αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
 
 
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
Που πηγε τοση αγαπη? μηπως την ειδε κανεις?
 

28 Σεπτεμβρίου 2009, 17:25
Μια ομορφη μουσικοθεατρικη προταση!!! Κατι διαφορετικο που αξιζει να το δουμε!!!


ΘΗΛΗ...ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ             

 14 Οκτωβριου και για καθε Τεταρτη στο Καφεθεατρο

                         Η “Θηλή... στο στόμα” είναι μια μουσικοθεατρική παράσταση που αφηγείται την ιστορία της ζωης μιας γυναίκας.  Επί σκηνής δυο γυναίκες και ένας άντρας. Τα εργαλεία τους ένας μονόλογος και διασκευές γνωστών τραγουδιών (ελληνικών και ξένων) που παρεμβάλλονται εντός του.   Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Εβελίνα Αραπίδη (ηθοποιός), Μαίρη` Στεφανακίδη (τραγούδι), Γιώργος Στεφανακίδης (κείμενο, διασκευές τραγουδιών, live music performing, σκηνοθεσία). “Θηλή... στο στόμα... Το γλυκό και το πικρό σε ίσες δόσεις. Μια συνταγή απόλυτα παραδοσιακή.  Η ιστορία της ζωής μιας γυναίκας που ξετυλίγει το νήμα των αναμνήσεων της ακούγοντας μουσική. Τραγούδια. Τραγούδια που αγάπησε πολύ και ταύτισε με τα γεγονότα που τη σημάδεψαν. Τα γεγονότα πέρασαν, έγιναν αναμνήσεις μα τα τραγουδια έμειναν. Και τώρα τα ξανακούει. Και τα σιγοτραγουδά όπως τα θυμάται. Τι σημασία έχει αν δε τα τραγουδά όπως είναι; Η ιστορία της είναι απόλυτα μοναδική. Απόλυτα καθημερινή. Μας αγκαλιάζει όλους. Μυρίζει λεβαντα και έρωτα. Μυρίζει δάκρυ και Αθήνα. Μυρίζει ζωή. Μια γυναίκα θυμάται και διηγείται. Μια άλλη (ή μήπως η ίδια;) τραγουδά. Κι ένας άντρας μεθοδεύει τη ροή αγγίζοντας τες με νότες και λέξεις. Ας μη γελιόμαστε. Πώς να πεις μια απόλυτα γυναικεία ιστορία χωρίς αυτόν;

 Θηλή... στο στόμα... Όλα μπορούν να αλλάξουν. Και οι λέξεις και οι μουσικές. Αρκεί μια καλή ιστορία. Και κάποιον για να την πεις”.

 

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


25 Σεπτεμβρίου 2009, 20:16
Πατέρας ? ή α πα πα πα! τέρας?


Έχω ένα μωρό στην κοιλιά μου και το μόνο που έχεις κάνει μέχρι τώρα γι’ αυτό το μωρό , είναι να προσφέρεις το σπέρμα σου. Όλα τα υπόλοιπα και σημαντικότερα , τα έχω κάνει εγώ και έχεις το θράσος να μιλάς και για τα δικαιώματά σου ως μπαμπάς. Βρε ουστ από ‘δω!! Υποχρεώσεις επειδή εξαιτίας και των δικών σου υγρών δημιουργήθηκε ζωή, ΕΧΕΙΣ, δικαιώματα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.  Η προσφορά μόνο των υγρών σου, δεν σου δίνει απολύτως κανένα δικαίωμα, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ και είμαι σίγουρη ότι δεν σε αδικώ.

Και θα μου πεις γεμάτος απορία  : “Μα αφού είμαι ο πατέρας !!”.   Πατέρας αγάπη μου δεν χρίζεται κάποιος μόνο από τα υγρά του αλλά από τις συνολικές του πράξεις.  Και τυπικά ΝΑΙ είσαι ο πατέρας, ουσιαστικά όμως?  Όταν είχα ανάγκη από την αγάπη σου, από ηρεμία, από κατανόηση, που ήσουν μωρό μου?  Κοίταγες την πάρτη σου και αν σε ρωτούσε κάποιος , θα απαντούσες πως έκανες ότι μπορούσες. Φυσικά αγάπη μου έκανες ότι μπορούσες , είναι η γνωστή καραμέλα. Εσύ, και σχεδόν όλοι οι άντρες του πλανήτη γη, κάνουν ότι μπορούν και με αυτόν τον τρόπο εννοείτε ότι κάνετε σχεδόν τα πάντα!!! ‘Όμως παρόλο που όλα όσα πρέπει να γίνουν είναι ένα παιχνιδάκι για εσάς όπως λέτε, αυτό που κάνετε είναι να το κάνετε όποτε μπορείτε. Δηλαδή, αν ρωτήσεις έναν άντρα να σου πει αν προσφέρει στο σπίτι του κάτι πέρα από το να δουλεύει, θα σου πει πως ΝΑΙ μαγειρεύει, ΝΑΙ ασχολείται με τα παιδιά του, ΝΑΙ……  Όταν θα ρωτήσεις την συχνότητα που μαγειρεύει , θα σου πει «όποτε μπορώ» πράγμα που σημαίνει μια φορά τον μήνα και ΑΝ και με μια κουζίνα μετά το μαγείρεμα, μέσα στο χάος. Αυτό σημαίνει ότι μαγειρεύει!! Όταν θα ρωτήσεις πόσο συχνά ασχολείται με τα παιδιά του, θα σου πει «όποτε μπορώ» πράγμα που σημαίνει πως τις περισσότερες απ’ αυτές τις στιγμές η μανά θα έχει ένα σωρό από δουλειές να κάνει μέσα στο σπίτι, άρα τα παιδιά είναι η εύκολη λύση, «που να μπλέκεις με δουλειές».  Βέβαια αν έχει ποδόσφαιρο, ξέχνα τον, γιατί είναι μια ιερή ώρα που μέσα της δεν χωράνε ούτε παιδιά, ούτε σκυλιά και πολύ περισσότερο, οι δουλειές του σπιτιού.

Και μην τον πολύ- ζαλίζεις γιατί θα θυμώσει και θα πάει στην λέσχη να τον δει και θα έχει και ξέκωλα εκεί να τον σερβίρουν.

 

                Έρχεται  η ώρα να γεννήσω και αφού έχω περάσει της ψυχής μου τον τάραχο για να μπορέσω να μην δίνω σημασία στον παράλογο θυμό σου, για να είμαι ήρεμη για το μωρό μας, και αφού έχω δει τα μαρούλια ανάποδα με τις ορμόνες μου να έχουν φτάσει στο κόκκινο, εσύ? στην κοσμάρα σου.

                Ήρθε η ώρα να βγει το παιδί και να με ελευθερώσει. Ελευθερώσει, εννοώ από το βάρος που ένιωθα με όλα τα επακόλουθα μιας εγκυμοσύνης, γιατί η μεγάλη σκλαβιά άρχισε  μετά την γέννα.  Να είναι καλά το παιδάκι, αλλά η σκλαβιά έχει να κάνει περισσότερο με εκείνον και όχι με αυτό το πλασματάκι.  Έχοντας να φροντίζω δυο μωρά , αυτό ήταν η  σκλαβιά, γιατί ο κύριος ήθελε και αυτός την φροντίδα του.  Εξακολουθούσε  να θέλει  να του κλείσω ραντεβού στον οδοντίατρο, εξακολουθούσε να θέλει να του αγοράσω τα σώβρακά του, να θέλει να του πηγαίνω την πετσέτα στο μπάνιο γιατί πάντα την ξεχνάει, να θέλει…   και φυσικά ο κύριος θέλει και να δουλεύω γιατί «δεν βγαίνουμε» αλλιώς.

Και για το επίθετο ούτε κουβέντα, βλέπεις είναι Μανιάτης και δεν σηκώνει τέτοια.

Και αν τον ρωτήσει κάποιος αν συμμετέχει στην φροντίδα του παιδιού μας, θα πει ΝΑΙ.  Αν τολμήσεις να ρωτήσεις περισσότερα θα πάρεις την γνωστή απάντηση «ΝΑΙ, βοηθάω όσο μπορώ»

-Αγάπη μου , δεν έχεις πάρει χαμπάρι, ότι δεν έχεις υποχρέωση να βοηθάς όσο μπορείς αλλά να βοηθάς, «μπορείς δεν μπορείς», που μπορείς, εδώ που τα λέμε, απλά είσαι παρτάκιας όπως οι περισσότεροι .  Αυτό είσαι αγάπη μου, και φταίει η αγαπημένη σου μανούλα που σε μεγάλωσε έτσι, φταίω εγώ που περίμενα το φιλότιμό σου όλον αυτόν τον καιρό, αλλά φταις εσύ περισσότερο απ΄ όλους για τα χάλια σου.

 Και έχεις το θράσος να  παραπονιέσαι στους φίλους μας και στην μαμά σου, ότι σε παραμελώ.  Έχω γίνει χίλια κομμάτια για να τα καταφέρω, με το ένα χέρι θηλάζω και με το άλλο κάνω 10.000 πράγματα, και σε παραμελώ κιόλας.  Την μια φορά που σου ζήτησα να ζεστάνεις νερό για να αποστειρώσουμε τα μπιμπερό του μωρού, κόντεψες να μας βάλεις φωτιά , έπεσε καυτό νερό πάνω σου και ζητώντας βοήθεια, έριχνες τις Παναγίες της ζωής σου.  Πιο πολύ πρόβλημα, παρά βοήθεια ήσουν και ναι, λυπάμαι αλλά δεν μου φτάνει ο χρόνος ούτε για να κλάσω και εσύ το μόνο που ξέρεις να κάνεις  (εκτός απ’ το να δουλεύεις) είναι να παραπονιέσαι. Και όταν θα βρεις την γκόμενα , θα έχεις και σοβαρή δικαιολογία. Και εγώ «μαζί σου» είμαι αγόρι μου και να ξέρεις πως αν σε ξεφορτωθώ εντελώς θα δεις πόσο πιο πολύ θα σ΄ αγαπώ.  Γιατί όσο είσαι δίπλα μου, δεν μου δίνεις κάποιο λόγο να σ’ αγαπώ.

Η αλήθεια είναι ότι κάποτε ήσουν πολύ καλός μαζί μου και αυτό φυσικά μέχρι να με ρήξεις. Θυμάμαι μου έλεγαν και έλεγα «πολύ καλός για να είσαι αληθινός» και βγήκαμε όλοι αληθινοί.

Βρε  τι φροντίδα στην αρχή, τι καλοί τρόποι, τι λεφτά να σκορπάς για να μου δείξεις ότι είσαι κουβαρντάς, τι σπεσιαλιτέ να μου φτιάχνεις και να μαζεύεις και την κουζίνα μετά.

Αυτά έκανες και σ’ αγάπησα γιατί νόμιζα ότι μ’ αγαπούσες και εσύ.  Όμως τώρα ξέρεις κάτι, «σε ξε-αγάπησα» γιατί κατάλαβα πως δε με αγάπησες ποτέ σου.  Αγάπη μονόπλευρη, στο μόνο σημείο που μπορεί να σε φέρει , είναι στην εκμετάλλευση.  Μέσα στην εκμετάλλευση ζω τόσα χρόνια και αν σε πετάξω έξω από το σπίτι γιατί σε έπιασα για πολλοστή φορά με γκόμενα θα μου ρήξεις και ευθύνες, ότι δηλαδή με απάτησες γιατί εγώ «δεν σου καθόμουνα».  Τελικά όμως βρήκα το κουράγιο και σε πέταξα και πολύ το φχαριστήθηκα και ας ήξερα πως θα τα βγάλω δύσκολα στα οικονομικά. Έχεις να το λες ότι σε πέταξα σαν το σκυλί, γιατί έτσι μαθαίνω από τους γύρω μου, αυτό έχεις πει σε όλους ξεχνώντας να  πεις και όλα τα πριν από αυτό. Και επειδή είσαι και παμπόνηρος άνθρωπος, είχες φροντίσει πριν αρχίσεις τα ξένο-πηδήματά σου (τουλάχιστον πριν τα μάθω) να με έχεις σταματήσει από την δουλειά με το πρόσχημα ότι δεν θέλεις να κουράζομαι.

Στην πραγματικότητα, ήθελες να με κάνεις να εξαρτώμαι από σένα 100%, έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις και εγώ να μην μπορώ να αντιδράσω γιατί θα κρέμομαι μαζί με τα 2 πλέον παιδιά μας, από τους όρχεις σου.

Δεν θα ξεχάσω την μέρα που αυτό-προδόθηκες με το να πατήσεις από λάθος, το πράσινο κουμπάκι του κινητού σου το οποίο βρισκόταν στην τσέπη σου, με αποτέλεσμα να με καλέσεις.  Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να το καταλάβεις, γιατί εκτός από πονηρός είσαι και βλάκας, άκουσα όλη την συνομιλία σου με την γκόμενα, καθώς και όλα τα ερωτικά σας με κάθε λεπτομέρεια. Όταν σου ζήτησα να πάρεις τα πράγματά σου και να φύγεις, παρόλο που δεν είχα στον ήλιο μοίρα η γυναίκα, εσύ ζητούσες θυμάμαι με κλάματα, να σε δεχτώ πίσω και πραγματικά δεν ήξερα τον λόγο. Γιατί θέλεις την οικογένειά σου αφού επιλέγεις να έχεις γκόμενες?  Α!!! Μάλλον γιατί τα θέλεις όλα, και οικογένεια και γκόμενες.  Άλλωστε εκεί αποσκοπούσες όταν με σταμάτησες απ’ την δουλεία και εγώ η αφελείς που νόμιζα πως πραγματικά με νοιαζόσουν. Θυμάμαι σε δέχτηκα τότε μην έχοντας και άλλη επιλογή μιας και τα παιδιά μας ήταν ακόμα μικρά και εγώ χωρίς δουλειά. Σε δέχτηκα ελπίζοντας πως όσα έλεγες θα τα έκανες πράξη, βασίστηκα στον λόγο σου αλλά ούτε απ’ αυτό είχες. Δεν άργησες να αρχίσεις ξανά το ίδιο αγαπημένο σου σπορ, μόνο που τώρα το συνδύασες και με καμιά σφαλιάρα όταν εγώ έβγαινα απ’ τα ρούχα μου και σε έβριζα. Δεν θα ξεχάσω μια  φορά που τόλμησες να ορκιστείς και στην ψυχή του πατέρα σου στη προσπάθειά σου να καλύψεις τις βρωμιές σου.

Αυτά τράβηξε η κακομοίρα η Μαρία και αυτά είναι όσα έμαθα από εκείνην και τον άντρα της.


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


19 Ιουνίου 2009, 22:19
Athens Fringe Festival 2009


ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ !!!!!

Athens Fringe Festival 2009

 

www.fringefestival.gr

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του fringe festival που πραγματοποιούνται 15-21 Ιουνίου , θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε σε χώρους και να παρακολουθήσουμε από κοντά πολλά και ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα!!!

 

Και φυσικά από ένα τόσο μεγάλο γεγονός, δεν θα μπορούσε να λείπει η αφεντομουτσουνάρα μου!!!

 

Έτσι, και αφού προσπάθησαν πολύ ,με έπεισαν να συμμετέχω, για να έχετε την χαρά να απολαύσετε την ομάδα μας σε μια performance πικάντικη και γαργαλιστική, με θέμα «Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ».

Το super αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί σε έναν από τους χώρους της τεχνόπολις στο Γκαζι την Κυριακή από τις 7μμ-10μμ !!!

Στο Γκαζι την Κυριακη μπορειτε να πατε απο τις 5 μμ

 

BE THERE!!!!!


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


25 Απριλίου 2009, 11:28
ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΑΚΙ?


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ 27/4 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ALMAZ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!

 

ΘΗΛΗ...ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...απο τους Advaita

Πεμ, 23/04/2009 - 23:03 — Advaita ΘΗΛΗ...ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!
Οι Advaita συναντουν τους LSD επι σκηνης! Μια παρασταση, μια συναυλια, μια ιστορια. Δυο γυναικες αφηγουνται – η μια με νοτες και η αλλη με λεξεις.. Κι ενας αντρας στεκεται στην κλειδαροτρυπα, αφορμη και παρατηρητης. Η electronica συναντα παλιους γνωστους, και κυριως τις αναμνησεις της, τη ζωη της. 2 Δευτερες (27 Απριλιου-4 Μαιου) 9:30 στο Αlmaz (Τριπτολεμου 12, Γκαζι).
Θηλη...στο στομα...
Ενορχηστρωσεις, διασκευες, λαπτοπ, κιθαρα, κειμενα: Γιωργος Στεφανακιδης
Τραγουδι: Μαιρη Στεφανακιδη
Ηθοποιος: Εβελινα Αραπιδη

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


08 Μαρτίου 2009, 22:55
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!


Προσοχή, προσοχη!!!!!!! (Κυρίως προς τις γυναίκες της παρέας)

Έχει βγει στην γύρα του site ψυχασθενής!!!!

Προσοχή λοιπόν σε ποιόν μιλάτε, προσοχή τι λέτε!!!

Ο μεγαλυτερος δε κινδυνος που διατρέχεις είναι οτι θα σε πρήξει με το να προσπαθεί να σε κάμει να ασχοληθείς με την πάρτη του!!!

Αν πέσετε πανω του , απλα διασκεδάστε το, έχει την πλάκα του!!!!

Αντε τσίου

Υ.Γ. Όταν δεν έχει ο άνθρωπος με τι να ασχοληθεί και είναι και ψυχάκιας, αυτα παθαίνει!!!!

Προσοχη το λοιπον, Προσοχη!!!!


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


02 Μαρτίου 2009, 23:26
Γ…. το χάλι μας!!!


Που ζούμε! Πως ζούμε!

Ένας μέσος Έλληνας σήμερα ,έχει πρώτο μισθό 600 ευρώ.

Ένα εισιτήριο θεάτρου έχει φτάσει τα 80 ευρώ και είναι αλήθεια.

Ο Λαζοπουλος με το «Βιοπαλαιστή στη στέγη» έχει εισιτήριο 50 ευρώ

Ο Φασουλής με το «κλουβί με τις τρελές» έχει εισιτήριο 80 ευρώ.

Δηλαδή θέλει κάποιος παραπάνω από το 10% του μισθού του για να δει μια απ΄ αυτές τις παραστάσεις.

Πως τους το επιτρέπει το κράτος ; (ποιο κράτος).

Πως τους το επιτρέπουμε εμείς, την στιγμή που τους στηρίζουμε με την συμμετοχή μας . Μα γιατί πάτε σε αυτές τις παραστάσεις ; Αντί να αντιδράσουμε σε αυτή την εκμετάλλευση , μη πηγαίνοντας ,αφήνοντας άδεια τα θέατρα και όλα τα συναφή που κερδοσκοπούν εις βάρος μας σε αισχρό βαθμό, πάμε και τους χρυσοπληρώνουμε.

Γεμάτες κιόλας οι αίθουσες απ΄ ότι μαθαίνω. Στον Λαζόπουλο, καρφίτσα δεν πέφτει!

Εγώ έκανα αυτό που μπορούσα . Μπήκα στα sites των θεάτρων και τους έγραψα όσα έπρεπε. Επίσης δεν ξεχνώ να κράξω όσους μου λένε ότι πήγαν, ή ότι θέλουν να πάνε αυτές τις παραστάσεις.

Τι χάλι ! 17.037 δραχμές για ένα εισιτήριο στον Λαζόπουλο και 27.260 δραχμές για ένα εισιτήριο στον Φασουλή. Ρε δεν πάνε …….

Δηλώνουν και άνθρωποι που στηρίζουν τον λαό. Δηλαδή, αν δεν μας στήριζαν, ποσό θα είχαν τα εισιτήρια, 100 ή 200 ευρώ ; ε ;

Βρε καλά μας κάνουν, αφού το τραβάει ο οργανισμός μας, μάς δίνουν και καταλαβαίνουμε. Εκεί, τρέχουμε σαν τα πρόβατα και μετά καυχιόμαστε κιόλας, aντί να ψάχνουμε πέτρα να κρυφτούμε, για την κοροϊδία που τρώμε στην μούρη.

Τόσο μ…. είμαστε!! Τι κάθεστε λοιπόν ,πάρτε την οικογένεια και πάτε, τα 4 άτομα μονό 320 ευρώ ,τσαμπα πραμα, 109.040 δραχμές μονό!!!

Έλα πάρε, πάρε!!! Ακόμα κάθεστε!!!!

Ντροπή τους και ντροπή μας.

Υ.Γ. O ταξικός ρατσισμός που «παίζει» στους χώρους που προάγουν τον πολιτισμό μας και όχι μονό, με την μορφή «τιμής εισιτηρίου 15-25-35-555 ευρώ» είναι εξίσου απαράδεκτος.

Πρέπει, σώνει και καλά να μας θυμίζουν, πως αυτοί που έχουν περισσότερα χρήματα στις τσέπες τους, έχουν και τις καλύτερες παροχές.

Φυσικό είναι , πως θα καθίσει διπλά μου η κυρία με την γούνα; Γιατί να την κάνουν να νιώσει «μικρή» αφού εκείνη νομίζει πως είναι «τεραστία»

Απ’ την άλλη , δεν είναι και τόσο κακό αυτό το «ταξικό τρυπάκι», γιατί πολύ σαπίλα κυκλοφορεί και καλό είναι να μένουμε όσο πιο μακριά γίνεται…

 


http://www.athensvoice.gr/yv,907.html
http://www.lifo.gr/blogs/u4004/14654

 

6 σχόλια

· Σχόλιο από stevi93 (29.01.2009)
Σωστη,σωστη,σωστη...

· Σχόλιο από Latte (29.01.2009)
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, σε ό,τι αφορά τους καλλιτέχνες, γιατί η τέχνη πρέπει να είναι προσιτή σε όλους.

Όμως, εδώ πρόκειται ΚΑΙ για επιχειρηματικές δραστηριότητες (τα θέατρα είναι εμπορικές επιχειρήσεις, είτε μας αρέσει είτε όχι). Ως εκ τούτου, κι εφόσον οι αίθουσες είναι γεμάτες, όπως λες, και στο εμπόριο ισχύει ο κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης, η ζήτηση δείχνει ότι οι τιμές δεν είναι "υψηλές" (διότι εάν ήταν, οι αίθουσες θα ήταν άδειες και τότε οι τιμές θα χαμήλωναν τόσο, ώστε οι αίθουσες να γέμιζαν...). Ελπίζω να μη θυμώσεις και να μη με παρεξηγήσεις. Προσπαθώ απλά να εξηγήσω το ύψος της τιμής βάσει της μικροοικονομικής θεωρίας. Δε θεωρώ ότι είναι χαμηλές οι τιμές. Το αντίθετο. Απ' τη στιγμή όμως που αρκετοί συμπολίτες μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν, ο θεατρικός επιχειρηματίας θα ήταν irrational με οικονομικά κριτήρια, αν τις χαμήλωνε.

· Σχόλιο από pterarhos (30.01.2009)
Στα σκυλαδικα βεβαιως πιανουν τοπο.

Αν σωνει και καλα καποιος ,να θελει να δει δει τους συγκεκριμενους ας παρει
εισιτηρια απο Εργατικη Εστια.
Στο Εθνικο η στο Θεατρο Τεχνης ποσο εχει η εισοδος;

Μηπως γνωριζουμε ποσες Σκηνες διαθετει το Λεκανοπεδιο;

Αληθεια ποσες φορες παει Θεατρο , ο μεσος θεατης και ποσες ,γηπεδο η ταβερνα και τι πληρωνει εκει;

· Σχόλιο από CASPER (06.02.2009)
GEIA SOY !!
KAIRO EXEIS NA PERASEIS APO THN GEITONIA.
KAI EGV TO IDIO
MPAINV - CAXNV NA DV AN EGRACES KATI KAI META
BLEPV MERIKA ALLA KAI FEYGV
STO UEMA SOY
SYMFVNV MAZI SOY, ALLA DEN JERV TI PREPEI NA GINEI
PREPEI OI GONEIS NA AFISOYN TA PAIDIA TOYS STHN DVREAN THLEORASH ‘H NA PNIGOYN GIA NA TA PANE NA DOYN KAI KATI AKRIBO ALLA PIOTIKO ?
MAKARI H ZVH NA HTAN DIKAIH SE OLOYS TOYS TOMEIS !
MAKARI NA EIMASTAN KI EMEIS DIKAIOI ME TOYS FILOYS MAS KAI ME TOYS EAYTOYS MAS

XARIKA POY BRIKA KEIMENAKI SOY MOY ARESE OPVS PANTA
UA TA POYME STO EPOMENO

· Σχόλιο από inkve (16.02.2009)
εγω θα προτεινα(αν και πατερας δεν ειμαι)να κλεισει η τηλεοραση...
να μην παει θεατρο η οικογενεια...

αντ'αυτου να πανε εξω ολοι μαζι...

σε κανενα παρκο..σε καμια παραλια..

τελος παντων εξω απο την αθηνα...

εμενα οι γονεις μου θεατρο ποτε δεν με πηγανε αλλα ομως καταλαβαινα απο μικρος την σαβουρα που με περιβαλει..δεν χρειαστηκε να παρακολουθησω θεαματα..

μηπως και οι ανθρωποι στερουνται ποιοτητας πλεον και κοιταζουν και αυτη να την αγορασουν?

 


- Στείλε Σχόλιο


02 Μαρτίου 2009, 23:22
ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!!


 

ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!!ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η’ ΑΝ ΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ.

ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩΝΤΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΒΛΕΠΩ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΤΡΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΑΡΑΓΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΕ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΙΚΑ , ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ? ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ , ΜΑΘΕ ΠΩΣ TA ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

 

 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ KAI OTAN TA ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕ .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΙ Η’ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ......

 

· Σχόλιο από MPara (16.05.2008)
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΙ Η’ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ......

Τί λες για το Positano της Ιταλίας?
Πειράζει να φέρω κι έναν φίλο μου gay?

· Σχόλιο από CASPER (18.05.2008)
GEIA SOY.
KAIRO EXEIS NA PERASEIS APO THN “GEITONIA”.
APO TOTE POY SOY ESTEILA TIS FOTO TOY KAPNISTHRIOY.
KAI EMFANIZESAI JAFNIKA ME ME ORAIES IDEES.
ALLA POS NA TIS EFARMOSOYME ?
POY YPARXEI O ELEYUEROS XRONOS NA TON AGORASOYME ‘H NA TON KLEPSOYME ESTO !!
O ERGODOTHS DEN MAS TON XARIZEI.
O YPNOS EINAI YPOXREOTIKOS.
LOGARIASMOI, MAGEIREMA, TAKTOPOIHSH, YPOXREOSEIS,……
POS & POTE UA KATALABOYME OTI DIPLA MAS YPARXOYN ANUROPOI ?
POS & POTE UA PAME PERIPATO STH UALASSA ?
POS & POTE UA GEYTOYME TH ZOH ?
EMEIS FTEME.
EMEIS EXOYME POYLHSEI TH ZOH MAS.
EMEIS POY DEN BLEPOYME TI MAS PROSFEROYN H ZOH KAI OI FILOI MAS.
EMEIS POY NOMIZOYME OTI EIMASTE TO KENTRO THS GHS.
EMEIS POY DEN SEBOMASTE KAI PATAME PANV STIS PROSFORES THS ZOHS KAI TVN FILON MAS….
EMEIS TELIKA, PATAME TON EAYTO MAS.
EGO UELO NA ZHSO THN PRAGMATIKOTHTA, SAN OMORFO ONEIRO…... KAI STO TELOS, MPOREI KAI NA SYNANTHUOYME

- Στείλε Σχόλιο


02 Μαρτίου 2009, 23:17
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!


Παντελώς απαράδεκτοΚυριακή απόγευμα , έχω πάει να βοηθήσω την αδελφή μου η οποία έχει παιδότοπο. Παιδικό πάρτι, γονείς 40 άτομα και περίπου 25 παιδάκια.Εξαερισμός στο φουλ, καθώς και παράθυρα ανοιχτά όσο γινόταν γιατί είχε λίγο κρυο.37 στους 40 ηταν καπνιστες και 35 στους 37 έκαναν το ένα τσιγάρο, στην κυριολεξία πίσω από το άλλο.Κατάστάση αποπνικτική , ότι και να πω θα είναι λιγο.Ζητησούσα ευγενικά από κάποιους να περιορίσουν το κάπνισμα , λεγοντας τους ότι έτσι θα κάνουν μικρότερο κακό στα παιδιά τους και με κοιτούσαν λες και κατέβηκα από άλλο πλανήτη.Μάλιστα κάποιος μπαμπάς είχε δίπλα του το καροτσάκι με το νεογέννητο μωρό του και το τσιγάρο του, ακριβώς πάνω από το μωρό του, στηρίζοντας έτσι το χέρι του στο καροτσάκι, για να κάθεται πιο αναπαυτικά.

Ρε γονείς γιατί το κάνετε αυτό στα παιδια σας? Ε γιατί????????????????

Καλά εμάς που δεν καπνίζουμε ας το παραβλέψουμε ότι μας «γράφετε», τα παιδιά των άλλων επίσης, αλλά στα ίδια σας τα παιδιά, σας είναι αδιάφορο αν θα τους ρημάξετε τα πνευμόνια?

Έλεος πια, τι αδιαφορία είναι αυτή!!! Τοση αναισθησία, ειλικρινά δεν περίμενα να την δω.

Φυσικά το χάλι αυτό είναι γενικότερο, γι’ αυτό και μπήκα στην διαδικασία να το θηξω.

Καπνιστε εφοσον το θέλετε, αλλά με μέτρο που να πάρει!!!Κανονικά σε τέτοιους χώρους, θα έπρεπε να απαγορεύεται το κάπνισμα, αλλά άντε να πεις σε καπνιστές τέτοιο πράγμα ,ούτε που θα ξαναπατήσουν το πόδι τους. Υπάρχουν και μη καπνιστές στους χώρους που βρίσκεσθε , είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε και να τους σεβασθείτε ? Ας γίνεται επιτέλους λίγο πιο υπεύθυνοι στο συγκεκριμένο θεμα, και ας σεβαστείτε την υγειά των άλλων, που είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν .

 

 

· Σχόλιο από lenacium (18.01.2008)
καλα επιτρεπεται να καπνιζουν σε παιδοτοπους?? απιστευτο! Παντως εχεις πολυ δικιο..και που γυριζω και λεω το αυτονοητο ("φυσα απ'την αλλη, με πνιγεις") απλα γινομαι η "παραξενη" της παρεας! τραγικο οταν δεν σε σεβονται!

· Σχόλιο από MARIAXANIA (18.01.2008)
Τι δίκιο που έχεις.... Κι εγώ από μικρή το ίδιο πρόβλημα... Πρώτα οι γονείς, μετά οι παρέες... Έλεος πια με αυτό το τσιγάρο...

· Σχόλιο από capone69 (18.01.2008)
dikio apoluto exeis ma pou na to breis?
den uparxei ligh tsipa.eautoulides.....
kalhspera.

· Σχόλιο από pafa (18.01.2008)
Συμφωνώ και εγώ, είναι να τρελαίνεται κανείς με την αδιαφορία των ίδιων των γονιών.

· Σχόλιο από THEOG (18.01.2008)
Δεν σέβονται τα παιδιά τους , θα σεβαστούν τους άλλους??Ας γελάσω

· Σχόλιο από MPara (18.01.2008)
Εγώ πάντως νομίζω πως οι καπνιστές εκτός από αναισθησία,πάσχουν και από κόφωση...
Οπότε άδικα φωνάζεις φιλενάδα...

Τα φιλιά μου

· Σχόλιο από neerie (19.01.2008)
παντελώς όμως!
δε βαριέσαι, τώρα πια μιλάνε για τα δικαιώματα των καπνιστών... οι μη καπνιστές που να βρουν τα δίκια τους?

· Σχόλιο από CASPER (26.01.2008)

· Σχόλιο από CASPER (26.01.2008)
EXEIS DIKIO.
KAI EGO AROSTENO ME TON KAPNO.
EINAI ANTIKOINONIKH SYMPERIFORA TO KAPNISMA OTAN ENOXLEI KAPION, SE ESOTERIKO H EJOTERIKO XORO.
DIABASA KAPOY:
“ AN O UEOS HUELE NA KAPNIZOYME, UA MAS EBAZE FOTIA”
HUELA NA SOY STEILO 2 FOTO, NA XRHSHMOPOIHSEIS STO TABANI TOY KAPNHSTHRIOY SAS, MHPOS APOTRAPEI TO KAPNISMA, ALLA MESO “MusicHeaven!” DEN MPOREIS NA DEXUEIS SYNHMMENES FOTO. AN UES MPORO NA SOY TIS STEILO SE KAPOIA ALLH DIEYUYNSH.

- Στείλε Σχόλιο


26 Φεβρουαρίου 2009, 01:18
Γόβα στιλέτο ήθελες!!! Καλά να τα πάθεις…..


Θα αρχίσω με τα σημαντικά. Ξέρω να φτιάχνω ταραμοσαλάτα και γενικώς είμαι καλή στις σαλάτες. Αυτό ως απάντηση στον συμπατριώτη μου faltso!!!

 

H συνέχεια έχει τι άλλο? Γκρίνιες……

 

Αυτή την φορά, θα κάνω γκρίνιες για την αδικία που έχουμε υποστεί εμείς, το ωραίο φύλο.

 

Χαρακτηριστικά θα κάνω μια συμπαγή αναφορά σε, βαφές παντός τύπου (μαλλιών, ματιών ,νυχιών)  αποτριχώσεις παντός τύπου (ποδιών ,χεριών, φρυδιών …) Τακούνια, καλσόν, τσάντες στο χρώμα των τακουνιών, κρέμες (μούρης , σώματος ..).

 Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου, δύσκολο το έργο, λέω να το επιστρέψω στο video club και να πάρω άλλο!!! Γυναίκες!!! Μόνο μία εγχείρηση θα μας σώσει!!!!

 Η φύση , μου λέει ότι η απλότητα είναι αυτή που αρμόζει σε ένα ανθρώπινο όν.

Έτσι προσπαθώντας να την ακολουθήσω, ακούω χαρακτηρισμούς όπως «καρπουζάς» και αλλά τέτοια κοπλιμέντα.

Τι πιο όμορφο από την απλότητα, τι πιο όμορφο απ’το να νιώθεις άνετα.

 Και μη σ’ ακούσω φιλενάδα να μου πεις ότι γουστάρεις όλη αυτήν την ταλαιπώρια !!

Ότι γουστάρεις δηλαδής να περνάς τα 48.000 κύματα για να βγεις απ΄το σπίτι σου !!!

Βάλε τα καλτσόνια, βάλε τα τακούνια, βάλε τους σοβάδες στην μούρη, κάψε το μαλλί μία ώρα με το μπιστολάκι , δαχτυλίδια και βραχιόλια στο χρώμα της ένδυσης, ασορτί τσαντίκο, με το στρινκ να σε κόβει, έλα βγάλε και το βυζί όξω, χειμώνα καιρό για να ολοκληρωθείς ως γυναίκα!!

Και αν θέλεις να περπατήσεις στην βροχή, αν χρειασθεί βρε αδερφέ να το κάμεις??

Πως θα γίνει? Πως θα γίνεις? Μες την μουτζούρα λες και έπεσες μαζί με τον Άγιο Βασίλη από την καμινάδα..

--Πλάκα πλάκα είναι υπέροχο το περπάτημα στην βροχή!!!--

 Και έρχεται η ώρα να συναντήσεις τον καλό σου… (κάλο θα τον έλεγα εγώ και θα εξηγήσω….)

1ον Δεν μπαίνει στον κόπο να σου πει ούτε μια καλή κουβέντα, μετά τα όσα πέρασες για να βγάλεις το αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στα κοινωνικά standards.

Αυτό καλέ, που θέλει κάθε άντρας δίπλα, του για να νιώθει μάγκας, ωραίος, γ….!!!!

 2ον Καταδέχεται να πληρώσεις εσύ τον καφέ σου.

(Δεν θα ξεχάσω μια γνωριμία που έκαμα κάποτε με έναν τύπο όπου….

Πέρασα τα 127.000 κύματα για να βγω μαζί του «μην κοιτάς κάνω και εγώ όλα αυτά τα συσκευαστικά κάποιες φορές και ας τα κατηγορώ, πέφτω στην λούμπα που λένε»

Στο ραντεβού είχα πάει με την φιλενάδα μου ,διότι θα ερχόταν και εκείνος με έναν φίλο του. Τελικά ? Ήρθε σχεδόν μία ώρα αργότερα και μάλιστα μόνος.

Γιατί άραγες??

Θα αναφέρω ένα μόνο κομμάτι της συνομιλίας μας , κάτι περισσότερο θα ήταν περιττό!!

Ο τύπος, μας εξέφρασε το λοιπόν, ότι δεν του άρεσαν οι γυναίκες που δεν καλουπώνονται

(διάχυτο το άγχος ανάμεσα σε μένα και την φιλενάδα μου. Άραγε για ποια χτυπάει η καμπάνα? Λες για μένα και να χάσω ένα τέτοιο κελεπούρι? Δεν θα τ’ αντέξω στο λέω)

Η βραδιά έκλεισε με τον λογαριασμό, ο οποίος ήταν 12 ολόκληρα ευρώ. Ο φίλος μας τότενες έκαμε την τρελή κίνηση…. Με άπαιχτη άνεση, με το πάσο του ένα πράμα, έβγαλε κάποια κέρματα και προσπαθούσε να συμπληρώσει το ποσό για τον καφέ του.

Εκεί τι κάνει η κοκέτα γυναίκα? Πες μου τι? Γιατί εγώ «που ήμουν κοκέτα και ας πρόσεχα, γιατί αυτός ήταν για κροκέτα όχι για κοκέτα» πήρα την πρωτοβουλία, όσο εκείνος μέτραγε τα ψιλά του, να πληρώσω τον λογαριασμό λέγοντάς του ότι τον κερνάω. Εκείνος, ρώτησε απορημένος «Σίγουρα ?»

 Στον αποχαιρετισμό μας, δεν ξέχασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για εμάς, έτσι για να μας ξαναδεί και να τον κεράσουμε.

Δεν παρέλειψε να μας πει ότι μας θέλει ερωτικά και τις δυο. Άκουσον άκουσον

«Μας θέλει ερωτικά και τις δύο» Σου λέει ο άνθρωπος , ας πω και τις δύο και δεν ξέρεις, αν με θέλει κάποια απ΄τις δύο κερδισμένος θα βγω.

Υπάρχει βέβαια κα η εκδοχή να του αρέσουν οι «ομάδες»

 

Που πας ρε φιλάρα και θες και γκόμενα!!! Θες και να την καλουπώνεις , θες και να καλουπώνεται, θες και να σε πληρώνει, θες και δύο πα-νά-θε-μα-σε!!!!

 

Όοοοοχι αγάπη μου ό-χι!!!! Αθλητικούλια παπουτσάκια και φορμίτσα , αντε και τζινάκι στο τσακίρ κέφι, και γεια σας!!

Σε όποιους αρέσω, για τους άλλους δεν θα μπορέσω, παλιό αλλά αληθινό!!

 

Καρπούζα ,καρπούζα!!! Εδώ τα καλά καρπούζα!!!! Χίλιες φορές απ’το να περνάω από 48.000 κύματα για να ξεπροβάλει η κορμάρα μου απ’το σπίτι.

 

Συνεχίζετε…… (το «τε» με «ε» δεν έκαμα λαθος)

 

 

 

 

 

 


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


23 Φεβρουαρίου 2009, 14:15
Λίγο κρασί στο νεράκι μου!!


Καθώς λέω το γνωστό ποιηματάκι μου, για να μπορέσω να κάνω σωστά την δουλειά μου και να εισπράξω το παραδάκι, τσούπ! πέφτω πάνω στην περίπτωση.

Τι εννοάω.

………

Πελάτης—Κοπέλα μου υπάρχει μεγάλη κρίση σε όλα τα επίπεδα…. Η κοινωνία μας πάει απ’ το κακό στο χειρότερο…. Η κόρη μου δεν θέλει να παντρευτεί. (άσχετο και προκλητικό μαζί)

Ελένη—Γιατί δεν θέλει?  εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε  έναν σωστό άνθρωπο και εκείνη δεν θέλει? Έχει σχέση? Περνάει καλά?

 

Πελάτης—Έχει σχέση και περνάει πολύ καλά, αλλά δεν θέλει να παντρευτεί.

 

Ελένη—Ακούστε κύριε….. πως είναι το όνομά σας?

 

Πελάτη—Γιώργος

 

Ελένη—Ακούστε κύριε Γιώργο, να πείτε στην κόρη σας να  τον βάλει σε μια γυάλα, και να το παρακαλάει ολομερής  και ολονυχτής να την παντρευτεί. Να τον προσέχει σαν τα ματιά της, γιατί αν τον χάσει, άντε μετά να βρει άλλον…

 

Πελάτης – Άστα κορίτσι μου, είναι ανένδοτη

 

Ελένη -- Πείτε της να με πάρει ένα τηλέφωνο να την εξηγήσω τι γίνεται εκεί έξω, γιατί πιθανόν να μην το έχει πάρει χαμπάρι. Εδώ κάνουμε  αμάν να βρούμε έναν σωστό άνθρωπο και εκείνη  τον βρήκε και θέλει να τον χάσει?

 

Πελάτης—Καλά μην τα παραλές δεν είναι δα και τόσο δύσκολα

 

Ελένη—Μάλλον δεν ξέρετε Κυρ Γιώργο τι γίνεται εκεί έξω γι’αυτό τα λέτε αυτά.

 Και δεν μιλάω μονό από προσωπικά βιώματα, έχω καιπαραδείγματα από φίλες που βιώνουν τα ιδία με μένα. Δυστυχώς το σήμερον ημέραν οι περισσότεροι είναι της αρπαχτής

 

Πελάτης—Δεν μπορεί, υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι

 

Ελένη – Βρε υπάρχουν, δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν, αλλά άντε να τους βρεις…

 

Πελάτης-- Βαλέ και λίγο νερό στο κρασάκι σου…

 Ήμουν σίγουρη ότι θα το ακούσω, θα το’χω ακούσει περί τις 76485 φορές!!! 

Ελένη—Τι μου λέτε κύριε Γιώργο ,εδώ κοντεύει να μείνει μονό νερό στο ποτήρι μου!

 Εδώ πέφτει η γνωστή ατάκα. Όλοι μα όλοι την ιδία καραμέλα. 

Πελάτης—Φταίει ότι δεν ψάχνεις στα σωστά μέρη

 

Ελένη— Να ψάξω ε….χμ.... ξέρετε…δεν μπορώ πλέον να μπω στην διαδικασία να ψάχνω. Το δοκίμασα και αυτό και μάλιστα αισθάνομαι ότι το εξάντλησα και όλας.

Και ποια είναι τα σωστά μέρη? Εγώ κινούμαι σε διαφόρους χώρους και σας πληροφορώ ότι τα χάλια είναι παντού τα ιδία.

Για παράδειγμα, πρόσφατα πήγα στο μικρό πολυτεχνείο για να παρακολουθήσω μαθήματα και το τμήμα αποτελούσαν 10 γυναίκες και 2 άντρες, ο ένας εκ των οποίων ψιλοαδέρφιζε. Δηλαδή τι θα έπρεπε να πω πριν αρχίσω τα μαθήματα

«Άντρες έχετε? γιατί αν δεν έχετε δεν μένω»

Και εντελώς πληροφορικά, να σας πω ότι τα μαθήματα που παρακολουθώ δεν αφορούν το κέντημα .

 

Πελάτης—Θα πω στην κόρη μου να σου τηλεφωνήσει

 

Ελένη—Φυσικά και να της το πείτε και θα της εξηγήσω εγώ το όνειρο

 

Μετά απ’ αυτό το τηλεφώνημα προβληματίστηκα.  Άκουσα βλέπεις την ιδία ατάκα για 547η φορά και αυτήν τη φορά με έβαλε σε σκέψεις οι οποίες έγιναν πράξεις….

Έτρεξα και άνοιξα το αθηνοραμα. Η  σκέψη στο μυαλό μου? «τα σωστά μέρη».

Ξεφυλλίζω και…ταβέρνες… έχω πάει. Clubs …. έχω πάει… Σινεμά… έχω πάει …………………μπλα μπλα μλπα

Ουπς!!!  Το βρήκα!  ωραία, θα πάρω σβάρνα τα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα καφενεία, τα μπιλιαρδαδικα ……τα …..     

Δίκιο είχε ο κυρ Γιώργης και τον παρεξήγησα τον άνθρωπο!!

 

Τελικά οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπιδες…. Όλοι έχουν από μία!!!

(Όπως λέει και η φιλενάδα μου η mpara , στην οποία χρωστάω δύο μεγάλα ευχαριστώ για την έμπνευση που μου δίνει για να σας γράφω όλα αυτά τα αριστουργήματα!!! )

Δεν τους κατακρίνω όμως. Έξω απ’ τον χορό όλοι χορεύουν μια χαρά..

 

Συνεχίζεται…..

(Μην φύγετε!!! ως γνήσια γεροντοκόρη έχω πολλές γκρίνιες ακόμα να κάμω!!!)

 

Τσίου

 

  

  

4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Φεβρουαρίου 2009, 23:36
Καραμελωμένα αμύγδαλα...


Μια τεράστια λίστα με πελάτες εμπρός μου, πελάτες που πρέπει να τους τηλεφωνήσω για να πλερώσουν τα χρέη τους. Μπλιαχχχ ! Από μονό του, είναι χάλι μαύρο.

Όπως όλα τα άνοστα πράγματα στην ζωή μας, έτσι και αυτό, θέλει το αλατοπίπερό του για να νοστιμέψει.

Έτσι, επιδιώκω,( ειδικά όταν ακούω φωνές στραβές ή ξινές) να πω καμιά κουβέντα παραπάνω, να προκαλέσω δηλαδή τον συνομιλητή μου ,φυσικά θετικά.

Και τι εννοώ? Δώσε βάση στην πενιά και θα καταλάβεις

 

Σχηματίζω το νούμερο του τηλεφώνου και …

Μπιιιιπ… μπιιππππ….

ΕλένηΜπλα..μπλα… μπλα…

(έχω ένα ποιηματάκι που λέω πάντα στην αρχή, δηλ.ποιά είμαι και από ποιό πλανήτη έρχομαι)

με κάνουν πάσα στον αρμόδιο σχετικά με τις πληρωμές....

ΕλένηΜπλο… μπλο.. μπλο....

(εδώ αλλάζω λίγο το λεξιλόγιό μου, διότι πρέπει να γίνω πιο συγκεκριμένη σχετικά με τον λόγο που τηλεφωνώ)

Από εδώ, συνήθως αρχίζει το νταβαντούρι.

Αν ακούσω κάποια ξινή φωνή, (ειδικά αντρική, γιατί με τις ξινές γυναίκες δεν ασχολούμαι και πολύ , για τον λόγο ότι η ξινίλα τους συνήθως πηγάζει από πολύ μέσα τους, ίσως από’ εκεί που έχουν ξεχάσει τον δον... τους και έτσι δύσκολα μπαίνω στον κόπο «που να βγάζεις δον....ς από κουφ…ες» αν το πιασες καλώς, αλλιώς άστο.)

Είπα πολλά και έχασες την συνεχεία φίλε μου , σωστά! Να σε σχωρνάς

Πάμε πάλι απ’ την αρχή.

Αν το λοιπόν ακούσω κάποια ξινή φωνή, τότενες μου’ρχεται τρελό κέφι, «ώπα» σου λέω και τέτοια πράματα…

ΕλένηΜπλο… μπλο.. μπλο.... ** (Με απόλυτη ευγένεια)

 

Πελάτης—(με φωνή, που αν μπορούσε να με σφαλιάριζε και απ’ το τηλέφωνο, ευχαρίστως θα το έκαμε)

Και γιατί τηλεφωνείς?, τι θες, λεφτά? αν είχα πληρωμή θα σου τηλεφωνούσα εγώ.

Με απόλυτη αγένεια πέφτει το πρώτο χτύπημα κάτω από την ζώνη. Κάτσε ρε φιλάρα, εγώ με το σεις και με το σας, με το μπλα* μου με το μπλο** μου και εσύ μου την λες όχι μονό άσχημα ,αλλά και στον ενικό? Βεβαία δεν θα κολλούσε απ’ την άλλη ο πληθυντικός, αλλά ίσως μαλάκωνε λιγουλάκι την ένταση που έβγαζε καθώς μιλούσε και ίσως λεγω ίσως βούταγες λιγουλακι την βρωμόγλωσσά σου στο μυαλό σου.

Εγώ συνεχίζω στον πληθυντικό και μάλιστα με ακόμα πιο γλυκιά φωνή γιατί με προκάλεσε ο κόπανος να ασχοληθώ μαζί του και ασχολήθηκα. Πως?

 

Ελένη—Καλέ γιατί εκνευρίζεσθε δεν υπάρχει λόγος, μην κάνετε έτσι, θα την βρούμε την άκρη…..

Πελάτης—Μα δεν ….. (Ελαφρώς μαλακωμένος συνεχίζει την μουρμούρα προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για τις φωνές του. Στο ενικό πάλι, αλλά τώρα δεν με ενοχλεί γιατί χαμήλωσε 3,7 ντεσιμπέλ την γαϊδουροφωνάρα του αλλά και γιατί μπήκα στην διαδικασία να τον βοηθήσω να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Εμένα να δούμε ποιός θα με βοηθήσει...)

 

Ελένη—Και εγώ που νόμιζα ότι ήσασταν ένας όμορφος άντρας (απογοήτευση..) , μετα απ’ τις φωνές σας,κε Καρμίρη σας φαντάζομαι κακάσχημο, με τεραστία μύτη (ελπίζω να μην είχε) καμπούρα, να καλέ, κάτι σαν τον κουασιμόδο!!!

Αρχίζουν να τρέχουν τα μέλια απ’ το στόμα του, σε συνδυασμό με μειδιάσματα όπως τα αντιλαμβάνομαι μέσω τηλεφώνου. Τον έφτασα εκεί που ήθελα, τον ηρέμησα.

Με πιάνει στο μπλα μπλα για να μου δέιξει οτι έπεσα έξω. Αδράζω την ευκαιρία και τον ψήνω να πλγρώσει. Έτσι.....

Αφού το λοιπόν κατάφερα διπλά τον σκοπό μου και να τον ηρεμήσω αλλά και να κανονίσω την πληρωμή, που απ’ ότι είχα καταλάβει δεν είχε αρχικά , καμία πρόθεση να κάμει, μου λέγει……

 

Πελάτης—Παούρη , Παούρη….. χμμμμ.. Μήπως έχεις πατέρα τον καπετάνιο τον Παούρη?

Εδώ φουντώνω εγώ. Φυσικά με την γλύκα που με διακατέχει, η οποία έγινε επικάλυψη στην φουνταμάρα μου, κάτι σαν τα καραμελωμένα αμύγδαλα ένα πράμα σου λέω, βγάζω και την ειρωνεία που πλέον αποτελεί πλέον μέρος της ζωής μου, βλέπεις με αυτά που ακούω η γυναίκα , δεν μπορώ να κρατηθώ, αντί να βρίσω το γυρνάω στην ειρωνο-φουντο-γλυκαμάρα, νομίζω ότι είναι καλυτέρα έτσι, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές βγάζει κάπου καλά και το καλά έχει να κάμει με την σχέση μου με τους άλλους και το μαλάκωμά τους. Μιας που δεν πιάνει η τακτική μου σε μένα είπα να την εφαρμόσω σε κανέναν άλλον, μην πάει χαμένη τέτοια τακτικάρα!!

Πω πω!! πολλά έγραψα, πάλι ξέφυγα με την γλυκιά πολυλογία μου!!!

Του λέγω το λοιπόν με ελαφρώς δυναμωμένη φωνή περί τα 1,7 ντεσιμπέλια

 

Ελένη—Τι μου λέτε κύριε Καρμίρη μου!!! Αν ήμουν κόρη του καπετάν Παούρη, θα ήμουν εδώ να κάθομαι και να σας ακούω τόση ώρα να μου μιλάτε με αυτόν τον τρόπο?? ε??? πλακά μου κάνετε?

Εδώ σκάμε στα γέλια και οι δύο και έτσι κλείνει ευχάριστα μια συνομιλία που είχε αρχίσει με σουγιάδες μπαλτάδες και τα συναφή.

 

Τι τραβάω η γυναικά! Και να σκεφτείς ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω καμιά 100αριά τηλέφωνα την μέρα ( το νούμερο-νουμεράρα ,είναι πραγματικό ,δεν είναι μαϊμού σαν τα ντεσιμπέλια)

Βρίσκω τον τρόπο και το διασκεδάζω για να την βγάλω καθαρή γιατί αλλιώς θα είχαν καταφέρει να με κάνουν σαν τα μούτρα τους δηλ.γκρινιαρα, ξινή, στριμένο άντερο… (όχι πως δεν είμαι και εγώ κάποιες φορές, απλά η γλύκα μου είναι τόση μα τόση πολλη που δεν μ’ αφήνει να ξινίσω. Η επικάλυψη που λέγαμε!!!!

Έλα πάρε, πάρε, μύγδαλα, γλυκά μύγδαλα σου λέω!!!!

Μπα κανένας δεν με παίρνει… όλους εγώ πρέπει να τους πάρω… τηλέφωνο!!!

Βρε αφήνετε τέτοια γλύκα!!!! Καλέ πάτρε με …. τηλέφωνο!!!!

 

Kαι που 'σαι!!!! Συνεχίζεται......

 

 


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Φεβρουαρίου 2009, 16:50
ΑΧ ΒΡΕ ΒΑΛΕΝΤΙΝΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΜΕΙΣ!!!!


Καθώς σχεδίαζα ένα smart επιπλάκι για να βάζω εκεί τα μπαχαρικά μου , με διακόπτει ένας συνάδελφος για να μου ζητήσει τιιι;;;; να του παραγγείλω λουλούδια για τη γυναικά του. Σαν να μην φτάνει αυτό μου ζητάει να τον συμβουλέψω και τι να γράψει στην κάρτα.

«Τι να γράψεις στην κάρτα αγόρι μου!!!» Εμένα ρωτάς; (σκέφτηκα)

Δεν φτάνει που δεν έχω κάποιον, όχι να μου στείλει λουλούδια, αλλά ούτε ένα χάδι να μου δώσει, (το κακόμοιρο!! κλαψ! λιγμμ!…), έχω και τον συνάδελφο να μου ζητάει να στείλω λουλούδια και κάρτα στην γυναικά του. Έλεος και πολυέλεος μαζί!!!

Άντε για να μην το κακοκαρδίσω, τον ρωτάω αν έχει γενέθλια η γυναικά του, για να δω τι θα γράψουμε στην κάρτα, μου απαντάει πως δεν έχει γενέθλια και πως θέλει να της τα στείλει λόγω του Βαλεντίνου που είναι αύριο. Δεύτερο τσουνάμι στην μούρη η Παούρη!.

Ας πρόσεχα, τι τις ήθελα τις ερωτήσεις; εεε τι ;;;;

Ήμουν έτοιμη να του πω «δεν μ’ αφήνεις ρε Χρηστάκι να φτιάξω τα ραφάκια μου για τα μπαχαρικά μου και κάτσε μονός σου να σκεφτείς τι να γράψεις στην γυναικά σου ώχουου!!»

Αλλά δεν χρειάσθηκε γιατί το κατάλαβε μονός του (ευτυχώ δεν χρειάσθηκε παρέα!) και μου είπε να μην κάνω τίποτα θα πάει εκείνος να διαλέξει λουλούδια και να γράψει μονός την κάρτα.

Συγνώμη, εγώ του ζήτησα βοήθεια για τα ράφια μου; τι με ζαλίζουν με τους/τις αγαπητικούς τους και με βγάζουν από την ηρεμία μου . Πάνω που πάω να ξεχάσω ότι είμαι μονή σαν το πεπόνι, τσουουουπ!!! λες και το κάνουν επίτηδες!!!

Σαν να μην φτάνει αυτό, στο καπάκι έρχεται άλλη συνάδελφος και με ρωτάει τι δώρο να κάνει στον αγαπημένο της. Δεν ήθελα να την αποπάρω το λοιπόν, αλλά ούτε και νά απαντήσω. Έτσι, μέσα σε μια ανελέητη μάχη μεταξύ των θέλω και των πρέπει μου, αποφάσισα να της δώσω το πολύτιμο «χέρι βοηθείας» μου (λες να ανοίξω κάνα γραφείο συμβουλών ερωτευμένων;) Της απάντησα το λοιπόν, μιας και είμαι ψιλοκατά των υλικών, να του γράψει κάτι όμορφο και να του το δώσει μαζί με ένα όμορφο λέλουδο, εγώ τουλάχιστον έτσι θα έκαμα.

Μετά από λιγο…..

Χτυπάει το τηλέφωνο, ήταν η φίλη μου η οποία μου ανακοινώνει πως αύριο 14 Φεβρουαρίου θα χαλάσω την δίαιτα μου (μέσα σ’ ολά έχω και αυτό το βάσανο) και πως έχει λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό για ένα ρομαντικό δείπνο με βόλτα μέσα σε μια λιμουζίνα, αυτή με το ταίρι της!

Απ’ ότι κατάλαβα εγώ θα ήμουν η τυχερή που θα ήμουν το ταίρι της!!

Δεν έχω που δεν έχω άντρα , θα πρέπει να το παίξω και λεσβία !!

Τι άλλο θα γίνει σήμερα είμαι περίεργη…..Οι ώρες περνάνε …..


Η μέρα κλείνει με τα νέα μιας πρόσκλησης σε πάρτι που είχε γίνει από χθες .

Έλαβα το λοιπόν, την εξής ενημέρωση,

«το αυριανό πάρτι θα είναι μονό για ζευγάρια» ήξερα για τον ρατσισμό, αλλά τώρα το εμπέδωσα και όλας

Και όχι , όχι δεν κλίνει, συνεχίζει, έτσι για να με βασανίζει

(τσούπ! έβγαλα και στιχάκι!)

Χτυπάει το τηλέφωνο, είναι η συνάδελφος που την συμβούλεψα να γράψει το γράμμα στον αγαπημένο της, η οποία μου απάντησε το ΟΧΙ στην πρόσκληση σχετικά με το πάρτι.

 

-Ειρήνη- Δεν σου είπα, αγόρασα!

-Εγώ- Τι;

-Ειρήνη- Γι’αυτό που λέγαμε καλέ, βρήκα!!! (άρχισε να περιγράφει με λεπτομέρειες τα αντικείμενα) μπλα ..μπλα.. κουτί ξύλινο με ραφάκια (μια λάμπα ανάβει πάνω απ’ το κεφάλι ως ιδέα για τα μπαχαρικά μου, και την διακόπτω)

- Εγώ- Μήπως κάνει για τα μπαχαρικά μου ;

-Ειρήνη- Όχι βρε, είναι άλμπουμ με φωτογραφίες και θα του γράψω πως του το δίνω για να βάλει εκεί τις αναμνήσεις της ζωής μας που θα έλθουν!! Τι κουτή που είσαι!!!

Είμαι και κουτή και δε έχω και κουτί για τα μπαχαρικά μου, διπλό το κακό. Τουλάχιστον να έβρισκα ένα κουτάκι για μπαχαρικά μου θα ξένοιαζα βρε αδελφέ, θα μπορούσα να ακούσω να μου λες όλα αυτά χωρίς άγχος.

Ένα κουτί για την κουτή επειγόντως!!!!!!

 Τ 'ακους Casper τ'ακους??????

 

 


12 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


15 Μαΐου 2008, 23:47
Η ΕΛΕΝΗ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ


ΠΙΣΤΟΙ !! ΝΗΣΤΕΨΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων από όσους είναι φανατικοί της νηστείας, όμως θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου για το θέμα και υπόσχομαι να προσπαθήσω να μην προσβάλλω κανέναν από αυτούς. Σήμερα θα νηστέψω το λάδι, αύριο το ξύδι και μεθαύριο το λαδόξυδο.Εδώ και μέρες ακούω εξωφρενικά πράγματα τέτοιου είδους και δεν αντέχω να μείνω αμέτοχη.Κάποιες γιαγιάδες που ενώ έχουν πρόβλημα υγείας και πρέπει να τρωνε κάποιες συγκεκριμένες τροφές , επιλέγουν να τις νηστέψουν για να σώσουν την ψυχή τους.Κάποιοι άλλοι επιλέγουν να αφήσουν τα μικρά παιδιά τους με νερόβραστα λαχανικά για μια ολόκληρη εβδομάδα.Κάποιοι νέοι –βλέπω συνάδελφους-   που για 40 ημέρες δεν τρωνε κρέας ελπίζοντας έτσι  στην λύτρωση τους.Χαλαρώστε από τέτοιου είδους νηστείες δεν υπάρχει λόγος άλλωστε (τώρα που το θυμήθηκα αυτό ακριβώς απάντησα σε έναν συνάδελφο στο γραφείο, όταν  με ρώτησε σήμερα  γιατί δεν νηστεύω, η απάντηση μου ήταν η ίδια «γιατί δεν υπάρχει λόγος») Η νηστεία του φαγητού είναι η εύκολη.Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να νηστέψετε κάντε το για πράγματα που έχουν αξία, νηστέψτε το να λετε κακίες για τους συνανθρώπους σας, νηστέψτε το να ζηλεύετε αυτά που έχουν οι άλλοι και όχι εσείς, νηστέψτε το να νοιάζεστε μόνο για εσάς και νοιαστείτε και για κανέναν άλλον, έχω να προτείνω μία τεράστια γκάμα από πράγματα τα οποία θα μπορούσαμε να νηστέψουμε και τα οποία γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.Ας αφήσουμε λοιπόν τις εύκολες νηστείες και ας επιλέξουμε τις δύσκολες Kαι επειδή κάποιοι θα τρέξουν να πουν πως νηστεύουν «το κακό» και θέλουν να νηστέψουν και το κρέας, το λάδι, το γάλα, τα αυγά ……κ.α. , η απάντηση μου είναι πως αν κάνουν και τις δύο νηστείες κινδυνεύουν να μην κάνουν καλά κάποια από τις δύο (φυσικά η δύσκολη έχει τις περισσότερες πιθανότητες)  γι΄αυτό ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο να απομακρύνουμε κάθε στιγμή «το κακό» και το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα πάμε στον παράδεισο αλλά θα μας ζηλεύουν και πολλοί ολυμπιακοί γιατί θα έχουμε διαρκείας!!!!!Ας αφήσουμε λοιπόν  το στομάχι μας να αμαρτήσει,  δεν τρέχει κάτι Ας γίνουμε επιτέλους καλοί άνθρωποι και ας μην περιμένουμε  τους άλλους να κάνουν την αρχή γιατί «οι άλλοι είμαστε εμείς»   
4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


15 Μαΐου 2008, 23:42
ΓΙΑΤΙ


Πίστεψα σε λόγια, πίστεψα σε μάτια που έλεγαν πολλά
Γιατί το έκανα ξανά, πες μου γιατί;

Όλα ήταν καπνός, για μια ακόμα φορά.
Τίποτα αληθινό, τίποτα που να μένει.
Τίποτα που να περιμένει να το μεγαλώσω,
να το κάνω όμορφο, όμορφο όπως η αγάπη.
Κόλαση ο παράδεισος.
Γιατί; ας μου κάποιος γιατί ;

Xέμενες στιγμές στο πουθενά, στιγμές για τις στιγμές.
Και μετά μόνη όπως πριν , όπως πάντα.

Θέλω να δώσω, να δοθώ.
Φοβάμαι πως  πάλι θα πληγωθώ.
Φοβάμαι πολύ, πονάω πολύ.
Ο πόνος  βράχος στο κορμί και  την ψυχή μου.

Δεν θέλω να σταματήσω να ελπίζω, να σταματήσω να υπάρχω.
Δεν θέλω να έλθει αυτή η στιγμή.
Κι όμως μπροστά μου κάθε φορά που κλαιω.
Κάθε φορά με πλησιάζει όλο και πιο πολύ.
Δεν θέλω να σταματήσω να ελπίζω.
Δεν θέλω να σταματήσω να υπάρχω.

Που πήγε τόση αγάπη ; αν την δεις πες της ότι την αναζητώ,
Πες της πως ζω για να την συναντήσω
Πες της πως είμαι εδώ !!!

 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


29 Νοεμβρίου 2007, 11:21
ΠΟΠΑΫ HELP!!!!!


   

Πέμπτη πρωί ,7και κάτι.

Ανοίγω τα ματιά μου,

«Θεέ μου τι δω-ακούσω πάλι σήμερα!!!»

Φτάνω στο γραφείο καθυστερημένη όπως πάντα !

(το κρεβάτι είναι γλυκό, ακόμα και όταν δεν το μοιράζομαι με κάποιον!!)

Ανοίγω τον υπολογιστή, και αισθάνομαι ότι αυτήν την φορά κεραυνοβολήθηκα από πληροφορίες που δεν τις ζήτησα.

"Ποιος γιορτάζει, τι ώρα είναι .τη μέρα είναι, θερμοκρασία εδώ ,εκεί ,πιο πέρα…"

Ανοίγω το ραδιόφωνα μου και πιάνω έναν σταθμό που έπαιζε χαλαρή μουσικούλα για τα υπέροχα αυτάκια μου!!!! "Τι καλά" λέω….. 

Μέχρι που αρχίζουν οι ειδήσεις οι η ηλίθιες διαφημίσεις με όλα τα «σχεδόν» άχρηστα για μένα !!!

 

Επιτελούς αφήστε το μυαλό μου ελεύθερο να σκεφτεί , να ονειρευτεί, να ταξιδέψει.

Τι πρέπει να κάνω, να φύγω? Να πάρω τα βουνά? (Εδώ που τα λεμέ δεν είναι καθόλου κακή επιλογή, άσε που εκεί σίγουρα δεν θα πρέπει να δεχτώ καμιά άχρηστη πληροφορία !)

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έρχεται στο γραφείο μια σουσουράδα να μου πει  κουτσομπολιά με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά

Ρε δεν θέλω σας λέω, αφήστε με στην ησυχία μου, δεν φτάνει που πρέπει να δουλεύω, πρέπει να λαμβάνω και όλα αυτά τα σκουπίδια?

Ποιός είναι αυτός ο ανώμαλος που εφεύρε την δουλειά, πες μου ποιος!!! Θα μπορούσα να κάνω τόσο όμορφα πράγματα όλες αυτές τις ώρες που σκλαβώνω στις δουλειά!!! Που να πάρει!!!

Βάζω και εγώ το cd του Λουδοβίκου και φεύγω για λίγο, ταξιδεύω παρέα με τα λόγια του Ερωτοκριτου ,έτσι για να κρατηθώ και εγώ στο σχοινάκι μου….  

 

«Σας παρακαλώ μην μου κρύβετε το φεγγάρι»


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
elen1
Ελένη
από ΠΕΙΡΑΙΑΣΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/elen1

Αν κάποια γυναίκα κλέψει τον σύζυγο σου μην στεναχωρηθείς !!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία γι' αυτήν, απ΄το να τον έχει και να τον φροντίζει!
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (2)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links 
 
Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης