αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Στον Lκόσμο μου!
Ο,τι του φανεί του λολοστεφανή!!!!

16 Μαρτίου 2012, 13:23
Τέλειο!!!


video 


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


14 Μαρτίου 2012, 16:11
Ιδιεταίρα για κλάματα....
Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!!  

Κάποιες μέρες όταν ξεκινούν ξέρεις ότι είναι ξεχωριστές… (π.χ έχεις γενέθλια, παίρνεις την προαγωγή που σου είχαν υποσχεθεί, γεννάς… κλπ)

Κάποιες άλλες μέρες ξέρεις ότι θα είναι μέσα στη ρουτίνα…

Μια τέτοια μέρα ξεκίνησε και για μένα τις προάλλες

Ξύπνημα, δόντια, καφές στο χέρι, κίνηση στο δρόμο και επιτέλους γραφείο!

Start το pc και ντριιιιιιιιιιιν το τηλέφωνο...

 

Lv: Παρακαλώ

Αφεντικό: Έρχεσαι σε παρακαλώ να κάτσεις στη γραμματεία γιατί λείπουν όλες οι κοπέλες και χτυπάνε συνέχεια τα τηλεφωνα;

Lv: Ναι, ναι... φυσικά!

 

Τρεις έχουμε κι έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και λείπανε κι οι 3!!! Η μία έφυγε να γεννήσει, η άλλη είναι έγκυος και άρρωστη και η άλλη έκανε χειρουργείο (όχι καισαρική... ένα άλλο χειρουργείο!)

 

Κατεβαίνω η καλή σου με τουπέ... «Σώπα βρε αδερφέ, σιγά το δύσκολο», κάθομαι σε ένα από τα γραφεία και αντικρίζω με τρόμο τον εχθρό μου.... το τηλέφωνο με τα πολλά κουμπάκια που όμοιό του δεν έχω ξανασηκώσει ποτέ...!!!

Η αυτοπεποίθησή μου κλονίζεται... Σκέφτομαι, πώς άραγε να στέλνεις γραμμή από αυτά τα διαολο-τηλέφωνα και αποφασίζω να κάνω τεστ από το κινητό μου...

Καλώ, στέλνω, πέφτει η γραμμή....

Καλώ, στέλνω, πέφτει η γραμμή....

 

Εν τω μεταξύ το τηλεφωνικό κέντρο είναι ρυθμισμένο έτσι ωστε να χτυπάει σε ΟΛΕΣ τις συσκευές... κι εγώ δε ξέρω πως να το αλλάξω.... Η αυτοπεποίθησή μου στα κόκκινα και τα νεύρα του αφεντικού μου τσατάλια

Καλώ, στέλνω, πέφτει η γραμμή....

Καλώ, στέλνω, πέφτει η γραμμή....

 

Ντριιιιιιιιιιν actual τηλεφώνημα (Μη ΜΗ ΜΗΗΗΗ μη καλείς ακόμα, δε ξέρω πως να σε στείλω)

Lv: Παρακαλώ (φωνή σταθερή – δε τρέχει τίποτα)

Άγνωστος Χ : Καλημέρα σας τον Κ. Χ-ογλου

Lv: Δύο λεπτάκια, (κοιτάω τη λίστα με τα εσωτερικά τηλέφωνα-πατάω εσωτερικό –στέλνω - πέφτει η γραμμή)

Αυτός ο χριστιανός ξαναπήρε 2-3 φορές κι αφού χόρτασε να του το κλείνω στα μούτρα σταμάτησε!!!

 

Πανικόβλητη τηλεφωνώ στην γκαστρωμένη άρρωστη και μου εξηγεί πως περνάω γραμμή... αλλά ήταν δύσκολο να μου εξηγήσει το «γύρισμα» του τηλεφωνικού κέντρου.

Ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν

Lv: Παρακαλώ (φωνή όχι και τόσο σταθερή)

Άγνωστος Ψ : Καλημέρα σας τον Κ. Ψ-ογλου

Lv: Δύο λεπτάκια, (κοιτάω τη λίστα με τα εσωτερικά τηλέφωνα-πατάω εσωτερικό –στέλνω - ΕΠΙΤΥΧΙΑ)

 

Το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν το εξής:

Ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν

Lv: Παρακαλώ

Άγνωστη Ω : Καλημέρα σας τον Κ. Παπαδόπουλο

Lv: Δύο λεπτάκια, (κοιτάω τη λίστα με τα εσωτερικά τηλέφωνα αλλά δε τον βλέπω... βλέπω όμως μια Παπαδοπούλου... βρε μήπως δεν άκουσα καλά;)

Lv: Μήπως εννοείτε την Κ. Παπαδοπούλου Μαρία

Άγνωστη Ω :Όχι τον Κ. Παπαδόπουλο Κώστα

Lv: Δύο λεπτάκια, (κοιτάω τη λίστα απεγνωσμένα αλλά πάλι δε τον βλέπω...)

Lv: Θέλετε να μου δώσετε ένα όνομα κι ένα τηλέφωνο γιατί έχει πρόβλημα το τηλεφωνικό μας κέντρο;

Άγνωστη Ω :Όχι, όχι δε πειράζει θα τον πάρω στο κινητό!

 

Tragic που λεει κι η Τασούλα του Κίτσου!!!

 

Τον πήρε, δεν τον πήρε... δε ξέρω! Πάντως εγώ τον Παπαδόπουλο Κώστα τώρα που τον έμαθα δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ΠΟΤΕ!!!!

 

Μνημόνευσα τις παλιές καλές εποχές στο γραφείο που δούλευα!!! Ήταν ένας χώρος ενιαίος με τους υπαλλήλους και το αφεντικό μαζί.... Όταν ήταν εκεί σήκωνε μόνος του τα τηλέφωνά του... κι όταν δεν ήταν εκεί και τα σήκωνα εγώ... απλά ξέχναγα να του τα πω!!!

 

Οι επόμενες δουλειές που θα δοκιμάσω είναι καθαρίστρια και ράφτρα διότι είναι ξεκάθαρο πως αν μείνω χωρίς δουλειά σίγουρα δεν θα προσληφθώ σύμφωνα με τις γραμματειακές μου ικανότητες!!!!


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


29 Απριλίου 2011, 14:41
Royal Wedding...
Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!!  

Στον βασιλικό γάμο Ουίλιαμ-Κέιτ είναι στραμμένοι οι προβολείς της διεθνούς επικαιρότητας. Επίκεντρο το Αβαείο του Ουέστμινστερ στο κεντρικό Λονδίνο, όπου γίνεται αυτή την ώρα (1 μ.μ. ώρα Ελλάδας) η υπέρλαμπρη τελετή. Θα ακολουθήσει δεξίωση στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο γαμπρός πρίγκιπας Ουίλιαμ, έφθασε στις 12:30 το μεσημέρι στο Αβαείο, μαζί με τον αδελφό του και κουμπάρο πρίγκιπα Χάρι.

Λίγο πριν τη 1 μ.μ., έφθασε η νύφη, -κοινή θνητή, Κέιτ Μίντλετον.

Οι καλεσμένοι -ανάμεσά τους μέλη βασιλικών οικογενειών, διασημότητες και αθλητές- έχουν ήδη λάβει τις θέσεις τους στο Αβαείο. (βάζω το καπέλο μου και πάω...)

Την ίδια ώρα, χιλιάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί στους γύρω δρόμους, προκειμένου να δουν το πριγκιπικό ζεύγος.

Ανάμεσα στους 1.900 καλεσμένους, στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, βρίσκονται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, ο Έλτον Τζον, καθώς και η Τσέλσι Ντέιβι, σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι (κοινή θνητή κι αυτή;;;).

Το παγκόσμιο «μιντιακό» γεγονός, καλύπτουν 18 χιλιάδες δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ περισσότεροι από 600.000 ξένοι τουρίστες κατέκλυσαν την πόλη του Λονδίνου.

Είχε και την ταινία την Τρίτη και την έχασα...

Η ιστορία του μελλόνυμφου ζευγαριού της Βρετανίας Ουίλιαμ-Κέιτ καταγράφηκε σε ταινία που προκαλεί σάλο στη Βρετανία. Η ταινία Γουίλιαμ-Κέιτ: Ο γάμος της χρονιάς δημιουργήθηκε για την τηλεόραση, ενώ οι κριτικοί λένε ότι είναι τόσο κακή που φτάνει τελικά να είναι καλή. Σκηνοθέτης της είναι ο Μαρκ Ρόσμαν, ο οποίος ειδικεύεται σε τηλεταινίες, και απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έδωσε και πολλή βάση στα πραγματικά γεγονότα. Οι ειδικοί λένε ότι πολλά πράγματα αλλιώς έγιναν και τελείως διαφορετικά προβάλλονται στην ταινία. Οι δε ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι επάξιες για πολλά Χρυσά Βατόμουρα.

Η ταινία παρουσιάζει την Κέιτ Μιντλετον και τη μητέρα της ως δολοπλόκες που σκοπό έχουν να σαγηνεύσουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ενώ δεν λείπουν οι σκηνές από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Η κλειδαρότρυπα σε όλο της το μεγαλείο.

Τι; Εσάς δεν σας κάλεσαν στο γάμο τους; Δεν πειράζει, αν θέλετε τόσο πολύ να τους δείτε να χορεύουν το χορό του Ησαΐα, μπορείτε να... κατεβάσετε το γάμο on line!

Η εταιρεία Decca Records, θυγατρική της Universal Music είναι αυτή που είχε κυκλοφορήσει τη μαγνητοσκόπηση του γάμου του πρίγκιπα Κάρολου το 1981 και της κηδείας της Νταιάνα το 1997.

Μιας κι έχει το...know how, η εταιρεία ανέλαβε να διαθέσει- έναντι αντιτίμου, ασφαλώς...- τον πριγκιπικό γάμο on line ενώ στις 5 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το επίσημο άλμπουμ.

 

Άντε βρε... και στα δικά μας οι λεύτερες!!!!

 

video 

 

 

Δείτε και ζωντανά τι μεταδίδει το STAR

http://www.star.gr/life_style/89349

 

 

Πηγές:

http://www.sport-fm.gr/article/472706

http://www.fimes.gr/2011/04/gamos-william-kate-tainia/#ixzz1KuPT86XM

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/144071/etoimos-gia-download-o-gamos-ouiliam-keit/


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


19 Απριλίου 2011, 13:40
Το άτιμο το Φατσοβιβλίο...
Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!!  

Οι επισκέψεις εργαζομένων στο Facebook και σε άλλες ιστοσελίδες κατά την ώρα της εργασίας αποτελούν νόμιμο λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας χωρίς αποζημίωση, έκρινε το Πρωτοδικείο της Αθήνας. Το Πρωτοδικείο δικαίωσε αεροπορική εταιρεία, η οποία απέλυσε υπάλληλό της, επειδή επισκεπτόταν καθημερινά και... επί ώρες διάφορες ιστοσελίδες.

Τον Ιανουάριο του 1989, γυναίκα προσελήφθη από αεροπορική εταιρεία με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου ως υπάλληλος γραφείου, προκειμένου να πραγματοποιεί κρατήσεις θέσεων και να εκδίδει εισιτήρια. Από το 2000 ασχολείτο μόνο με τις κρατήσεις εισιτηρίων, ενώ μέχρι το 2008 λάμβανε και bonus λόγω της καλής απόδοσής της.

Όμως, το Μάιο του 2009, η υπάλληλος έλαβε επιστολή από το γενικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας, με την οποία της γίνονταν συστάσεις για μη προσήκουσα εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων, καθώς αργούσε συστηματικά να προσέλθει στην εργασία της, χρησιμοποιούσε τις τηλεφωνικές γραμμές της εταιρείας για να πραγματοποιεί προσωπικές της κλήσεις και δη όχι αναγκαίες κατά την ώρα της εργασίας της, ενώ χρησιμοποιούσε και το Διαδίκτυο, όπου πραγματοποιούσε επισκέψεις σε ιστοσελίδες άσχετες με την εργασία της. Επίσης, στην επιστολή αναφερόταν ότι στις 29.4.2009 «πιάστηκε» από το γενικό διευθυντή και το διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας να επισκέπτεται ιστοσελίδα στο Facebook. Στην ίδια επιστολή ανέφερε ο γενικός διευθυντής ότι εάν συνεχίσει η υπάλληλος την ίδια αντισυμβατική συμπεριφορά, τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λήξη της σύμβασης εργασίας χωρίς καμία περαιτέρω προειδοποίηση.

Στη συνέχεια, η υπάλληλος απάντησε με ηλεκτρονική επιστολή της και κάλεσε το γενικό διευθυντή μέσα σε δέκα μέρες να απολογηθεί γραπτά για την «προσβλητική, ντροπιαστική, συκοφαντική και υπερβολική επιστολή του». Η υπάλληλος ανέφερε στην επιστολή της ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εκλάμβανε την επιστολή αυτή ως «μια πράξη εκδίκησης εναντίον της νόμιμης αντίδρασης» για τη στάση της κατά το παρελθόν (έτος 2008) «ως προς την αλλαγή των μισθολογικών κλιμακίων των απασχολουμένων στην εταιρεία και τη διαμόρφωση της ετήσιας αύξησης των αποδοχών».

Αφού έλαβε την ηλεκτρονική αυτή επιστολή, ο γενικός διευθυντής απάντησε στην υπάλληλο με νέα επιστολή του στην οποία την ενημέρωνε ότι εκλαμβάνει τα όσα αναφέρει (στην επιστολή της) ως συνεχιζόμενη εκ μέρους της αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που είναι επιζήμια για τα συμφέροντα της εταιρείας και για το λόγο αυτό προχωράει στη λήξη της σύμβασης εργασίας της.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ' αριθμ. 34/2011 απόφασή του απέρριψε την αγωγή της υπαλλήλου, κρίνοντας ότι η καταγγελία της σύμβασης εργασίας από την εργοδότρια εταιρεία ήταν νόμιμη και έγινε για σπουδαίο λόγο. Το Πρωτοδικείο έκρινε επίσης ότι «η απόλυση της εργαζομένης δεν έλαβε χώρα καταχρηστικά, αλλά νομίμως και στα πλαίσια του καλώς νοούμενου συμφέροντος της εργοδότριας επιχείρησης, καθόσον πραγματικό κίνητρο της καταγγελίας ήταν η πλημμελής και μη προσήκουσα άσκηση των συμβατικών υποχρεώσεων της εργαζομένης, η οποία δημιουργούσε προβλήματα στην ομαλή και αποδοτική άσκηση της εργασίας και στις ανάγκες της επιχείρησης και επέφερε ακολούθως κλονισμό της εμπιστοσύνης της εργοδότριας στο πρόσωπό της, εκ του οποίου εξέλιπε το απαιτούμενο πνεύμα συνεργασίας».

Aκόμη, το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς της υπαλλήλου ότι η απόλυσή της έγινε για λόγους εχθρότητας και εκδίκησης της εργοδότριας εταιρείας. Από τις μαρτυρικές καταθέσεις αποδείχθηκε, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ότι η υπάλληλος καθυστερούσε να προσέλθει στην εργασία της, ενώ την ώρα της δουλειάς λάμβανε συχνά προσωπικές κλήσεις συγγενών και φίλων της, τους οποίους εν συνεχεία καλούσε στα τηλέφωνά τους χρησιμοποιώντας τις τηλεφωνικές γραμμές της εταιρείας, γεγονός το οποίο δημιουργούσε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη, ενώ η αεροπορική εταιρεία από το Δεκέμβριο του 2008 είχε στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα που απαγόρευε στο προσωπικό της να επισκέπτεται ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, ήτοι ιστοσελίδες με περιεχόμενο άσχετο με την εργασία του, παρ' όλα αυτά η επίμαχη υπάλληλος καθημερινά επισκεπτόταν το Facebook προκειμένου να διαβάσει και να γράψει σχόλια, ενώ αρκετές φορές, όταν την καλούσαν πελάτες για να προβούν σε κράτηση εισιτηρίων, τους απαντούσε ότι το σύστημα κρατήσεων δεν λειτουργεί και τους ζητούσε να ξανακαλέσουν αργότερα, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο για να ασχοληθεί με την περιήγηση στο Facebook.

 

Απο:fimotro


17 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


07 Απριλίου 2011, 11:23
Lvicky VS Crisis...


Σημειώσατε 1

 

wikipedia: A crisis (plural: "crises"; adjectival form: "critical") (from the Greek κρίσις, krisis) is any event that is, or expected to lead to, an unstable and dangerous situation affecting an individual, group, community or whole society.

 

Πσσσσσσσσσς τι είπα τώρα....

 

Χτυπάει το τηλέφωνο (ντριιιιιιιιιιν)

 

-         Παρακαλώ

-         Kαλημέρα

-         (Κακή, ψυχρή κι ανάποδη... εσύ είσαι παναθεμά σε;) Καλημέρα, τι κάνεις;

-         Εδώ τρέχω.

-         (Τρέχεις εσύ… θα με τρέξεις κι εμένα τωρα… το νιώθω…) Ναι ε;

-         Ξέρεις τι σε ήθελα.... να μου στείλεις μια σύνοψη από όοοοοοοοολα όσα έχετε εμπλακεί μέχρι σήμερα... ξέρεις το resume και 2-3 παραδείγματα σχεδίων που να τεκμηριώνουν όλα όσα θα αναφέρεις στην επιστολή σου...

-         Εεεεε, χμμμμμ, εννοείς σε ένα γράμμα να περιγράψω τη δουλειά 2 χρόνων;

-         Ναι μωρέ... ξέρεις ενδεικτικά....

-         Μάλιστα... «ενδεικτικά»! Μα σας έχουμε στείλει κατά καιρούς σαφείς επιστολές που περιγράφουν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε...

-         Ναι.... αλλά τώρα θέλουμε μια!

-         (Βαριόσουνα να τις διαβάσεις ε? Καλά ... να στη γράψω κι αυτή!!) Ναι... βεβαίως. Πότε πρέπει να την στείλω;

-         Χθες

-         Ορίστε;

-         Ε, καλά εντάξει σήμερα, το συντομότερο.

-         (Τρεις βδομάδες το ξέρεις αγαπημένε... τώρα το θυμήθηκες;;;) Μάλιστα. Θα κάνω ότι μπορώ....

 

Σήμανε συναγερμός…. Τους γκάζωσα όλους, ψάχναμε αλληλογραφία, ανοίγαμε σχέδια, γράφαμε και ξαναγράφαμε… αλλά τελικά τα καταφέραμε!!!

 

Κρίση, ΔΕ με πιάνει κρίση...!!!

 

Τσιμπήστε κι ένα παλιό αλλά αγαπημένο!!!

 

video 

 

ταιριάζει γάντι και αυτό... επίσης αγαπημένο!!!

 

video 

 

P.S. ΑΣΧΕΤΗ ΦΩΤΟ: Κι όλα αυτά τη μέρα που σκαει το φασόλι το πρώτο του δοντάκι....!!! Ε, ρε μάνα μου κοψίδια που έχουμε να μασουλήσουμε!!!


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


30 Μαρτίου 2011, 16:46
Και έτσι άρχισε ο καυγάς...
Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!!  

 

Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στην συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της. Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι.

- Τον ξέρεις; την ρώτησα.

- Ναι. Τα είχαμε παλιά. Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε.

- Θεέ μου, είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο εορτασμός θα κράταγε τόσα χρόνια;

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

 

Όταν χάλασε το μηχάνημα κουρέματος του γκαζόν η γυναίκα μου άρχισε να μου ζητάει να το φτιάξω.

Γυρίζοντας μια μέρα από την δουλειά είδα ότι η γυναίκα μου είχε έναν έξυπνο τρόπο να μου δείξει την αναγκαιότητα για επισκευή.

Ήταν ξαπλωμένη στο γκαζόν και έκοβε το γρασίδι με ένα ψαλίδι νυχιών.

Την κοίταζα σιωπηλός για λίγο και μετά μπήκα στο σπίτι και της έφερα μια οδοντόβουρτσα και της είπα:

-Όταν τελειώσεις με το γρασίδι μπορείς να σκουπίσεις και την είσοδο.

Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Οι γιατροί λένε ότι θα ξαναπερπατήσω, αλλά πάντα θα κουτσαίνω λίγο.

 

Η γυναίκα μου κάθισε δίπλα μου όπως έκανα ζάπινγκ.

- Τί έχει στην τηλεόραση; με ρώτησε.

- Σκόνη.

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

 

Το Σάββατο πρωί σηκώθηκα νωρίς, ντύθηκα ήσυχα, έφτιαξα το πρωινό μου και πήγα στο γκαράζ.

Έδεσα την βάρκα στο φορτηγάκι, και έκανα να βγώ από γκαράζ όταν διαπίστωσα ότι έβρεχε καταρρακτωδώς.

Πήγα πίσω στο σπίτι, ξεντύθηκα ήσυχα και ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι.

Αγκάλιασα την γυναίκα μου, τώρα με διαφορετικές προσδοκίες από την μέρα, και της ψιθύρισα:

- Έξω βρέχει καταρρακτωδώς!

Και η γυναίκα μου απάντησε:

- Και το πιστεύεις ότι ο άνδρας μου είναι έξω με αυτόν τον καιρό;

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

 

Όταν ήταν να πάρω σύνταξη πήγα στο ΙΚΑ.

Η γυναίκα στο γκισέ μου ζήτησε την ταυτότητά μου για να δει την ηλικία μου.

Έψαξα στις τσέπες μου, και διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου στο σπίτι.

Το είπα στην υπάλληλο και είπα ότι θα ξαναπέρναγα αργότερα.

Η υπάλληλος μου λέει:

- Ξεκούμπωσε το πουκάμισό σου.

Ξεκούμπωσα το πουκάμισο και φάνηκαν οι λευκές τρίχες στο στήθος μου.

Η υπάλληλος είπε:

- Σίγουρα είστε σε ηλικία για σύνταξη, και προώθησε την αίτησή μου.

Όταν γύρισα σπίτι είπα την ιστορία στην γυναίκα μου.

Μου είπε:

- Έπρεπε να είχες κατεβάσει το παντελόνι σου. Θα έπαιρνες και επίδομα αναπηρίας...

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

 

Η γυναίκα μου στεκόνταν γυμνή μπροστά στον καθρέφτη και μου λέει:

- Αισθάνομαι χάλια. Δείχνω γριά, χοντρή και άσχημη. Πές μου κάτι θετικό.

Και της απάντησα:

- Η όρασή σου όμως είναι τέλεια...

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ....

 

Βγήκαμε με την γυναίκα μου για φαγητό.

Ο σερβιτόρος, για κάποιο λόγο, πήρε πρώτα την δική μου παραγγελία.

- Θα πάρω την μοσχαρίσια μπριζόλα. Λίγο ψημένη, να έχει μέσα αίμα.

- Δεν ανησυχείτε για την τρελή αγελάδα;

- Μπα, μπορεί να παραγγείλει μόνη της...

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


28 Μαρτίου 2011, 15:35
Μαύρη Πεταλούδα....
Sha la la laaaaa  

Μιας και έχει Νησί το βραδάκι....

 

Κάτασπρα κι άσπρα, κάτασπρα νερά

δε σε ξεπλένουν τούτη τη φορά

σε ψάχνει ο άγγελός σου με κερί

βγες μαύρη πεταλούδα να σε βρει.


Κοιμούνται τα μαχαίρια στα βουνά

κι η μαύρη πεταλούδα τα ξυπνά.

Αλλού χαρίζει ο Χάρος το φιλί

κι η μαύρη πεταλούδα τον καλεί.


Ποιον πόθο είδες να 'μεινε κρυφός

κι εσύ πετάς πολύ κοντά στο φως.

Λιβάνι καιν και κλαιν οι ουρανοί

κι η νύχτα δεν θα σ' έβρει ζωντανή.

 

Κάτασπρα κι άσπρα, κάτασπρα νερά

δε σε ξεπλένουν τούτη τη φορά

ανάβει ο άγγελός σου τρεις φωτιές

βγες έξω μαύρη πεταλούδα, βγες.

 

video 

 

p.s.Ισχύει οτι αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για την Άννα;;;;


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


18 Μαρτίου 2011, 10:51
Lvicky proudly presents Mprizas!!!
Lvicky proudly presents ...  

Για πολλούς αντρικό πρότυπο... για πολλές ενδόμυχος πόθος!!! Είδωλο του κόσμου της μουσικής που μας ταξιδεύει με τη φωνή του αλλά και με τη σκηνική του παρουσία!!! Ο Mprizas μας έκανε την τιμή να βρίσκεται κοντά μας για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και για μια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ φωτογράφηση!!!

Καλησπέρα Mprizoni

Καλησπέρα, καλησπέρα. Αλλά για μια φορά αποκαλέστε με Γιώργο! Αμάν πια αυτό το Mprizas.. Ψάχνει κάποιος μπρίζα να φορτίσει το κινητό και απαντώ εγώ???

Εντάξει λοιπόν! Γιώργο μας έχεις συνηθίσει στα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και στα sexy κολλητά μπλουζάκια... αλλά πήρες επιτέλους την απόφαση, ευτυχώς για μας τα κορίτσια, να κάνεις την πιο αποκαλυπτική φωτογράφηση της καριέρας σου στο περιοδικό μας!

Ναι! Και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και τους φωτογράφους για αυτό το καλαίσθητο αποτέλεσμα....

Είναι ολοφάνερο πως περνάς τις ώρες σου στο γυμναστήριο!!!

Η αλήθεια είναι ότι περνάω έξω από το γυμναστήριο συνέχεια!!! Αλλά έχω και καλό μεταβολισμό….

Έχω ενημερωθεί ότι ετοιμάζεις συναυλίες με πολύ μεγάλα ονόματα του ΜΗ για μετά την 25η Μαρτίου. Πες μας λίγα λόγια.

Είσαι πολύ καλά ενημερωμένη βλέπω… Όντως ετοιμάζομαι να κάνω ορισμένες εμφανίσεις με δύο πολύ αγαπημένους μου φίλους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, τον Stasi και τον Unick, σε έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο στο Κέντρο της Αθήνας. Δε μπορώ όμως να αποκαλύψω περισσότερα.... Το promotion όμως των εμφανίσεων είναι σχεδόν έτοιμο και σύντομα θα δείτε τις Αφίσες μας παντού!!!

Τέλεια!!! Θα είμαι από τις πρώτες που θα σας παρακολουθήσει!!! Ας αλλάξουμε θέμα. Όλοι γνωρίζουμε την ενασχόλησή σου με τα κοινά. Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν πως θα ξαναψηφίζουμε το ΠΑΣΟΚ για άλλα 20 χρόνια μέχρι να μάθει να κυβερνάει! Τι θα σχολίαζες;;;

Αυτές είναι κακεντρεχείς δηλώσεις και συκοφαντίες από ανίδεους! Δεν θα ασχολιόμουν με κάτι τόσο ποταπό...

Τι θα απαντούσες στον Δεόντα αν σου έλεγε ότι έφαγες όλα τα κομμάτια της Λαδένιας του Σαββάτου;

Θα του απαντούσα «Μαζί τα φάγαμε»!

Είμαι σίγουρη ότι οι θαυμάστριές σου θα σ’ έχουν γεμίσει με δώρα... ποιο ήταν το αγαπημένο σου;

Το αγαπημένο μου, μου το δώσανε φέτος τα Χριστούγεννα!!!

Ααααα Χριστούγεννα; Κάποιο όμορφο κουκλάκι Άγιο Βασίλη; Κάποιο γούρι; Κανένα χειροποίητο γλυκό;

Όχι, ένα ουίσκι!

Ενδιαφέρον...Πες μου τώρα για την πιπεράτη προσωπική σου ζωή...! Κατά καιρούς o Κίτρινος Τύπος σου έχει προσάψει σχέσεις με πολλά «Ονόματα» της show biz. Από την Έλενα Παπαβασιλείου, την Θέλξη και την Άννα Πρέλεβιτς έως και τη Φαιή Σκορδά

Κοίτα Βικάκι! Δεν είμαι κανένας Άγιος...! Τον έχω κάνει τον ποδόγυρό μου!!! Όσο για τη Φαιή μπορεί το επώνυμο του παιδιού να είναι Λιάγκας αλλά τα μάτια του θα λένε Mprizas.

Κυκλοφορεί η φήμη ότι η Έλενα Παπαρίζου πάχυνε επειδή προτιμάς τη γυναίκα με καμπύλες...

Με την Έλενα είμαστε μόνο φίλοι... Ωστόσο είναι αλήθεια ότι οι γυναικείες καμπύλες με δελεάζουν...

Πες μου ένα motto σου.

Οι άντρες υπάρχουν για να κυβερνάνε και οι γυναίκες για να διακοσμούν τον κόσμο με την παρουσία τους. Ας μην αλλάζουμε τους ρόλους παιδιά....!

Σ’ ευχαριστώ πολύ.

Κι εγώ σ’ ευχαριστώ.


24 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


11 Μαρτίου 2011, 10:45
Αγάπη μου... το φαινόμενο Κούλιτζ φταίει... όχι εγω!!!
Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!!  

Οι άνδρες έχουν την τάση να είναι άπιστοι ακόμα και με τις πιο όμορφες γυναίκες. Πάρτε για παράδειγμα το σούπερ μοντέλο Κρίστι Μπρίνκλεϊ, το διαζύγιο της οποίας απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν τα αμερικανικά μίντια. Αυτό που εξέπλιξε τους ‘κοινωνικούς σχολιαστές’ στις ΗΠΑ ήταν η ακατανόητη απιστία του πρώην συζύγου του μοντέλου, του αρχιτέκτονα Πίτερ Κουκ, με μια ασήμαντη 18άχρονη πωλήτρια. Ο Κουκ πέρναγε ονειρεμένη ζωή σε πολυτελή σπίτια και κότερα, και οι προσωπικοί του λογαριασμοί ήταν πολλές φορές πληρωμένοι από την ίδια την Μπρίνκλεϊ, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται στα 80 εκατ. δολάρια. Ορισμένοι είπαν ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός για να απατήσει μια από τις πιο πλούσιες και σέξι γυναίκες της Αμερικής. Όμως, πρόκειται απλώς για το ‘φαινόμενο Κούλιτζ’.
Το "φαινόμενο Κούλιτζ" παρατηρήθηκε για πρώτη φορά σε ποντίκια στη δεκαετία του 1950. Οι ερευνητές έβαλαν ένα αρσενικό ποντίκι στο κλουβί μαζί με 4-5 θηλυκά που βρίσκονταν σε οίστρο, και δεν άργησαν να καταγράψουν μια φρενίτιδα συνουσιών. Σταδιακά βέβαια, η επιθυμία του αρσενικού ποντικιού για σεξ μειωνόταν και μετά από δύο μέρες, εξανεμίστηκε εντελώς, παρότι τα θηλυκά ποντίκια συνέχιζαν να στέλνουν μηνύματα "διαθεσιμότητας". Οι ερευνητές υπέθεσαν ότι το αρσενικό ποντίκι είχε εξαντληθεί αλλά όταν πρόσθεσαν στο κλουβί καινούργια θηλυκά, παρατήρησαν με μεγάλη έκπληξη ότι το αρσενικό ποντίκι ξαναβρήκε το ερωτικό του σφρίγος. Άρχισε ένας δεύτερος κύκλος σεξουαλικής φρενίτιδας αλλά μόνο με τα καινούργια θηλυκά. Το αρσενικό ποντίκι θυμόταν ποια θηλυκά είχε "εξυπηρετήσει" και τα απέφευγε συστηματικά. Το πείραμα επαναλήφθηκε πολλές φορές και πάντα το αρσενικά ποντίκια έκαναν σεξ μόνο με τα νεοεισερχόμενα στο κλουβί θηλυκά. Το φαινόμενο αυτό, δηλαδή το αρσενικό να αποφεύγει τα θηλυκά με τα οποία έχει ήδη κάνει σεξ και να αναζητά καινούργια, ισχύει σε πολλά είδη ζώων, π.χ. φίδια, ακρίδες, κριάρια, ταύρους κλπ. και βαπτίστηκε "φαινόμενο Κούλιτζ" από ένα περιστατικό σχετικά με τον Κάλβιν Κούλιτζ, τον 30ό πρόεδρο των ΗΠΑ.
Στη δεκαετία του 1920, ο Αμερικανός πρόεδρος Κούλιτζ επισκέφθηκε μαζί με τη γυναίκα του μια κρατική φάρμα. Το ζεύγος είχε ξεναγηθεί χωριστά, με μια μικρή χρονική διαφορά. Όταν η κυρία Κούλιτζ πέρασε μπροστά από ένα κοτέτσι ρώτησε τον ξεναγό αν ο κόκορας εκτελεί τα ‘καθήκοντά’ του καθημερινά. «Πολλές φορές την ημέρα, κυρία» ήταν η απάντηση του ξεναγού. «Παρακαλώ, πείτε το αυτό στον κύριο Κούλιτζ», είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Σε λίγο πέρασε κι ο πρόεδρος από το ίδιο σημείο, και ο ξεναγός του μετέφερε τα λόγια της συζύγου του. Αφού σκέφτηκε λίγο ο Αμερικανός πρόεδρος ρώτησε: «Με την ίδια κότα κάθε φορά;» «Όχι, με άλλη κότα κάθε φορά, κύριε», απάντησε ο ξεναγός. «Παρακαλώ, πείτε το αυτό στην κυρία Κούλιτζ», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Οι βιολόγοι πιστεύουν ότι το φαινόμενο Κούλιτζ εμφανίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια όταν τα αρσενικά θηλαστικά ανέπτυξαν μια στρατηγική να γονιμοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά. Η στρατηγική αυτή ρυθμίζεται υποσυνείδητα από ένα αρχαίο μέρος του εγκεφάλου, το λιμπικό σύστημα όπου ανήκει ο υποθάλαμος ο οποίος συμμετέχει σε πολλές βασικές λειτουργίες όπως είναι ο έλεγχος της πείνας, της δίψας, του ύπνου, της θερμοκρασίας, του σεξ, της μνήμης και των συναισθημάτων. Πολλοί πιστεύουν πως όχι μόνο τα αρσενικά ζώα αλλά και ο άνδρας διαθέτει αυτόν τον πρωτόγονο προγραμματισμό, και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό.
Πράγματι, ο άνδρας, ακόμα και αν είναι ευχαριστημένος με τη μόνιμη σχέση του, εκδηλώνει συχνά την επιθυμία για καινούργιο ερωτικό ταίρι. Αντίθετα, οι γυναίκες είναι πιο δεκτικές στο να κάνουν σεξ με τον ίδιο άνδρα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμα και για ολόκληρη τη ζωή τους. Όμως στον άντρα παρατηρείται μια ραγδαία μείωση της τεστοστερόνης, όταν ο ερωτικός σύντροφος παραμένει ο ίδιος επί μακρόν. Αυτός είναι ο λόγος που η επιθυμία του άντρα για σεξ στη διάρκεια του γάμου πέφτει σημαντικά ενώ της γυναίκας παραμένει σε σαφώς υψηλότερα επίπεδα, λένε ορισμένοι ψυχολόγοι.
Οι έρευνες δείχνουν ότι το σεξ με την ίδια γυναίκα, μετά από μια χρονική περίοδο, δεν προκαλεί στον άνδρα σημαντική έκκριση ντοπαμίνης η οποία είναι μια βασική ορμόνη της ευχαρίστησης. Ύστερα από μερικά χρόνια γάμου, η ντοπαμίνη μπορεί να ανέβει σημαντικά μόνο όταν ο άντρας βρει καινούργια γυναίκα, κι ας είναι λιγότερο εμφανίσιμη από τη σύζυγο. Συχνά μάλιστα, όταν η σύζυγος ανακαλύψει με ποια γυναίκα την απατούσε ο άντρας της, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι είναι τόσο κακόγουστος. Αυτό συμβαίνει διότι η ποικιλία για τον άντρα είναι από μόνη της ένα δυνατό αφροδισιακό. Δυστυχώς, η αντρική βιολογία κάνει τη μόνιμη σύντροφο να μοιάζει με βραστό κουνουπίδι και τη νέα με μπριζόλα στα κάρβουνα, ακόμα και όταν αντικειμενικά ισχύει το αντίστροφο.
Βέβαια, η επιθυμία για ανανέωση δεν υπάρχει μόνο στις ερωτικές σχέσεις, αλλά σ’ ολόκληρο το εύρος ζωής, και αναφέρεται στην ψυχολογία με τον όρο ‘νεοφιλία’. Πραγματικά, τίποτα δεν "καθαρίζει" περισσότερο το μυαλό από το καινούργιο. Όλοι θέλουμε να κάνουμε ταξίδια, οι γυναίκες αρέσκονται ιδιαίτερα να αλλάζουν την εμφάνισή τους και τα παιδιά θέλουν καινούργια παιγνίδια. Έτσι και ο άνδρας, ως μεγάλο παιδί, νιώθει έντονα την επιθυμία για αλλαγή ερωτικού συντρόφου ρυθμισμένος από το "φαινόμενο Κούλιτζ" το οποίο μπορεί να διαλύσει ακόμα και τον καλύτερο γάμο.

 

Ρε τι κάνει η επιστήμη για να διακιολογήσει το Κέρατο...


29 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


04 Μαρτίου 2011, 15:03
Lvicky proudly presents MELKAT06!!!
Lvicky proudly presents ...  


Η συνέντευξη που ακολουθεί πραγματοποιήθηκε σε ένα σπίτι που έχουμε φαει ψωμί κι αλάτι αγαπητοί αναγνώστες μου. Να θυμηθώ την υπέροχη αυλή και τα τσικνίσματα; Το ζεστό σαλόνι με το τζάκι και την ολονύκτια προβολή ταινιών; Το δωμάτιο της πρωταγωνίστριά μας.... που ώρες ολόκληρες συζητούσαμε για το πώς θα το βάψει (σμαραγδί, πορτοκαλί, μπορδοροδοκόκκινο).... και τελικά της βγήκε αλλά ντ’ άλλων (σκατουλί – ωραίο σκατουλί όμως....); Μέχρι και το λεβητοστάσιο με το 2ο ψυγείο γεμάτο με μπύρες θυμάμαι!!!! Η Κατερίνα με υποδέχεται με τις γατίσιες παντόφλες της και μου έχει ήδη έτοιμο καφέ να με περιμένει....

Καλησπέρα Κατερίνα

Καλησπέρα σου

Καλό τριήμερο να έχουμε μια και πλησιάζει Καθαρά Δευτέρα...

Να το ‘χουμε, γιατί να μη το χουμε;;;.

Υπάρχουν έρευνες οι οποίες υποστηρίζουν πως αυτό που ντυνόμαστε τις απόκριες είναι ενδόμυχα αυτό που μας αντικατοπτρίζει. Εσύ τι ντύθηκες φέτος;

Γλάστρα.

Α! Πέρσι;

Κότα.

Χμ.... πρόπερσι; (που θα μου πάει... θα το πετύχω...)

Κλόουν.

Καλά άστο...! Βλακείες έρευνες.... Γενικά δεν φοβάσαι να τσαλακώσεις την εικόνα σου έτσι...???

Όχι βέβαια!!! Αρκεί να βγάζει γέλιο και να περνάνε καλά μ’ αυτό οι φίλοι μου κι εγώ.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η ένταση και ο τρόπος του γέλιου σου... το χεις εκ γενετής αυτό;

Όχι είναι μια συνεχόμενη και αδιάκοπη προσπάθεια εξέλιξης!!! Τι με ρωτάς μαρύ;;;;

Ισχύει οτι απεχθάνεσαι τις γάτες;

Δεν τις απεχθάνομαι εγώ!!! Αυτές με μισούνε.... οι μόνες γάτες που ανέχομαι είναι οι παντόφλες μου.... κι αυτο γιατί είναι αψυχες, ζεστές και δώρο!!!!

Ωραία! Αν σου έλεγαν να διαλέξεις ανάμεσα σε α) Colin Firth, β) Οδυσσέα Ιωάννου, γ) Βασίλη Παπακωνσταντίνου ποιόν θα διάλεγες;

Δύσκολη ερώτηση... Χμμμμμμ.... εεεεεεε..... δε μπορώ να διαλέξω!!! Θέλω τον γ) να μου τραγουδάει, τον β) να μου απαγγέλλει και τον α) δε σου λεω τι τον θέλω...., θα σου πω μετά off the record.

Μάλιστα. Το ήξερες ότι άμα κάνεις αναζήτηση στο google «Οδυσσέας Ιωάννου»...στις εικόνες βγαίνει πρώτη μούρη η φάτσα σου;;;

Α, στο διάολο.... παω να δω!!!

Πριν φύγεις....πες μου ένα motto σου.

Μηδένα προ του τέλους ΚαΚαριζε....

Σ’ ευχαριστώ πολύ Melcat.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Κι εγώ ευχαριστώ....


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


28 Φεβρουαρίου 2011, 12:22
Ε, τότε τι έχεις ντυθεί ρε φίλε;;;;;;
Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!!  

Στον ραδιοφωνικό σταθμό που έχω συντονισμένο μόνιμα στο αυτοκίνητο, παίζει μια διαφήμιση που όποτε την ακούω ξεραίνομαι!!! Και πάει κάπως έτσι...

 

- Αχαααα Zorro. Επιτέλους συναντιόμαστε!!! Είσαι για μια C***vo;

- Ναι απαίσιε Dartvater, αλλά.... δεν είμαι ο Zorro.

- Δεν είσαι;

- Όχι. Έχει ο Zorro τέτοιους τετρακέφαλους;;;

- Ε, τότε είσαι ο Batman!!!

- Όχι, όχι, δεν είμαι ο Batman.

- Κι αυτή η μαύρη μπέρτα που φοράς;

- Αυτά.... αυτά είναι τα φτερά μου. Έχει ο Batman φτερά;;;

- Όχι δεν έχει, Ε, τότε τι έχεις ντυθεί ρε φίλε;;;;;;

(Επιβλητική φωνή με background το soundtrack της Λίμνης των Κύκνων)

ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ

 

 

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! ΚΑΛΟ! :)


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


23 Φεβρουαρίου 2011, 11:54
Ο καλός γείτονας.
Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!!  

Για να κάνουμε ένα διάλειμματάκι από το «Lvicky proudly presents…» θα σας πω μια αληθινή ιστορία από τότε που ήμουνα φοιτήτρια στην αγαπημένη μου Πάτρα. Θα σας το αφηγηθώ σαν παραμυθάκι γιατί.... γιατί έτσι μου αρέσει!

 

Μια φορά κι ένα καιρό, ήταν ένα όμορφο διώροφο σπιτάκι κοντά στο Πανεπιστήμιο Πατρών πάνω στην Πανεπιστημίου. Στο ισόγειο είχε 4-5 γκαρσονιέρες ενώ στον πρώτο όροφο υπήρχε το σπίτι που προφανώς κάποτε κατοικούσε ο ιδιοκτήτης με την οικογένειά του. Θα ‘ταν, δε θα ‘ταν 150 τετραγωνικά, με την σαλονάρα του, τη μπαλκονάρα του, την κουζινάρα του, τις δυό του δωματιάρες... Ο έξυπνος όμως ιδιοκτήτης μιας και δεν ήθελε να μείνει άλλο εκεί και αφού ήταν και κοντά στο Πανεπιστήμιο, το διαμόρφωσε κατάλληλα έτσι ώστε να βγαίνουν 4 δωμάτια (χώρισε το σαλόνι στα δυο με γυψοσανίδα) και έφτιαξε για το καθένα δωμάτιο τη δική του τουαλέτα έτσι ώστε να το νοικιάζει σε φοιτητές σε πολύ καλή τιμή και όλοι μαζί να χρησιμοποιούν απο κοινού την μια και μοναδική κουζίνα.

 

Έρχεται λοιπόν ο καιρός και τα δωμάτια του πρώτου ορόφου τα νοικιάζουν 4 παλικάρια. Άξια παλικάρια από καλές οικογένειες. Το καθένα σπούδαζε σε διαφορετική σχολή και είχε ο καθένας τις δικές του παρέες, αλλά με το που γνωρίστηκαν καλύτερα ταιριάξανε αμέσως.

 

Κάθε βράδυ το σπίτι του πρώτου ορόφου κατακλυζόταν από κόσμο! Τι πάρτι κάνανε, τι τσιμπούσια ετοιμάζανε, τι μουσικές καρέκλες παίζανε, τι Θάρρος ή Αλήθεια, τι χαρτιά Θανάση – Μπιρίμπα - Κουμ Καν. Κάποια μέρα ξεκινήσανε με μπουγέλο και ολοκληρώσανε με αλευροπόλεμο. Περιττό να σας πω ότι ο λεκές στο χαλί από το αλεύρι πρέπει να υπάρχει ακόμα....

 

Το σπίτι αυτό γειτνίαζε με μια μονοκατοικία. Εκεί ζούσε ένας κυριούλης μονάχος του με τις γάτες του για συντροφιά. Αυτός ο κυριούλης λοιπόν, ήταν λίγο γκρινιάρης να το πω, λίγο κακοδιάθετος να το πω. Πάντα κακομούτσουνος και αυστηρός. Με το που πήρε γραμμή τα παλικάρια μας καλούσε συνεχώς την αστυνομία να τους βάλει σε τάξη, έβγαινε στο μπαλκόνι του και τους φώναζε γιατί του χαλούσαν την ησυχία και τάραζαν τις γάτες του.

 

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και σιγά – σιγά τα παλικάρια μας πήραν το δρόμο τους. Το ένα μετά το άλλο έφυγαν από το σπίτι και ο καλός γείτονας βρήκε την πολυπόθητη ησυχία του την οποία απολάμβανε παρέα με τις γάτες του. Ένα από τα αγόρια όμως έμεινε πίσω, απλά μετακόμισε σε μια από τις γκαρσονιέρες του ισογείου (έτσι ώστε να έχουμε και την μαρτυρία των όσων ακολούθησαν).

 

Μετά από δυο χρόνια περίπου, ακούστηκαν φασαρία και φωνές από ένα διπλανό σπίτι. Βγαίνει λοιπόν ο καλός μας γείτονας ξανά στο μπαλκόνι του στραμμένος προς το σπίτι που κατοικούσαν τα φοιτητόπαιδά μας “τοτε” και φωνάζει.

 

«Τι έγινε ρεεεει!!! Τα καλά προπέρσινα αρχίσαμε???»

 

Τελικά αυτή η παρέα, είχε αφήσει για πάντα το σημάδι της....


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


21 Φεβρουαρίου 2011, 11:43
Lvicky proudly presents EMAKI!!!
Lvicky proudly presents ...  

Για τις ανάγκες αυτής της συνέντευξης χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τις απεριόριστες δυνατότητες του διαδικτύου. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και περιορισμένου χρόνου της νέας super ΜΑΜΑΣ, χρειάστηκε να στηθώ μπροστά στον υπολογιστή μου, να μπω στο MSN messenger και να περιμένω το «αστέρι» μας να συνδεθεί.

Καλησπέρα Emaki μας

Καλησπέρα σας

Πρώτα απ’ όλα να σου ευχηθώ να σου ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς σου.

Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ.

Κόρη έτσι;

Ναι, κόρη. Η κοράκλα μου!!!

Αν σε ρωτούσα σε ποιον θα ήθελες να μοιάσει; Σ’ εσένα ή στο σύζυγο σου τι θα απαντούσες;

Θα απαντούσα ότι θέλω να μοιάσει στην κουμπάρα μου. Γι’ αυτό άλλωστε δεν την έβαλα να της αλείψει το «λάδι»;;; Για να το σιγουρέψω.

Υπάρχει όμως και ένα τέταρτο μέλος στην οικογένεια. Έτσι δεν είναι;

Ναι φυσικά. Ο σκύλος μου ο Darko. Τον Dark τον θεωρώ γιο μου.

Ισχύει ότι όταν ο Darko έβγαινε στο μπαλκόνι να κάνει ... εμμμ... το Νο2... το χοντρό του ρε παιδί μου... τον κυνηγούσες μ’ ένα μωρομάντηλο να του καθαρίσεις το… ποπό του;

Ναι, φυσικά! Το ίδιο δε κάνω τώρα και με την κόρη μου; Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο;

Όχι... δε μου φαίνεται! Ας αλλάξουμε θέμα. Είσαι μια από τις πιο γνωστές αρθρογράφους του MH και αν και τα τελευταία χρόνια έχεις αφιερωθεί στην οικογένειά σου το Ιστολόγιό σου δεν ξεχνιέται.

Κοίταξε... το blog μου στην ουσία ήταν κάτι σαν ημερολόγιο για μένα. Ήταν ένας χώρος που έγραφα την καθημερινότητά μου, τις σκέψεις και τις ανησυχίες μου, τις χαρές και τις λύπες μου, τα πιστεύω μου, ένας χώρος που δημιουργούσα κείμενα και στίχους και πάνω απ’ όλα ένας χώρος που μοιραζόμουν όλα τα παραπάνω με αξιόλογους ανθρώπους. Στη πορεία όμως η ζωή τα φέρνει έτσι ώστε να μη μπορείς να αφιερώσεις όσο χρόνο θες σε κάτι που πραγματικά αγαπάς!!!

Σου χει λείψει;

Φυσικά μου ‘χει λείψει πάρα πολύ. Βέβαια, η «συγγραφή» κειμένων και στίχων είναι στο αίμα μου και όλο και κάτι σκαρώνω στα τετράδια μου... απλά τώρα περιορίζονται στους τέσσερις τοίχους αυτού του σπιτιού και στους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους.

Να ελπίζουμε λοιπόν ότι θα βρεις κάποια στιγμή χρόνο να το αναστήσεις;

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Πες μου ένα motto σου.

Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε «Ο,τι σε απασχολεί, κορίτσι μου, καλύτερα να το βγάζεις από μέσα σου παρά να το κρατάς και να σε πιέζει» γι’ αυτό κι εγώ γράφω.... Βέβαια μου έλεγε και «Δίωξε το κωλόσκυλο από το σπίτι τώρα που θα ‘ρθει το μωρό» αλλά κάθε πληροφορία στη ζωή την επεξεργάζεσαι και τελικά κρατάς αυτό που σου ταιριάζει!!!

Σ’ ευχαριστώ πολύ Emaki.

Κι εγώ σ’ ευχαριστώ.

ΕΕΕΕ Lvicky;

Ορίστε.

Επειδή δε τα πάω καλά με τους υπολογιστές... πώς βγαίνω από αυτό το μαραφέτι;;;

Τι εννοείς;

Πώς αποσυνδέομαι ρε παιδί μου;;;

Αρχείο ---> Έξοδος.

Μα εμένα λεει «Έξοδος από αυτή τη Θέση»

Έχεις laptop;

Ναι.

Έτσι εξηγείται.... πρέπει να το πάρεις και να πάς στη κουζίνα για να βγεις!

Α, ok. Ευχαριστώ πολύ.


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Φεβρουαρίου 2011, 15:05
Lvicky proudly presents DEOS!!!
Lvicky proudly presents ...  

Συναντήσαμε τον John Deos σε μια καφετέρια στο Κολωνάκι. Ζεστός και πρόσχαρος όπως τον έχουμε συνηθίσει όλοι μας δε σταματούσε να χαμογελά και να υπογράφει αυτόγραφα στις θαυμάστριες που πλησίαζαν δειλά στο τραπέζι μας. Μόλις κόπασε λίγο η εκδήλωση αγάπης του κόσμου ο Γιάννης μελέτησε διεξοδικά τον κατάλογο του καταστήματος και παρήγγειλε το πιο περίεργο Τσάι που περιεχόταν στο menu (Τσάι κέδρου με φρούτα του πάθους). Με κοίταξε, μου «έκλεισε το μάτι» κι εγώ αμέσως πάτησα το κόκκινο κουμπί στο μαγνητοφωνάκι μου:

Καλησπέρα Γιάννη

Καλησπέρα

 

Προσπαθώ να σε συναντήσω πάνω από ένα μήνα. Με τι ασχολιόσουν αυτό το καιρό;

(Γελάει) Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμά μου ήταν αρκετά πιεσμένο τον τελευταίο μήνα αν και ήθελα πολύ να σε συναντήσω γιατί εκτιμώ τον Ιστοχώρο σου δεν μπορούσα να τα καταφέρω όμως. Προσπαθούσα να κατανείμω το χρόνο μου κατάλληλα ανάμεσα σε Ραδιοφωνική Εκπομπή και στην προετοιμασία αυτής, σε Live εμφανίσεις και στην Παρουσίαση του 6ου Live του Music Heaven.

Εάν σου έλεγαν ότι πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στα τρία Ραδιόφωνο, Τραγούδι ή Παρουσίαση τι θα διάλεγες;

Γενικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι πολύπλευρο oν. Εάν μπορείς να τα κάνεις όλα και να τα κάνεις καλά γιατί να μην τα κάνεις; Όχι, δεν θα μπορούσα να διαλέξω... όταν κάτι είναι πηγαίο, βγαίνει από μέσα σου, πώς μπορείς να διαλέξεις;

 

Έχουμε άλλωστε ζωντανό παράδειγμα

Ποιόν;

 

Εσένα

Α!

 

Πες μου λίγα λόγια για τις συνεργασίες σου στην Παρουσίαση.

Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα με τους ΚΑ-ΚΩΣ ΚΕΙ-ΜΕΝΑ αλλά αν και η συνεργασία μας ήταν επιτυχημένη τελικά αποφασίσαμε να ακολουθήσει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Έπειτα ακολούθησα solo καριέρα για λίγο καιρό και τα τελευταία χρόνια έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα, την Pastella και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

 

Σε ότι αφορά το τραγούδι. Έχεις κάνει καταπληκτικές διασκευές. Πες μου μία που θυμάσαι χαρακτηριστικά.

Αυτή που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το «Big in Japan» που είχα διασκευάσει και τραγουδήσει σε μία μουσική σκηνή. Το κοινό είχε ενθουσιαστεί τόσο που όρμηξε στη σκηνή και μου κατέστρεψαν μια πεταλιέρα. (γελια)

 

Η Ραδιοφωνική σου εκπομπή είναι από τις πιο επιτυχημένες του σταθμού. Πώς καταφέρνεις και κερδίζεις την αγάπη του κόσμου;

Ο κόσμος αγαπάει τη μουσική και κατά συνέπεια την εκπομπή μου. Κάνω αφιερώματα σε καλλιτέχνες, τραγουδοποιούς, μουσικά είδη, αλλά και σε θεματολογίες με βάση το στίχο. Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από μελοτράγουδα (τραγούδια δηλαδή γλυκά σαν μέλι). Μια φορά το μήνα έχουμε και το πασίγνωστο πια 12σφαιρο playlist από καταξιωμένους ανθρώπους στο χώρο που έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Deostudio.

 

Θα μας πεις για την προσωπική σου ζωή; Είναι ο Γιάννης ερωτευμένος;

Αν και δε μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου θα σου πω μόνο το εξής. Ο Γιάννης είναι πάντα ερωτευμένος. (γέλια)

 

Ξέρω επίσης ότι κάνεις τις πιο εξωφρενικές συλλογές του κόσμου.

Ναι. Η αγαπημένη μου είναι αυτή των εισιτηρίων. Έχω 1.128.532 εισιτήρια από όλη την Ελλάδα και το παλαιότερο είναι από το 1965. Κινδύνεψε μια φορά από πυρκαγιά όταν ήμουν πολύ μικρός αλλά έχω καταφέρει και την έχω διασώσει.

 

Ξέχασες κανένα κεράκι;

Όχι είχαμε ξεμείνει από προσάναμμα κι έσωσα τα πιο σπάνια κομμάτια από τα χέρια της Mamadeos στο τσακ.

 

Πες μου ένα motto σου.

Δεν υπάρχει αρχηγός.

 

Δεν υπάρχει λοιπόν. Σ’ ευχαριστώ πολύ Γιάννη.

Κι εγώ σ’ ευχαριστώ.


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


15 Φεβρουαρίου 2011, 10:57
Φίλα με ακόμα...
Sha la la laaaaa  

video 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
lvicky
ΒίκυΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/lvicky

Ο,τι του φανεί του λολοστεφανή!!!!


Tags

Lvicky proudly presents ... Sha la la laaaaa Οτι του φανεί του λολοστεφανή!!!! Το φασόλι...
Επίσημοι αναγνώστες (10)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης