αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
the never never land
21 Μαρτίου 2007, 10:08
Άντρες - Οδηγίες χρήσης!!!


Τους αγαπάμε σίγουρα αλλά σε πολλές συζητήσεις μας έχει απασχολήσει ο τρόπος που πρέπει να τους... χειριζόμαστε! Μου έστειλαν επιτέλους το φυλλάδιο με τις... οδηγίες χρήσης! Κορίτσια, ιδού οι απαντήσεις που ψάχναμε εδώ και χρόνια... :-D

Συγχαρητήρια για τον άνδρα που διαλέξατε. Αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες θα μπορέσετε να έχετε έναν άνδρα που να λειτουργεί για πολλά χρόνια.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Πριν χρησιμοποιήσετε τον νέο άνδρα πρέπει απαραίτητα να τον φορτίσετε.
Συνδέστε τον με το τραπέζι για 3 ώρες δώστε του ένα πιάτο μουσακά με χωριάτικη και μια εφημερίδα και αφήστε τον για λίγες ώρες. Έτσι εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του. Μετά από αυτό τον ξαναφορτίζετε όποτε θέλετε.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ο άνδρες είναι ευαίσθητοι γι' αυτό θέλουν προσεχτική μεταχείριση. Κυρίως τα μοντέλα του ποδοσφαιρόφιλου και κομπιουτεράκια. Μην τους ενοχλείτε.

Οι άνδρες είναι εύπιστοι. Πιστεύουν ότι είναι εξυπνότεροι απ' όλους.
Τα μοντέλα με τρίχες και καράφλα αγαπούν το σεξ, ενώ μοντέλα με μούσι και γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλοσοφικές συζητήσεις.

Το πιο σημαντικά μέρη του άνδρα είναι το στομάχι, το κέντρο του εγκεφάλου που ενημερώνει και τα γεννητικά του όργανα. Αρκεί μόνο το ένα για να τραβήξει όλη του τη προσοχή.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το προϊόν ανοίγει με τον πρωινό καφέ. Αν παρ' όλα αυτά δεν λειτουργήσει μπορούμε να του θέσουμε ερωτήσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο ή την πολιτική κατάσταση.
Αν θέλουμε να λειτουργήσει καλά αρκεί να κουνάμε το κεφάλι μας με ενδιαφέρον όταν μιλάει και να του λέμε κολακευτικά λόγια για το θάρρος του και την εξυπνάδα του. Δείχνει ευγνωμοσύνη όταν του προσφέρουμε κρύα μπίρα και ζεστό φαγητό. Που και που να κοιμάστε μαζί του και να τον λέτε τίγρη.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ο άνδρας χρειάζεται συνεχώς συντήρηση

 


13 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


18 Μαρτίου 2007, 20:41
Όλα όσα ζήσαμε...


Διαβάζοντας στο blog του agrafiotispavlos κάποια πραγματικά θαυμάσια ποιήματα του Κ. Μόντη, σταμάτησα, κόλλησα στο παρακάτω:

«Όλα όσα ζήσαμε ,/όλα όσα αγαπήσαμε,/ όλα όσα είπαμε δικά μας,/θά επαναλαμβάνουνται στήν απουσία μας,/ μ'άλλους νά τά ζούν,/ άλλους νά τ'αγαπούν,/ άλλους νά τά λέν δικά τους..!»

Το διάβασα και το ξαναδιάβασα! Άλλοτε με πικρία άλλοτε νοσταλγικά, θύμωσα κιόλας και τελικά βρέθηκα να ταξιδεύω σε μια σειρά από ερωτήματα…

Είναι άραγε δανεικά τα συναισθήματα?

Μπορούμε μοναχά να τα οικειοποιηθούμε για λίγο και μετά αυτά πρέπει να φύγουν για να γεμίσουν άλλες ψυχές, λες και το συναίσθημα είναι ένα και πρέπει να μοιραστεί διαδοχικά σε όλους μας?

Έχει άραγε αυτόβουλη δύναμη και σκέψη η αγάπη και βαριέται να κάθεται στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό? Ή μήπως μας δοκιμάζει όλους για να δει ποιος είναι άξιος να την δεξιωθεί και να την φιλοξενήσει κι εκεί να αποφασίσει να κατοικήσει?

Το έχω πει κι εγώ: «Κανείς δεν καταλαβαίνει αυτό που ζούμε, κανείς άλλος δεν το έχει ζήσει…» Γελάστηκα? Διάβασα απλώς ένα μυθιστόρημα? Ποιος θα μου πει αν αυτό που έζησα υπάρχει ή αν απλώς έκλεισα τα μάτια μου για λίγο κι έγινα πρωταγωνίστρια σε μια ασπρόμαυρη ταινία?


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


15 Μαρτίου 2007, 13:58
Εκδρομή


Καιρό την συζητούσα αυτή την εκδρομή. Σε άλλο χρόνο, με άλλη παρέα… Τελικά σε κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι ήμουν εγώ αυτή που την σαμποτάριζα, γιατί απλούστατα την είχα σχεδιάσει αρχικά διαφορετικά στο μυαλό μου… Ήταν μια μορφή αυτοτιμωρίας κι αυτή μάλλον! Αυτοτιμωρίας όμως για ποιο πράγμα? Επειδή μου άρεσε να κάνω σενάρια και να φτιάχνω στο κεφάλι μου μυθιστορήματα? "Πολύ σκληρό να φέρεσαι έτσι στον εαυτό σου κοριτσάκι μου" σκέφτηκα και σχημάτισα τον δεκαψήφιο αριθμό στο καντράν του τηλεφώνου μου: "Έλα φεύγουμε τελικά". Το που πάμε δεν το έμαθα παρά 4 μέρες μετά… Δεν με απασχολούσε…

Φύγαμε Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ για λίμνη Πλαστήρα. Αρχικά το πρόγραμμα έλεγε να φύγουμε στις 3 το μεσημέρι αλλά ας όψονται οι δουλειές μου... "Βρε, λες να είναι σημάδι και να μην πρέπει να πάω?" σκέφτηκα πρώτα. Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα στα συγκαλά μου: "Σημάδι ότι ΠΡΕΠΕΙ να πας είναι… Έχεις κουραστεί πολύ τους τελευταίους μήνες".

Φτάσαμε αργά το βράδυ κι έτσι δεν μπόρεσα την Παρασκευή να πάρω μυρωδιά από το τοπίο… Ανοίξαμε το παράθυρο του δωματίου με το που φτάσαμε και δεν βλέπαμε καθόλου τη λίμνη. "Αύριο θα της πω να μας αλλάξει δωμάτιο" είπε η παρέα μου! Όταν ξυπνήσαμε το πρωί του Σαββάτου, κοιτάξαμε πάλι έξω από το παράθυρο… Το δωμάτιο είχε θέα στη λίμνη, μόνο που η λίμνη δεν φαινόταν γιατί είχε τρομερή ομίχλη! Τόση ομίχλη θα μπορούσες να την κόψεις με τον μαχαίρι. Δεν την αφήσαμε να μας χαλάσει τη διάθεση. Κάναμε τη βόλτα μας, πήγαμε στο φράγμα, πήγαμε στα γύρω χωριά, πραγματικά όλα ήταν υπέροχα! Μόνο η παρέα μου είχε στεναχωρηθεί γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε εκείνα τα μέρη και ήθελε να τα δω σε όλο τους το μεγαλείο… Εμένα πάλι δεν με πολυένοιαζε… Ήλιο έβλεπα… Μόνο ήλιο… Κι έπαιρνα ανάσες… Διαρκώς ανάσες! Μεγάλες και καθαρές!

Η ομίχλη ωστόσο πύκνωνε… Μα πόση ομίχλη πια? Ειδικά για μένα που είμαι παιδί της πόλης, μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση αλλά δεν την άφηνα με χαλάσει με τίποτα. Κάθε στιγμή εκεί τη ζούσα! "Αφού έχει ομίχλη, τι να γίνει? Μήπως είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι γι' αυτό? Κρίμα που δεν βλέπω το τοπίο, αλλά κι έτσι που είμαστε, περνάω πάρα πολύ ωραία.." Γυρίσαμε στο δωμάτιο. Η ώρα πέρασε… Κοιτάμε έξω και τι να δούμε? Χιόνιζε!!! Το χιόνι είχε καλύψει το έδαφος, τα δέντρα, τα αυτοκίνητα… Ήμασταν πλέον σε ένα λευκό τοπίο! Τρελάθηκα από τη χαρά μου! Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω?

Έκλεισα για λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια, στάθηκα στο κρύο και ανέπνευσα με όλη μου τη δύναμη… "Έτσι είναι…", είπα στον εαυτό μου "Εκεί που δεν βλέπεις τίποτα άλλο πέρα από ομίχλη, ακολουθεί χιόνι… Και παιχνίδια… Και γέλια… Και μετά ζεσταίνεσαι δίπλα στο τζάκι κι η ζέστη αυτή φτάνει μέχρι την ψυχή σου"!

Ήταν από τις πιο ωραίες εκδρομές που έχω πάει…


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
dimitrapan
από ΝΙΚΑΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/dimitrapan
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (9)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης