αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Καταθέτω...
Ευχαριστώ

19 Ιουλίου 2008, 02:59
Για το Στέλιο


Νιώθω χρέος μου να γράψω δυο λόγια για μια ψυχή που με άγγιξε χωρίς να το ξέρει, χωρίς να το περιμένω.

Του μίλησα πριν λίγες μέρες, μέσα από φωνές παιδιών, εκφράσαμε σύσσωμοι την αγάπη και τις ευχαριστίες μας που δημιουργεί, που αγαπά με το δικό του ξεχωριστό, μοναδικό τρόπο.

Ο λόγος για το Στέλιο Πισή (Stelios_cy στο Musicheaven), έναν άνθρωπο που πολλοί θα χαρακτήριζαν αξιοθαύμαστο, ήρωα, υπόδειγμα. Ο ίδιος όμως δεν είναι παρά μόνο ένα παιδί απλό, γεμάτο αγάπη για το Θεό, για τη ζωή, για τη μουσική, για τον άνθρωπο. Οι αγάπες του είναι και τα κίνητρα του, το στήριγμα του, αυτά που τον κάνουν να ζει μέσα από τις δυσκολίες του.

Γιατί ο Στέλιος δεν έχει τις ευκολίες, τις δυνατότητες που έχουμε εμείς.  Έχει όμως άλλες δυνατότητες, τις οποίες οι περισσότεροι ούτε στα πιο δυνατά μας όνειρα δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Είναι καθηλωμένος σε ένα κρεββάτι και φτιάχνει μουσική με τη χρήση της τεχνολογίας. Ο Στέλιος δημιουργεί με την καρδιά του, με την ψυχή του και τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ο Στέλιος πλάθει τραγούδια, φτιάχνει μουσική και αγγίζει καρδιές.

Κάπως έτσι άγγιξε τις καρδιές εκατόν πενήντα παιδιών σε μια κατασκήνωση, που λάτρεψαν τη μουσική του, πήραν το τραγούδι του, από την καρδιά του Στέλιου στη δική τους καρδιά. Ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία για να του εκφράσουν την αγάπη τους, τα ειλικρινή ευχαριστώ και τις ευχές τους για να συνεχίσει αυτό που ξέρει κι αγαπά να κάνει, να χαρίζει μουσική και χαμόγελα στις αγνές ψυχές.

Μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν πει τα καλύτερα για το Στέλιο, αναγνωρίζοντας το ταλέντο και τη δύναμη της ψυχής του. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι με τέτοια δύναμη ψυχής.

Η ζωή και το έργο του Στέλιου Πισή εδώ

http://www.steliospissis.com.cy/steliospissis.htm

 

Στέλιο να ξέρεις ότι μας κατασυγκίνησες, το τραγούδι σου "Μέσα στα μάτια των παιδιών" έγινε το αγαπημένο των παιδιών εκεί πάνω, και είμαι σίγουρη ότι και τα υπόλοιπα παιδιά που θα πάνε πάνω στην κατασκήνωση θα το αγαπήσουν εξίσου!

Χρειάζομαι την άδεια σου για να το ανεβάσω εδώ, προς το παρόν θα παραπέμπω στην ιστοσελίδα σου όπου μπορεί κάποιος να ακούσει κάποια άλλα τραγούδια σου.

Ήθελα να σου τα πω όλα αυτά ζωντανά, να σου μεταφέρω την αγάπη των παιδιών, σου γράφω όμως εδώ, εδώ που σε έμαθα για πρώτη φορά και κάποια στιγμή ίσως τα πούμε κι από κοντά.

Σε ευχαριστώ, ο Θεός μαζί σου, να εύχεσαι και για μας!

 

 

(Λίγο μελό το κείμενο, το ξέρω, είναι τόσα πολλά που θέλω να γράψω για το Στέλιο και πάλι νιώθω ότι είναι λίγα. Γράφω και δε μου βγαίνουν όπως θέλω, όπως θα έπρεπε, όπως του αξίζει. Ας είναι, έστω έτσι... )


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
neerie
από ΚύπροςΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/neerie

Ότι με προβληματίζει... και δεν είναι λίγα ;)


Pearl Jam - Indifference
"how much difference does it make..."


Tags

Βλακ χούμορ Με κάνα δυο στιχάκια - μου - για πρόσχημα... Εκπαιδευτικά
Επίσημοι αναγνώστες (23)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης