αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ!!!!!!!!
Καμιά φορά εκεί βλέπουμε τα ποιό ωραία πράγματα....

07 Φεβρουαρίου 2009, 14:22
Μουσικοί του δρόμου..........


Πριν μέρες μετά απο το γραφείο και μην προλαβαίνοντας να πάω σπίτι να μαγειρέψω λόγο πρόβας, είπα να κάνω κάτι που έχω καιρό να κάνω να πάω κάπου να φάω με τον εαυτό μου. Επέλεξα λοιπόν ένα μαγαζάκι σε μια πλατεία στο Ηράκλειο, ευτυχώς είχε και καλό καιρό και άραξα έξω σε ένα τραπεζάκι.

Παραγγέλνω, έρχεται το φαί και αρχίζω την μασούλα. Ξαφνικά πήρε το αυτί μου ένα πιτσιρίκι που έπαιζε ακορντεόν μου έκανε εντύπωση το ότι ο πιτσιρικάς έπαιζε και τραγουδούσε άψογα και ενώ βιαζόμουν -σχετικά- κάθησα και άκουσα όλο το"πρόγραμμα".

Γενικότερα πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον ένας μουσικός του "δρόμου" και γενικότερα οι καλλιτέχνες του "δρόμου" , μου αρέσει το ότι αυτοί οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια ελευθερία και μια φαντασία ιδιαίτερη . Τώρα θα μου πείτε "και μια πείνα άλλο πράγμα ". Αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βρουν και άλλους τρόπους να βγάλουν λεφτα, για μένα είναι μεγάλη απόφαση να πεις ότι θα βγώ και θα παίζω στους δρόμους. Μακάρι να είχα τα κότσια να το κάνω.

Μακάρι να μπορούσα, να είχα τα κότσια, να είχα την άνεση να βάλω μια κιθάρα στην πλάτη και να γυρνάω απο εδώ και απο εκεί να παίζω, όχι βέβαια για βιοποριστικούς λόγους αλλά επειδή έτσι γουστάρω, να νιώσω όπως νιώθουν αυτοί την μουσική και γενικά την τέχνη.....

Καλημέρα με αγάπη απο τον Κακόφωνο Gαλάτη Sας....

 


- Στείλε Σχόλιο


18 Ιανουαρίου 2009, 05:24
Μια γλυκιά καληνύχτα.........


Μόλις γύρισα απο το μαγαζί, και κάνοντας το τελευταίο τσιγάρο είπα να γράψω στο μπλογκάκι μου το οποίο έχω παραμελήσει τελευταία.

Θα γράψω λοιπόν ένα στίχο που μου ήρθε πρόσφατα:

Με κυνηγούν οι αναμνήσεις, και ας γνωρίζω πως δεν θα γυρίσεις.

Κάτι τέτοια σαλεμένα βράδυα, που με βρίσκουν μέσα σε καπνούς και σε ρημάδια.

 

Επιτέλους τελειώνω ή μήπως αρχίζω, είμαι στη μέση ίσως της τελευταίας μου εξεταστικής, και κάνοντας ένα flashback βλέπω όμορφες στιγμές, χαμόγελα, ξενύχτια, φίλους, ποτά, ταινίες, πίτσες, όλα αυτά που συνθέτουν μια φοιτητική ζωή. Τι θα μείνει να θυμίζει όλα αυτά ένα πτυχίο, ένα κομμάτι χαρτι.

Τελειώσαν μετά τι?, ρουτίνα?, ζωή?, ελευθερία?, ξενιασιά?, πίσω πάλι μια καινούρια αρχή απο το μηδέν?.

΄Εχω μπερδευτεί ευτυχώς βέβαια έχω αποκτήσει "εμπειρίες" και μπορώ να ξεμπερδευτώ.

Τίποτα, απλά λόγια χωρίς σημασία γράφω έτσι να ανοίξω την καρδία μου στους πέντε έξι που θα διαβάσουν το post, σε εσένα blog :-).

Καληνύχτα, καλημέρα (ότι απο τα δύο γουστάρετε) να έχετε πάντα την υγεία σας και όλα τα άλλα να τα καταφέρνετε.

Με αγάπη ο κουρασμένος (απο την δουλειά) Κακόφωνος Gαλάτης Sας.

 


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


21 Δεκεμβρίου 2008, 12:23
Χριστουγεννιάτικη πρόταση για το "τραπέζι".........


Βρήκα ένα πολύ αστείο άρθρο σε ένα τοπικό περιοδικό τα λόγια είναι περιττά γελάστε άφοβα.......

 

"ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ"

 

Φίλος μου έστειλε την καταπληκτική αυτή συνταγή. Ακολουθήστε την:

 • Αγοράζετε ένα κτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι ουίσκι.
 • Προβλέψτε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και μπέικον σε λωρίδες.
 • Για καλό και κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.

 

Εκτέλεση συνταγής:

 • Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε και ρίξτε μια υποψία ελαιολάδου.
 • Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία ( 220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.
 • Σερβιριστήτε ένα ποτήρι ουίσκι και πιείτε το.
 • Βάλτε το κοτόπουλο στο φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήστε σε καταλληλο σκεύος.
 • Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι ουίσκι. -Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές άλλωστε έχετε χρόνο-
 • Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλείψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.
 • Λιάστε ξανά το ουικάλι του μπίσκι και καπιατήτε μια καλή λουγιά.
 • Μετά απο ένα κέτα...'οχι πέπαρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων....κλιτίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο απ' την άλλη.
 • Καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κάνα'δυο φατήρια κίσκη αμόκα.
 • Νύστε, λύστε ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.
 • 3 λοτήρια αρφότερα .... Ζαμέψτε το το γατόπουλο απο χάμω, (έπεσε το μαλ.......σμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο.
 • Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ' τα γάδια που μύθικαν στα κλαπάκια της μουζίνας.
 • Μην αποχειραθείτε να κησωθείτε. μια φαρά είμαστε εδώ μάτω.
 • Απομελειώστε το δουκάλι του ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως ρο κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί.

 

Την επόμενη μέρα, πέρτε ένα "αλκα σελτζερ". Πηγαίνετε να φάτε κρύο το κοτόπουλο με την μαγιονέζα και καθαρίστε το μπου....λο που δημιουργήσατε στην κουζίνα. Τον άλλο μήνα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή "Κατσικάκι με τσικουδιά".

 

Αυτά με αγάπη απο τον Κακόφωνο Gαλάτη Sας....


- Στείλε Σχόλιο


07 Δεκεμβρίου 2008, 14:06
Γράμμα στον Άγιο Βασίλη.....


Μια φίλη μου έστειλε αυτό το mail και το βρήκα πολύ αστείο . Μια και έρχονται γιορτές είπα να το μοιραστώ μαζί σας (αφορά βέβαια περισσότερο τις γυναίκες και για αυτόν το λόγο το άλλαξα "λίγο").

 

"Aγαπητέ Άγιε Bασίλη, πρώτα πρώτα θέλω να σε ευχαριστήσω για το περσινό σου δώρο που ήταν μια ωραιότατη ρυτίδα στο μεσόφρυδο και έχω να σου πω ότι αν φέτος επιχειρήσεις να μπεις απ' την καμινάδα μου θ' ανάψω τζάκι και θα σε κλάψουν οι τάρανδοι.

Kατά τα άλλα, όπως τα ξέρεις. Ετοιμαζόμαστε για γιορτές καπάκι Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και θα περάσουμε κα-τα-πλη-κτι-κά όπως κάθε χρόνο. Tις ημέρες των παραμονών θα επωφεληθούμε από το συνεχές ωράριο των καταστημάτων για να ξεχυθούμε σύσσωμοι στα μαγαζιά και να ψωνίσουμε ό,τι να' ναι και μετά θα κουβαλάμε τα ό,τι να' ναι μας φορτωμένοι με τις σακουλάρες πάνω κάτω στη Σκουφά, ψάχνοντας δύο ώρες για ταξί. Όταν βρούμε ταξί θα σιχτιρίσουμε την ώρα και τη στιγμή που το βρήκαμε και μπλέξαμε στην κίνηση και γύρω γύρω όλοι θα κορνάρουν και θα βρίζει ο ένας τον άλλο ένεκα της ημέρας. Tο βράδυ της παραμονής των Xριστουγέννων, θα βγούμε έξω για να τιμήσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και θα στριμωχτούμε κι εμείς στη φάτνη με τα ζώα, δηλαδή στο Rex, στην Aθηνών Aρένα, στο Bοτανικό και σε άλλα μέρη. Kαι θα φοράμε όοολες/όλοι το «μικρό μαύρο φόρεμα»/ " το καινούριο κουστούμι". Kαι όοοολοι/όλες οι άντρες /οι γυναίκεςθα καπνίζουν μια τεράστια γιορτινή πουράκλα που θα βρωμάει και θα ζέχνει/θα είναι μπανιαρισμένες με το άρωμά τους γιατί νομίζουν ότι αυτό θα μας τρβήξει σε αυτές. Ύστερα, αφού χορέψουμε τσιφτετέλι και πιούμε ό,τι σκατο-ποτό κυκλοφορεί σε μολότοφ στην αγορά, θα γυρίσουμε στο σπίτι για να ξεράσουμε και να περιμένουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Tην παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ξαναξεχυθούμε στα μαγαζιά να ξαναψωνίσουμε τα ό,τι να 'ναι που περίσσεψαν απ' τα Xριστούγεννα και θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας πτώματα για να ετοιμαστούμε άρον άρον για το ρεβεγιόν. Tο πιο ευχάριστο απ' όλα είναι ότι επιτέλους θα συναντηθούμε όοοοολοι μαζί γιατί θα εγκλωβιστούμε στο Σύνταγμα και στην Kηφισίας πρωτοχρονιάτικα και θα καπνίζουμε μέσα στα αυτοκίνητα με αναμμένο το κλιματιστικό και όλα θα είναι ένα σίχαμα. Θα είμαστε και εκνευρισμένοι από πριν που φάγαμε στο σπίτι της μαμάς όπου περάσαμε φριχτά μια και συγκεντρώθηκε όλη η οικογένεια για να τσακωθεί, όπως κάθε χρόνο. Eπίσης όπως κάθε χρόνο, το φαγητό θα είναι χάλια, γιατί το κρέας της γαλοπούλας είναι απαίσιο και σκληρό και άμα κρυώσει γίνεται σαν βατραχοπέδιλο. Παρ' όλα αυτά, θα καταβροχθίσουμε τον άμπακο με έμφαση στη γέμιση και στη βασιλόπιτα και θα σκάσουμε και μετά θα νυστάζουμε και θα θέλουμε να χωρίσουμε τους γκόμενούς μας/τις γκόμενές μας, γιατί φυσικά αυτοί/αυτές φταίνε που τραβιόμαστε στη μέση της νύχτας σαν τους ηλίθιους, και στο μεταξύ όλα τα μαγαζιά θα είναι γεμάτα από κόσμο που καλωσορίζει το νέο χρόνο με ξέφρενο ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω. Aυτό το στίχο «πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά» πρέπει να τον έχει γράψει ο Φόρεστ Γκαμπ γιατί μόνο αν είσαι ο Φόρεστ Γκαμπ γιορτάζεις που λιγοστεύει κατά ένα χρόνο η ζωή σου και θα σε φάει το μαύρο χώμα μια ώρα αρχύτερα. Aυτά. Όσο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας θα το περάσουμε κι αυτό φα-ντα-στι-κά ξαναζουλιγμένοι στα μπουζούκια ή στα κουλά κυριλέ κλαμπ με τους πορτιέρηδες Mίστερ Γ*****ω και τις πορτιέρησες Mις T**********ι, όπου θα πιούμε πετρέλαιο και θα πάρουμε και μερικά ναρκωτικά για το καλό. Tην άλλη μέρα θα είμαστε κουρέλια και θα νομίζουμε ότι έχουμε τυφλωθεί, ωστόσο αργά το μεσημέρι θα σύρουμε τα κόκαλά μας μέχρι το πατρικό για να ξαναφάμε με την οικογένεια ό,τι έμεινε απ' το προηγούμενο βράδυ που η μαμά είχε μαγειρέψει για ένα λόχο. Mετά θα κάνουμε φύλο και φτερό τη χτεσινή βασιλόπιτα για να βρούμε το φλουρί που δεν θα βρεθεί ποτέ γιατί θα το έχει καταπιεί ο παππούς με το πρωινό του ρόφημα. Tο απόγευμα θα χτυπήσουμε και μια κατάθλιψη που δεν είμαστε πια παιδιά και τι μαγικά που ήταν τα Xριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά κάποτε. Kαι μετά οι γιορτές δεν θα λένε να τελειώσουν γιατί θα έχουμε και τα Φώτα και του Aϊ Γιαννιού και αϊ σιχτίρι αγαπητέ Άγιε Bασίλη, σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά κοίτα μην τολμήσεις και πλησιάσεις σπίτι μου. Φέτος θέλω μόνο Kαλικάντζαρους. Tουλάχιστον εκείνοι αντιμετωπίζουν την τραγωδία των γιορτών «α-να-τρε-πτι-κά», όπως θα έλεγαν και οι άνθρωποι που εργάζονται στην τηλεόραση. Kαι τώρα κλείνω γιατί πρέπει να γράψω και σ' άλλο κουλό άγιο. Σε κάνα μήνα έχουμε Bαλεντίνο."

 

Άντε και καλλές γιορτές σε όλους μας .....

Με αγάπη ο Κακόφωνος Gαλάτης Sας. 


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


12 Νοεμβρίου 2008, 20:56
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Λοιπόν μετά απο πολλά χρόνια επιτέλους πήρα τα τελευταία μου μαθήματα, ένα απο αυτά είναι το "Σεμινάριο Τελειοφοίτων".

Σε αυτό το μάθημα αναλαμβάνουμε ομαδικά μια εργασία την οποία πρέπει να αναπτύξουμε και στην συνέχεια να την παρουσιάσουμε.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του μαθήματος δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο με την ομάδα μου και τέλος πάντων για να μην σας πρήζω απαντήστε στέλνoντας post με τις απαντήσεις!

 

      Έρευνα για το "Ηλεκτρονικό Εμπόριο" (e- Commerce)          
           

1) Ποιο είναι το φύλο σας;        

Α . Άνδρας   Β. Γυναίκα                  

2) Ποια είναι η ηλικία σας;        

Α. 18 - 22   Β. 22 - 26   Γ. 26 - 30               Δ. 30+              

3) Ποια είναι η ιδιότητα σας;        

Α. Μαθητής      Β. Φοιτητής       Γ. Εργαζόμενος (ιδιωτικός τομέας)                                Δ. Εργαζόμενος (δημόσιος τομέας)       Ε. Άνεργος           

ΣΤ'. Ελεύθερος επαγγελματίας    Η. Άλλο                  

4) Ποια η μόρφωση σας ;        

Α. Πρωτοβάθμια εκπαίδευση          Β. Δευτεροβάθμια εκπαίδευση   

Γ. Τριτοβάθμια εκπαίδευση     Δ. Άλλο (σημειώστε δίπλα)              

5) Χρησιμοποιείτε το Διαδικτυο (Internet) ;      

Α. Ναι   Β. Όχι                  

6) Έχετε επισκεφτεί κάποια σελίδα "Ηλεκτρονικού Εμπορίου" (e- Commerce)   στο Διαδικτυο (Internet) με σκοπό να αγοράσετε κάποιο προϊόν η κάποια   υπηρεσία;           A. Ναι    Β. Όχι      

Αν ΝΑΙ συνεχίστε στην ερώτηση 7,αλλιώς συνεχίστε στην ερώτηση 8                

7α) Πόσο συχνά αγοράζετε προϊόντα μέσω του Διαδικτυου (Internet) ;  

Α. Μια φορά το χρόνο      Β. Κάθε εξάμηνο         Γ. Κάθε τρεις με τέσσερις μήνες

Δ. Κάθε μήνα                

7β) Είστε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας ;      

Α. Ναι   Β. Όχι                  

7γ) Για ποιους λόγους προτιμάτε το "Ηλεκτρονικό Εμπόριο" έναντι του    κλασσικού;           (Μέχρι 2 επιλογές και με σειρά συχνότητας)                  

Α. Γρηγορότερη εξυπηρέτηση    Β. Ευκολία στην εύρεση προϊόντων  

Γ. Ποιότητα προϊόντων     Δ. Τιμή προϊόντων                            

7δ) Ποια είδη προϊόντων αγοράζετε μέσω του "Hλεκτρονικού Εμπορίου" ;  

(Μέχρι 2 επιλογές και με σειρά συχνότητας)                  

Α. Ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά είδη     Β. Είδη ρουχισμού                 Γ. Είδη για συλλέκτες

Δ. Είδη καθημερινής χρήσης               Ε. Υπηρεσίες                      

7ε) Πως μάθατε για το "Ηλεκτρονικό Εμπόριο" ;      

A. Από διάφορες μηχανές αναζήτησης    Β. Από διαφημίσεις        Γ. Παρότρυνση φίλων                    

8) Ποιοι είναι οι λόγοι ;         (Μέχρι 2 επιλογές και με σειρά προτίμησης)                  

A. Ασφάλεια συναλλαγών           Β. Ποιότητα προϊόντων                 Γ. Τιμή προϊόντων   Δ. Δεν υπάρχει άμεση επαφή με το προϊον               Ε. Δεν υπάρχει βοήθεια από πωλητή ΣΤ. Δεν έχω ασχοληθεί                 Ζ. Με απέτρεψαν οικεία άτομα                    

9) Πιστεύετε ότι το "Ηλεκτρονικό Εμπόριο" είναι το μέλλον των εμπορικών    συναλλαγών ;           A. Ναι   Β. Όχι                  

10) Αν είχατε κάποια επιχείρηση θα επιλέγατε να κάνετε εμπορικές συναλλαγές   μέσω του Διαδικτυου (Internet) -και κατ' επέκταση μέσω του "Ηλεκτρονικού    Εμπορίου"- η αν είσαστε εργαζόμενος σε μια επιχείρηση θα το προτείνατε ;  

A. Ναι   Β. Όχι                              

 

Καλή επιτυχία λοιπόν χοχοοχοχοχοχοχο.....

 

Με αγάπη ο Κακόφωνος Gαλάτης Sας.....( και λίγο χαμένος αλλά επιφυλάσσομαι)


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Σεπτεμβρίου 2008, 12:15
"Όλα καλά και όλα ωραία...."


Ποιός το περίμενε?

 

Όλα πάνε τέλεια, πήραν όλα τον δρόμο τους πια τελικά το μυστικό ήταν η ηρεμία.(και το λέω αυτό εγώ που έτρεμα να μείνω μόνος ) Επιτέλους ακούω τον παρλαπίπα (τελικά ) εαυτό μου.

Προσπαθήστε το θα δείτε τρομερά αποτελέσματα!!!!!!

 

Τέλως πάντων επειδή έχει γίνει πολύ ανάλατο το μπλόγκ μου τον τελευταίο καιρό......

Σας χαρίζω αυτήν την υπέροχη φωτογραφία τα σχόλια δικά σας.

 

Με αγάπη ο Κακόφωνος Gαλάτης Sας.

 

 


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


24 Ιουλίου 2008, 20:30
Σιωπή.........


Αυτόν τον χρόνο δεν ξέρω γιατί αλλά όλα πάνα ..... όχι και τόσο καλά..... πολλές δυσκολίες, αναποδιές κ.τ.λ.

 

Τον τελευταίο μήνα -ενώ μέχρι τώρα είχα αγχωθεί νευρίαζα με τον εαυτό μου με όλους- το έχω δει το θέμα πιο θετικά έχω ηρεμήσει με διακατέχειμία σιωπή δηλαδή μόνον όταν πρέπει να μιλήσω μιλάω, και γενικά όλη αυτή η φάση με έχει ηρεμίσει και ενώ πρίν όλα πήγαιναν σκατά τώρα αυτά τουλάχιστο που εξαρτόνται απο μένα και μόνο πάνε ρολόι και μάλιστα Rolex.

 

 

Τέσπα τελικά όλα διορθώνονται και άν όχι όλα αυτά που εξαρτώνται απο εμάς σίγουρα!!!!!

 

Καλά να περνάτε και να κάνετε πολλά μπάνια και να διασκεδάσετε φίλοι και φίλες μου!!!!!!

Με αγάπη ο Κακόφωνος Gαλάτης Sας.....


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


06 Ιουνίου 2008, 22:48
Και όμως γυρίζει.......


Καλά ψιλοάσχετος τίτλος αλλά μόλις αποφάσισα να γράψω καινούριο post μετά απο τόόόόόόσο καιρό αυτό μου ήρθε στο μυαλό .....

 

Μπορεί ο καθένας να το ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο.....

 

- Ότι μπορεί να κάνω πολύ καιρό να γράψω αλλά πάντα γυρνάω στον "τόπο του εγκλήματος".

- Ότι και όμως γυρίζει Η ΓΗ όπως είπε αυτός ο μεγάλος σοφός (το προφανές)

- Ότι μπορεί να συμβαίνουν τόσα Σκατά στην ζωή μας αλλά είναι ένας κύκλος που γυρίζει και έτσι θα έρθουν πάλι οι καλές μέρες .

- Ότι και όμως γυρίζει "του ρολογιού ο δείκτης"(χοχο κρυόκωλο αστειάκι)

Και τέλος πάντων μπορείτε να ερμηνεύσετε όπως εσείς θέλετε.....

 

Το θέμα είναι ένα είμαστε καλά και μετά απο καιρό αξιόθηκα να βρώ χρόνο να γράψω ένα ποστ μέσα απο το οποίο θέλω να φωνάξω δυνατά ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ και να σας δώσω πολλά πολλά φιλιάα΄΄αάάάάάάάάάάάάάά.......

 

Με αγάπη ο Κακόφωνος Gαλάτης Sας........

 

 

Υ.Γ. Όσο για την εικόνα που έβαλα-και αυτή άσχετη- τα σχόλια δικά σας !!!!!!


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


23 Απριλίου 2008, 10:42
Αγγέλοι του μουσικού μας Παραδείσου Καλό Πάσχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Μέσα απο αυτό το Post σας εύχομαι καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.........

Επισής σας εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει στις καρδιές σας και σε εσάς αγάπη, ευτυχία και ότι άλλο ποθέιτε αλλά σας εύχομαι επίσης να μην φέρει χοληστερίνη τριγλικερίδια και άλλες τέτοιες κακές ουσίες για αυτό με προσοχή τον οβελία και όλες τις Πασχαλινές λιχουδιές χιχιχιχιχιχιχιχιιχιΚαλή επιτυχία και με το παραδοσιακό σπάσμο του αυγού .......

 

 

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ

 

Με αγάπη ο Κακόφωνος Gαλλάτης Sας.....


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


24 Μαρτίου 2008, 12:58
Ένας υπέροχος χειμώνας....


Πάει λοιπόν ο χειμώνας.....

Αυτόν τον χειμώνα έζησα κάτι πολύ όμορφο απο το οποίο αποκόμισα πάρα πολλά.

Σε ένα μαγαζί πάρα πολύ όμορφο, μαζί με ανθρώπους πάρα πολύ αξιόλογους.

Ξεκίνησε περίπου τέλη Οκτώμβρη μετά απο πολύ δουλειά, πολύ κόπο και ατελείωτες πρόβες, πήγε πάρα πολύ καλά ευχαριστηθήκαμε πρώτα απο όλα εμείς, και έπειτα κάναμε και τον κόσμο να περάσει υπέροχα.

Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά γιατί "πήρα" πολλά απο αυτούς (εμπειρία και πολλά άλλα) και πάνω απο όλα απόκτησα πέντε φίλους όχι απλά συνεργάτες (καλά με ορισμένους γνωριζόμαστε απο πρίν).

Θα σας κάνω λοιπόν μια παρουσίαση πάνω αριστερά ο μαέστρος και "οργανίστας" Κώστας Παπαδάκης-ένας μουσικός εμπειρότατος στον οποίο μου έκανε εντύπωση ότι πάντα ήξερε που και πως πρέπει να παιχτεί κάτι και είχε πάντα δίκιο-, δεξιά πάνω ΟΧριστόφορος Γκόγκολος ο κύριος τραγουδιστής -μεγάλος μουσικός κορυφαία φωνή επίσης παίζει τέλεια κιθάρα-, δεξιά κάτω ο δικός μου γνώριμος και το μουσικό μου ζευγάρι Γιώργος Ρούγκας κιθάρα και φωνή- ένας μουσικός πολυτάλαντος, ένα πολυεργαλείο πάνω στην σκηνή τραγουδάει, παίζει μπουζούκι, παίζει κιθάρα μόνο που δεν χορεύει συγχρόνως-, στην μέση κάτω η Θαλένα το μικρό μας ο βενιαμήν- μια τραγουδίστρια που έχει πραγματικά όλο το μέλλον μπροστά της δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι άλλο-, και κάτω αριστερά η αφεντομουτσουνάρα μου χιχιχιχιχιχιι........

 Αφού τελείωσε λοιπόν η χειμερινή σεζόν πάμε για την καλοκαιρινή -η οποία πάω στοίχημα ότι θα είναι ίδια και καλύτερη απο την χειμερινή- σαν "SPIRITS".

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για όλα και να μας ευχηθώ καλή συνέχεια......

Απο τον Kακόφωνο Gαλάτη Sας με αγάπη.....       


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


14 Μαρτίου 2008, 13:27
Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε.....


Πριν καιρό είχα ανεβάσει ένα σχετικό θέμα .....

Σήμερα κατά το καθιερωμένο διάλειμμα απο την "κοπιαστική"  δουλειά την οποία κάνω και ακούγοντας ράδιο άκουσα το εξής περίεργο και ιδιαίτερα αστείο....

Εκτός των άλλων σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ  ... ""ΤΗΣ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑΣ"".

Δηλαδή????????

Πρέπει να κάνουμε τι ακριβώς σήμερα???

 

Τι να πώ τα σχόλια δικά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Με αγάπη ο Κακόφωνος Gαλάτης Sας..........


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


12 Μαρτίου 2008, 13:07
3 και φύγαμε για τελικό........


Καιρό έχουμε να τα πούμε, ε φίλοι μου δεν πειράζει δεν σας ξεχνώ ποτέ όμως.

Δεν ξέρω σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Τρία μαθηματάκια μείνανε να πάρω το άλλο εξάμηνο και ΤΕΛΟΣ.....

Εχθές έκανα την προτελευταία δήλωση μαθημάτων, επιτέλους τελειώνω και τρελαίνομαι γιούχουουουουουουουουουοουουουοουυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά απο τον Κακόφωνο Gαλάτη Sας....... 


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


30 Ιανουαρίου 2008, 13:16
Ένα γειά μετά απο πολύύύύύύύύ καιρό....


Όχι δεν σας ξέχασα εδώ είμαι ακόμα, είμαι καλά(?)-τέσπα-....

 

Χάθηκα κάπου μεταξύ σχολής,δουλειάς και διαφόρων σκέψεων....(συνετέλεσε βέβαια και το γεγονός ότι δεν έχω ιντερνετ στο γραφείο)

 

Απλά μπήκα για να σας πω ένα γειά και ότι σας σκέφτομαι και μου λείπετε...

 

Καλά να περνάτε.

 

Φιλιά απο τον Κακόφωνο Gαλάτη Saς..........

 

Υ.Γ.Deούλη είδες τελικά ξαναήρθα τρέξιμο φίλε καλά να περνάς! 


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


26 Δεκεμβρίου 2007, 23:08
Και όμως είμαι ακόμα εδώ......


Οκ ομολογώ πως τον τελευταίο καιρό χάθηκα.....

 

Είχα ανάγκη για ησυχία και περισυλλογή, τελικά "ουδέν κακό αμ"π"ιγέ"ζ" καλού".

 

Αυτό το Post το αφιερώνω σε όλους εδώ, χρόνια σας πολλά παιδιά σας εύχομαι να είστε καλά να έχετε υγεία και να περνάτε όλα τα εμπόδια και όλα τα αρνητικά αλλωστε το έχουμε πει.... ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους......

 

Ιδιαίτερες ευχές στους : fantasma, ageras, orfeus, nektarios pi, melkat, michpach, manplaz που μπήκαν στον κάπο και μου αφήσαν Π.Μ.

 

Σας αγαπάω όλους και νιώθω πολύ τυχερούς που έχω γνωρίσει τόσα καλά παιδιά εδώ .......

 

Φιλάκια απο τον Κακόφωνο Gαλάτη Sας.......


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


07 Δεκεμβρίου 2007, 13:46
Πάμε ρε Ζωνιανά.....


Εχθές ψάχνοντας στο διαδύκτιο βρήκα δυο- τρία αστεία κομικ.

Σας παραθέτω το ένα, έριξα πολύ γέλιο όταν το είδα!

Καλά γέλια λοιπόν! 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
kakofoniks
Γιώργος
Μουσικός , Λογιστής....
από ΚΩΣΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/kakofoniks

Θα σχολιάζουμε τραγουδάκια ωραία για αρχή και...... ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (6)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης