αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
30 Δεκεμβρίου 2019, 00:19
Ανακατατάξεις


Αναδιοργάνωση, αναθεώρηση, ανακατάταξη... Κάθε τέλος μια αρχή... Έτσι λένε... Έτσι είναι. Δεν ξεχνάς ο, τι τελείωσε, απλά το τοποθετείς στη θέση που του αρμόζει. Κλείνεις ευλαβικά το συρτάρι και κρατάς το κλειδί δίπλα στην καρδιά. Καμιά φορα έχεις ανάγκη να ανοίξεις και να ξεσκονισεις εκείνες τις αναμνήσεις, για την ομορφιά των στιγμών. Κοίτα να δεις...οι λέξεις που είχαν θαφτεί κάπου μέσα μου και δεν έβγαιναν τόσον καιρό άρχισαν να καίνε πάλι στην άκρη των δακτύλων μου.  

Ίσως φταίει η ησυχία του σπιτιού που επανήλθε μετά από μέρες, ίσως κάτι λίγο τα λαμπάκια πάνω στο τζάκι που σχηματίζουν σκιές πεταλούδας στους τοίχους... Μπορεί και να  'ναι που σιγά σιγά συνηθίζω τους νέους ρυθμούς ή που κλείνω εκκρεμότητες ή που βάζω εκ νέου το μυαλό σε σειρά. Ίσως φταίει που με έμαθες να εχω δύναμη και να μην μένω ποτέ στο χώμα, να σηκώνω αργά ή γρήγορα ξανά το κεφάλι, να σκουπίζω τα δάκρυα, να αποδέχομαι τη ζωή όπως έρχεται και να συνεχίζω... Μπορεί και να ναι αυτο το άγριο άλογο που κρύβω και δεν μπορεί να αντέξει όσο και να προσπαθώ το χαλιναρι και τους βαλτοτοπους...μπορει και τίποτα από όλα αυτά παρά μόνο το σκέτο ουίσκι στο ποτήρι μου που νανουρίζει αργά αργά τις σκέψεις.  


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης