MusicHeaven blog Blogs
...
Home

28 2008, 23:00ο μνας τελεινει και πρπει να ξεσκονσω λγο τα στατιστικ μου. εναι η δευτρα συγκριτικ μελτη, που λαμβνει χρα στο παρν blog. παρουσιζονται τα δημοφιλστερα blogs πως κλεισαν τν μνα φεβρουριο( φλεβρη που λμε κι εμες οι πασοκατζδες) και η βαθμολογα της super league, μχρι στιγμς(και ελπζουμε να μενη τσι ως προς τον πρτο).

εκ των σω:
 • να παιδ κοιτει τ' στρα...(mprizas)
 • Εγ Και Ο Εαυτς Μου...(emaki)
 • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..(deos)
 • ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ...(pavel)
 • ΠΥΛΗ...(gate)

εκ των ξω:

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΣ 49

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 48

3. ΑΕΚ 45

4. ΑΡΗΣ 35

5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 33

p.s: στην φωτο, η αρχηγς της ποδοσφαιρικς ομδος του blog


3 -


23 2008, 11:57
...6943696969


video 


με βσι κποια γεγοντα που αντελφθην προσφτως, παρουσιζω μια εναλλακτικ Μιουζικχβενα. σε περπτωσι που θεωρσατε ψιλοξενρωτη την κανονικ του deos, διαβστε λγο τα blogs και επιλξτε αυτ που σς αρσει.5 -


17 2008, 15:44καθμουν τις προλλες και σκεφτμουν τους ρωες της musicheavenικης μας καθημεριντητος. οι ρωες κατ' εμε δεν εναι οι ξιοι καλλιτχνες που απαρτζουν το site, οτε τα ενεργ μλη-συντονιστα και μη- που νυχθημερν κοπιζουν για να αποκυρσσονται μετ βδελυγμας οι τζολιες αλεξανδρτου, οι καλομορες (μετ την συνεργασα με το νιονιο μας) και οι ψινκηδες(μετ την συνεργασα με τον ελευθερου μας). οι ρωες εναι λα τα παλληκρια που πεσαν ρθια απ την (προσωριν) διαγραφ. πντοτε προσπαθοσα να βρ παλι γραπτ κποιου απ αυτος αλλ ταν νοιγα το προφλ μο βγαινε κτι περεργο με αλυσδες και καρφα(αν και μ'αρσουν τα s/m γενικτερα) αλλ πουθεν link: "κντε κλικ για να δετε τα posts του μλους banned"

δια τ? δι' τι τελον υπ το καθεστς του ban. παραδεγματα που μο ρχονται στο μυαλ, πως ο SOCRATISKARAVIDAS, o semplice και λλοι τθηκαν εκτς σχεδου πλεως και δεν μπρεσαν να ξαναμπον. το ban ββαια εναι προσωριν αλλ δυσκολεομαι να σκεφτ πως θα μποροσε κποιος να γυρση σε ναν τπο που χει φυγει σαν να σπουργτι κυνηγημνο απ' τον χιονι. εμνα η γνμη μου εναι τι πρπει να επιστρψουν λοι πσω. οι δετερες ευκαιρες εναι κτι για το οποο οι ξανθις και οι μπολσεβκοι χυσαν αμα για να το κατακτσουν. χουν να προσφρουν πολλ σε να site τομα τα οποα ξρουν τις κακοτοπις και χουν περσει απ αυτς. τι να σου κνη ο deos μνος του? δεν ξρει μχρι ποου σημεου να επεκταθ και πο να κθεται τρα, πολυσχολος ων, να διαβζη τους ρους χρσεως και τα FAQ(δεν βρζω). τσι ελλοχεει(καμμα σχσι με τους ελοχμ του NIKOSPI) διαρκς ο κνδυνος να υπερβ τα εσκαμμνα και να μεν εκτς. και σς ρωτ: λοι εμες που ξρουμε τον deos, μς παρνει να τον χουμε εκτς? γι αυτ χρειζονται εκενοι πο πρασαν απ την οδυνηρ εμπειρα του ban. για να δσουν τα φτα τους σε λους μας(καμμα σχσι με τους πεφωτισμνους ιλουμιντι του NIKOSPI), στε να μην χουμε ποτ ξανα ban εδ. πως θα συμπλρωνε και ο dimitrios_en_mh και στον εκπεσντα γγελο μπορε να δοθ μια δετερη ευκαιρα αν το θελση, για να βρ μια θσι πσω στον πραδεισο(γιατ χι? heaven εναι κι εκε) ξεκιν λοιπν, απ σμερα, την εκστρατεα επαναδραστηριοποισεως μελν και ζητ επισμως να αντικατασταθ ο ρος ban με την κφρασι "περοδος σωφρονισμο" κατ την διρκειαν την οποας, τα μλη θα χουν την δυναττητα να καταλαβανουν τα λθη των και να σβνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τα σχλια στο τπικ, τα post στα blog και γενικτερα ,τι προκλεσε την δυσαρμονα. για να μπορομε να χαιρμαστε λοι μας, να αγγελικ πλασμνο site.

επσημος μνος της εκστρατεας δεν θα εναι το γνωστ δημιοργημα του vangelis που εχα σκεφτ εξ αρχς(αυτ που τραγουδον οι-κα-δε κλπ), μιας και ο συνθτης το παραχρησε μνο για μια φορ για την εκστρατεα του ΛΑΟΣ και απ ττε κλεισε η κνουλα. τσι μνος και μουσικς συνοδοιπρος της εκστρατεας θα εναι το τραγοδι της αγγελικς ηλιδη: "ποτ δεν φυγες" με στχους σαν να γρφτηκαν γι' αυτ τον σκοπ. να μνον σς λω...σκεφτετε(ειδικ εσες οι παλαιτεροι που τους εδατε και μαζ σε γνωστ μεζεδοπωλεον του πειραις) τον jorge και τον semplice να αγκαλιζονται και να σμγουν ξαν υπ το κουσμα του ρεφρν:

γρνα και σβστα λα

εσ ’σαι πνω απ’ λα

για να πεσμα δεν χαλει μια αγπη

και ποιος δεν κνει καρδι μου λθη

 

δεν ξρω για σας...εγ πντως ανατρχιασα


5 -


10 2008, 15:04
mpriza ?


πως θα κατλαβε και ο πλον NIKOSPI, του()τη την φορ το blog εναι αφιερωμνο στην ναυαρχδα των_en_MH_ιστιολογων και στην κορωνδα των premiums.πολλο αναρωτθηκαν τ εναι αυτ που καθιστ το ιστιολγιον του mprizas να απχη παρασγγας απ τα λλα. εμαι εις θσιν να ξρω τι ο mprizas παραμνει ταπεινς και δεν χει επηρεαστ δι' λου απ την επιτυχα. για παρδειγμα, χθες που εχαμε πει να πιομε να ποτ παργγειλε δια μαν εις τι φορν να ποτρι σαμπνια. ταπειντης...

moreover, που θα λεγε και ο audioslave, το παιδ που πετει πτρες στα τζμια ανυπερσπιστων_en_kinisei_περαστικν χει το προνμιο να γνωρζη πς να ψαρνη κσμο με αυτ που γρφει. καθλου τυχαο, μιας και οι σπουδς του βασσθηκαν στην πηγαα εκρο αυτο του προσντος. απ τα πρτα τη, στο ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιργειας, ο μικρς-ττε-mprizakos γραφε κεμενα που αφοροσαν την καθημεριντητα της σχολς σε αρμονικ συνεργασα με το καθηγητικ κατεστημνο... μια πηγ μου-ρουφινος μου,δηλαδ-μο αποκλυψε οτι την περοδο που ο mprizas..."διβαζε" πολλ και διφορα γναν στο ΤΕΙ. εγ πντως δεν πιστεω τποτα, μχρι να το καταγγελη ο asxetos με φωτογραφες απ εγκανεια.

επσης, στο blog αυτ δεν θα βρετε κρατο συναισθηματισμ, σκρπιους στχους για να τους διαβση καμμι γκμενα- γκμενος-και να συγκινηθ. δεν θα τον δετε ποτ να σβνη το blog του επειδ το δωσε τα παποτσια στο χρι μια πρην του και αυτς τσαντστηκε. αυτ εναι μικρτητες που ανκουν σε μλη σαν τον γρφοντα. αντιθτως, θα δετε αντικειμενικτητα και εν ψυχρ θασι των πεπραγμνων εν, το γεγονς τι διαθτει διαλγους, δνει την ευκαιρα στον αναγνστη να γνη mprizas στην θσι του mpriza. δεν ξρω ββαια και πολλος που θα το θελαν αυτ, αλλ αυτο τον χουν γνωρσει απ κοντ.

τερον στοιχεον και πολ σημαντικν εναι οι γνσεις του mpriza επι των αστρολογικν. σαν χθς θυμμαι την πρτη φορ που βρεθκαμε στο ploughman πριν πολλ πολλ χρνια, να μο απλνη τον χρτη μου τον αστρολογικ και με πθος να αναλη πσο αρνητικ ενεξελχθησαν, εξελσσονται και θα εξελιχθον τα πργματα στην σεξουαλικ μου ζω(ττε δεν τον πστεψα). τοτο γαρ, σημανει τι χει φτιξει πολλος χρτες στη ζω του, γεγονς που μεταφρζεται σε πολλς εμπειρες. επομνως μπορε να μιλη επι παντς επιστητο. κοιτξτε για παρδειγμα το πρτο του post για τα 7 θαματα του κσμου και το τελευταο με τις ντες. μιλμε για ναν νθρωπο πλρη εμπειριν...

αυτ που με κνει μως να τον παραδχομαι, εναι ο τρπος που καταφρνει να κνη να μικρ post να φανεται μεγλο. εδ ο υπεθυνος των word στην microsoft υποβλλει την παρατησι του και αυτοκτονε. μιλμε για συνδυασμ διαστχου και enter. δηλαδ, βζεις στο word το μεγαλτερο διστιχο που υπρχει και ταυτχρονα πατς enter...και ιδο: να ποστ 4 γραμμν γνεται σαν περιγραφ του τρπου που ψωνζει τυρπιτες ο blacksad απ τον γρηγρη(που γρφει για μια τυρπιτα που φαγε στον τρναβο και πως οι δρμοι στον τρναβο μοιζουν εκπληκτικ με τους δρμους ενς προαστου της πργας, με χαμηλ φωτισμ σαν κερκι με φλγα που τρεμοπαζεικλπκλπκλπ)

συνεχζω το συγκεκριμνο post, με τον τρπο που ο mprizas απαντει στα σχλια που του αφνουν. εδ υποκλνεται και ο πλεν κακεντρεχς αναγνστης. πρτα απ λα θα χρησιμοποιση υποκοριστικ. βασολα, γιαννκη, λαλαριλολκη, παιδκια και πει λγοντας. μετ στις απαντσεις του, κρβεται να νε post. προσξτε τι γραψε στο τελευταο blog εις απντησιν σχολων:

"Να στε καλ παιδκια! Και σε κτι ττοιες φσεις να προσχετε! Γιατ κθε φορ που προσποιεσαι το ελικπτερο, δεν εναι απαρατητο να βγανει απ μσα πντα νας Ρμπο! Καμι φορ υπρχει κνδυνος να βγει κι ο Μπμπης ο Φλου!

Το νου σας!:-) "

 

καταλβατε? μιλμε τι σε μια απντησι σχολου στηλιτεεται η αμερικνικη νοοτροπα που θλει τους "ραμπους" να κανονζουν τις τχες του πλαντη. αλλ κλενει ταυτχρονα το μτι και προβλει τις πανανθρπινες ελληνικς αξες(απ το 74 και δθε) πως αυτ εκφρζεται απ τον μπαμπη τον φλο του παλου, τον βι παπ και σημαντικος λληνες εντεχνοροκδες μουσικος(ρε παιδι που μπανει αυτ το καταραμνο το βσμα στην κιθρα? θα την κουρδση καννας? κ.α )

 

επλογος απευθυνμενος σε σνα:
ζομε να δρμα μαζ σου...αλλ μην στενοχωρισαι για τα δρματα και τις λπες. πως θα λεγε και να απ τα πολλ blogs που προσπαθον να σε αντιγρψουν, σε μια κρσι συναισθηματικο copy paste: "μοιρασμνη χαρ, διπλ χαρ. μοιρασμνη λπη, μισ λπη"

με αγπη, ο "μαρος" φλος σου

P.S: ταν τα κεμενα σου εναι πολ μεγλα, δεν τα διαβζω.και ταν ειναι μικρ, θεωρ τι βαρισαι, οπτε πλι δεν τα διαβζω


2 -


06 2008, 18:36
pm


το ζτημα που θα απασχολση σμερα το παρν blog εναι τα pm(s). ρχεται ως συνχεια του post με τα σχλια, μετ την διακοπ ολγων δευτερολπτων δια δυσφημσεις και εκλογικ αποτελσματα.
κθε site που χει forum και σβεται τον εαυτ του προσφρει εις τα μλη του, το προνμιο των proswpikwn minimatwn. λακιστ, που λεγε και ο παπαχρνης, pm. τα pm τα χρησιμοποιομε για πολλος λγους. ας δομε κποιους απ αυτος:

 • σββατο βρδυ, σε μπαρκι με ζωνταν ακουστικ μουσικ. να παιδ, ανεβανει με την κιθρα του στο ...πλκο για να τραγουδση τον καλλιτχνη του λαο αλκνοο-aka ξανθπουλο των εντχνων"ιωαννδη. κτω απ το ...πλκο στκεται μια κοπλα, η οποα τυγχνει ετε συνοδευομνη υπ'ανδρς ετε ευρισκομνη εν καιρ προπαρασκευς σχσεως. αν μλιστα ο συνοδς εναι νταγλαρς χει φλο νταγλαρ μαζ του, ο κιθαρωδς περιορζεται στο να κοιτη και να (νομζη τι) τον κοιτη η κοπλα. τ καλλτερον αν μθη τι η κοπλα εναι μλος site στο οποο συμμετχει και ο διος να της στελη να pm. απ κει και πρα, το τ λει εναι δικ του θμα. λλωστε η παραβασις της προσωπικς αλληλογραφας εναι αδκημα ποινικς τε και κοινωνικς κολσιμο

 • δευτρα βρδυ, στο σπτι σου. χει τελεισει μα εκ των αγαπημνων σου ραδιοφωνικν εκπομπν και χεις γνωρσει μλος που κουγε την δια εκπομπ με σνα. τ καλλτερο απ το να αρχσης συνομιλα στλνοντας αρχικ να pm για το post στο forum στο blog που τσο σε "γγιξε", για τον τρπο που εκφρζεται και τσο "μοιζει" με τον δικ σου. δικαιολογες δηλαδ, μνο και μνο επειδ νας φλος σου τον/την χει δει και σο χει πει τι εναι "ωραο κομμτι". αν φυσικ, σου χει πει τι "δεν λει και πολλ" πνε για βροβες, ευαισθησες και τα ρστα (δικ σου). τρα με ποιν τρπο θα εκφρσης τα παραπνω εναι δικ σου θμα. λλωστε η παραβασις της προσωπικς αλληλογραφας εναι αδκημα ποινικς τε και κοινωνικς κολσιμο

 • τετρτη μεσημρι, στο σπτι σου σε καφετερα διαθτουσα internetion. χεις φλο, που μλις χει χωρσει και σου ρεσε η πρην του. τ καλλτερο απ να pm στε να εκφρσης, αρχικς την συμπαρστασι σου και το πσο νιθεις την κατστασι, η οποα ατυχς χλασε και περαιτρω να αρχσης τα πεσματα. αν η κοπλα εναι στοιχειωδς σοβαρ θα σε ξαποστελη λλα δεν χεις να χσης κτι. το τ θα γρψης ββαια για την ρξης, εναι δικ σου θμα. λλωστε η παραβασις της προσωπικς αλληλογραφας εναι αδκημα ποινικς τε και κοινωνικς κολσιμο..

 • και για να μην λτε τι χρησιμοποι μνον πικντικα παραδεγματα με σεξ, αμα και ατθασα νιτα( ξεμωραμνα γηρατει), δε το επμενο: συμμετχεις σε να τπικ στο φρουμ δι' επιστημονικν θμα, χρζον αναλσεως. και διαφωνες με κποιον. αντ να το γρψης απντησι λογικς δομημνη, το στλνης pm στο οποον:

  1. του εξηγες με λογικ και επιχειρηματολογα την ποψι σου, αφνοντας τον να απορε γιατ λα αυτ δεν τα γρφεις στο διο το topic. συνηθστατα, ο λγος εναι τι αυτ που γρφεις κπου παρουσιζουν ασυνχεια και αναντιστοιχα οπτε κποιος(κακς) θα βρεθ να στην επισημνη.

  2. τον βρζεις με ατκες δηλωτικς της ηλικας σου και του χαρακτρος σου. ν εσαι πιτσιρικς με nick απ iron maiden metallica χρησιμοποιες λξεις πεζοδρομου. αν εσαι (δηλνεις) μεγλος και τρανς χρησιμοποιες κομψ παραδεγματα, ευτελζοντας αδκως καθημεριν επαγγλματα(π.χ πλανδιος πωλητς). σε κθε περπτωσι, επακριβς δεν μπορ να ξρω τι ακριβς μπορε να γραφ, δι' τι πως πολλκις ανφερα, η παραβασις της προσωπικς αλληλογραφας εναι αδκημα ποινικς τε και κοινωνικς κολσιμο

τα παραπνω αποτελον προσωπικς συμβουλς του γρφοντος και ουδεμα σχσιν χουν με πραγματικς καταστσεις. οι πιθαντητες να χω πσει μσα σε πραγματικ γεγονς εναι τσες σες να πισω τα θματα των πανελληνων...

 

P.S: δεν αναφρθηκα στις συμπαθες τξεις των
α) τζαμπατζδων που στλνουν pm σε γνωστος και φλους αντ για sms, για να μην χρεωθον, και

β) στα pm των "χρνια πολλ"

δι' τι περιχουν τα α) κατανησι(χω υπρξει νεργος) και β) υποκρισα("αυτς δεν με βριζε την λλη φορ?")


7 -
heartbreak-kidBlog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

25...

Tags
(8)
blog !


...


...
...


Blogs


  Links  MusicHeaven.gr, Hosting interTEN