αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Επαγγελματικός Εξοπλισμός Επιχειρήσεων
Μάθετε τα πάντα για τον επαγγελματικό εξοπλισμό
15 Μαρτίου 2017, 11:29
Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο επαγγελματικό ψυγείο για τη δική σας επιχείρηση


Η επιλογή ενός επαγγελματικού ψυγείου δεν διαφέρει πολύ από την επιλογή άλλων ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού και οι βασικές αρχές που τη διέπουν είναι ίδιες. Τα επαγγελματικά ψυγεία είναι κάτι παραπάνω από ντουλάπια ψύξης. Πρέπει να είναι εργονομικά, αποδοτικά, να προσφέρουν λύσεις, να είναι εξειδικευμένα για το κάθε προϊόν και να είναι εμφανίσιμα αφού συχνά είναι στη θέα του καταναλωτή. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, τα επαγγελματικά ψυγεία ενισχύουν τις πωλήσεις δημιουργώντας στον καταναλωτή την αίσθηση της ασφάλειας και παρουσιάζοντας το προϊόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυξήστε το τζίρο σας επιλέγοντας το κατάλληλο επαγγελματικό ψυγείο.

Σε κάθε επιχείρηση, εκτός από το είδος του ψυγείου, ο παράγοντας που έχει την πρωταρχική σημασία είναι οι διαστάσεις και ο σχεδιασμός. Οι μικρότερες μονάδες με τις γυάλινες πόρτες γεμίζουν τους χώρους πιο εύκολα και μπορούν να συντηρηθούν ξεχωριστά προκειμένου να μην υπάρξουν διακοπές στη λειτουργία. Οι μονάδες αυτές μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα κάτω από πάγκους εργασίας. Επίσης, μπορούν να τοποθετηθούν η μία πάνω στην άλλη, ως να ήταν μία μονάδα πλήρους ύψους. Γι’ αυτό το λόγο οι περισσότερες επιχειρήσεις που στεγάζονται σε μικρότερους χώρους χρησιμοποιούν μικρές επιδαπέδιες μονάδες. 

Το υλικό κατασκευής της πόρτας και ο μηχανισμός ανοίγματος έχουν άμεση σχέση με την λειτουργία του ψυγείου. Οι γυάλινες πόρτες διευκολύνουν την επιλογή του προϊόντος μειώνοντας τις απώλειες ψύξης γιατί δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνουν συχνά. Επίσης συντελούν σε μεγαλύτερες πωλήσεις από τα μοντέλα με τις αδιαφανείς πόρτες. Από εκεί και έπειτα, ο μηχανισμός της πόρτας μπορεί να  είναι περιστροφικός ή οι πόρτες να ολισθαίνουν, η μία παράλληλα στην άλλη. Αυτού του είδους οι πόρτες συναντώνται και σε ψυγεία βιτρίνες όπως είναι τα ψυγεία για παγωτό.

Όσο υψηλότερη είναι η τεχνολογία του ψυγείου τόσο περισσότερες είναι οι δυνατότητες που προσφέρει. Πέρα από τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου υπάρχουν και συστήματα συλλογής δεδομένων που καταγράφουν την απόδοση των προϊόντων, τις καταναλωτικές τάσεις και φυσικά την ιδανική θερμοκρασία. Αυτά τα δεδομένα θα σας επιτρέψουν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και να κάνετε τις αναγκαίες τροποποιήσεις στη λειτουργία αλλά και στο ίδιο το προϊόν προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, η αγορά ενός επαγγελματικού ψυγείου είναι μια σημαντική επένδυση και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες είναι η αξιοπιστία και η αξία μεταπώλησης. Όσο μεγαλύτερη είναι η ποιότητα κατασκευής τόσο περισσότερο θα αντέξει το ψυγείο σας στην δοκιμασία του χρόνου και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αξία του σε περίπτωση που χρειαστεί να το πουλήσετε για να το αντικαταστήσετε. Αγοράστε το επαγγελματικό σας ψυγείο με προοπτική πέντε τουλάχιστον ετών και όχι ως ένα αναλώσιμο ηλεκτρικό είδος.

Κάτι άλλο που παραβλέπουν πολλοί επιχειρηματίες είναι κατανάλωση. Τα επαγγελματικά ψυγεία καταναλώνουν πολύ μεγάλα ποσά ενέργειας και γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε την υψηλότερη ενεργειακή κλάση. Αυτό σημαίνει τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση, τους μικρούς δυνατούς ρύπους και τα μικρότερα κόστη συντήρησης. Έτσι όχι μόνο συμβάλλεται στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά εξοικονομείτε πολύτιμους πόρους σε βάθος χρόνου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή ενός αξιόπιστου κατασκευαστή επαγγελματικών ψυγείων είναι ουσιαστικά μονόδρομος. Αυτός θα σας εξασφαλίσει επάρκεια στα ανταλλακτικά, αξιόπιστη συντήρηση και υποστήριξη του προϊόντος μετά την αγορά, ενώ συμβάλλει με έμμεσο τρόπο και στην διατήρηση της αξίας του. 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


Συγγραφέας
epaggelmatikosexoplismos


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/epaggelmatikosexoplismos










Tags

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...




Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links







    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης