αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Μην Το Πειτε Ουτε Του Παπα !!!!
14 Μαΐου 2012, 18:51
Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι τις αλυσίδες σου !!!!


Ευρώ ή Δραχμή ,Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ή Ακυβερνησία ,Δεξιά ή Αριστερά και το παραμύθι καλά κρατεί!
Το παιχνίδι είναι στημένο στα μέτρα τους !
Κατασκευάζουν δίπολα ,μας πετάνε διλήμματα και πολύ απλά μας κάνουν να νομίζουμε πως ενημερωνόμαστε και πράττουμε το σωστό .... Το παιχνίδι παίζετε αλλού...
Το θέμα δεν είναι να μη φορτώνουν και χτυπούν το γαϊδούρι ,
το θέμα είναι να πάψουμε να είμαστε τα γαϊδούρια .
Φυσικά θα υπάρξουν συνέπειες !
Φυσικά μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω ...
Ε,και ?
Τώρα είμαστε καλύτερα ?
"Ναι" θα σου πουν κάποιοι...
Ναι ,αλλά το  θέμα είναι ποιός το λέει αυτό το "Ναι" ....
Το θέμα είναι ποιος είσαι,ποιες είναι οι ηθικές αρχές σου και τι έχεις να χάσεις....

Αν θέλεις να είσαι για πάντα το πουτανάκι των Ευρωπαίων(κι όταν λέμε Ευρωπαίων μιλάμε ή για την Δεξιά Μασονία-βλέπε Αγγλία- ή για την Αριστερή Μασονία - βλέπε Γαλλία-) ,όπως είσαι εδώ και πάνω απο έναν αιώνα ,οι ηθικές αρχές σου είναι αυτές των Κοτζαμπάσηδων και έχεις να χάσεις τα "αποφάγια" που σου πετάνε στο αλουμινόχαρτο ,καλώς .


Καλώς ψήφιζες τόσα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ .


Kαλώς βρίζεις τη φάρα  των Ελλήνων .

Kαλώς ήσουν συνδικαλιστής και μαχόσουν (και καλά) για τα δικαιώματα των εργατών ενώ έκανες κρυφές συμφωνίες με τους εργοδότες ,τους υπουργούς κλπ.

Kαλώς έγινες επιχειρηματίας,

τζογάρισες στην πλάτη μας και τώρα ζητάς να τα πληρώσουμε όλοι( βλέπε "Ιδιωτική Πρωτοβουλία").

Kαλώς  τώρα ζητάς κυβέρνηση (μια οποιαδήποτε κυβέρνηση που απλά θα λέει ΝΑΙ στον νταβά της) .

Αν όμως έχεις τσίπα και τιμή ,
οι ηθικές αρχές σου είναι πάνω απ τα λεφτά(που πια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!)

και θέλεις η Ελλάδα να υπάρξει μετά απο πολλούς αιώνες ,πραγματικά Ελεύθερη και να κυβερνηθεί επιτέλους απο Έλληνες ,

πάψε να κρύβεσαι πίσω απο την στείρα απαξίωση .

Πάψε να συστρατεύεσαι με το ΚΚΕ
(που πίσω απ όλα τα ωραία και μεγάλα λόγια κρύβεται και πάλι ο καπιταλισμός,του Κράτους αυτή τη φορά).

Πάψε να στρατεύεσαι με του Χρυσαυγήτες και τον διεθνή και υποκινούμενο Φασισμό (δεν κολλάει ούτε με το DNA σου).

Πάρε την ευθύνη των πράξεων σου ...

Παίξε μπάλα εσύ !


Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι τις αλυσίδες σου !!!! 


- Στείλε Σχόλιο


23 Μαρτίου 2012, 18:37
Τι θα γινόταν ωρέ αν υπήρχε TV τον καιρό του ΄21 ???


Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε TV  τον καιρό του ΄21

(ας πούμε, π.χ., βραδινό δελτίο του MEGA μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά) : 


Τρέμη. «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».

Πρετεντέρης. «Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, κοτζαμπάσηδες-δεσποτάδες-καραβοκύρηδες έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους».

Τσίμας. «Έχεις δίκιο Γιάννη. Μάλιστα έμαθα πως αυτές οι περιθωριακές ομάδες κουκουλοφόρων - φουστανελοφόρων έχουν επικεφαλής έναν τύπο Κολοκοτρώνη, κάπως έτσι, που έχει το θράσος να απειλεί με βία, φωτιά και τσεκούρι, την φιλήσυχη πλειοψηφία που την αποκαλεί προσκυνημένη».

Καψής. «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λέτε τόση ώρα, όμως το αδελφάκι μου που είναι μέγας δραγουμάνος του Μεγάλου Βεζίρη στην Ιστανμπούλ μου είπε πως αυτός ο .κοτρώνης και τα άλλα μπουμπούκια εξτρεμιστές Παπαφλέσσας και λοιποί είναι η αιτία που η Υψηλή Πύλη μας έχει στην μπούκα».

Τρέμη. «Σωστά Μανώλη. Όμως έχουμε τον ίδιο τον τρομοκράτη στο τηλέφωνο να τον ανακρίνουμε. Κύριε Κολοκοτρώνη με ακούτε ; (Στα παράθυρα γύρω από την Τρέμη οι άλλοι τρεις κάνουν μορφασμούς απέχθειας).


Κολοκοτρώνης. «Συμπαθάτε με, δεν σας γρικώ καλά γιατί εδώ είμαστε έξω στον αέρα και το αγιάζι, και πέφτουν και κουμπουριές πότε - πότε».


Τρέμη «Πείτε μας κ. Κολοκοτρώνη, που βρήκατε το θράσος να αναστατώνετε τον τόπο και να παραβιάζετε την νομιμότητα ; Αφού οι προύχοντες που μας κυβερνούν έχουν κάνει μνημόνιο με τον Ιμπραήμ, εσείς τώρα τι θέλετε;»


Κολοκοτρώνης. (Μόλις πάει να πει μια συλλαβή, τον διακόπτει ο Πρετεντέρης).


Πρετεντέρης. «Όλγα, για ρώτα τον κύριο σε παρακαλώ . γιατί εμείς όλοι είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε σήμερα τους συνδικαλισμούς και τις μαγκιές που έκανε στα Δερβενάκια και την Τριπολιτσά».  


Κολοκοτρώνης. (Πάει πάλι να μιλήσει, αλλά τον ξαναδιακόπτουν).


Τρέμη. «Μην μιλάτε κύριε, ο Γιάννης είπε να σας ρωτήσω, δεν σας ρώτησα ακόμα. Για απαντήστε λοιπόν, πως τολμάτε να σηκώνετε κεφάλι όχι μόνο στους οθωμανούς αλλά και στους ευρωπαίους. Η ιερά συμμαχία Αγγλία - Γαλλία - Αυστροουγγαρία - Ρωσία μας είπε να κάτσουμε στα αυγά μας και να λέμε σφάξε μας αγά μου ν' αγιάσουμε. Εσείς τι παριστάνετε, ξέρετε καλύτερα από όλους αυτούς;»


Κολοκοτρώνης. (Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη, τον διακόπτει ο Καψής αυτή τη φορά).


Καψής. «Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα, όμως τώρα θυμήθηκα πως το αδελφάκι μού έγραψε τις προάλλες πως στο σεράϊ συζητιέται πολύ ότι πίσω από τις ταραχές είναι μια ύποπτη περιθωριακή οργάνωση που λέγεται φιλική εταιρεία. Αυτοί δεν σέβονται τίποτα, έχουν διώξει όλους τους επενδυτές . φανταστείτε πως είχε έρθει ένας σοβαρός λόρδος ονόματι Έλγιν που έδωσε μια ολόκληρη φούχτα λίρες για να πάρει κάτι παλιομάρμαρα ο κουτόφραγκος, και αυτοί οι αμετανόητοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν μαζί με κάτι ψευτοκουλτιουράδηδες κοραήδες και λοιπούς. Πάλι καλά που δεν τα κατάφεραν, γιατί η επένδυση αυτή δημιούργησε και θέσεις εργασίας, αυτούς που βοήθησαν να ξηλωθούν τα παλιομάρμαρα και αυτούς που τα φόρτωσαν στα καράβια του λόρδου».

Τσίμας. «Να προσθέσω, Μανώλη, πως αυτοί οι περιθωριακοί κουρελήδες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα στα ευρωπαϊκά ανακτοβούλια. Κύριε Κολοκοτρώνη, το ξέρετε πως εξαιτίας σας ολόκληρος κόμης Μέτερνιχ έχει βάλει την Ελλάδα στο στόχαστρο ;»


Κολοκοτρώνης. (Μόλις ανοίγει το στόμα του, τον διακόπτουν άλλη μια φορά).


Πρετεντέρης. «Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά Παύλο, έχουμε τώρα και καινούριο φρούτο - τον επαναστατικό τουρισμό. Έχουν πλακώσει και αναρχικοί από το εξωτερικό, σαν να μην έφταναν οι δικοί μας. Κάτι Σανταρόζα, κάτι Μπάϊρον και άλλα αποβράσματα. Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε, κάνουμε και εισαγωγή ταραχοποιών.»

Τρέμη. «Μάλιστα, Γιάννη, όλοι αυτοί μαζί με τους δικούς μας κάνουν και καταλήψεις σε δημόσια κτίρια. Δες τι έγινε στα κάστρα απ' όπου πέταξαν έξω τις νόμιμες αρχές, δες τι έγινε στο Μεσολόγγι και αλλού. Πως θα προκόψει μετά από αυτά ο τόπος ; Αν μας πετάξουν έξω από το γρόσι, ποιος θα φταίει μετά ;»


Κολοκοτρώνης. (Έχει βαρεθεί που δεν τον αφήνουν να μιλήσει και έχει φύγει από την γραμμή, ακούγεται του-του-του).


Τρέμη. «Ορίστε θράσος. Μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα μας. Εδώ του κάναμε την τιμή να τον ακούσουμε στο φιλόξενο δελτίο μας, να εκθέσει τις απόψεις του ελεύθερα και δημοκρατικά. Αλλά τι ξέρουν από δημοκρατία αυτοί οι τρομοκράτες. Ας αλλάξουμε τώρα θέμα, να πούμε για τις φιλανθρωπίες της πρέσβειρας καλής θέλησης Μπαρντιν Χανουμ Μπουρέκ που εγκαινίασε σήμερα νέα πτέρυγα στο Λεπροκομείο Σπιναλόγκα μαζί με τον βεζίρη αρρώστιας Λομπέρ Μπέη. Θυμίζουμε πως στις 11 στην Ανατροπή ο Γιάννης φιλοξενεί τους αρχιραγιάδες Μπενιζέλ, Τσαμάρ και Καρα Τζαφέρ για να ακούσουμε επιτέλους και μια υπεύθυνη φωνή.»   

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ..........email που πήρα και βρήκα πολύ...."ενδιαφέρον" ....


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


15 Φεβρουαρίου 2012, 17:36
Yπάρχει λογοκρισία σήμερα ???


"ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ"

cid:A013D8F47FC34C0AA0BFE548ED12CD21@fabab8e719d7458 Την ιστορία της Ισλανδίας τη γνώριζα από διάφορα ντοκιμαντέρ, απλώς το e-mail με έκανε να συνειδητοποιήσω για τη μη ενημέρωση μιας τόσο σημαντικής είδησης σχεδόν από όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί; Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:

Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος. Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες.

Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση. Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια; Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;

Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:
2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα,σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.
2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.
2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο. Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων. H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα. Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα. Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα. Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.

Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης : Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.

Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ? Φυσικά ΟΧΙ!Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ"

Για τους δύσπιστους (και καλά κάνετε!)
Άρθρο στη Αγγλική Guardian τον Ιούνιο http://www.guardian.co.uk/world/2011/jun/09/iceland-crowdsourcing-constitution-facebook

Άρθρο στην Wikipedia με όλο το ιστορικό http://en.wikipedia.org/wiki/2008%E2%80%932011_Icelandic_financial_crisis

Το site της Ισλανδίας μέσω του οποίου έγινε το crowdsourcing και φτιάχτηκε το νέο σύνταγμα της χώρας http://stjornlagarad.is/

Χρησιμοποιήθηκαν επίσης Facebook https://www.facebook.com/Stjornlagarad

Twitter https://twitter.com/#!/Stjornlagarad


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


30 Ιανουαρίου 2012, 13:02
Είναι αδύνατον να γελάμε, αν δεν γελάει ολόκληρη η γειτονιά


--- Ένα ποντικάκι κάποτε, παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο.

Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο; Αναρωτήθηκε.                                                                 
Όταν οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο, δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε, όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο
για μια ποντικοπαγίδα!                                                                                               

Τρέχει γρήγορα λοιπόν στον αχυρώνα για να ανακοινώσει το φοβερό νέο!:                                                 
-Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι!                                                 
Η κότα κακάρισε, έξυσε την πλάτη της και σηκώνοντας το λαιμό της είπε:                                               
"Κυρ Ποντικέ μου, καταλαβαίνω πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για σας. Αλλά δεν βλέπω να έχει καμιά επίπτωση σε μένα! Δε με
ενοχλεί καθόλου εμένα η ποντικοπαγίδα στο σπίτι!"                                                                     

Το ποντικάκι γύρισε τότε στο γουρούνι και του φώναξε:                                                                 

"Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!"                                                 

Το γουρούνι έδειξε συμπόνια αλλά απάντησε:                                                                           

"Λυπάμαι πολύ κυρ ποντικέ μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να προσευχηθώ. Να είσαι σίγουρος ότι θα το   
κάνω. Θα προσευχηθώ."                                                                                                 

Τότε το ποντίκι στράφηκε προς το βόδι και του φώναξε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου:                        
"Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!"                                                 

Και το βόδι απάντησε:                                                                                                 

"Κοιτάξτε, κύριε ποντικέ μου, πολύ λυπάμαι για τον κίνδυνο που διατρέχεις, αλλά εμένα η ποντικοπαγίδα το μόνο που     
μπορεί να μου κάνει, είναι ένα τσιμπηματάκι στο δέρμα μου! "                                                         

Έτσι, ο καλός μας ποντικούλης, έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, περίλυπος και απογοητευμένος γιατί θα έπρεπε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,
να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της ποντικοπαγίδας!                                                                     

Την επόμενη νύχτα, ένας παράξενος θόρυβος, κάτι σαν το θόρυβο που κάνει η ποντικοπαγίδα όταν κλείνει, ξύπνησε τη     
γυναίκα του αγρότη που έτρεξε να δει τι συνέβη. Μέσα στη νύχτα όμως, δεν πρόσεξε πως στην παγίδα πιάστηκε από την ουρά
ένα φίδι ....                                                                                                         

Φοβισμένο το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα.                                                                                 

Ο άντρας της έτρεξε γρήγορα και την πήγε στο νοσοκομείο. Αλίμονο όμως, την έφερε στο σπίτι με πολύ υψηλό πυρετό. Ο   
γιατρός τον συμβούλεψε να της κάνει ζεστές σουπίτσες..                                                               

Έτσι ο αγρότης έσφαξε την κότα για να κάνει μια καλή κοτόσουπα!                                                       

Η γυναίκα όμως πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και όλοι οι γείτονες ερχόταν στη φάρμα να βοηθήσουν. Ο καθένας με τη 
σειρά του καθόταν στο προσκεφάλι της γυναίκας από ένα 8ωρο.                                                          
Για να τους ταΐσει όλους αυτούς ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει το γουρούνι.                                         
Τελικά όμως η γυναίκα δε τη γλίτωσε! Πέθανε! Στη κηδεία της ήρθε πάρα πολύς κόσμος, γιατί ήταν καλή γυναίκα και την   
αγαπούσαν όλοι.                                                                                                       

Για να φιλοξενήσει όλον αυτόν τον κόσμο ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει το βόδι                                       
Ο κυρ Ποντικός μας, έβλεπε όλο αυτό το πήγαιν' έλα από την τρυπούλα του με πάρα πολύ μεγάλη θλίψη.......             

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ:                                                                                           

Χάσαμε την ανθρωπιά μας. και ενισχύσαμε τον ατομισμό μας..!                                                           
όταν κάποιος δίπλα μας κινδυνεύει, βρισκόμαστε όλοι σε κίνδυνο!                                                       
είμαστε όλοι συνεπιβάτες σ' αυτό το πλοίο που λέγεται ζωή!                                                           
ο καθένας μας αποτελεί τον κρίκο της ίδιας αλυσίδας!                                                                 
είμαστε σαν τις ίνες ενός υφάσματος.                                                                                 
Και αν ένα μέρος του υφάσματος χαλάσει, το ύφασμα είναι άχρηστο....                                                   
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.                                                                                         

Εμείς είμαστε τα ποντικάκια..                                                                                         
Εμείς όμως είμαστε και οι κότες..                                                                                     
Εμείς και τα γουρούνια.                                                                                               
Εμείς και τα βόδια.                                                                                                   

Είναι αδύνατον να γελάμε, αν δεν γελάει ολόκληρη η γειτονιά.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Δεκεμβρίου 2011, 17:09
Μούντζωσε τους "επισήμους"-επίσημους κλέφτες και τσαρλατάνους !!!


Μια μέρα αποβολή για την μούντζα

Με μια μέρα αποβολή αποφάσισαν τελικά να "τιμωρήσουν" τον Λαρισαίο μαθητή που άνοιξε τη παλάμη του και μούντζωσε τους επισήμους στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθερία", οι καθηγητές - μέλη του συλλόγου διδασκόντων στο 3ο - νυχτερινό - ΕΠΑΛ Λάρισας που συνεδρίασαν τη Παρασκευή, αποφάσισαν την επιβολή ποινής μίας ημέρας αποβολής για τον μαθητή από τη Λάρισα που μούντζωσε τους επισήμους στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της εφημερίδας στη χθεσινή συνεδρίαση του συλλόγου μετείχε και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ η οποία εξαρχής - όπως και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης του τόπου- είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που εργάζεται παράλληλα ως οικοδόμος, τόσο για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, όσο και για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη βασική του - τουλάχιστο - εκπαίδευση.

Όπως τονίζει και το e-volos.gr, η απόφαση του συλλόγου διδασκόντων προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις, τόσο από αυτούς που στηρίζουν τον μαθητή, όσο και από εκείνους που θεωρούν ότι ήταν μια ενέργεια που οι κανονισμοί λειτουργίας μιας σχολικής μονάδας την τιμωρούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύλλογος διδασκόντων μπορούσε να επιβάλλει μέχρι και 5νθήμερη αποβολή στον μαθητή.

http://news247.gr/ellada/eidiseis/mia_mera_apovolh_gia_thn_mountza.1540802.html

 

Παράσιμο έπρεπε να του δώσουν !


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


11 Δεκεμβρίου 2011, 09:23
Φέτος ,παρά την κρίση ,θα στολίσουμε!!!!


Φέτος θα στολίσουμε το σπίτι οικονομικά ! ! !


Θα ντύσουμε τον μπαμπά και τον παππού στα κόκκινα και θα τους πούμε
πόσο τους έκοψαν από τον μισθό και την σύνταξη αντίστοιχα....
Αυτό θα τους δώσει την όψη του Άγιου Βασίλη(θα ασπρίσουν ακαριαία μαλλιά και γένια απ την στεναχώρια, ενώ θα πάρουν και ένα κόκκινο-μπορντό χρώμα στα μάγουλα αφού θα τους ανέβει όλο το αίμα στο κεφάλι...)!!!!!
Μετά θα τους πούμε πως το 2012 έρχονται νέα μέτρα ,αύξηση στην ΔΕΗ ,
μύωση του αφορολογήτου και πως όλοι οι πολιτικοί που μας έφθασαν εδώ
δεν θα πάνε ποτέ φυλακή γιατί τα αδικήματα τους παραγράφηκαν ή γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ επαρκεί στοιχεία για να παραπεμφθούν σε δίκη ή απλά,οτι τα κάνανε πλακάκια (υπερκομματική κυβέρνηση)...
Ε ,τότε σίγουρα παππούς και μπαμπάς δεν θα αντέξουν ....
θα τους άναψαν και τα  λαμπάκια  ! ! !

Είδατε βρε κουτά ,ο Έλληνας πάντα βρίσκει την λύση !!!!
Η Φτώχεια θέλει Καλοπέραση
γιαυτό κι εμείς θα στολίσουμε ή μάλλον καλύτερα, "Θα Στολιστούμε" ....


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


03 Δεκεμβρίου 2011, 11:22
6/12/2008...Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος έφυγε....


6/12/2008...έπεσε ένα παιδί στον βωμό της "τάξης" και της "ασφάλειας".

 

Ο "μπάτσος" είναι στην φυλακή και ένα μικρό παιδί στο χώμα.

Και οι δυο θύματα του ίδιου εισβολέα...!

Οι ηθικοί αυτουργοί του δράματος όμως θα είναι πάντα στο απυρόβλητο.

Είναι "εκεί" ,άλλους να μας οπλίζουν και άλλους να μας εκτελούν .

Διαίρει και βασίλευε.....

Όσο πιο πολύ θα προστατεύουμε την "δημοκρατία" με όπλα

κι όσο οι "λειτουργοί" της θα σουλατσάρουν ατιμώρητοι ξεπουλώντας μας,

κλέβοντας μας και διασύροντας μας ,τόσο πιο βαθειά θα βουλιάζουμε

στον βούρκο της Νέας Χούντας των Τεχνοκρατών .


- Στείλε Σχόλιο


01 Δεκεμβρίου 2011, 16:11
Οι Αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες & μαλάκες


http://news247.gr/ellada/politiki/oi_aganaktismenoi_einai_kommoynistes_fasistes_kai_mal_es.1517867.html

Πάγκαλος :
"Οι Αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες"
... ... ... ...

Άκου να μαθαίνεις ....

1ον

Το να είσαι Κομμουνιστής(Εγώ δεν είμαι ,το ξεκαθαρίζω!)δεν σημαίνει πως έχεις κάτι κακό ούτε αποτελείς πρόβλημα για τους υπόλοιπους.Αυτές τις πίπες τις έλεγε η Αμερική

για προπαγάνδα και είδαμε που φτάσαμε ....

2ον

Φασίστας είσαι εσύ και οι πρόγονοι σου

και το αποδεικνύεις κάθε φορά που ανοίγεις τον βόθρο που έχει για στόμα...

3ον

Οι αγανακτισμένοι ,ναι ,είναι - είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ γιατί σε αφήνουμε να κυκλοφορείς

ελεύθερος ,να μας συκοφαντείς ,να μας διασύρεις ,να μας ξεπουλάς και να μας προδίδεις,

μαζί με τον Ντονμέ Βενιζέλο και τον Jorge Bush Junior made in Greece Γιωργάκη ....

 

Άι στο διάολο ,ΚΟΥΡΑΔΑ !!!!!!!!!


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


26 Νοεμβρίου 2011, 00:44
Ο τραγουδιάρης πάντα Νταλάρας


Αν είναι νόμος ,ο Μαγαζάτορας να ναι πάντα Κάπελας
ο ταξιτζής πάντα ταρίφας
ο "μόνιμος συνεργάτης" πάντα γλυφτρόνι
ο πολιτικός πάντα ψεύτης
ο ηχολήπτης πάντα εκτός τόπου, χρόνου και τόνου....
η πρώην βίζιτα-βιτρίνα κάποιου celebrity gay(συνήθως τραγουδιστή)πάντα ηθοποιός - παρουσιάστρια
ο low profile τραγουδοποιός πάντα hi ψωνάρα
ο "εναλλακτικός" Τζιμάκος ,πάντα κατεστημένο που τα παίρνει απο παντού σαν αυτούς που κράζει
ο i wan a be μουσικός αλλά δεν σκάμπαζω ο πούστης  ,πάντα Dj
ο "απο που ξεφύτρωσε αυτός" πάντα Μασόνος
ο "ποιος τον προωθεί έτσι αυτόν" πάλι Μασόνος
ο τραγουδιστής πάντα τραγουδιάρης
κι ο τραγουδιάρης πάντα Νταλάρας
Εγώ ψηφίζω κοινωνική ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !
Και λέω κοινωνική ,γιατί ηθική κατάρρευση έχουμε εδώ και χρόνια...
Κατάρρευση λοιπόν  ,
μπας και την επόμενη φορά  μπουν τα πράγματα σε πιο σωστή βάση.
Μπας και καθαρίσει το τοπίο ,γιατί μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί που δεν παλεύεται!
Έχουνε πιάσει κι όλες τις θέσεις ...
Στον αφρό οι φελλοί ,στον βυθό οι κουράδες και σε όλο το ενδιάμεσο η γλίτσα των παρατρεχάμενων ,των συνδικαλιστών και των "γενιά του πολυτεχνείου"!
Κι επειδή τα όνειρα δεν στοιχίζουν τίποτα (άσε που καμιά φορά βγαίνουν και αληθινά) ,εγώ θα ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς αυτή την πολτοποιημένη και άμορφη μάζα ανθρωπόμορφων πελτέδων....
Καληνύχτα Κεμάλ......
Καληνύχτα Μπαμπαστρούμφ !!!!!!
Καληνύχτα Μαλάκα


- Στείλε Σχόλιο


06 Νοεμβρίου 2011, 15:39
"Άνθρωποι ή αριθμοί" - "Ελεύθεροι ή Δούλοι"


Τώρα πια ,μετά απο τόοοοση πληροφορία ,δεν έχουμε το άλλοθι να λέμε "δεν τα ήξερα" ...

[http://www.youtube.com/watch?v=OFNLDquQkXw]

Η  μόνη δικαιολογία είναι αυτό που λέει ο παπαρίκος στο βίντεο

"Θέλετε να είστε στην Disneyland" ...

Μόνο ,προσέξτε ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΑ μου κοτόπουλα ,μπορεί να είμαστε ΟΛΟΙ στην "Disneyland" ,αλλά δεν την έχουμε όλοι....
Κάποιοι είναι οι υπάλληλοι ,κάποιοι είναι οι πελάτες ,

κάποιοι είναι οι κομπάρσοι και κάποιοι είναι οι securitάδες....

Εμείς όμως ,ο κόσμος ,ο λαός ,είμαστε το κρέας που πάει για την μηχανή του κιμά...

όσο δεν το καταλαβαίνουμε αυτό και νομίζουμε

πως είμαστε στην"Disneyland" για παιχνίδι ή ακόμα χειρότερα

γιατί το αξίζουμε ,τόσο κάθε μέρα θα χάνουμε ότι είναι πραγματικά δικό μας ,

μέχρι στο τέλος να πέσουμε ολόκληροι στην μηχανή του κιμά ,να πολτοποιηθούμε

και να βγούμε απο την άλλη μεριά "Νομοταγείς ,υπάκουοι ,Ευρωπαίοι" -πολίτες Σκλάβοι!

Το μόνο υπαρκτό δίλημμα που υπάρχει δεν είναι

"δραχμή ή ευρώ" - "Ευρώπη  ή ψωροκώσταινα" - "διάσωση ή πτώχευση" ,

αλλά το   "Άνθρωποι ή αριθμοί" - "Ελεύθεροι ή Δούλοι"


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


31 Οκτωβρίου 2011, 08:33
Ανοιχτή Επιστολή Προς Τον κ.Παπούλια


 

Ανοιχτή Επιστολή Προς Τον κ.Παπούλια

Η Ιστορία γράφεται.
Και η σύγχρονη Ιστορία μέχρι τώρα έχει γράψει
"Απο αυτόν τον τόπο πέρασαν: ένας "Γέρος" ,ένας "Εθνάρχης" ,ένας "Παπατζής" ,ένας "Αποστάτης" ,ένας "Σημίτης" ,ένας "Σεμνός και ταπεινός"
και ένας "Ποδηλάτης"....

 

Η Ιστορία λοιπόν γράφεται .
Βέβαια καμιά φορά "ξεγράφεται" και ξανά γράφεται.
Δυστυχώς όμως Άρχοντα μου ,δεν συγχωρεί .

 

Διάβασα και είδα τα σχόλια σας για τα "επεισόδια" και τις διαμαρτυρίες μιας "μικρής ομάδας πολιτών",αδίκως αγανακτισμένων ,που δεν σας αφήσανε να πάρετε τον πρωινό σας περίπατο και πολύ στεναχωρήθηκα !
Είπα "μα επιτρέπεται ; Είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο αξίωμα στην χώρα!!!
Είναι ο απόλυτος άρχοντας του τόπου και επί της προεδρίας του μάλιστα
χάσαμε μια για πάντα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!!!!..."
Σας θυμίζει κάτι αυτό ; Όχι ;
Να σας βοηθήσω...

http://www.youtube.com/watch?v=j-hEhZb5M_k&feature=related

"ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....
ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....
ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ .....
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ.....
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ .....
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ
ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"
Αυτά σας είπε τότε η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ....
Αλλά εσείς Αρχοντά μου τα ακούσατε σαν απλές καθημερινές
ευχές για την προεδρία σας ,την ευχαριστήσατε ,υπογράψατε και ορκιστήκατε .

 

Επειδή όμως,αγαπητέ και απόλυτε άρχοντα μου,εκπροσωπείτε όλους τους δημόσιους
λειτουργούς της κοινοβουλευτική σας ασυλίας ,
πείτε στην συμμορία του Συντάγματος ,
τους πολιτικάντηδες που εδώ και τριαντα πέντε χρόνια έχουν κάνει την ενασχόληση με τα κοινά "κλειστό επάγγελμα" ,πως όταν κόβουν το μέλλον των εγγονιών μας ,όταν εξαϋλώνουν τα εργατικά - πολιτικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα,
όταν μας ζητούν να βάλουμε πλάτη - μέση και το άλλο το "απο κάτω",ξέρετε πιο ....
τουλάχιστον ας κρατάνε τα προσχήματα....τους "κώδικες" της "δουλειάς".....
Τίποτα δε μάθανε πια απ τους προκατόχους τους ;
Επιτρέπετε να μας λένε οτι "μαζί τα φάγαμε" ;
Ότι είμαστε διεφθαρμένοι ;
Είναι πια τόσο σίγουροι πως αυτοί που τα έφαγαν μαζί τους είναι περισσότεροι απο αυτούς που δεν ;
Γιατί αν δεν είναι σίγουροι ,παίζουν με πολύ επικίνδυνες ισορροπίες .....

 

Εγώ Άρχοντα μου ,επειδή δε σου κρύβω πως διαφωνώ με αυτούς ,τους "λίγους" ,τους "αστοιχείωτους" και πάνω απ όλα "απολίτιστους" που σου φώναζαν "Προδότη",θέλω να σου πω να μην πέφτεις στην παγίδα....
Μην ενημερώνεσαι μόνο απ τον GAP....
Σε πιάνουνε αδιάβαστο και εγώ δεν θα μπορώ να σε καλύπτω για πάντα!
Την μια είπα οτι είχες πάει για λουτρά και δεν πρόλαβες να διαβάσεις το μνημόνιο ,
την άλλη οτι ήσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα σου και απο εκεί δεν μπορούσες ναπαρέμβεις για το μεσοπρόθεσμο ,ε ,τώρα με έχουνε στον τοίχο....

 

Αληθεύει πως είπες Άρχοντα μου " διακρίνω θετικά στοιχεία στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής, για το "κούρεμα" του χρέους"και πως κάλεσες όλους εμάς ,τους Έλληνες, να δώσουμε τη μάχη με όλες μας τις
δυνάμεις, ώστε "να καθαρίσουμε το σπίτι μας" ;

 

Αχ! Αρχοντά μου ,προσπάθησε τουλάχιστον εσύ ,με το κύρος,την πραότητα ,την ακαταμάχητη παρόρμηση για "πολιτική πρωτοβουλία" και την αδιαφιλονίκητη πειθώ σου ,να πείσεις την "συμμορία" να βάλει                   το "εν αποστρατεία της" να δουλέψει και να σκεφτεί οτι ο Ελληνικός Λαός αυτήν ακριβώς την βρώμα και την μπόχα θέλει να καθαρίσει όταν δεν τους αφήνει να φωτογραφηθούν με τους στρατιωτικούς
του καναπέ ,του διορισμού και του "μάλιστα κύριε Πρόεδρε" .
Όταν προπηλακίζει δημάρχους, νομάρχες, υπερ-νομάρχες,υπουργούς αμύνης με
υποβρύχια κλπ, όταν τους πετυχαίνει σε τίποτα ταβέρνες ή σε κανένα Ηρώδειο -
Μέγαρο -Επίδαυρο ,αυτή την βρώμα και την μπόχα θέλει να καθαρίσει!
Και μεταξύ μας τώρα ,στο Ηρώδειο ,στο Μέγαρο ή στην Επίδαυρο έχουνε πάει τσάμπα(και κοιμούνται σε όλη την παράσταση δίπλα στο παπαδαριό...
καρατσεκαρισμένο ,καλλιτέχνης είμαι κι εγώ ,κάτι παραπάνω ξέρω....),
με αυτοκίνητο - βενζίνες - οδηγό και εισιτήριο που το πληρώσαμε εμείς,όλοι εμείς...
Γιατί αν ήταν να το πληρώσουν απ το την τσέπη τους ,θα πήγαιναν εκεί που προστάζει
η αισθητική τους ,η ηθική τους και η παιδεία τους....
δηλαδή σε κανένα σκυλάδικο που τραγουδάει η Άντζελα ή ο Γονίδης να πιούνε μέχρι εμετού , να χορέψουν "Λεβέντικο Ζεϊμπέκικο" και στην καλύτερη
περίπτωση να περιπαίξουν την αμόρφωτη (παράνομη & ανασφάλιστη ) λουλουδού !

 

Οι γιορτές πολυαγαπημένε και αδιαφιλονίκητα "αόρατε" μου Άρχοντα ,οι γιορτές λέω,οι τιμές και οι παρελάσεις που γιορτάζουν το "ΟΧΙ" δεν χωράνε στην δικιά μου πατρίδα αυτή την στιγμή .
Δεν ξέρω τι γίνεται στην δικιά τους ,την "εικονική" ,ιδιωτικοποιημένη ,αποικιοκρατούμενη και ξεπουλημένη πατρίδα , αλλά εμείς εδώ κάτω έχουμε Πένθος .
Εκείνοι μπορεί να θέλουν να γιορτάσουν τις τότε παλιές καλές εποχές που λέγανε και κανένα "Όχι" ,
ενώ εμείς πενθούμε τις μαύρες ,δυσοίωνες ,μεσαιωνικές , κακές, ψυχρές κι ανάποδες
εποχές του σήμερα, που είπανε σε όλα "Ναι" .

 

Είμαι σίγουρος "σιωπηλέ" μου Άρχοντα, πως η συμμορία δεν μπορεί να καταλάβει ,αδυνατεί φύση και θέση ,γι αυτό κι εγώ απευθύνομαι σε εσάς!
Είμαι σίγουρος πως μπορείτε να βοηθήσετε ,να βάλετε ένα φρένο σε αυτόν τον κατήφορο που έχουμε πάρει!
Και λέω "κατήφορο" γιατί είναι τουλάχιστον θλιβερό ότι στον τόπο που για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχυσαν το αίμα τους ο Οδυσσέας Ανδρούτσος , ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ,ο Αλέκος Παναγούλης,ο Μανώλης Γλέζος ,εσείς, όπως πολύ σωστά μας πληροφορήσατε και (πιστέψτε με) πάρα μα πάρα πολλοί ακόμα ("γνωστοί" και άγνωστοι) ,σε αυτόν τον τόπο λοιπόν
που για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχυσαν το αίμα τους σπουδαίοι Άνδρες ,σήμερα να περνάνε κουνάμενες λυγάμενες σαν να κάνουν πασαρέλα,κουνώντας μας
το δάχτυλο και διασύροντας μας παγκόσμια ,οι καμαριέρες ,οι κηφήνες,οι ντονμέδες ,τα ξόγαμα και τα ραμολιμέντα της αιμοσταγούς Τραπεζοκρατίας
που οικοδόμησε με τέτοια μαεστρία το χρηματοοικονομικό-πιστωτικό σύστημα ,με Δούρειο Ίππο τον "Σοσιαλισμό" ,επιβάλλοντας σε έναν φύση και θέση μοναδικό ,αυτόνομο και προ πάντων Αυτόφωτο λαό να αλοιθορίζει πάντα προς το σκοτάδι ,
με το ιστορικό πια ,ύποπτο και αναμφίβολα μεθοδευμένο "Ανήκομεν Εις Την Δύσην".
Κάποτε είχε ιδιαίτερη σημασία για περαιτέρω ανάλυση το "Δύσην",όμως τώρα πια ,το μόνο που έμεινε για να μιλάμε είναι το Καθολικά Υποτελειακό "Ανήκομεν" .....

 

Δεν είμαι σε θέση να κατηγορήσω τον άνθρωπο με το Απόλυτο Αξίωμα στην Δημοκρατία μας .
Οφείλω όμως να αναρωτηθώ αν πραγματικά έχουμε Δημοκρατία !

 

Δεν μου επιτρέπει η παιδεία μου να βγω στον δρόμο με λοστούς ,ούτε να σας απευθύνω δημόσια "επικινδύνους" χαρακτηρισμούς.
Οφείλω όμως εκείνον που αδιαφορεί για το αν το παιδί μου έχει να φάει έστω και ένα κουλούρι για να μην λιποθυμήσει στο σχολείο, να μην τον θεωρώ σύμμαχο και σύντροφό μου !

 

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τους λόγους που κάποιοι "εκλεκτοί" ξεπουλάνε εμένα ,
το παιδί μου και την χώρα μου στο σκλαβοπάζαρο της Ενωμένης Ευρώπης και της Παγκοσμιοποίησης ,ούτε έχω τις τεχνικές γνώσεις να αντικρούσω τα τεχνικά τους επιχειρήματα περί ανάπτυξης ,αγορών,επενδύσεων ,αποκρατικοποιήσεων κλπ.
Οφείλω όμως ,σαν πολίτης ,όταν με εξαπατά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα για 35 χρόνια ,να αμφιβάλω ,όταν οι αποφάσεις παίρνονται κάπου μακριά,
πίσω απο κλειστές πόρτες και η ενημέρωση μου εξαρτάτε απο παπαγαλάκια ,να κρυφακούω, όταν δέχομαι επίθεση και κινδυνεύει το σπίτι μου ,
η γη μου και η Ελευθερία μου,να αμύνομαι και όταν εκείνοι που ανέλαβαν να με εκπροσωπήσουν, σιωπούν , υπεκφεύγουν ή συμπορεύονται και συνεργάζονται
με τις δυνάμεις κατοχής να τους "απαλλάσσω" απ τα καθήκοντα τους .

 

Και επειδή όπως είπα και στην αρχή
"Η Ιστορία γράφεται, καμιά φορά "ξεγράφεται" και ξανά γράφεται,αλλά δεν συγχωρεί ",εγώ Άρχοντα μου κάπου εδώ θα σας αφήσω.
Θα σας εγκαταλείψω για την ακρίβεια στην ζυγαριά της Ιστορίας .
Εσείς , οι συμμορίτες και οι παπαγάλοι σίγουρα
θα περάσετε στις μαύρο-κόκκινες σελίδες της .
Εγώ θα διαλέξω ένα άλλο δρόμο ,αυτόν που προστάζει να μην αποστρέφω
το βλέμμα όταν με κοιτάει ο γιος μου .
Με όποιο τίμημα,με όποιο κόστος !
Μπορεί να με πείτε τολμηρό ,υπερβολικό ή και γραφικό αν θέλετε .
Μπορεί να είμαι κι έτσι !
Μπορεί αν το προστάξουν οι εποχές να ακολουθήσω και τον δρόμο του αντάρτικου ,μπορεί και σαν τις Σουλιώτισες να πηδήξω απ την ταράτσα του σπιτιού μου,του σπιτιού που θα μου πάρει η τράπεζα επειδή αδυνατώ να της πληρώσω τους τόκους απ τα λεφτά που μου "δάνεισε" χωρίς να είναι δικά της ,
αλλά Ραγιάς στην τρομοκρατούμενη - χρεοκοπημένη και φακελωμένη
τραπεζοκρατία σας ,δεν θα γίνω .

 

Νίκος Ξύδης
Έλλην πολίτης ,γονιός ,τραγουδοποιός ,ερμηνευτής ,ηχολήπτης .


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Μαρτίου 2008, 20:17
Kinezes No 2 ,η επιστροφη !!!!!!


ΛΟΓΟΣ . . .

Μα καλά , τι έγινε ???

Τι άλλαξε ????

Πόσα έδωσες ????

ή μάλλον καλύτερα ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ?????

 

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ . . .

Κι αν όχι τώρα, πότε ????

Κι αν όχι εσύ, ποιος ?????

Πόσο καιρό έπρεπε να τιμωρηθείς ????

ή μάλλον καλύτερα ΓΙΑΤΙ έπρεπε να τιμωρηθείς ??????

 

Όλη η αλήθεια στην Ζούγκλα με τον Μάκη !!!!!

Βίντεο με τον διαχειριστή να τα παίρνει απ τον Kinezes . . .

Βίντεο να δίνω κι εγώ τον οβολό μου για να πάρει πίσω το αστέρι του . . .

Βίντεο να παρακαλάω τον διαχειριστή να με βάλει κι εμένα πάλι στο κλαμπ ,εκείνος να το αρνείται κατηγορηματικά ,εγώ να πέφτω στα γόνατα ,εκείνος να το ξανά σκέφτεται και να μου λέει «αν ζητήσεις συγνώμη απ τον As.Kristal . . . για τα σχόλια σου κατά του Νταλάρα ,αν ζητήσεις συγνώμη απ όλους τους θρησκόληπτους για τις αμφιβολίες σου περί Ύπαρξης ,Καλοσύνης κλπ κλπ και τέλος αν βγεις δημόσια και πεις ότι θαυμάζεις βαθύτατα τον Μηχαλάκη . . .τότε και μόνο τότε σου υπόσχομαι ότι μπορεί και να το σκεφτώ . . .»

Και τέλος Βίντεο με μένα και τον Kinezes μέσα στο τζιπ . . .τότε στην Αράχοβα . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . xxx .

 

Υ.Γ.

Έφυγες και κλαίν τα PPC πούλια ,

Στάλα στάλα πέφτουνε τ’ αστέρια μας βροχή . . .

 

 


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


20 Φεβρουαρίου 2008, 21:30
Δεν ειναι ανεκδοτο !!!!!


προχθές απόγευμα, μέσα στο λεωφορείο, κάπου στην Αθήνα...

Νεκρική σιγή αν και γεμάτο από κόσμο, μεταφέρει τους ταλαιπωρημένους από τη δουλειά Αθηναίους, αργά. Το ψιλόβροχο και τα κορναρίσματα, μάλλον χαλάνε τη διάθεση ασυνείδητα. Θέσεις πιασμένες, άνθρωποι όρθιοι, κουβέντα καμία.
Η όρθια ηλικιωμένη κυρία με το πλατινέ μαλλί και το ζωγραφισμένο από
ρυτίδες και μπογιά πρόσωπο, παίρνει την απόφαση να εκδηλώσει τον αγενή και ρατσιστικό μονόλογο της. Δέκτης της ακραίας συμπεριφοράς της, ένας μετανάστης (πιθανότατα από τη Νιγηρία, κρίνοντας από το βαθύ σκούρο χρώμα του) του οποίου το δεύτερο «λάθος» -το πρώτο ήταν που ήρθε στην Ελλάδα- ήταν ότι είχε θέση και καθόταν. Με ένα «κόσμιο» λοιπόν τρόπο, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, του απευθύνει το λόγο.

-Σήκω να κάτσω!

-...

-Ε, βέβαια! Αφού σας μαζέψαμε όλους εδώ, εμείς φταίμε!
-...

-Κάνεις πως δεν ακούς? Τι δουλειά έχεις εδώ? Γέμισε ο τόπος από μαύρους και Αλβανούς! Σα δε ντρέπεστε λέω 'γω!

-...

Είναι προφανές ότι η αδιαφορία που εισπράττει από τον Αφρικανό επιβάτη την εξοργίζει περισσότερο. Ο κόσμος παραμένει αδιάφορος μπροστά στη σκηνή και μόνο κάτι ψίθυροι από κάποιους που σχολιάζουν το παραλήρημα της, προδίδουν μια ανεπαίσθητη αντίδραση.

Ξαφνικά μια θέση αδειάζει ως δια μαγείας, η οποία τυχαίνει να είναι αυτή
δίπλα από τον αλλοδαπό φίλο μας! Χωρίς δεύτερη σκέψη η ηλικιωμένη κυρία κάθεται ακριβώς δίπλα του και συνεχίζει ακάθεκτη να τον κοσμεί με διάφορα προσβλητικά επίθετα. Εκείνος δεν της δίνει καμιά απολύτως σημασία και την αφήνει να εκτίθεται με τον πιο απλό τρόπο.

Το γεγονός στο σημείο αυτό παίρνει μία εντελώς αναπάντεχη εξέλιξη και του
προσδίδει άλλο ενδιαφέρον. Δύο ελεγκτές που ανεβαίνουν στο «ξεχωριστό» αυτό λεωφορείο θα γίνουν άθελα τους πρωταγωνιστές και αυτοί, στην περίεργη -ως προς την κατάληξη της- αυτή ιστορία.

-Τα εισιτήρια σας παρακαλώ.

Μια κλασσική φράση που γεμίζει με άγχος τους λαθρεπιβάτες και κάνει τους υπόλοιπους να βάζουν το χέρι στη τσέπη τους, ψάχνοντας το «μαγικό χαρτάκι» που θα τους γλιτώσει από το να γίνουν το επίκεντρο στα μάτια των υπολοίπων.

Οι ελεγκτές ξεκινούν τη δουλειά τους από τα δύο άκρα του οχήματος,
δίνοντας χρόνο στους επιβάτες που κάθονται στη μέση να βρουν με την ησυχία τους το εισιτήριο ή να σκεφτούν μια καλή δικαιολογία (για αυτούς που δεν έχουν). Κάπου εκεί κάθονται και οι πρωταγωνιστές μας. Η ηλικιωμένη κυρία βγάζει με μιας το εισιτήριο από την άσχημη δερμάτινη τσάντα της και το κρατάει ψηλά λες και έκανε καμιά τρομερή ανακάλυψη! Χωρίς να το πολυσκεφτεί ο ακίνητος και αμίλητος -μέχρι εκείνη τη στιγμή- αλλοδαπός πρωταγωνιστής μας, βουτάει αστραπιαία το εισιτήριο της και το τρώει! Όλοι κοιτούν με έκπληξη αλλά και κρυφή ικανοποίηση. Ο επόμενος διάλογος μεταξύ του ελεγκτή και της κυρίας είναι όλα τα λεφτά.

-Το εισιτήριο σας παρακαλώ.

-Μου το'φαγε ο Μαύρος!!! (με λυγμούς)

Κάπου εδώ ο κόσμος ξεσπάει σε γέλια, ο ελεγκτής την περνάει για τρελή και το πρόστιμο πλέον έχει γραφτεί στο μπλοκάκι του...

15 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


11 Ιανουαρίου 2008, 20:13
...κι ας μην καταλαβαίνετε έναν «σκούφο»!!!


Μια μικρή (μπα . . .) ιστορία την οποία θα την καταλάβουνε κυρίως εκείνοι που ασχολούνται με την ψηφιακή τεχνολογία και της ηχογραφήσεις .

Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να διαβάσουν το ποστ κι ας μην καταλαβαίνουνε έναν «σκούφο»(όπως τότε που ακούγαμε τον Σημίτη!!!!) και να μου αφήσουν και ένα γενικό- αγαπησιάρικο σχόλιο . . .έτσι. . .απλά . . .για να μην νοιώθω ΜΟΝΟΣ !!!!!!!

 

Λοιπόν

 

Είχα( για την ακρίβεια με είχε «πάει» η εταιρεία. . ..) σε πολύ γνωστό Mastering Studio στην Ελλάδα όπου όταν ο ηχολήπτης άκουσε ότι το υλικό του το είχα πάει σε 48000/32 bit κυριολεκτικά χλόμιασε !!!!

Δούλευε κάποια παλαιότερη έκδοση (αν κρίνω απ το interface)των Protools με MAC

Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το κόλλημα του αλλά ψιλό κουφάθηκα !!!!

 

 

Και τώρα το πιο κουλό . . .

 

 

Μου λέει

«πρέπει να ξανά πας στο στούντιο που στο έκανε(σκεφτείτε να μην το είχα κάνει στο δικό μου δηλαδή . . .) και να μου το φέρεις σε 24bit .

 

Θα’ θελα να του πω

«Αααααα!!! Εσύ είσαι bit για bit!!!!»

 

Αλλά δεν το πα !

 

Του λέω

«δεν θα είσαι καλά . Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά δεν είμαι o Spiderman. . . .

Μέχρι να πάω στο στούντιο (στο σπίτι μου δηλαδή) να το αλλάξω και να στο ξαναφέρω και όλα αυτά με το αυτοκίνητο σε ώρα αιχμής . . .Μάλλον όταν θα φτάσω πάλι εδώ θα μου ανοίξει ο γιος σου και θα μου πει ότι έχεις πάει εκδρομή με τα καπι(στην καλύτερη περίπτωση!!!) , θα έχουν αλλάξει τα Format του ήχου και η εταιρεία που έχω υπογράψει θα έχει γίνει και αυτή πολυεθνική . . .

Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι αν ακόμα και τότε τα τραγούδια μου αρέσουν θα σημαίνει ότι είμαι πολύ μεγάλος(που είμαι) και διαχρονικός (και πάλι είμαι)καλλιτέχνης (ε, αυτό παίζεται)!!!!!»

 

 

Μου λέει

«σε pc θα μπορούσε να γίνει ?»

 

 

του λέω

«Εκτιμώ . . .»

 

μου λέει

«έχουμε ένα pc για «διάφορες» δουλειές το οποίο έχει ένα wavelab»

 

πάμε να το δούμε. . . .

 

το ανοίγω και βλέπω ότι έχει το Soundforge 4 κι όχι το Wavelab !!!

 

 

Του λέω

«Το (γαμ&^%νο…) το “κατάστημα” έχει internet???»

 

«μα φυσικά» μου λέει

 

«μην το λες» του λέω . .. .. .

και μπαίνω σε γνωστό site με rapidshare links ,βρίσκω τα Waves . . .τα εγκαθιστώ στο pc ,κάνω την δουλειά μου ,περνάω τα wav στο stick και το πάω στο Mastering room (μη χέσω!!!) να κάνει την δουλειά …

 

 

Απίστευτα …κι όμως Ελληνικά .

 

Αυτά.

Και μην ξεχνάτε . . .

 

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ . . . . . . . .

 

 


13 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


02 Ιανουαρίου 2008, 11:14
Απορίας Άξιο .


Πέμυ Ζούνη ή Πένυ Ζούμη ?

 

Καφεζτόπουλος ή Καλατζόπουλος ??

 

Πυρήνας ή Πυρίλας (αυτό μάλλον το ξέρουν μόνο οι κύπριοι !!!) ????

 

Κτήμα Νάσιουτζικ ή κτήμα Νάσιουκίτς ???

 

Φάνη Πάλλη Πετραλιά ή Φάνη , πάλι σεφταλιά ??

 

Τζακ Μπάουερ ή Μπακ Τζάουερ ( βλέπε "24". . . )????

 

Μάνος Θεοδωράκης ή Μίκης Χατζηδάκης ???

 

 

Υ.Γ.

Πίνω για να ξεχάσω ή ξεχνάω επειδή πίνω ???

 


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
koukou-tsa
νικος ξυδης (και οχι Ξυδακης ή Ξυδους!)!
ελα ντε ...
από ΚΑΝΤΖΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/koukou-tsa

εεεεε....μμμμ.....αααα....χχχμμμμμ....
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (16)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης

template design: Jorge