κατσιμίχα, Ελληνικό κινηματογράφο, 25η Μαρτίου 1821, Ελληνική underground σκηνή, Νίκος Καββαδίας, Σταύρος Κουγιουμτζής, Νίκο Παπάζογλου, Μανώλη Ρασούλη, Καίτη Χωματά, κα) αλλά και συνεντεύξεις ( Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λιζέτα Καλημέρη, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Χαλκιάς, Σοφία Παπάζογλου, Πάνος Μπούσαλης, Γιώργος Ζήκας, Θοδωρής Ξυδιάς, Τζώρζια Κεφαλά των (ΜΠΛΕ), Κώστας Σμοκοβίτης, Γρηγόρης Τζιστούδης, Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψιλά ρεβέρ) Μανώλης Μητσιάς κα ) η έλλειψη ελεύθερου χρόνου με ανάγκασε να σταματήσω για λίγο (ελπίζω) χρονικό διάστημα.
Συνεχίζω βέβαια να εμφανίζομαι στο Night Out κάθε ΠαρασκευοΣάββατο στην Πλατεία Κολιάτσου

Για το Facebook μου clik στην εικόνα


Tags

radio ραδιο μουσική ελληνική ροκ classic rock wolf alfawolf
Επίσημοι αναγνώστες (29)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης