αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
το κακό...
πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε
Home

29 Μαΐου 2008, 23:31
ήσουνα-τι ήσουνα μια παξιμαδοκλέφτρα, τώρα που μού 'γινες mod γυρεύεις σούρτα φέρτα


όπως θα κατάλαβε και ο πλέον εθελότυφλος αυτής της χώρας, το παρόν post φιλοδοξεί να ασχοληθή με το τσατ του site. ένα τσάτ αλλιώτικο από τα άλλα. που δεν έχει σχέσι με τα συνήθη και συνηθισμένα τσατ του mirc και δεν φιλοδοξεί να αποκτήση φανατικούς φίλους, όπως το #sex του mirc, κατ' αρχάς το "καφέ" ή "μπαρ", λειτουργεί σε ξεχωριστό περιβάλλον, java θαρρώ το λένε. αλλά και java να μην είναι-δηλώνω άσχετος(χωρίς greeklish) με τα κομπιουτερίστικα, είναι κάτι βαρύ. πώς λέμε, με όνομα βαρύ σαν ιστορία; κάτι τέτοιο. με άλλα λόγια, για να μπης στο συγκεκριμένο "περιβάλλον" και να μπορείς εντός μισαώρου να δής την λέξι που έγραψες πρέπει να έχης ram τουλάχιστον 4αρα...εκτός αν είσαι mod(αλλά αυτό θα το εξετάσουμε κάτωθι). βαρύ, λοιπόν, ως είναι το τσατ, δεν επιτρέπει για μακρά παραμονή εντός της ημέρας. οπότε, αν θες να την πέσης σε καμμιά κοπελίτσα καλό θα είναι να συντομεύης: "επειδή το pc μου ανατινάσσεται σε λίγο, θα σε περιμένω στις 5 στο άγαλμα του παπαφλέσσα στην σταδίου", λέει ο πιτσιρικάς...αν τώρα η κοπέλα είναι πεπειραμένη στο τσατ, ίσως να προλάβη να του εξηγήση ότι στην σταδίου το άγαλμα είναι του παλαιών πατρών γερμανού(είπαμε ότι είναι πεπειραμένη στο τσατ, όχι ότι ξέρει από ιστορία...)το αν θα πάη ή όχι είναι άλλο θέμα που στο κάτω κάτω δεν μάς ενδιαφέρει. δεν είμεθα κοτσομπόληδες.

αφού περάσει αυτά τα ωραία ο δύσμοιρος πιτσιρικάς, έχει να αντιμετωπίση και τους παραγωγούς ραδιοφώνου. έχουμε εξηγήσει σε άλλο post τί συμβαίνει με το ραδιόφωνο. απλώς να συμπληρώσουμε ότι στο τσατ όποτε μπαίνει κάποιος, τού πετάμε-εμείς οι παραγωγοί- και το link του σταθμού να μάς ακούση. δηλαδή δεν φτάνει που δεν μπορεί να γράψη στο τσατ 500 κιλών, θα βάλη και άλλο πρόγραμμα να απασχολή την μνήμη του υπολογιστού του. κάτι τέτοια βλέπει και ένας "πρύτανις" του musicheaven και έχει κατασταλάξει ότι στο radioMH έχουμε περισσότερους παραγωγούς από ακροατές...

το κλου όμως του τσατ είναι...ναι καλά καταλάβατε. οι mods. όπου μια των ημερών ημέρα, ο jorge αποφασίζει μετά από πολλά παράπονα μυξοπαρθένων και άλλων ευκόλως παρεξηγιάρηδων, ότι το τσατ έχει γεμίσει από κακά όντα-τα οποία θα αποκαλούμε εν συντομία νεφελιμ- και πρέπει να έρθη το ξανθόν γένος-το οποίο θα αποκαλούμε εν συντομία mods- να σώση την κατάστασι. ο γράφων, ως παλαιός αντιεξουσιαστής εξέφρασε την αντίρρησι του σχετικά με την τοποθέτησι των "φρουρών της αχαϊας" αλλά οι απόψεις του έπεσαν σε μαγνητικό πεδίο, σαν αυτά της αόρνου πέτρας...με άλλα λόγια, από την ίδια κι όλας ημέρα οι mods άρχισαν να κάνουν σεργιάνι στις μοναχικές στιγμές του τσατ μας. με τον καιρό προσετέθησαν πολλά μέλη σε αυτήν την υπεράνθρωπη προσπάθεια εξαφάνισης ή έστω περιορισμού των νεφελίμ. και καλά, η pastellllllllla ήταν super hero από γεννησιμιού της. Οι υπόλοιποι, καλλιτέχνες κυρίως, όμως; δεν είχε σημασία αν η gate π.χ. είχε μπει ελάχιστες φορές στο τσατ. ο τίτλος που εστολίζετο με το ευγενές και μεγαλειώδες (Α) της άνηκε δικαιωματικώς. δεν έχει σημασία που ο astron, παρεξηγείται με το "καλημέρα" στο φόρουμ και είναι έτοιμος να σού προσφέρη οριστικό μπαν, αφού πρώτα, σε κάνη σκόνη και θρύψαλα με την πύρινη επιστημονική του γλώσσα. στην ομάδα των mods χρειάζονται μορφωμένα άτομα εξ άλλου...η μεγάλη επιτυχιά ήταν η edelweiss(ή το edelweiss). το μέλος που εν ριπή οφθαλμού, από κει που την είχαν βγάλει πρόγραμμα η nefos, ο vouliakis και άλλα μέλη-γιγαντες του site επειδή έγραφε κάθε τρεις και λίγο στο forum, έγινε mod στο τσατ και παρ' ολίγον και θα αναλάμβανε την συνδιοίκησι του site. τουλάχιστον ο γράφων αυτό εισέπραττε. ίσως να κάνω και λάθος(δεν θα είναι και η πρώτη βολά). μετά, δεν ασχολήθηκε ξανά. μάλλον θα βαρέθηκε με τους νεφελίμ και θα πήγε να συλλέξη γραμματόσημα.

(αλλάζω παράγραφο χωρίς να αλλάζω θέμα για να το παίξω mprizas)αυτοί είναι οι mods. μέλη που σάς προσέχουν αλλά και προασπίζουν την εύρυθμη λειτουργία του τσατ. μέλη που στα 17,5 προς 18 τους χρόνια έχουν αποδείξει πόσο ώριμα είναι για να μάς προσέχουν. να μάς συμβουλεύουν και να μάς νουθετούν αν στο τσατ πούμε και ένα πρόστυχο αστειάκι παραπάνω για τα μεγέθη των ανδρικών γεννητικών οργάνων(αχ, κάντον ban! ντρέπομαι!) τώρα, το γεγονός ότι έρχομαι καθημερινώς σε επαφή με τέτοιες ηλικές, λόγω του ενός εκ των επαγγελμάτων μου(πςςςς και καλά ο πολυάσχολος!!) και έχω διαπιστώσει ότι οι ώριμοι 18αρηδες μόνο να απασχολούνται ως mod σε τσατ δεν επιθυμούν, δεν έχει καμμία σημασία. άλλωστε, περνούν από ειδική εκπαίδευσι. πχ:

- καλησπέρα σας. είμαι απο την κωλοπετινίτσα

- μίλα καλλίτερα :)

- καλά είμαι από την πετινίτσα σκέτο

- ειρωνεύεσαι τον mod? 

- όχι, απλά πλάκα κάνω, χαλάρωσε

- μιλάς στον ενικό στον mod και χρησιμοποιείς προστακτική(το "χαλάρωσε εννοεί, ο mod. είναι της θεωρητικής κατευθύνσεως)

η συνέχεια είναι το ban. για να καταλάβετε πώς γίνεται, ξαφνικά πρασινίζει το nickname του εκκολαπτομένου νεφελίμ και στην οθόνη του mod βγαίνει το μήνυμα: nefelim detected. ban recommended. και πάει λέγοντας.

χωρίς πλάκα, είμαι σίγουρος ότι ο θεσμός των mod του musicheaven έχει αναστηλώσει την αυτοπεποίθησι πολλών μελών. το ψυχανεμίζεσαι στο blog της alexia(ς)-vicky(ς) ή το αφουγκράζεσαι στα jamαρίσματα στην music page του matthias16 στο myspace. τα παιδιά, mods της γενιάς των 18, που λέγαμε παραπάνω, αισθάνονται καλλίτερα και από την γενιά των 700 ευρώ(που ανήκουμε όλοι οι ευτυχισμένοι υπόλοιποι). αφού καλά πληροφορημένες πηγές, μού έχουν αποκαλύψει ότι στον τομέα της προϋπηρεσίας στο cv τους, θα βάλουν και "mod σε δημοφιλές μουσικό site". βέβαια, το συγκεκριμένο προσόν θα ενδιέφερε μόνο την ΚΥΠ ή τα τάγματα ασφαλείας-πάλαι ποτέ- αλλά μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσης πιάστηνε(ωπ! σεξουαλικό υπονοούμενο!! ban!!!)13 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


21 Μαΐου 2008, 00:38
"θε(ε) μου, κάνε να χάση η καλομοίρα...


για να μην χρειαστή να αδυνατίσω..."

αυτή η ατάκα πολυφοριέται τις τελευταίες ημέρες στο music heaven. πάντα πιστός στο παρασκήνιο των όσων λένε εκλεκτά μέλη του site, ο heart είναι εδώ και για την eurovision. είναι αλήθεια ότι μια μεγάλη πλειοψηφία των μελών είναι εντέχνων ακουσμάτων. συνήθως αυτό συνοδεύεται με στοχαστικό βλέμμα, ρομαντικό ύφος, απουσία χαμογέλου-ενώ δεν γίνεται καν λόγος για γέλιο. γέλιο που συνήθως ένα άτομο με απειροελάχιστη βαρηκοΐα δεν μπορεί να το ακούση. αν υπολογίσετε σε αυτά και τα επιπρόσθετα κιλά, πετύχατε τον τέλειο συνδυασμό. οι συνιστώσες που σχηματίζονται, οδηγούν σε μια συνισταμένη που αποτελεί τον κύριο όγκο επίθεσης σε αυτό το πανηγύρι των έσχατων καιρών μας, το οποίον ονομάζεται eurovision. η πιο συνήθης ατάκα:

μα...είναι μουσική αυτή(?): η εμπροσθοφυλακή της κριτικής αποτελείται, κυρίως, από άτομα που έχουν ασχοληθεί, θεωρητικώς, με μουσική. εδώ, αιχμή του-κριτικού-δόρατος είναι τα απλά και εύπεπτα τραγουδάκια που παρουσιάζονται στο διαγωνισμό. θα διαβάσετε φράσεις του τύπου, "δεν θα ασχοληθώ με τραγουδάκια χαζά που μοιάζουν σαν τα παιδικά του alter" και άλλα τέτοια. η κρυμμένη αλήθεια είναι ότι η καλομοίρα που κατεβαίνει με ένα τέτοιο απλό και εύπεπτο τραγουδάκι στον διαγωνισμό είναι κορμάρα, πανέμορφη, έχει ένα ξύπνιο μουτράκι και είναι συμπαθέστατη. και το κυριότερο. προκαλεί ένα χαμόγελο από το πουθενά, χωρίς να κάνη κάτι το εξεζητημένο. εδώ τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τους ψαγμένους και τις ψαγμένες του ποιοτικού τραγουδιού.

οι γκόμενοι λένε: " ρε φουστη μου, οι δικές μας έχουν μέσο όρο κιλών γύρω στα 86,5. κοίτα την καλομοίρα σώμα που κρατάει. αλλά, αν το παραδεχτούμε θα μάς φτύσουν και οι δικές μας. και έτσι που είμαστε εμείς, που πουλάμε και μούρη ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα εξωτερικά χαρίσματα, άντε να βρούμε μεναγκό να ασχοληθούμε...ας χάσει τουλάχιστον να αποφύγουμε τις κακοτοπιές"

οι γκόμενες λένε: "μαρήηηηηηηηηηη! ήξερες εσύ ότι μια κοπέλα μπορεί να κουνιέται τόση ώρα και να φοράη τόσο κοντά φουστάνια? πού να τα φορέσουμε αυτά εμείς! και στο ‘λεγα να μην τρώμε έτσι. και είχα κανονίσει με τον κωνσταντή για το σάββατο. τώρα σιγά μην αφήσει την καλομοίρα για να βγή μαζύ μου. ας χάσει τουλάχιστον να μην χρειαστή να κάνουμε δίαιτα, γιατί ο γέρος στην γωνία κάνει κάτι σουβλάκια σκέτη αμαρτία, ειδικά όταν τα τρώς ακούγοντας την πριγκηπέσα του μάλαμα...

όμως… φευ! κακά νέα, ήχησαν προ ολίγου στα αυτιά μου. η καλομοίρα, ανακοινώθηκε πρώτη ότι πέρασε στον τελικό. το σάββατο οι ψαγμένοι δρόμοι του ψυρρή, τα τσιπουράδικα του βόλου, οι πλατείες της πάτρας, η ναυαρίνου στην θεσσαλονίκη θα σφίζη μόνο από κοπέλες που οι φούστες κάλλιστα φοριούνται από "ρομά" και τα χαϊμαλιά πέφτουν ατίθασα στις κοιλίτσες τους. τα αγόρια, κάθε απόχρωσης, μουσικής παιδείας και σεξουαλικού προσανατολισμού θα δουν καλομοίρα. απλά κάποια από αυτά, θα σπεύσουν να το αρνηθούν προ ή κατόπιν εορτής. άλλωστε, η φαιδρά πορτοκαλέα έχει τον τρόπο της να κάνη να ευδοκιμούν φρούτα, εύγεστα μόνο για άνοστους

P.S: επειδή υπάρχουν κάποιες κοπέλες που γουστάρουν καλομοίρα και βλέπουν περά από μουσικές αναλύσεις που δεν χωρούν στην eurovision, θα βγουν μετά τον τελικό του σαββάτου. και μπορεί ο heart να θέλη να νικήση η φινλανδία-αν και ερωτευμένος με την καλομοίρα, πολύ απλά γιατί τον κάνει να χαμογελάη-αυτές όμως θα γουστάρουν να τους πάρη τα εσώρουχα το καλομοιράκι


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


19 Μαΐου 2008, 22:51
αλλαγή φιλικής λίστας


επειδή ως γνωστόν, ό,τι κάνει ο heart αποτελεί είδησι, θέλησα να καθιερώσω ένα newsletter-που θά λεγε και ο μαντσεστεροσπουδαγμενος termite-ενημερωτικής φύσεως, το οποίο θα σάς ενημερώνη για τις αλλαγές στην φιλική μου λίστα. προ ολίγων δευτερολέπτων έφυγε από την φιλική μου λίστα η F_ANGEL, μιας και δεν συμπαθιόμαστε πια. ο λόγος που τσακωθήκαμε είναι πολύ συχνός σε ώριμα άτομα, σαν(και όχι "ως") αυτά που είναι στο site. διαφωνήσαμε κάπου σε ένα topic στο forum(ελληναγγλικά) και "για να τής δείξω εγώ της κακιάς" την έβγαλα από την φιλική μου λίστα. σε αυτήν προσετέθη ο heartbreak-kid. ο εαυτός μου δηλαδή. η απόφασις μου αυτή εβασίσθη σε δυό σκέψεις:

αφ΄ ενός, μεν, ήθελα να νιώσω λίγο σαν την alexia-vicky που κάνει ενέσεις αυτοπεποίθησης μέσα από το blog, αφού πρώτα έχει κόψει τις φλέβες της με καλώδιο από ακουστικά, έχει κυλιστή στην λάσπη-όχι για να νιώση όπως ο κρούσος-και έχει περιγράψει τον εαυτό της σαν "οσιομάρτυρα ετών 19+1" με αυτά που έχει τραβήξει στην μέχρι τώρα πολύπαθη ζωή της(π.χ. βγήκε λίγο στραβό το λουλουδάκι στο αριστερό παππούτσι). μετά όμως, όλο ζωντάνια και ευεξία θα βγαίνη θα πίνη και λόγο δεν θα δίνη. το τελευταίο συναίσθημα ήθελα να νιώσω κι εγώ.

αφ' ετέρου, δε, ήθελα να νιώσω σαν όλα τα άτομα που όταν μπαίνουν στο site αντικρίζουν με μαύρα bold γράμματα, το nickname "heartbreak-kid". παράλληλα, δοκίμασα και αν μπορής να βάλης τον εαυτό σου στην φιλική λίστα, αν αυξάνονται οι fans σου και αν βλέπης τον εαυτό σου με τα bold μαύρα γράμματα, που προανέφερα. τώρα αισθάνομαι σαν τον χαμογελαστό deos, την δροσερή tina15, τον μπρατσαρά moufidis και την "κάνω σερί από λάθος επιλογές σε άντρες" Peace18. βλέπω και ξαναβλέπω τα «Μέλη Online» και δεν χορταίνω να με χαζεύω. είμαι fan του εαυτού μου. νιώθω τόση αυτοπεποίθησι, που μπορώ μέχρι και να επιτύχω 45,5 δευτερόλεπτα παραπάνω στύσης(πάντα ήθελα να τα κάνω 1,05 τα λεπτά)!

τελειώνοντας το παρόν-υβριδικό-newsletter(ξέρετε, manchester-termite κλπ) θέλω να σάς πώ ότι προσπάθησα και γω να γράψω ένα-δυο ευαίσθητα posts. αλλά δεν μού βγαίνουν. είναι που δεν τραβάω και καλές φωτογραφίες για να βάλω κανένα παιδάκι. μού είπαν ότι απαγορεύεται η δημοσία έκθεσις ανηλίκων, βέβαια, αλλά οκ. θα την αντέξω ξανά την φυλακή, αν είναι να βαπτισθώ κι εγώ "άτομο με ευαισθησίες". γι' αυτό πάω να ξεπατικώσω κάνα post από κανένα blog που δεν ανανεώνεται, πια. μπορεί να μην πάρη χαμπάρι την...φουστιά


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


10 Μαΐου 2008, 18:20
the fake heartbreak kid


όπως είχα γράψει σε παλαιότερο post, θα έκανα κάποια στιγμή μια σύγκρισι μεταξύ της κινηματογραφικής μεταφοράς του heartbreak-kid -εμού του ιδίου, δηλαδή(ς)- και του orginal(οχι 21) heartbreak-kid-εμού του ιδίου, δηλαδή(ς). μετά την δημόσια τοποθέτησι του kerato ότι με θεωρούσε πιο σοβαρό άτομο, νομίζω ότι μπορώ απερίσπαστος να αφοσιωθώ στην εν λόγω συγκριτική μελέτη(περαστικά ελεονόρα).

η συγκεκριμένη ταινία θέλησε, κατόπιν αδείας που έδωσα, να σκιαγραφήση χτυπητές και...αχτύπητες πτυχές της πολυσχιδούς(που θα λεγε και ο NIKOSPI) προσωπικότητός μου. κυρίως να προσδώση με τον πλέον έντονο τρόπο, την ζήτησι που έχει ο heart στις γυναίκες. εδώ να ανοίξω μια παρένθεσι και να πω ότι ένα από τα πράγματα που παρέβησαν οι υπεύθυνοι της ταινίας ήταν να βάλουν στο soundtrack το τραγούδι της βασιλίσσης της νυκτός, ζωζως σαπουντζάκη, που φέρει το ρεφρέν: "έχω μεγάλη ζήτησι και γίνεται συζήτησι-και γίνεται συζήτησι, γύρω απ' τ' όνομά μου". εδώ να κλείσω την παρένθεσι και να συνεχίσω ασκαρδαμυκτί στα περαιτέρω. το λοιπό(ν), έδωσα πλήρη στοιχεία του παρελθόντος μου, κιλά(110kg), ύψος(165 cm) και λοιπά χαρακτηριστικά, όπως το ότι μου χουν πέσει τα μαλλιά και οσονούπω πίπτουσι και άλλα πράγματα. περίμενα λοιπόν να δω πώς διεχειρίσθησαν τα ως άνω extremely(που θα λεγε και ο audioslave) ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. και τί είδα...

- κατ' αρχάς, κάνανε τον kid λεπτό...για καθίστε ρε μάγκες. ο original(όχι 21) kid έχει φτύσει αίμα για να πιάση τα 110 kg. από πού και ως πού γκρεμίζετε το μύθο του υπέρβαρου εραστή? επίσης, τον κάνανε ψαρομάλλη. και με τα μαλλιά του να καλύπτουν σχεδόν όλο το μέρος της κεφαλής!! άκουσον άκουσον. αφού έχω καράφλα! προς τι το μαλλί? άσε που το, ολίγον από πιλάφι, μαλλί που έχω διατηρεί το φυσικό του χρώμα εις το έπακρον. η δικαιολογία που ήκουσα ήτο ότι έτσι θα πέρναγε η μπογιά μου και σε μεγαλύτερες ηλικίες και όχι μόνο στο target group των 19χρονων, στο οποίο έχω σημειώσει σημαντικές επιτυχίες (=1).

- επιπροσθέτως( ή μάλλον moreover), κάνανε τον heart να σέρνεται πίσω από μια ξανθιά. μα να τρέχη πίσω από γυναικές ο heart? ενώ είναι παγκοίνως γνωστόν ότι ισχύει και συμβαίνει το αντίθετον? και όχι μόνον αυτό...τον παντρέψανε κι όλας. εδώ να σάς αποκαλύψω ότι ο heart ήταν ο εμπνευστής του τραγουδιού "δεν παντρευομαί"(ο τόνος στο αι. με άλλα λόγια, ο ορισμός του αρνητή παντός γάμου και πασών νυ(μ)φών, ενυμφέυθη...να το μάθη η μαμά-kid(clopyright από το mamadeos) και να μέ αποκληρώση!!

-επίσης, στην ταινία ο πατέρας του heart του κάνει πρότασι να πάνε στο βέγκας να χτυπήσουνε μενεσγκό και ο ίδιος αρνείται. δηλαδή, δεν φτάνει που τα παρουσιάζουν κατά το δοκούν, θέτουν σε κίνδυνο την οικογενειακή μου ευτυχία. να ακούση ο μπαμπας kid(χωρίς clopyright από το μπαμπαdeos) ότι του αρνήθηκα πρότασι για γκόμενες και να με αποκληρώση!!

-για να μην λέτε, όμως, ότι βρίσκω μόνο διαφορές στους δυο (παλιο)χαρακτήρες, έχω να ομολογήσω ότι:

α) όντως παρέστην στο γάμο της κοπέλας που τα είχαμε πολλά πολλά χρόνια. και όντως με αποκάλεσε δημοσίως καθήκι ο παρ' ολίγον πεθερός μου. μόνο που στην πραγματικότητα το έκανε ονομαστικά και δεν με άφησε να μπω στην εκκλησία. μάλιστα, ήταν ο πρώτος γάμος-εκτός κρήτης- που έγινε παρουσία(είναι δοτική γι' αυτό λείπει το άρθρο) ενόπλων. η κάτοικοι της περοχής ακόμα έχουν να το λένε(και να γελάνε) για έναν υπέρβαρο κύριο ο οποίος έτρεψε με λαμέ κουστούμι, τρομοκρατημένος από τους πυροβολισμούς που τον ακολουθούσαν ηχητικώς(και ουχί μονον).

β) ότι όντως έχω μεγάλη απήχησι στο γυναικείο φύλο. μάλιστα, έχω συνεννοηθή με τον nightwhisper(άλλος επιτυχημένος γυναικάς) να με παρουσιάζη ως gay στο music heaven, δι’ ότι δεν αντέχω άλλο να αλλάζω μενεσγκό ωσάν τα υποκάμισα(αλήθεια γιατί τα λένε υποκάμισα? τί είναι υπολοχαγός?). στην ταινία, ο πρωταγωνιστής στον μήνα του μέλιτος(μπλιαξ) ερωτεύεται μια άλλη κοπέλα. μάλιστα το κάνει δυο φορές. για τους αδαείς από heart τούτο είναι πολύ φυσικό και σύνηθες για τον ίδιο. δεν είναι ότι θέλει να απατήση(άλλωστε δεν του κάθεται και καμμία), απλά τραβάει το ενδιαφέρον σε όλες τις υπάρξεις του αντιθέτου φύλου(αλήθεια ποιό το αντίθετο φύλο των gay?).

γ) τωόντι τρύπωσα στο σπίτι μιας κοπέλας με την οποία είχα μεγάλο έρωτα(είναι γνωστή businesswoman και είχε να το λέη κάθε φορά που πλήρωνε τον λογαριασμό ότι υπήρξα ο μοναδικός που δεν την ήθελα για τα λεφτά της). ο σύζυγός της, γνωστός μεγαλοδικηγόρος με έντονη προτίμησι στα αγοράκια(δηλ θέλει να κάνη μόνο αγόρια με την σύζυγο), ετράπη σε φυγή όταν είδε την μεγαλόσωμη (γραφικότατη) φιγούρα του heart ξεχνώντας να φορέση το ροζ κιλοτάκι του.

συμπερασματικά, η ταινία είναι μια παταγώδης αποτυχία. ήδη έχω αρχίσει συζητήσεις με τον audioslave, γνωστό παραγωγό, σκηνοθέτη, ηθοποιό, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VTS Media Films για το γύρισμα της ταινίας "Heartbreak-kid: the true story" στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι ο γράφων. έτσι για να καταρριφθούν τα ψεύδη που στην ταινία διασπείρονται με μεθόδους όμοιες με αυτές της ιταλικής καμόρα...

 

P.S: στην φωτό(όχι δικιά μου που λέγαν κάποτε ο apataggelos, η MisAngie η aurelia και άλλες θρυλικές μορφές) ο ανεκδιήγητος κινηματογραφικός heartbreak-kid...μα με μαλλιά και λεπτός?? αδύνατον...

P.S2: κοίταγα όλως τυχαίως από τους σελιδοδείκτες την σελίδα των δημοφιλέστερων blogs(την οποία δεν καταδέχομαι να κοιτάξω αλλά έτυχε) και είδα ότι έχει ανέβει το blog και βρίσκεται κάτω από αυτό του Astron και αυτό του Apataggelos. πίσω και σάς έφαγα, κουλτουριαρέοι!! mpriza, ετοιμάσου!


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


10 Μαΐου 2008, 10:16
χόρτο μαγικό


video 

 

οπαδοί του blog και της πανάθας διατρανώνουν την αγάπη τους. αν κοιτάξετε καλά θα δείτε και τον heart εκει μεσα να χοροπηδάη σαν τρελλός.
όλη η γή ρε λέμε.


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
heartbreak-kid
εξωτερικές εργασίες σε γραφείο τελετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

εμπνευσμένο από την κορυφαία ελληνική ταινία της τελευταίας 25ετίας...Tags
Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης