αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
έχεις δικαίωμα να μη μιλήσεις
16 Σεπτεμβρίου 2011, 09:11
Ο Πέτρος και ο λύκος, με το Δημήτρη Χορν


Ο πιο γοητευτικός τρόπος μύησης στο μαγικό κόσμο των μουσικών  οργάνων ! Το αξεπέραστο συμφωνικό παραμύθι του Προκόβιεφ, δοσμένο με το σαγηνευτικό τρόπο του Δημήτρη Χορν. Τα παιδιά το λατρεύουν, και δικαιολογημένα !

 

video 


- Στείλε Σχόλιο


28 Ιουλίου 2011, 13:33
θλιβερά νέα για την ορχήστρα των χρωμάτων


Αναδημοσιεύω ένα κείμενο του Κώστα Γρηγορέα σχετικά με την παραίτηση του Μίλτου Λογιάδη, επί εικοσαετία διευθυντή της ορχήστρας των χρωμάτων. Δημοσιεύτηκε στο tar, εξαιρετικό διαδικτυακό περιοδικό :

http://tar.gr/content/content.php?id=3668

Είναι ακόμα πιο θλιβερή η διαπίστωση πως η ορχήστρα των χρωμάτων οδηγείται σε διάλυση, αν σκεφτεί κανείς τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Πιστεύω πως ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις δε θέλησε να φτιάξει απλά μια ακόμα συμφωνική ορχήστρα όπως οι άλλες. Θελήσε να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο, όπως άλλωστε με ότι άλλο καταπιανόταν (τρίτο πρόγραμμα, περιοδικό "το τέταρτο" κλπ). Αυτό το μουσικό σύνολο έχει μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα, με ιδιαίτερο ρεπερτόριο και πρωτότυπες επιλογές (π.χ. αφιέρωμα στους Beatles) που ξεπερνούν κατά πολύ τις συνηθισμένες προτάσεις τέτοιου είδους ορχηστρών. Και ο Μίλτος Λογιάδης, αφοσιωμένος συνεχιστής του Μάνου, πρέπει να αισθάνεται τεράστια πικρία, αφού, αντί το έργο του να δώσει καρπούς και να εδραιώνεται όλο και περισσότερο, οδηγείται σε μαρασμό.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


26 Ιουλίου 2011, 21:04
έχεις δικαίωμα να μη μιλήσεις


αλλά ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ! αυτό μου μένει απ'τις μίζερες ώρες που πέρασα σ'αυτό το site. Η μοναδική ενασχόληση πολλών είναι να αναλύουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να γράψει κανείς στο προφίλ ή το μπλογκ του, για να φτιάξουν ηλίθια και μειωτικά υπονοούμενα. Πάντα επιτίθενται με υπονοούμενα, γιατί δεν ξέρω, ρωτήστε τους ίδιους.

Και πολλοί ενοχλήθηκαν και μου σέρβιραν χτυπήματα κάτω απ'τη ζώνη, γιατί τους ενόχλησαν τα γραφόμενά μου ; ότι και να μου προσάπτουν, θρησκοληψία ή οτιδήποτε άλλο, όσα έγραφα ποτέ δεν είχαν προσωπικές επιθέσεις, ρατσισμό, ακροδεξιό μισος, τυφλή μανία εκδίκησης όπως βρίσκουμε σε πάρα πολλά μπλογκς. Αν υπερέβαλα, δεν ήταν υποχρεωμένοι να διαβάζουν τα κείμενα. Κι αν τους ενόχλησαν τα γραπτά μου, ας ψάξουν την αιτία κυρίως σε δικές τους ψυχοπαθολογίες. Συνεχίζουν να ασχολούνται και μαζί μου, ενώ εγώ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για τα μούτρα τους.

Ας συνεχίσουν όσο θέλουν, δεν ψάχνω πια εξηγήσεις για την ηλίθια συμπεριφορά τους.


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
mariosnadege

απόΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/mariosnadege


Προς όσους trollάρες (ή τρελλάρες) θα κάνουν τα πάντα για να μ'εκνευρίσουν : μην κουράζεστε άδικα, δε θ'αντιδράσω. Αν ενέδωσα στην εσωστρέφεια και την ομφαλοσκόπηση, αυτό ήταν στιγμιαίο και δε θα επαναληφθεί. Μην ξοδεύετε λοιπόν άδικα φαιά ουσία για να επινοήσετε τα περίφημα ηλίθια υπονοούμενα και λογοπαίγνιά σας.

 

tumblr visitor stats

hit counter


Tags

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης