αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Το Πνευμα και το ...Οινοπνευμα!
-
06 Νοεμβρίου 2017, 10:51
No Sympathy for the Devil
Αγία  Δημήτρης Αθανίτης  Διάβολος  Εκδήλωση  Κώστας Καζανάς  Καμία  Κινηματογραφική  Λένα Κιτσοπούλου  Λέσχη  Μουσική  Γιώργος Μπιλικάς  Παρασκευή  Συμπάθεια  Ταινία  Devil  No  Sympathy  

Ο Γιώργος Μπιλικάς, που έχει γράψει την ιδιαίτερη μουσική της ταινίας, θα είναι μαζί μας για την προβολή και θα μιλήσει με το κοινό. Σας περιμένουμε!

Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής
Σπάρτης 1 & Γραβιάς
(Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης»)
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου
Ώρα: 20:00


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


31 Ιανουαρίου 2017, 21:47
Koop
Koop  Island  Blues  

Koop Island Blues


20 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


28 Ιανουαρίου 2017, 20:44
R.I.P. Sir...
Hurt  John  John Hurt  Sir  

Sir John Hurt: 22 Ιανουαρίου 1940 - 27 Ιανουαρίου 2017


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


24 Ιανουαρίου 2017, 12:24
Πόσα Παίρνουν οι Παπάδες;
Αμβρόσιος  Άνθιμος  Άρθρο  Ασήμαντα  Βατικανό  Δημόσιο  Δυνατός  Εκκλησία  Επικρατούσα  Επίσημη  Ευρώ  Θεοφάνης  Θρησκεία  Ιερώνυμος  Ιταλία  Μεσαίωνας  Παπάδες  Παπάς  Ποσά  Προνόμιο  Σεβασμός  Συγγνώμη  Σύνταγμα  

Αφορμή γι αυτή τη δημοσίευση στάθηκε το post του παπα-Θεοφάνη όπου ανάμεσα σε άλλα που γράφει, θεωρεί ασήμαντα τα ποσά των 10, 20 & 50 ευρώ.

[QUOTE]
Το μέλος p-theofanis στις 17.01.2017, 03:45 έγραψε...

[...]

Ακόμη και για ασήμαντα ποσά των  1, 2, 5, 10, 20 και 50€.

[...]

[QUOTE]

Μήπως τελικά δεν ζούμε στην ίδια χώρα; Δεν πας καλά παπά. Για σύνελθε και πάρτο αλλιώς.   

Αυτό που με αφήνει άναυδο είναι ότι σε συνθήκες πολυετούς κρίσης, πληρώνουμε "δημοσία δαπάνη", κοντά 10.000 παπάδες της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας για να ...μεσολαβούν στον θεό εξ ονόματος των ποιος ξέρει πόσων πιστών τους! Μεσολαβούν στον …θεό!!! Αν είναι δυνατόν!!!

Χρηματοδοτούμε δηλαδή μέσω των φόρων που καταβάλλουμε, "δαπάνες προσηλυτισμού" πολιτών σε μια συγκεκριμένη μάλιστα θρησκεία που τα μέλη της δεν έχουν ποτέ καταγραφεί, παρότι είναι γνωστό ότι ΚΑΙ έσοδα έχει ως νομικό πρόσωπο, ΚΑΙ αφορολόγητο έχει, ΚΑΙ ακίνητη περιουσία έχει, ΚΑΙ οι παπάδες υπάλληλοί της έχουν ΚΑΙ τα αφορολόγητα τυχερά τους εφόσον εκτός του κηρύγματος, δεν παρέχουν στους πιστούς τους καμία "ουσιώδη" υπηρεσία δωρεάν. ΚΑΜΙΑ λέμε. ΚΑΜΙΑ. Σας έτυχε ποτέ να θέλετε να κάνετε τρισάγιο και να μην έχετε λεφτά; Σας έτυχε; Δοκιμάστε το και αν έρθει ο παπάς να μου τρυπήσετε τη μύτη. Θα γίνετε …παπατζήδες. Εδώ παπάς, εκεί παπάς πού ‘ν’ ο παπάς;  

Παγκόσμια πρωτοτυπία; Καθεστώς θεοκρατίας; Συνδιοίκηση του κράτους από την θρησκεία; Μεροληπτική χρηματοδότηση της διάδοσης της θρησκευτικής αφήγησης ορισμένων; Χρηματοδότηση του μεσαιωνικού δογματισμού;  Χρηματοδότηση του φανατισμού;

Ότι και να ‘ναι, θα έπρεπε να γίνει σεβαστό κάποια στιγμή ΚΑΙ σε αυτήν την χώρα ότι το "τοπικό Βατικανό" πρέπει να αυτοχρηματοδοτείται όπως γίνεται στην γειτονική μας θρησκευόμενη Ιταλία.

Να πληρώνει η ίδια η Εκκλησία-νομικό πρόσωπο/ΑΕ τους υπαλλήλους της, τους προσηλυτιστές της, τη διάδοση της φαντασιοπληξίας της ή της πίστης της, τους Άνθιμους, τους Αμβρόσιους, τους Ιερώνυμους και τους Θεοφάνηδες, που μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο, παρεμβαίνουν στον δημόσιο βίο υβρίζοντας απόψεις ή τρόπους ζωής πολιτών και του καθορίζουν μάλιστα και ποια είναι τα ασήμαντα ποσά.

Δεν είναι δυνατόν το κράτος να χρηματοδοτεί θρησκείες - δεν είναι δυνατόν το κράτος να καταπατά το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία, την αθεΐα, την ελευθερία επιλογής του πολίτη - δεν είναι δυνατόν να δαπανά δημόσιο πλούτο για να στηρίζει την διάδοση θρησκευτικών αφηγήσεων μιας συγκεκριμένης θρησκείας και που σύμφωνα μάλιστα με το σύνταγμα, ΔΕΝ είναι επίσημη αλλά επικρατούσα (Τμήμα Β’ Άρθρο 3).  

Στην χώρα μας σκανδαλωδώς, ο μη ορθόδοξος χριστιανός πολίτης χρηματοδοτεί υποχρεωτικά ένα δόγμα που δεν συμμερίζεται! Αλλά και ο ορθόδοξος χριστιανός πολίτης δεν ερωτάται καν αν επιθυμεί οι παπάδες της θρησκείας του να είναι έμμισθοι ή άμισθοι εθελοντές.

Πρόκειται για ένα μεσαιωνικό υπόλειμμα για την ακρίβεια για ένα μεσαιωνικό ρουσφέτι: Διορισμός στο δημόσιο μελών ιδιωτικής εταιρείας, όπως είναι η ορθόδοξη εκκλησία και κάθε εκκλησία. Κρατική επιδότηση ιδιωτικής εταιρείας με πρόσληψη των υπαλλήλων της από το κράτος!

Ο θρησκευτικός μεσαίωνας κάποτε πρέπει να τελειώσει σε αυτήν την χώρα. Όπως τελείωσε ο πολιτικός και κομματικός μεσαίωνας του κράτους της δεξιάς, όπως αρχίζει να τελειώνει και ο μεσαίωνας της διαπλοκής κράτους-ΜΜΕ. Οι παπάδες δεν έχουν κανένα λόγο να μισθοδοτούνται από το Δημόσιο, ούτε από πιστούς ούτε από μη πιστούς χωρίς καν να ερωτηθούν!

Η Εκκλησία είναι νομικό πρόσωπο, έχει περιουσία και έσοδα, και οφείλει να πληρώνει εκείνη τους υπαλλήλους της.

Οι υπόλοιποι πολίτες έχουν το δικαίωμα να κατευθύνουν τους φόρους τους στην ανάπτυξη της χώρας, στην παραγωγική της ανασυγκρότηση.

Η εκκλησία έπρεπε να είναι τυπική Μη Κυβερνητική Οργάνωση, όχι ημίαιμη ιδιωτική επιχείρηση με έσοδα και περιουσία και ταυτόχρονα μισθοδοτούμενους από το κράτος υπαλλήλους!

Αν η "αποστολική", τελετουργική και προσηλυτιστική θρησκευτική δραστηριότητα είναι επάγγελμα, τότε όπως όλα τα επαγγέλματα οφείλει να μισθοδοτείται/χρηματοδοτείται από την εταιρεία στην οποία "εργάζεται" και στην οποία προσκομίζει κέρδη από την πώληση ιδεών, τελετουργικών και ιερών αντικειμένων.

Αν είναι εθελοντική προσφορά, τότε είναι ζήτημα των ωφελουμένων από αυτήν να ενισχύουν προαιρετικά τους λειτουργούς αυτής της δραστηριότητας.

Κι αν οι ρόλοι κράτους και εκκλησίας είναι "διακριτοί", πως δικαιολογείται η "αδιακρίτως" καταβαλλόμενη δημόσια μισθοδοσία σε περίπου 10.000 υπαλλήλους της ορθόδοξης εκκλησίας;

Και έχει το θράσος να βγαίνει και να λέει ότι το πενηντάρικο είναι ασήμαντο ποσό. Για να μη σου πω δηλαδή ότι και τα 5 ευρώ είναι για μένα το ψωμί μιας εβδομάδας (0,70 Χ 7 = 4.90 ευρώ).

Όπα ρε μεγάλε! Όπα! Από τους φόρους μας πληρώνεσαι ρε μεγάλε. Και δεν έχεις τα “γκατς” να βγεις και να ζητήσεις συγγνώμη. Τα ‘χεις; Στη μούγκα είσαι εδώ και μέρες και κάνεις την πάπια! Αλλά όπως είπαμε, η συγγνώμη είναι το προνόμιο των δυνατών. Αν απαιτείς σεβασμό –λέμε τώρα- πρέπει να τον εμπνέεις. Όμως παπά, ο σεβασμός δεν απαιτείται. Κερδίζεται!

Τροποποιημένο (από εμένα) κείμενο του Γιώργου Παπασπυρόπουλου.


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


19 Ιανουαρίου 2017, 20:09
Το "Κ.", η Νεφέλη, & Το ...Support!
Αγάπη  Αδελφή  Ακατάλληλη  Βιβλίο  Γιώργος  Γιώργος Μπιλικάς  Διαδρομές  Ε  Ζάνη  Κ.  Μπιλικάς  Νεφέλη  Νεφέλη Πόπη Ζάνη  Πρόλογος  Πόπη  Στιγμή  Συμπαντικές  Συμπαντικές Διαδρομές  Υπερβατική  Ψυχή  Support  

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που ο αγαπητός φίλος ομότεχνος Γιώργος Μπιλικάς, με επέλεξε να συμμετάσχω στο πέμπτο του βιβλίο γράφοντας τον πρόλογο! Απόλαυσα την διαδικασία και φυσικά την δομή του έργου! Να είσαι καλά Γιώργο και να συνεχίσεις να δημιουργείς!! 

Απόσπασμα από τον πρόλογό μου για το βιβλίο του Γιώργου, "Κ." που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

[...] Ίσως πει κάποιος, "ακόμα μια μυθιστορηματική αναφορά στον κόσμο του φανταστικού", είναι όμως έτσι; Είναι μόνο αυτό; Και η αγάπη; Η αιώνια υπερβατική αγάπη καθώς και η αποστολή κάθε ανθρώπου τί ρόλο παίζουν; Στο πέρασμά μας απο την ζωή συναντούμε πολλούς ανθρώπους και από τον καθένα τους μαθαίνουμε και κάτι. Όμως μόνο ένας απο τους ανθρώπους αυτούς είναι η Αδελφή Ψυχή μας. Εκείνος που όταν τον συναντήσουμε θα το νιώσουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Πολλές φορές συμβαίνει να συναντά κανείς την Αδελφή Ψυχή του την πιο ακατάλληλη στιγμή. Όταν έχει ήδη “βολευτεί”, “τακτοποιηθεί” στην ζωή του και τότε αναρωτιέται γιατί να συμβαίνει αυτό; Γιατί το σύμπαν ενώνει δύο ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι μαζί; [...]


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


11 Ιανουαρίου 2017, 22:19
Σαν Πας Στην Καλαμάτα...
Βιβλίο  Γιώργος Μπιλικάς  Διαδρομές  Κ.  Καλαμάτα  Λογοτεχνία  Μυθιστόρημα  Όψεις  Όψεις του Φανταστικού  Συμπαντικές  Συμπαντικές Διαδρομές  Φανταστικό  Bodega  

Από την Καλαμάτα ξεκινάει την περιοδεία του το "Κ." μεθαύριο Σάββατο 14 του μήνα. 


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


10 Ιανουαρίου 2017, 09:55
Σας Αγαπάμε!
Love  Rolling  Rolling Stones  Stones  We  We Love You  You  

Rolling Stones: We Love You


- Στείλε Σχόλιο


05 Ιανουαρίου 2017, 14:27
Μην τα Ρίχνουμε Όλα στο Φεγγάρι, Εντάξει;
Φεγγάρι  Adventures  Blame  Irish  Moon  

Παιδιά, μην τα Ρίχνουμε Όλα στο Φεγγάρι, Εντάξει;


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
orfeus
Γιώργος Μπιλικάς
Storyteller...
από Valley BelowΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/orfeus


Το περιεχόμενο του ιστοτόπου αυτού, μπορεί να αναπαραχθεί ελεύθερα, εφόσον αναφέρεται η πηγή. Το περιεχόμενο που υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ανήκει στον αξιότιμο ιδιοκτήτη του. (Ποιό είναι αυτό; ...βρείτε το)
Tags

Al-Andalus Heaven Adventures Άννα Αγγελική Αθηνά Αλεξάνδρα Αντώνης Βάσω Βίκυ Γιώργος Γιάννα Δημήτρης Ειρήνη Ελένη Ερίκα Ζωή Ηρώ Θωμάς Θανάσης Κώστας Λίντα Μυρτώ Μίμης Μαρία Νίκος Νεφέλη Ορφέας Πάνος Ρένα Ρούλα Σπύρος Σοφία Τάσος Τζούλια Χρήστος K. No. 9 Aretha Aretha Franklin Flash Franklin Goldberg Jack Jumping Jumping Jack Flash Keith Keith Richards Richards Whoopi Whoopi Goldberg Bob Dylan Leonard Cohen Έζρα Πάουντ Τ. Σ. Έλιοτ Αρθούρος Ρεμπώ Κάρολος Μπωντλαίρ Ουίλιαμ Μπλέικ Νόμπελ Φαινόμενο Έβερεστ Γιώργος Μπαμπασάκης Μεταίχμιο Cibelle Green Grass Μπαστούνι Ντάμα Cigarettes After Sex Sweet Greg Lake ELP Emerson Lake and Palmer Keith Emerson Carl Palmer Robert Fripp King Crimson From the Beginning Hurt John John Hurt Sir Jesus Christ Lust Glory Holly Grail George Harrison Handmade Films Monty Python Life Brian Gleese Terry Jones Gilliam Graham Chapman Moon Michael Palin Peter Sellers Spike Milligan Eric Idle Always Look Bright Koop Island Blues Thousand Kisses Deep Love Rolling Rolling Stones Stones We We Love You You Pink Floyd AndVilyly Βελόνα Βινύλιο Βράδια Δίσκος Κόστος Μακαρίτης Παππούς Περιεχόμενο Σκράτς Σπίτι Στάχτες Τραγούδια Φωνή Xαμηλοβλεπούσα Μουσική Eρμηνεία Βασίλης Σαλταγιάννης Στίχοι Γιώργος Μπιλικάς Αντονία Τσολάκη Κόντρα μπάσο Μαρία Παντελάκη Κρουστά Μπουζούκι Κιθάρες Πιάνο Ηχοληψία Κώστας Παρίσσης Studio Praxis Μίξη Παραγωγή Καθρέφτης Άγνωστος Αδύναμος Αισθητική Άνθρωπος Αξίες Αξιοπρέπεια Απάντηση Γενναιότητα Διακριτικότητα Δρόμος Δύσκολος Δώρα Μαργέλη Ελευθερία Επιμονή Ερώτηση Ευθύνη Θηρίο Μεγαλοψυχία Μοναξιά Παιδεία Πτυχία Σύστημα Σωτηρία Ταπεινότητα Άη-Γιώργης Δράκος LSD Άρης Βασίλης Γερμανός Γκαϊφύλλιας Γλέζος Δημητριάδη Διονύσης Ζιώγαλας Ιατρόπουλος Ισιδώρα Κατερίνα Κωχ Λεττονός Μαρίζα Μαρίνα Μάτσας Μοναχικότητα Ντάλας Ξενουδάκη Σαββόπουλος Τασούλης Τσιλογιάννης Ψαριανός Αγάπη Αδελφή Ακατάλληλη Βιβλίο Διαδρομές Ε Ζάνη Κ. Μπιλικάς Νεφέλη Πόπη Ζάνη Πρόλογος Πόπη Στιγμή Συμπαντικές Συμπαντικές Διαδρομές Υπερβατική Ψυχή Support Ανάγκη Αποδοχή Ασφάλεια Βασίλισσα Βουτιά Δεσμός Δεσμά Δύσκολη Έκθεση Εμπιστοσύνη Ζητιάνος Μοίρασμα Οδοντόβουρτσα Ομορφιά Παράδοση Περίπτωση Πραγματικότητα Σιγουριά Συμφωνία Συναλλαγή Σχέση Απομεινάρια Ηλιοσκόταδο Κ Καρυάτιδα Λόφος Μορφή Μυθιστόρημα Ντουλάπι Νύχτα Σκοτάδι Σκοτεινιά Σύμπαντα Φεγγάρι Φως Χάρη Βόλτες Γέλιο Επιθυμία Έρωτας Ξενύχτια Όνειρα Πάθος Παιχνίδια Πόθος Ποίημα Σημαντικά Στιγμές Συναισθήματα Ταξίδι Τραγούδι Φίλος Χρόνος Αγαπημένη Αιώνιο Αλήθεια Απλά Άφθαρτο Ερωτήματα Καθημερινότητα Μαγεμένη Μέρα Μόνος Ολοκλήρωση Όνειρο Πικρή Ποιητής Πορτραίτο Πρόσωπο Στόμα Ταπεινά Ύπαρξη Φτεροκόπημα Ψεύτης Αγία Δημήτρης Αθανίτης Διάβολος Εκδήλωση Κώστας Καζανάς Καμία Κινηματογραφική Λένα Κιτσοπούλου Λέσχη Παρασκευή Συμπάθεια Ταινία Devil No Sympathy Αγωνία Θρίλερ Ιουλία Λυμπεροπούλου Λογοτεχνία Μεταφυσική Μυστήριο Νο 9 Περιπέτεια Φαντασία Αδάμ Αίμα Ανθρωπότητα Αυτοκίνητο Βαμπίρ Γνώση Γρανίτα Δημοφιλής Δολοφονία Εικασία Εξοπλισμένο Επιστήμονας Εραστής Ερειπωμένο Εύα Ζόμπι Ζωντανοί Ηθοποιός Μοναχικός Μουσικός Οπαδός Πατσάς Στούντιο Συγγραφέας Συσκευή Ταυτότητα Τράπεζα Χυμός Tesla Αθήνα Αίγυπτος Αϊνστάιν Βαστίλη Βιετνάμ Γαλλία Δαρβίνος Διαμάντια Ηλίθιος Ηλιθιότητα Ινδιάνοι Ιράκ Κάστερ Κόρινθος Κουασιμόδος Λιβύη Λουδοβίκος Ναπολέων Ντοστογιέφσκι Παντοτινός Ρωσία Σιου Σεγιέν Συρία Τσιπόλλα Chiquentcento Αθηναίων Πολιτεία Ανατολή Βοηθοί Δύση Ηθοποιοί Ήλιος Θεός Θησείο Κύρα Όψεις Πυγολαμπίδα Σελήνη Σκαθάρι Σοφία Παναηλίδου Σοφοί Συμβούλιο Φανταστικό Αλέξανδρος Καρακαντάς Γλέζου Καραμουσαλής Κρασούδης Μαστοράκη Μπενέτου Παπαθανασίου Πατσιφάς Πετρίδης Ρούσσος Ρωμανός Σαλιάρης Σουγιούλ Σπανουδάκης Στασινόπουλος Τρούσας Aphrodite’s Child Axis Charms Forminx Igloo Juniors Αλύπα Αστείο Ενετοκρατία K Κούντερα Λυπημένα Μάνη Μάτια Νύφι Ουρανός Πειρατές Προφήτες Tρικυμία Gena Rowlands John Cassavetes Paul Mazursky Poems Raúl Juliá Songs Susan Sarandon Tempest Vittorio Gassma Ταίναρο Ποσειδώνας Ιερό Πύλη Άδης Βαθύ Κοκκινόγεια Σπηλιά Φάρος Καταιγίδα Τρικυμία Vittorio Gassman Βασίλης Γκλεζάκος Λουκιανός Καρακαντάς Τζονιχάκης Ανάσταση Αμβρόσιος Άνθιμος Άρθρο Ασήμαντα Βατικανό Δημόσιο Δυνατός Εκκλησία Επικρατούσα Επίσημη Ευρώ Θεοφάνης Θρησκεία Ιερώνυμος Ιταλία Μεσαίωνας Παπάδες Παπάς Ποσά Προνόμιο Σεβασμός Συγγνώμη Σύνταγμα Ανεπάρκεια Ανοχή Γραμματέας Διαφορετικότητα Εγωκεντρισμός Ευθιξία Ιατρείο Κάμψεις Κατωτερότητα Καφές Κομπλεξικός Κριτική Μητσοτάκης Μισογύνης Ορισμός Πληρότητα Πρόβλημα Ραντεβού Σύλλογος Ψυχολόγος Ανασφάλεια Αρνητικό Δότης Δραστήριος Δυσοίωνο Ελπίδα Ενεργός Θετικό Κεφάλι Κοιλιά Κρίση Μέλλον Οικονομικά Παραλήπτης Παρελθόν Παρόν Προβλήματα Φροντίδα Ανάταση Ανά(σ)ταση Καλή Ανθοπωλείο Άντρας Αρειανός Διάλειμμα Ευνουχισμός Θάλασσα Θέατρο Ιδρώτας Καρέκλα Κιθάρα Κοπή Κόρνα Κρασί Λογαριασμός Παλαιά Πάλκο Πόρτα Ποτήρι Ταμπούρλο Τιτανικός Τριαντάφυλλο Απιστία Κόλυβα Βασιλική Βασιλική Μπούζα Θεματοφύλακες Μπούζα Παρουσίαση Βόλος Κανάρια Κυριακή Λάρισα Όψεις του Φανταστικού Πολυχώρος Σάββατο Φουντούλης Ωδείο Καλαμάτα Bodega Γιώργο Εσένα Ζήσω Μπορώ Χωρίς. Γιώργος Βασιλείου Καλό Μάχη Σκληρή Έξω Μέσα Όμορφη Συνέντευξη Adventures Heaven Πάτρα Πρωταπριλιάτικο Ψέμα Bar Ghetto Noir Στέλλα Κάλτσου Λαβύρινθος Γιάννης Φώτου Σταμάτης Μαγουλάς Τούλα Ακρίβου Μιχάλης Σαρημανώλης DNA Λονδίνο Πρεμιέρα London Greek Film Festival Odysseus Cosmocinema Awards Ένωση Ευαγγέλιο Ιερουσαλήμ Ιησούς Μόσχα Πιλάτος Πόντιος Σατανάς Σοβιετική Σταύρωση Φύση Azazello Behemoth Bulgakov Faithfull Faust Hella Jagger Koroviev Margarita Marianne Master Mikhail Mick Professor Woland Καλός Κηλαηδόνης Λουκιανός Κηλαηδόνης Δύστυχες Πουτάνες Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες Χρόνια Χολέρα Δαιμόνια Χρονικό Προαναγγελθέντος Θάνατος Κοιμισμένα Κορίτσια Γιασουνάρι Καουαμπάτα Απίστευτη Θλιβερή Ιστορία Αθώα Ερέντιρα Άσπλαχνη Γιαγιά Ελευθερίου Μάνος Μάνος Ελευθερίου Νέο Ψυχικό Νέο Ψυχικό Πεντάγωνο Τρέξιμο Περπάτημα Πατρικό Παράδεισος Γείτονες Μετακόμιση Περισσός Εννέα Κολοκοτρώνη Νο. 9 Στυλάντερ Ευτυχισμένος Πόρνη Τυχερός Χαρούμενος Ωριμότητα Λιμάνι Πλοίο Θοδωρής Θοδωρής Παυλάκος Παυλάκος Strega Χρονιά 2017 Happy New Year Καρό Belongs Daddy Get Heart Marilyn Monroe Want What Καταστροφή Κούφια Ώρα Μαίρη Σπαθί Ana Ana Moura Case Do Fadista Fado Fados Joni Joni Mitchell Mitchell Moura Sou Μασάζ Αεροπειρατεία Καφεδάκι Αεροσυνοδός Αεροδρόμιο Τενοντίτιδα Μασέρ Θεσσαλονίκη Νεπάλ Καλάσνικοφ Σουτιέν Φούστα Κουκουλοφόρος Φερμουάρ Εντριβή Κύκλοι Ζύμωμα Χτυπήματα Άγγιγμα Έγκαυμα Ευφορία Πτήση Επιβίβαση Απογείωση Οδηγός Αναβλητικότητα User Manual Πιθανότητα Ενδιαφέρουσα Πόλη Άνθρωποι Πηγάδια Στόμιο Εξωτερικό Επικοινωνία Μόδα Εσωτερικό Επιφάνεια Αντικείμενα Κοσμήματα Νομίσματα Τέχνη Πίνακες Ζωγραφική Γλυπτά Βιβλία Μανιφέστα Επιστημονικά Περιοδικά Χωρητικότητα Jorge Bucai Πρόσκληση Αθηναίων Πολιτεία Οικογένεια Άνεση Ειδήμων Φάρμακα Ποιότητα Αντίληψη Κτίρια Προδιαγραφή Υπάρχοντα Αξία Γείτονας Διάστημα Πλανήτης Άτομο Προκατάληψη Εισόδημα Ηθική Κέρδη Τρόφιμα Διατροφή Blame Irish Φιλοσοφία Νίκος Ζωιόπουλος Νίκος Χατζόπουλος Φεστιβάλ Δράμα Βραβείο Κινηματογράφος Φρικιό Λαμόγιο Υπάλληλος

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης

    template design: Jorge