αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
AlfaWolf on the Blog
"Ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια εκείνων που έχουν το κουράγιο να ονειρεύονται και που παίρνουν το ρίσκο να ζουν το όνειρό τους -ο καθένας ανάλογα με το ταλέντο του"
Home

27 Απριλίου 2012, 15:55
Χάρρυ Κλύνν: Με λένε Βασίλη και θα σας καταψηφίσω ( VIDEO )


O Χάρρυ Κλυνν δίνει το δικό του μήνυμα με ένα ανάλογο βίντεο. κλίκ στο εδώ για να το δείτε !!!

 

"Ονομάζομαι Βασίλης Τριανταφυλλίδης είμαι ενεργός πολίτης για αυτό ψήφιζα πάντα όπως και εσείς τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για να έχει η χώρα μου ισχυρή κυβέρνηση", αναφέρει σε ασπρόμαυρο φόντο με την ελληνική σημαία και συνεχίζει:

"Για να μπορεί η χώρα μου να βαδίζει την οδό της ευημερίας και της προόδου. Αλλά όχι πλέον αρκετά κράτησε αυτή η κοροϊδία, κατακλέψατε το δημόσιο χρήμα, μετατρέψατε τη χώρα μου σε προτεκτοράτο, δημιουργήσατε στρατιές ανέργων, βυθίζεται τους Έλληνες στην απελπισία και στην οικονομική εξαθλίωση και έχετε το θράσος να ζητάτε τη ψήφο μας για να μας αποτελειώσατε γιατί μας θεωρείτε του χεριού σας. Τι θα κάνουν οι μαλάκες θα μας ξαναψηφίσουν".

"Οι μ@λάκες ξύπνησαν και θα σας μαυρίσουν", βροντοφωνάζει.

"Με λένε Βασίλη είμαι ενεργός πολίτης και θα σας καταψηφίσω", καταλήγει τονίζοντας πως "μ@λάκας έπαψα να είμαι. Ευχαριστώ".


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


24 Απριλίου 2012, 15:12
Η Κατερίνα Μουτσάτσου φωνάζει «Είμαι Ελληνίδα» και κάνει το γύρο του κόσμου


Ένα εξαιρετικό video κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί. Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου φωνάζει "Είμαι Ελληνίδα" και στέλνει το μήνυμα του τι πραγματικά είναι Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το υπέροχο video που ετοίμασε και εξηγεί τι σημαίνει "Ελλάδα" και "Έλληνας".

Γεια,

Δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτρα. Δεν πίνω ούζο, σπάω πιάτα ή λέω "Όπα" στην καθημερινότητα μου. Δεν ξέρω τον Γιώργο, το Γιάννη ή το Νίκο από την Ελλάδα αν και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλοί. 

Η χώρα μου είναι δημοκρατική, εξάλλου αυτή εμπνεύστηκε τη δημοκρατία. Μιλάω ελληνικά και άλλες πέντε γλώσσες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου μιλούν πολλές ξένες γλώσσες. Θα μπορούσα να "ράψω" τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση.

Πιστεύω στον ελληνισμό... Όλος ο κόσμος εμπνεύστηκε από τα ιδανικά του.  Και αν οφείλω σε κάποιους χρήματα σήμερα - και δεν είμαι η μόνη που οφείλει - είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της ελεύθερης αγοράς. Και αν με κρίνεις σήμερα είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της κριτικής.

Πιστεύω στην ελευθερία και αν χρειαστεί θα διαδηλώσω. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες πάνω από 600 νησιών.Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση. Και η οικογένεια μου είναι ένας ιερός θεσμός.

Με λέτε Greek αλλά είναι Ελληνίδα. ΌΧΙ Greek, ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Το όνομα μου είναι Κατερίνα... Και είμαι Ελληνίδα.


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


20 Απριλίου 2012, 20:43
Ο Δημήτρης Μητροπάνος, μέσα από τα δικά του λόγια


«Ο Ζαμπέτας είναι ο μόνος άνθρωπος στο τραγούδι ο οποίος με βοήθησε χωρίς να περιμένει κάτι».

 

«Δυστυχώς, δεν έχουμε άξιους πολιτικούς, ακόμη και εκείνοι που δεν φάγανε, αν δεχτούμε ότι υπήρξαν και τέτοιοι, είναι το ίδιο συνένοχοι επειδή γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτε. Δεν έχω καταλάβει ποτέ, αυτήν την καμένη γη, που έλεγαν όλοι ότι παραλάμβαναν, και σκοτώνονταν για να την πάρουν, τι την ήθελαν αυτήν την ξεραΐλα, όπως δεν έχω καταλάβει τι τους χρειαζόμασταν τους Ολυμπιακούς».

 

«Ο δημιουργός είναι που χαράσσει τους δρόμους, ο τραγουδιστής είναι εκτελεστικό όργανο».

 

«Λαϊκό τραγούδι δεν υπάρχει σήμερα με την έννοια που το είχαμε μάθει σε παλιότερες δεκαετίες. Από την ώρα που μάθαμε να κλίνουμε σε όλους τους χρόνους το ρήμα βολεύομαι, μας έμειναν μόνο τα ερωτικά τραγούδια και τα χαζοτράγουδα της εκτόνωσης».

 

«Ο Καζαντζίδης τραγούδαγε μοναδικά τη φτώχεια και την προσφυγιά. Όταν οι εποχές άλλαξαν, μοιραία αυτά τα τραγούδια δεν ακούγονταν. Τώρα που ξανάνοιξε το ίδιο κεφάλαιο, αφορούν πάλι πολύ κόσμο».

 

"Kάποιοι πιστεύουν ότι ως Eυρωπαίοι θα είναι κάτι παραπάνω, δεν έχουν συνηδητοποίησει πόσο χειρότερα είναι. Γιατί δεν γίνεται να είσαι Eυρωπαίος και να κάνεις τη ζωή που κάνουμε στην Eλλάδα. Για να ζεις όπως ζουν αυτοί, θα πρέπει να πηγαίνεις το πρωί στις οχτώ στη δουλειά σου, θα γυρνάς στις οχτώ το βράδυ, θα βλέπεις τηλεόραση μέχρι τις εννιάμισι και θα κοιμάσαι για να ξυπνήσεις το πρωί και να ξαναπάς στη δουλειά". (το είχε πει όταν μπαίναμε στο ευρώ)

"Τώρα έχουμε το δεύτερο μνημόνιο, σε λίγο θα έρθει και το τρίτο και σε μερικά χρόνια θα πάμε σε πτώχευση. Εκεί πάει το πράγμα, αφού το σχέδιο δεν έχει αποτέλεσμα. Πόσα ακόμη να κόψεις από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους; Η κατάσταση μου θυμίζει αυτό που λένε στα χωριά: Πάνω που μάθαμε στο γαϊδούρι να μην τρώει, ψόφησε."

"Η Ιστορία δείχνει ότι δυστυχία κι άνθηση των τεχνών πάνε μαζί. Αυτό είναι καλό για την τέχνη, αλλά κακό για τη ζωή μας".

"Πιο πολύ μετράει τι αρέσει σε μένα περισσότερο, όχι ότι δεν με ενδιαφέρει η επιτυχία, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Το όλο θέμα είναι στα καλά τραγούδια, αυτή είναι η κληρονομιά μας. Εν αρχή ην ο δημιουργός, ο τραγουδιστής είναι σημαντικός, μπορεί να απογειώσει ή να χαντακώσει ένα τραγούδι, αλλά και να το χαντακώσει, αν είναι καλό θα το πει κάποιος άλλος και θα κάνει την καριέρα του".

"Με νοιάζει τι θα μείνει από το όνομά μου και θέλω να λένε ότι πέρασε ένας λαϊκός τραγουδιστής που είχε ήθος, αρχές και ήταν καλός. Αυτή θα είναι και η κληρονομιά που αφήνω στα παιδιά μου".

"Εγώ είχα πει στους παιδικούς μου φίλους αν με δουν να την ψωνίζω να επέμβουν -και όποτε χρειάστηκε ανέλαβαν δράση. Αν είσαι τελείως μόνος, δεν θα πάρεις σωστές αποφάσεις".

"Το στούντιο δεν είναι το φόρτε μου, η ηχογράφηση ενός δίσκου δεν είναι μια διαδικασία που απολαμβάνω".

"Είναι δώρο ζωής η δωρεά του νεφρού που έκανε η αδελφή μου σε μένα όταν αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας. Όμως με τρομάζει και η εμπορία οργάνων που την θεωρώ εμετική. Είναι τραγικό... Κάποιοι πουλάνε σπίτια για ένα μόσχευμα και στην τελική δεν τους το δίνουν μετά. Τα έζησα και είδα πολλά..."

Πηγή:mensguide


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


04 Απριλίου 2012, 19:30
Αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος


Tέλος στη ζωή του έβαλε λίγο μετά τις 9 το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων περαστικών πάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό ή να προλάβει να παρέμβει, ο αυτόχειρας έβγαλε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο κεφάλι.

Στο σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας ανέφερε τα εξής:

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά την δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπής σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή.

Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω ότι αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα Λορέτο του Μιλάνου)».

video 

Πηγή:topontiki.gr


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


04 Απριλίου 2012, 19:10
Πατέντα


"Πατέντα" 
Το ομότιτλο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Νίκου Ξύδη

video 


Στίχοι - Μουσική - Ενορχήστρωση : Νίκος Ξύδης
Ερμηνεία :Νίκος Ξύδης
Φωνητικά : Βαλερία Κουρούπη & the Apotihans

CD:ΠΑΤΕΝΤΑ
Επιμέλεια Παραγωγής :
Νίκος Ξύδης , Βαλερια Κουρούπη , Πάνος Πενταρίτσας (Βόμβοι)

Παραγωγή : "Παράγκα"

Το CD "ΠΑΤΕΝΤΑ" κυκλοφορεί ανεξάρτητα ,απ την "Παράγκα" .
Υπάρχει στο δισκοπωλείο "Τζίνα" (στην Πανεπιστημίου ,απέναντι απ το REX) ,
στον Ιανό και στα Public ,ενώ μπορείτε να το βρείτε και στο site μας www.paraga.eu .
Μπορείτε επίσης να μας βρείτε και στο www.facebook.com/paragaproductions
και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο studioparaga@yahoo.gr

Στίχοι :

Χρόνια τώρα κυνηγάω αυτό που τόσο αγαπάω
πέφτω μια σε τοίχο , μια σε γκρεμό
Τοίχο σπάω με κεφάλι στον γκρεμό πάω απ την άλλη
και δε ντρέπομαι να σου το πω

Τώρα πια λοιπόν δε σκάω τι κρατάω ,τι πετάω
ταυτότητα δε ψάχνω εδώ
Κύκλους η αγάπη κάνει κι όποιος σπάει τον κύκλο χάνει
και δε ντρέπομαι να σου το πω

Την Gibson έκανα κονσερβοκούτι 
την Stratocaster μου έκανα ούτι
τα τύμπανα έλουσα με βενζίνη 
η ανάμνηση μόνο να μείνει
Άλλαξα απ έξω κι απο μέσα 
ο χρόνος μάγκα μου δεν έχει μπέσα 
έχασα φιλιά ,λεφτά και χρόνο 
και στο μηδέν αρχίζω και τελειώνω 

Χρόνια τώρα το παιδεύω ,το τοκίζω , το ξοδεύω 
δέθηκα με γόρδιο δεσμό 
Τα δεσμά μου θα τα σπάσω ,θα αποστατήσω , θα αντιδράσω
και δε ντρέπομαι να σου το πω

Πια κοιμάμαι όταν χαράζει και φοράω ότι δεν ταιριάζει 
ταυτότητα δε ψάχνω εδώ
Κύκλους η αγάπη κάνει κι όποιος σπάει τον κύκλο χάνει
και δε ντρέπομαι να σου το πω

Την Gibson έκανα κονσερβοκούτι 
την Stratocaster μου έκανα ούτι
τα τύμπανα έλουσα με βενζίνη 
η ανάμνηση μόνο να μείνει

Άλλαξα απ έξω κι απο μέσα 
ο χρόνος μάγκα μου δεν έχει μπέσα 
έχασα φιλιά ,λεφτά και χρόνο 
και στο μηδέν αρχίζω και τελειώνω 

Έκανα και το αμάξι γλάστρα 
στην αυλή κοιμάμαι με ταβάνι άστρα
σε σαντούρι μετέτρεψα το πιάνο 
κι ότι είχα σίγουρο το χάνω

Άλλαξα και θα ξανά αλλάξω 
τα ρούχα τα παλιά μου θα τα κάψω
σαν μπουγάδα το "εγώ" μου απλώνω 
και στο μηδέν αρχίζω και τελειώνω


- Στείλε Σχόλιο


03 Απριλίου 2012, 21:09
Ο θάνατος της κοινής λογικής


Ο θάνατος της κοινής λογικής

Σήμερα πενθούμε τον θάνατο μιας αγαπημένης παλιάς φίλης, της Κοινής Λογικής, η οποία μας συντρόφευε για πολλά χρόνια. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την ηλικία της αφού το μητρώο γέννησής της έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό σε γραφειοκρατικές διατυπώσεις. Θα τη θυμόμαστε ως κάποια που μας δίδαξε πολύτιμα μαθήματα όπως αυτά:

- Έχε την κοινή λογική να προστατεύεσαι.

- Το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι.

- Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη.

- Ίσως ήταν δικό μου το φταίξιμο.

Η κοινή Λογική έζησε σύμφωνα με απλές,συνετές οικονομικές πολιτικές (μη ξοδεύετε περισσότερα απ’ αυτά που κερδίζετε) και αξιόπιστες στρατηγικές (υπεύθυνοι είναι οι ενήλικες κι όχι τα παιδιά).

Τα πρώτα σημάδια της αρρώστιας ήταν το σύμπτωμα «Πολιτικά Ορθό». Η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία όταν τέθηκαν σε ισχύ καλοπροαίρετοι αλλά αυταρχικοί κανονισμοί. Αναφορές για ένα 6χρονο αγόρι που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση επειδή φίλησε μια συμμαθήτριά του, για εφήβους που αποβλήθηκαν από το σχολείο επειδή χρησιμοποίησαν στοματικό διάλυμα μετά το γεύμα και για έναν δάσκαλο που απολύθηκε επειδή επέπληξε έναν απείθαρχο μαθητή, απλώς επιδείνωσαν την κατάστασή της.

Η Κοινή Λογική έχασε έδαφος όταν γονείς επιτέθηκαν σε δασκάλους επειδή έκαναν τη δουλειά που οι ίδιοι δεν είχαν καταφέρει να κάνουν αναφορικά με την πειθάρχηση των ανυπάκουων παιδιών τους.

Η υγεία της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο όταν τα σχολεία υποχρεώθηκαν να παίρνουν τη γονική συναίνεση για να βάλουν αντηλιακό ή να δώσουν μια ασπιρίνη σ’ένα μαθητή αλλά δεν μπορούσαν να ενημερώσουν τους γονείς όταν μια μαθήτρια έμενε έγκυος και ήθελε να κάνει έκτρωση.

Η Κοινή Λογική έχασε τη θέληση για ζωή όταν οι εκκλησίες έγιναν επιχειρήσεις και οι εγκληματίες τύγχαναν καλύτερης μεταχείρισης από τα θύματά τους.

Η Κοινή Λογική δεν κατάφερε να ξεπεράσει το γεγονός ότι, όχι μόνο δεν μπορούσες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου από ένα διαρρήκτη μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, αλλά ο διαρρήκτης μπορούσε και να σε μηνύσει για βιαιοπραγία.

Η Κοινή Λογική παραιτήθηκε τελικά από κάθε θέληση για ζωή όταν μια γυναίκα που τάχα δεν κατάλαβε ότι ένα αχνιστό φλιτζάνι καφέ ήταν ζεστό, έχυσε λίγο στην ποδιά της κι ανταμείφθηκε άμεσα μ’έναν τεράστιο διακανονισμό.

Πριν από τον θάνατο της ΚοινήςΛογικής είχε προηγηθεί ο θάνατος των γονιών της, της Αλήθειας και της Εμπιστοσύνης, της συζύγου Σύνεσης και των παιδιών της Ευθύνης και Λογικής.

Έχουν επιζήσει τα 4 ετεροθαλή αδέλφια της:

1. «Ξέρω τα δικαιώματά μου».

2. «Το θέλω τώρα».

3. «Κάποιος άλλος φταίει».

4. «Είμαι θύμα».

Στην κηδεία της δεν παρευρέθησαν πολλοί καθώς ελάχιστοι συνειδητοποίησαν ότι απεβίωσε…


Πηγή: cohen.gr «Times» του Λονδίνου


- Στείλε Σχόλιο


02 Απριλίου 2012, 04:19
Δες το πριν πεθάνεις


Δες το πριν πεθάνεις.
6000 πόντοι για τον ουρανό.
Πολύ καλή ταινία μικρού μήκους.

O κ. Κοσμόπουλος είναι ένας εντελώς φυσιολογικός άνθρωπος. «Κάνε το σωστό και μην αποφεύγεις κανένα» είναι το σύνθημα της ζωής του. Αλλά μια μέρα ξυπνά ξαφνικά στον προθάλαμο του ουρανού. Εδώ τώρα πρέπει να αποφασίσει που θα περάσει την αιωνιότητα. Για να ανοίξει για εκείνον η πόρτα του ουρανού, χρειάζεται «6000 πόντους...»

Πόσα καλά έργα μπορούν να χαρίσουν στον άνθρωπο τον παράδεισο;
Φτάνει άραγε να είσαι καλός άνθρωπος;
Φτάνει εαν κρατάς τις 10 εντολές;
Μπορεί άραγε ο άνθρωπος να κρατήσει τις 10 εντολές;
Η μήπως το μυστικό είναι γραμμένο εδώ και 2000 χρόνια στην Καινή Διαθήκη;

Επεξεργασία βίντεο : AntonTasos

video 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
alfawolf
Νικόλας
Ραδιοφωνικός Παραγωγός - Μουσικός - Τραγουδιστής
από Εξωτικά ΠατήσιαΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/alfawolf

Οτι με απασχολεί κατα καιρούς


Σαν Μουσικός παραγωγός έχω κάνει εκπομπές στην:

Σαντορίνη στον 106,4

στην Θεσσαλονίκη στον Scan fm και στον Μetropolis

στην Αθήνα στον Αθήνα 984

και στο διαδίκτυο για λίγο διάστημα στον EllinikosFm.com
Από τον Μάρτιο του 2010 έως τον Δεκέμβριο 2011 με το Wolf On Air από το ραδιόφωνο του Music Heaven με πολλά αφιερώματα (Μάνος Ξυδούς, Γιώργος Ζαμπέτας, Παύλος Σιδηρόπουλος, Αφοί Κατσιμίχα, Ελληνικό κινηματογράφο, 25η Μαρτίου 1821, Ελληνική underground σκηνή, Νίκος Καββαδίας, Σταύρος Κουγιουμτζής, Νίκο Παπάζογλου, Μανώλη Ρασούλη, Καίτη Χωματά, κα) αλλά και συνεντεύξεις ( Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λιζέτα Καλημέρη, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Χαλκιάς, Σοφία Παπάζογλου, Πάνος Μπούσαλης, Γιώργος Ζήκας, Θοδωρής Ξυδιάς, Τζώρζια Κεφαλά των (ΜΠΛΕ), Κώστας Σμοκοβίτης, Γρηγόρης Τζιστούδης, Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψιλά ρεβέρ) Μανώλης Μητσιάς κα ) η έλλειψη ελεύθερου χρόνου με ανάγκασε να σταματήσω για λίγο (ελπίζω) χρονικό διάστημα.
Συνεχίζω βέβαια να εμφανίζομαι στο Night Out κάθε ΠαρασκευοΣάββατο στην Πλατεία Κολιάτσου

Για το Facebook μου clik στην εικόνα


Tags

radio ραδιο μουσική ελληνική ροκ classic rock wolf alfawolf
Επίσημοι αναγνώστες (29)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης