αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
27 Ιουνίου 2017, 21:27
Για σένα


Στη ζωή μας κάποιες, πολύ σπάνιες φορές, έρχονται άνθρωποι που μας στιγματιζουν, που ομορφαινουν τον κόσμο μας, που μας αλλάζουν προς το καλύτερο. Δεν έχει σημασια αν  είναι συνέχεια στη ζωή μας η αν θα εξαφανιστούν. Σημασία έχει ότι μας βοηθούν να προχωρήσουμε. 
Ένα τέτοιον άνθρωπο γνώρισα στον μουσικό αυτον παράδεισο.  Δεν χρειάζεται να πω όνομα. Αν διαβάζει ξέρει. Ήταν η δικη του στάση και κοσμοθεωρία, οι κουβέντες μας, ακόμη κι οι καυγάδες μας που με βοήθησαν να ανακαλύψω πράγματα για μενα, να βρω κουράγιο να ξεπεράσω στεγανά και να διεκδικήσω πίσω κομμάτι από τη ζωή μου.  Είμαι ακόμη στην αρχή...αλλά έκανα το πρώτο ελάχιστο βήμα.  Η σημερινή και αυριανή μέρα είναι κομβικες για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Είναι η λήξη μιας όμορφης περιπέτειας που μπήκα τον Νοέμβριο. Μια περιπέτεια που δεν τα χα μπει αν δεν ήσουν η αιτία. Δεν θα είχα διεκδίκησει το δικαίωμα μου να ζω αυτά που με γεμίζουν. 
Περπατούσα σήμερα στον δρόμο, τόσο κοντά στον χώρο εργασίας σου,  και ένιωθα χαρα που βρέθηκες στη ζωή μου.  Κι ας μην  ξαναβρεθούμε ποτέ. Μπήκα στην αίθουσα του ξενοδοχείου και ήμουν ευγνώμων που μοιραστηκα τα κακά και τα καλά μου μαζί σου. Κι ας τσακωθήκαμε δεκάδες φορές.  Γι αυτο και το αυριανο μου επίτευγμα στο αφιερώνω...κι ας μην σε ξαναδώ ποτέ. 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης