MusicHeaven blog Blogs
, ...
...
Home

25 2007, 17:18
...


Πω πω... πξαμε...δεν αντχεται αυτ η περοδος!!! Αν και μπορ να πω τι δεν χω βλει κλο κτω... να!! το Σββατο πω να δω τους Πειρατς της Καραβικς!! τσι! να ξεφεγουμε και λιγουλκι... απ τι τρα, μη ρωτσετε!! οτε εγ ξρω!!

Εντξει εντξει!! επαμε!! οι βλτες βλτες, αλλ το διβασμα χει παραμενει (δυστυχς) διβασμα... Ποιος εγ,? κθισα εχθς και διβασα 4 ρες συνεχμενες (οτε νερ δεν πια...) λγεβρα!! Νομζω θα αρχσω να μου ρχνω καννα χαστοκι μπας και συνλθω... Μα 4 ρες???

Και το κορυφαο ρχεται ταν παρνεις τον λεγχο(τι επα τρα ε???:p)!! Συνειδητοποιες τι στα μαθματα που διβασες λγο γρφεις αρκετ καλ, εν σε αυτ που ξεσκζεσαι μπας και πρεις καννα βαθμ, πατνεις!! Μα λεος πια!!

Το χω παραδεχτε!! Το μνο μου ταλντο, σο διαθτω κι εκε, εναι στη μουσικ!
στερα, κποιοι λλοι ξυπνοι, υποστηρζουν φανατικ τι η μουσικ εναι μαθηματικ... Μα γιατ?? επειδ νας κριος Πυθαγρας διαρεσε μια χορδ και βρκε τις ντες??? ωραα... λλο στοιχεο??? anyway!!
να πργμα θλω να μου εξηγσετε... πς γνεται στα μουσικ μαθματα ο μσος ρος να εναι 18+, και σε τι σχετζεται με πρξεις κλπ...πτος η Αυγουστνα!! Εμαι μλλον η εξαρεση του καννα...!:P

Μετ μως απ αυτ τη...σντομη παρμβαση του ποιητ περ σχσης μουσικς-μαθηματικν θλω να μου λσετε μια απορα...

Οι μαθηματικο που ζησαν μχρι και τον προηγομενο αινα(γιατ αυτο μας την 'καναν τη ζημι)δεν εχαν με τποτα λλο να ασχοληθον??? bar...γυνακες...τποτα πια??? Λγη διορατικτητα δε βλπτει!! εμες τι φταμε δηλαδ???

Υ.Γ: ομολογ πως παθα να shock με την εικνα, αλλ κολλει με την περσταση...!


4 -


13 2007, 17:07
!!


Μλις πριν λγη ρα γρισα απο το στρατπεδο που εχα πει να επισκεφτ τον μικρ μου StaSακο!! Περιττ να σας πω οτι περνει μια χαρ!! Μχρι που μας επε μεταξ σοβαρο κι αστεου απ' οτι κατλαβα, οτι θα το σκεφτταν να γνει μνιμος!! λεος???Μχρι πριν...1:30 ωρτσα τεμπλιαζε το βρωμπαιδο αλλα μολις τελεωσε το επισκεπτριο του ανακοινσαν το καλ!! 

«StaSiiiiiiiiiiiiiS! 15:00-18:00 και 3:00-6:00 θαλαμοφλακας»

Καλμαθε βλπετε στην τεμπελι και τρα του φνηκε κπως!! Δεν πειρζει!! Τι σι μχιμος, πως λει κι εκενος, θα γνει??!!

Μικρ μου καλ αρχ!!!!!!

Σας παρουσιζω λοιπν αποκλειστικ την πρτη του φωτογραφα μσα απο το στρατπεδο!! Την κανε πλι τη δουλει του ο Κινζος!!!(το παρατσοκλι της φωτογραφικς μηχανς εναι αυτ!)

Υ.Γ: Δεν εναι πολ μορφολης με τα χακ??? Του πει τελικ η μονιμτητα!!Που να μπαιναν και τα αστρια δηλαδ!! :p


3 -


08 2007, 01:25
!!!


Σμερα χω σκεφτε να σας παραθσω διφορα τραγουδκια σοβαρα και οχι μονο!! ας ξεκινσω λοιπον χωρς πολλ πολλ λγια...!!

Φυσικ δε θα μποροσα να μην θξω το θμα της θητεας του αδερφολι μου!! Ο μικρς μου εννοεται πως σμερα θα εναι το κεντρικ θμα του post!!Το σμα κατατεθν του σε λγες ρες φαντρου StaSi πρεπε οπωσδποτε να χει μια θση στο Blog μου!

Μαστρο!!Ξεκινμε!! λα τα βιολι!!

ρθα να σου πω αντο, γιατ το πρω θα φω
γιατ το πρω θα φω, ρθα να σου πω αντο
Φεγεις και ως την Κυριακ θα ‘σαι ντυμνος στο χακ
θα ‘σαι ντυμνος στο χακ, φεγεις και ως την Κυριακ
Γρμματα σου να μου στλνεις και δικ μου θα λαβανεις
και δικ μου θα λαβανεις, γρμματα σου να μου στλνεις
Που θα φεγεις και τα βρδια θα’ ναι η καρδι μου δεια
θα’ ναι η καρδι μου δεια, που θα φεγεις και τα βρδια
Αφο υποχρεωτικ εναι το στρατιωτικ
εναι το στρατιωτικ, αφο υποχρεωτικ
Στην καρδι μου χω μερκι που θα φγεις φανταρκι
που θα φγεις φανταρκι, στην καρδι μου χω μερκι
Περμενε μ ‘σπου ν’ απολυθ μα ‘γω θα σ’ αγαπ
λυθ μα ‘γω θα σ’ αγαπ, περμενε μ ‘σπου ν’ απ
Σ’ αγαπ και θα σε περιμνω να γενομε ταρι
μνω να γενομε ταρι, σ’ αγαπ και θα σε περι
Φεγω και σ’ αποχαιρετ αλλ τσι μρες θα μετρ
αλλ τσι μρες θα μετρ, φεγω και σ’ αποχαιρετ
Σ αγαπ και θα σε περιμνω να γενομε ταρι
μνω να γενομε ταρι, σ’ αγαπ και θα σε περι 

Πατρδα μην ανησυχες!! ρχεται ο μικρς μου να φυλει σκοπις!!
(Αν δεν παινψεις το σπτι σου...!):)

Αυτ τρα εναι να ακυκλοφρητο τραγουδκι που εχε δημιουργηθε πριν κποια χρνια μσα σε μια κατασκνωση, και ρθε πλι στο μυαλ μιας φλης εν ψει της εκδρομς στην Κρτη!!Εναι γνωστ οτι η εκδορμς εναι για να ξεσαλνουμε!!! 

Πμε λοιπν με φος...δυναμικ!!

Επρανε τον Μανωλι σ' να καρβι μοτσο
λα λα σ' να καρβι μοτσο!
και βγκε ενα σκυλψαρο και του φαγε τον
πο θα πει πο θα πει θα σε πισω και θα σε
γαρφαλλο στ'αυτ και μια κλοτσι
στ'αρχημηνι κι αρχ χρονι ψηλ μου δεντρολιβανι
κι αρχ κι αρχ καλς μας χρνος της γειτο- της γειτνισσας ο
coca colla πει με λα και στο φαγητ σας παει πντα coca colla!!!


2 -


22 2007, 15:44
Get back home!!!


Ε ναι λοιπν!! Εμαι αθνα!!
Πρπει να χαρομαι??? δεν ξρω!! Προ πγαμε!!! Τι ωραο ταξδι!! μνο αυτ μ'αρεσε...και το λιμνι!! Γιατ πς να ξεχσω το λλο!!?? Ο StaSiS ταν συνεχς με μια φωτογραφικ και βγαζε τι βλεπε μπροστ του με με τουριστικ ενδιαφρον!! Σαν τους κινζους!! Μα και τα δχτυα των ψαρδων???ΕΛΕΟΣ!!!
Για να καταλβετε, στο τλος η φωτογραφικ ονομστηκε επισμως "κινζος"!!Δεν πειρζει!! τουλχιστον απ' λο αυτ βγλαμε μια πλοσια συλλογ με φωτογραφες!!!:P


σε που μου λειψαν ποοοοοοοοσα πργματα απο την Αθνα...πρσωπα... φλοι...

Πντως πως και να χει, τη δση μας την πραμε, ανανεωθκαμε, εδαμε τη θλασσα και αναζωογονηθκαμε...λα καλ!!

Το κακ της υπθεσης εναι πως καθς I get bach home νιωσα και το get back school!! Βαριμαι!!το καλ της υπθεσης εναι οτι την Πμπτη πμε 4-5-μερη Κρτη!! Με το σχολεο!! ουφ!! αλλες δυο μρες τις χνουμε τουλχιστον!!δε νομζω να μας κνουν μθημα στην εκδρομ!!:)

Στο επμενο post θα πρωτοτυπσω και θα βλω δικς μου φωτογραφες απο την Κρτη!!!!!


1 -


04 2007, 01:21
??? ???


   Τι ωραα βδομδα ταν αυτ!!! Πρασε πολ γργορα!!Ββαια χω να πτησω σχολεο απο τη Τρτη!!Σπτι την βγαλα την υπλοιπη βδομδα!! και αυτ βασικ επειδ μας τυρανοσε ενας τιμος φρονιμτης ο οποος δεν καθταν καλ και την κανε με ελαφρ!!μην το ακοτε τσι!!θλουν να με φρονιμεσουν με το ζρι αλλα δε θα τα καταφρουν!!
  
    Η γκαντεμι μως τσι???σες μρες μουν μσα και δεν βγαινα (που να βγω τσι οπως μουν...) ο καιρς ταν υπροχος...σες μρες πγαινα σχολεο, οτε να το συζητσουμε για τις διαθσεις του!!
  
   Αλλ......... Σμερα βγκα, πγα παραλα και το απλαυσα σο δεν πγαινε λλο!!μ'αρεσε πολ που βγκα με το πουκμισο και ενα λεπτο ζακετκι και δεν κρωνα...σως και να ζεστενμουν!! Ο καιρς ταν υπροχος!!! Και πως πεφτε ο λιος πνω στη θλασσα...αααααααχ...

   πως προχωροσε λοιπν το τρμ (εξο και η θλασσα), φτνουμε κποια στιγμ στην παραλα του Αλμου. Κτι που με κανε να σκσω χαμγελο εναι το γεγονς οτι αρκετς κσμος κανε μπνιο...!! Μου φνηκε πολ αστεο!! Μπλα...ρακτες...ττοια φση!! ντε!!Μακρι να υποδεχτμαστε την νοιξη - καλοκαρι...πετε το πως θλετε- σιγ σιγ!! Βαρθηκα το μπουφν μου!!!

  Υ.Γ...Να μην συζητσω τη φωτογραφα!!εγ εμαι αυτ και ας μην το πιστεετε!!! Για τα γυαλι δε θελ κουβντα!!!Του πατρα μου εναι, αλλ εχε πολ αντιλι οπτε???τι γυαλ βρκα μπροστ μου φρεσα!!
  Ηθικ δδαγμα... Η τρλα δεν πει μνο στα βουν, πει και στα νησι, στω και για τις καλοκαιρινς της διακοπς!!


1 -


03 2007, 00:41
??????


Αν και λγο αργ, πληροφορθηκα πως χω κλιθε κι εγ να π πντε πργματα για εμνα...(Ας εναι καλ ο Mr Deos...)
Μετ λοιπν απο ριμη σκψη κατληξα στα εξς!!

Πρτον...

Η δουλει που θλω να ακολουθσω ειναι διευθντρια(:-?χω υψηλος στχους βλπετε...) σε ωδεο στην Προ

Δετερον...

Θλω στο μλλον, να μθω σα περισστερα παραδοσιακ ργανα μπορσω με πρτο και καλτερο (εκτς του σαντουριο) το κανονκι!!

Τρτον....

Θα θελα πολ τον ελεθερο μου χρνο να πγαινα για ατελεωτες ρες στην παραλα μνη μου για να ηρεμσω με παρα απλς για να ρθω στο φυσικ μου περιβλλον!!

Τεταρτον...

Μερικο απο εσς ξρετε πως εμαι απο την Προ...Ε λοιπν μθετε πως η καταγωγ μου δεν εναι απο εκει αλλ απο την Αθνα(και δεν εμαι καθλου υπερφανη γι' αυτ...) Απο την Προ χουμε απλς κποιες ρζες...Αλλ...Αφο τσι νιθω???πως να το κνουμε τρα???

Πμπτον...

Το τηλφωνο καταντει πολλς φορς προκταση του χεριο μου...ειδικ τρα που το χουμε δωρεν!!:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακαλ τους αναγστες σα επα να μενουν μεταξ μας...μη γνουμε και βοκινο...

Λοιπν πουλκια μου...φτασε η ρα να απολογηθετε κι εσες...

Ξεκινμε...

LittleJohn
santourman
elenigeladari

Παιδι να με συγχωρτε κι λας, αλλ εχω φει χοντρ σκλωμα!! Η μηχαν αναζτησης μελν του Musiv Heaven μου παραπονιται...δεν μπορ να βρω τομο που να χει blog και να μην τον χουν ενημερσει για το παιχνιδκι...οπτε...σοι πιστο προσλθετε...Προσκαλστε τον εαυτ σας!!


1 -


02 2007, 14:46
35 !!


       Αυτ η περοδος εναι πολ μορφη δεν συμφωνετε??? εμνα τουλχιστον λα μου πνε υπροχα!!!
   
Στο σπτι λα ρεμα, οι παρες του σχολεου μεγαλνουν...λα φανταστικ!! Κτι μως πολ σημαντικ για μνα...Πραμε τα εισιτρια για την Προ...  6 Απριλου φεγουμε!! επιτλους!! Εμαι πολ ανυπμονη!! Σχολεο, αντ να παρακολουθ την παρδοση, κθομαι και φτιχνω στα βιβλα μου ημερολογικια και μετρω πσες μρες απομνουν!!35 και σμερα!! Αλλ επειδ ακογονται πολλς οι 35 μρες, χω και ναν λλο τρπο μτρησης!!! 19 εργσιμες ακμα!!!καλτερα τρα ε??? ;)


λα και πλησιζει λμεεεε!!!


2 -


15 2007, 18:47
!!


   Ουφ...τι βδομδα κι αυτ...ακμα δεν ρχισε...τσουυυυυυπ!! πρε να διαγνισμα Ιστορας ε...και σαν δρο, πρε και μια κθεση!! και αριο βιολογα και γεωμετρα!! σο το σκφτομαι, βαριμαι περισστερο!! Πο θα πει??? θα περσει η τιμη βδομαδολα δε θα περσει???

   Τις τελευταες μρες, σκφτομαι πολ το Πσχα και ειδικ το καλοκαρι... Ανυπομον να ρθουν και τα δο!! Θα πμε στην Προ με την κολλητολα μου!!2 μνες θα κτσουμε!! Θα την απολασουμε μχρι εκε που δεν πει λλο!! Ββαια θα δουλψουμε σαν καλς μουσικντισσες(ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???:D) μπας και βγλουμε τα προς το ζην!! αλλ και οι δυο μας δεν το βλπουμε σαν αγκαρα!! πρπερσι που δουλεαμε πλι μαζ (για μια βδομδα ββαια...δε μας ντεξε λλο το αφεντικ) ρξαμε το γλιο της αρκοδας!! Καλοκαρι αξχαστο...

    Τρα λοιπν περιμνουμε να ρθει ο τιμος ο Απρλης να βγομε σε διακοπς!! Βασικ γι' αυτ ζομε αλλ να μην το θξω αυτ το θμα... Νομζω πως κι εσες κπως τσι νιθετε!!

Η ευχ μου λοιπν εναι... ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Πολυυυυυυυυυ υπομον!!


1 -


05 2007, 11:25
...   τσι πως κθομαι στον καναπ του σαλονιο, κοιτζω το χριστουγεννιτικο δεντρκι μας!!Τι μορφο που εναι!!!με τα λαμπκια του συγχρονισμνα μεταξ τους, κομμτια  κορδλες να πφτουν απο την κορυφ, κκκινες μπλες κρμονται απ τα κλαδι του, και τλος η κκκινη κορυφ να δνει μφαση ακμα και στα μικρ κλαδκια που βρσκονται πνω πνω...

    Τρα το μτι μου πφτει στη φτνη... Εναι να μικρ σπιτκι τσο ζεστ μως, που κατφερε να κρατσει στην αγκαλι του τον νεογννητο Χριστολη...γρω του η Παναγα και ο Ιωσφ τον προσχουν... Τα ζα χουν γυρσει προς το μρος του μικρο Χριστο και τον κοιτον. Εκενη την ρα φτνουν και οι μγοι. Εδ αλλζει λγο η ιστορα μας, γιατ δυστυχς οι μγοι της ιστορας μας δεν βρκαν ανοιχτ τα μαγαζι για να προυν σμρνα, χρυσ και λβανο και ξεραν τι το στρο το λαμπρ που θα τους οδηγοσε στον Μεσσα δε θα αντειλε σμερα, στω δε θα φαινταν, γιατ εχε συννεφι, οπτε αντ για τα δρα, πραν τρα φαναρκια να βλπουν και που πηγανουν!!

     Πρα απ την πλκα, δεν χρηκα φτος το δεντρκι... Εχαμε συνεχς καλεσμνους, επομνως και να κρεβτι στο σαλνι... Τα φτα του δντρου σχεδν λη μρα σβηστ. Τα φαναρκια των μγων τα σβησε ο νεμος... Κρμα...και ταν πολ μορφο...

      Νοσταλγ κποια χρνια πριν... μουν δεν μουν εφτ χρονν... Ξυπνοσα κατ τις εφτμιση, ταν λοι κοιμντουσαν. χι μως για να δω το παιδικ πργραμμα πως συνθιζα λο τον υπλοιπο χρνο... παιρνα τα ροχα μου και ντυνμουν εκε, στο δντρο μπροστ... Και στερα, καθμουν και κουγα χαρομενη τις χριστουγεννιτικες μελωδες που παιζαν τα λαμπκια!! Σκεφτμουν πσο ευχαριστημνη μουν απ τη ζω μου, και τι τα Χριστογεννα ταν η αγαπημνη μου γιορτ...τσι, χωρς να το θλω, τα μτια μου συγκεντρνονταν σε να λαμπκι, και χανταν σε αυτ, μχρι να το καταλβω και να ξυπνσω.Τι ωραες εποχς...

     Τρα πια, πολλς φρες σκφτομαι να το ξανακνω... αλλ δεν ξρω... χω σκεφτε πως θα ρθει καννας γονις, καννας αδερφς και θα με πει σοργελο καθς με βλπει να κνω σαν μωρ παιδ...μως εγ χω 'πεθυμσει λη αυτ την ιεροτελεστα...γιατ για εμνα ταν!! μνο εγ ξερα πσο χαρομενη με κανε αυτ η πολυυυυυυυυ μικρ για λους λεπτομρεια...

1 -


29 2006, 13:01
2006


     Διανουμε τις τελευταες μρες του 2006… ουφ…νας χρνος ακμα τελεωσε!! νας χρνος προστθεται στις καμπορες λων μας. Μην το βλπετε αρνητικ!! Σγουρα και αυτς ο χρνος μαθε λους μας απ κτι. γιναν πολλ… καλ και κακ…Υπρξαν ενργειες που με το τελεωμα τους ακολοθησε η φρση «ΟΧΙ!! αυτ δε θλω να το ξανακνω»  χουν μως και αυτ τα καλ τους…

Κθομαι και σκφτομαι πολλς φορς αυτς τις πρξεις μου…Αφο πλον χουν περσει με πινω να γελω…

Ανατρεπτικς χρνος, σκφτομαι… λα τα φερνε ανποδα απ τι τα περμενα! Ακμα και το δωρκι που θελα να μου φρει ο γιος Βασλης δεν το βλπω να ρχεται. Μλλον ο γιος ξχασε τι το σπτι δεν χει τζκι και προφανς ακμα ψχνει την καμινδα(τι σου κνει η τιμη η τεχνολογα…air condition σου λει μετ!!)

Κουραστικς χρνος… Το διβασμα πγε σννεφο… Το περασμνο σχολικ τος εχαμε και τις τελικς εξετσεις…δεν τα ξεχνω εγ αυτ!! Και η ανταμοιβ μου… 5 μρες στην Προ. Απ εκε που το μικρτερο διστημα που εχα μενει ταν 15 μρες… Ποιες απ λες τις μρες λοιπν να τις χρησιμοποιοσα για ξεκοραση και ποιες για να κρατσω δυνμεις για την επμενη σχολικ χρονια??

Σχετικ βαρετς χρνος… λη μρα σπτι την βγαζα…Καλ καλ… Το παραδχομαι!! Κθε Σββατο σχεδν ερχμουν Blue Note!!Αλλ κατ τα λλα?? Σπτι! Επαμε! σπιτγατος αλλ πσο πια???

Γορικος χρνος!! Επιτλους!!! Μετ απ κμποσες προσπθειες(αριθμ δε λμε), κατφερα και πρα το τιμο το Lower!! Μου φυγε να βρος!!

πως και να χει, αυτς ο χρνος ταν νας γεμτος χρνος, νας χρνος που πρσθεσε πολλς εμπειρες στο μπλοκκι της ζως… γενικ νας αξχαστος χρνος!! Τρα πλον περιμνουμε τον νο χρνο με να πλατ χαμγελο μπας και τον καλοπισουμε…

Ρξε μια ζαρι καλ και για μνα βρε ζω

Φρε και καμι εξρες, φτνουν πια ντρτια και δυρες!! 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!


-


17 2006, 01:00
!!


Κνοντας μια αρχ και εγ, αποφσισα να μιλσω για τον  λγο που σκφτομαι και ονειρεομαι … Ο λγος για την Προ… Αφο λοιπν η γλσσα αποτελε νδειξη ζως, πως και τα νειρα, τσι και εγ νοιξα αυτ το blogακι για να «μιλσω». Δεν θα ταν λοιπν φυσικ να μην αφιερσω το πρτο μου post στην πηγ οποιουδποτε εδους μπνευσης μου.

Θλασσα…την χω ταυτσει με την ηρεμα και τη γαλνη, στω και αν εναι γρια και φουρτουνιασμνη… κοιτντας τη, χνομαι στο πειρο που με ταξιδεει…

Ας γνω λοιπν εγ, ο μικρς σας περιηγητς στα στεν σοκκια και τις παραλες του «Ονερου»…

Ξεκινντας απ την πρωτεουσα του νησιο…

Παροικα… Παραλιακ μρος του νησιο που και βρσκεται το λιμνι…Μσα στη ζω και την φασαρα του κσμου…γραφικ σπιτκια απ εδ και απ εκε με τα γαλζια παραδοσιακ παρθυρα και τις γλαστρολες με τα ροζ λουλουδκια να διακοσμον τα κγκελα του υπερυψωμνου ισγειου σπιτιο…(αυτ η εικνα μου σχηματστηκε στο μυαλ!! τι να κανα???:p) Φεγοντας απ τον παραλιακ δρμο, μπανουμε πλον στην αγορ… πως εναι φυσικ, εναι γεμτη μαγαζι και επομνως κσμο. Εκε “λουφζουν” οι τουρστες του νησιο τις ημρες που ο αρας φυσ αδικοπα στον παραλιακ δρμο… Αυτ μως δε σημανει τι στερε σε κτι η αγορ…χει και αυτ τις χρες της!! Προς το τλος, επα να αφσω κτι που εμνα προσωπικ με αφνει φωνη και μου προκαλε Deos (εμα!! Κλλαγε!!)ποτε το αντικρζω… Αυτ εναι η Παναγα Εκατονταπυλιαν…Δεν εναι τοοοοοοοσο ο λγος που πηγανουν οι διφορες θρησκευμενες και σρνονται στα σκαλι της παρακαλντας το οτιδποτε(εναι και αυτ ββαια), σο το κτσμα και οι διφοροι μθοι που χουν αναπτυχθε για αυτ. Σε αυτ θα αναφερθ λλη φορ maybe. Επιβλητικ κτριο, φτιαγμνο απ μεγλους λθους, και μσα του να δεσπζει το πρτο βαπτιστριο Χριστιανν, φτιαγμνο απ μρμαρο σε σχμα σταυρο. Τλος μως…κτι που με ενθουσιζει στην Προ… Μετ την λειτουργα της εκκλησας, λος ο κσμος μαζεεται στην παραλα που ακολουθε να event που εγ δεν το χω συναντσει ποτ σε λλο ελληνικ νησ. να ειδικ καρβι που χει ρθει απ το εξωτερικ για αυτν ακριβς τον λγο, χει πρει θση και περιμνει το σμα απ τον υπεθυνο.  Στις 9:30 περπου, ο ουρανς φωτζεται απ τα βεγγαλικ προς τιμν της Παναγας. Μια ποικιλα και πληθρα βεγγαλικν πφτουν και μετατρπουν κυριολεκτικ τη νχτα σε μρα!! Η βραδι τελεινει με παραδοσιακος χορος και τραγοδι.

στερα, το ‘mini bus’ μας πει στο σως πιο γνωστ μρος της Πρου…

Νουσα… αλλις η πρωτεουσα του ξφρενου clubbing!!! Το βρδυ ολκληρη η Προς χορεει στο ντπα ντοπα  των hits της εποχς… Απ την μια τα clubs να προκαλον -ειδικ- τους τουρστες να λικνιστον στους ρυθμος τους και  απ την λλη τα διφορα ταβερνκια σκορπισμνα στην παραλα να δελεζουν τους περαστικος με την μυρουδι απ φρσκο χταποδκι ψημνο στα κρβουνα αναμειγμνη με την ιδα του οζου και τη θα απ τα παραδοσιακ ψαροκικα φτιχνουν ναν τλειο συνδυασμ που προσκαλον λες τις ηλικες να γευτον και να λλο κομμτι της Πρου… χετε ακοσει την παροιμα «που γμος και χαρ η Βασλω πρτη»??? κτι ττοιο εναι και η Προς. Στις 24 Αυγοστου, γιορτζοντας πλον τα εννιμερα της Παναγας, τον λγο παρνει η Νουσα. Ττε λοιπν γνεται η αναπαρσταση της αρπαγς των νησιωτισσν απ τους κουρσρους κτι που γινε πραγματικ την εποχ της τουρκοκρατας. Συνεχζουμε κλασσικ με χορος και τραγοδια, που αυτ μως τη φορ συμμετχουν και οι παρντες θεατς!!

Σε αυτ μως που –λθος μου- δεν χω αναφερθε ακμα, εναι οι περφημες παραλες της!! Γαλζια νερ, αμμδης παραλες…Τπος απλυτης γαλνης και ψυχικς ηρεμας!! Χρυσ ακτ(και χι δικη ονομασα), Σντα Μαρα με την κλασσικ φουρτουνιασμνη θλασσα της, Κολυμπθρες με τις

καλοσμιλεμνες απ την αρμρα πτρες, που εναι τοιμες να προυν μορφ και να κουνηθον!!

Τλος, αξζει πιστεω να αναφρω και την λλη, σχετικ γνωστη, πλευρ της Πρου, τα μικρ και συχα χωριουδκια της, που δεν υστερον σε τποτα απ τις λλες πλεις! νθρωποι φιλξενοι που δε διστζουν να υποδεχτον στο σπιτικ τους τον ξνο και να τον φιλψουν κτι. Λεκες, Καλμι, Καμρες…κατ την γνμη μου τα ωραιτερα της χωριουδκια της Πρου.

 

Αυτ τα λγα!! Χαρ στο κουργιο σας που φτσατε μχρι εδ!!

 See you next time!!!!

6 -
augustina
augustina
!!!!!!Blog
blogs.musicheaven.gr/augustina

....
Tags
(1)
blog !


...


...
...


Blogs


    Links    MusicHeaven.gr, Hosting interTEN