αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Το Πνευμα και το ...Οινοπνευμα!
-
09 Οκτωβρίου 2016, 21:09
Θέλω Να Την Απατήσω!
Απιστία  Κόλυβα  

Είμαστε πολύ καλά με την Κ. και περνάμε πολύ όμορφα. Λείπω και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να τη σφίξω στην αγκαλιά μου. Λείπω και τη σκέφτομαι γυμνή και τρελαίνομαι. Της κάνω και διάφορα κόλπα που δεν τα περιμένει και της αρέσουν. Της λέω ότι θα λείψω για αρκετές ώρες γιατί με παιδεύει αυτό το άτιμο το εξώφυλλο του νέου μου βιβλίου και μετά από λίγο της τηλεφωνάω και της το παίζω γκόμενος.            
     «Μωρό, να έρθω να σε στριμώξω τώρα που λείπει ο δικός σου;».

Άλλες φορές της κλείνω ραντεβού σε ξενοδοχείο.

     «Ξενοδοχείο Χ, δωμάτιο 135. Σε περιμένω».

Κι άλλες φορές της αγοράζω σέξι εσώρουχα που ξέρουμε και οι δύο μας ότι είναι μόνο για μια φορά, γιατί θα της τα σκίσω μόλις τα φορέσει. Τέτοια πράγματα κάνουμε με το κορίτσι μου και περνάμε τέλεια. Όμως εγώ θέλω να την απατήσω. Έτσι μου κόλλησε βρε αδελφέ. Θέλω να κάνω ένα τσιλιμπούρδισμα να δω πώς είναι. Γι αυτό κάθισα και μελέτησα το σχέδιο του τσιλιμπουρδίσματος πολύ προσεκτικά.

1.
Θα διαλέξω με προσοχή την ερωμένη μου. Βασικά, πρέπει να βρω μια γυναίκα που θα (μοιάζει να) έχει σώας τας φρένας, που θα (μοιάζει να) συναινεί σε μια 100% σεξουαλική σχέση, που θα (μοιάζει να) μη μου ζητήσει τίποτα περισσότερο από αυτό και κυρίως, μια γυναίκα που θα (μοιάζει να) μην έχει ούτε έναν κοινό φίλο με τη δική μου. Αν είναι και εκείνη σε σχέση, ακόμα καλύτερα, διότι θα κρατήσει εχεμύθεια και θα καταλάβει απόλυτα το γιατί δεν μπορώ να τη συναντήσω την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ.

2.
Πρέπει να διαλέξω προσεκτικά τον τόπο του εγκλήματος. Προφανώς και δεν μπορώ να την πάω στα μπαράκια που πηγαίνω με την Κ. Υπάρχουν ένα σωρό γνωστοί που κυκλοφορούν τριγύρω, που έχουν μάτια και βλέπουν, και που έχουν στόμα και μιλάνε. Όποτε πρέπει να πάω με την άλλη κάπου safe. Μάλλον σε μια άκυρη καφετέρια σε μία άσχετη γειτονιά, ή στο σπίτι του έμπιστου κολλητού, του Χάρη ας πούμε, ή σε κάποιο ξενοδοχείο. Αποκλείεται στο αυτοκίνητο. Το ξεχνάμε, διότι ο νόμος του Μέρφι έχει πολλά ...ποδάρια: λαστιχάκι μαλλιών, σκισμένο κομματάκι από το περιτύλιγμα του προφυλακτικού, τρίχα, γόπα, χαρτομάντηλο...

3.
Δεν θα αλλάξω τίποτα από την καθημερινότητά μου. Οποιαδήποτε αλλαγή, μεγάλη ή μικρή στις συνήθειές μου, θα κινήσει υποψίες. Δεν γίνεται να αρχίσω ξαφνικά να λείπω συνεχώς για το εξώφυλλο (κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει) ούτε μπορώ να εμφανίσω ξαφνικά από το πουθενά έναν φίλο από το στρατό, ούτε να βγαίνω κάθε λίγο για περιοδεία με το βιβλίο. Έχουμε βλέπεις και το ίντερνετ που τα μαρτυράει όλα. Θα κάνει ένα κλικ και θα ανακαλύψει ότι οι εκδόσεις δεν έχουν ανακοινώσει κάποια περιοδεία. Οπότε «Εσύ κύριε –θα μου πει- πώς πήρες τα βουνά;». Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να διαπράξω την απιστία στον κοινό μας χρόνο και να ακυρώσω τις βραδιές που περνάμε μαζί. Θα πρέπει λοιπόν να θυσιάσω κάτι άλλο. Τη βραδιά του champions league ας πούμε ή το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αν και αυτό το δεύτερο, μου κάθεται πολύ δύσκολο να το κάνω. Είναι πιο εύκολο να κανονίσω τις ώρες που η Κ. πηγαίνει στο γυμναστήριο ή για καφέ με τις φίλες της.

4.
Πρέπει να έχω πάντα ένα αδιάσειστο άλλοθι. Να έχω αυτόπτες μάρτυρες και αποδείξεις για τα ψέματά μου. Αν πω ότι πήγα για ψώνια, πρέπει να γυρίσω με σακούλες. Αν πω ότι επισκέφθηκα τη θεία μου, πρέπει να πάω στη θεία μου, άσχετα με το αν από τις 5 ώρες που έλειπα, έκατσα στη θεία 20'. Το καλό άλλοθι είναι το επιβεβαιωμένο άλλοθι. Σωστά;

5.
Πρέπει να έχω έναν και μοναδικό συνένοχο. Δεν γίνεται να πω σε όλους τους κολλητούς μου τι έκανα, αφενός για να μην ξεφτιλίσω το κορίτσι μου στο πανελλήνιο και αφετέρου γιατί όσοι περισσότεροι το ξέρουν, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να με εκθέσουν. Δεν γίνεται όμως να μην το πω σε κανέναν, διότι θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστώ κάλυψη. Ο Χάρης –που λέγαμε πριν- είναι η κάλυψη. Ο Χάρης χώρισε και θέλει να βγούμε για καφέ να μου κλαφτεί. «Ε φίλος είναι. Δεν μπορώ βρε χρυσό μου να μην πάω. Δεν το καταλαβαίνεις;». Ο Χάρης θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος ανά πάσα στιγμή για να πει το παραμύθι. Εννοείται φυσικά, ότι όση ώρα είμαστε έξω για καφέ με τον Χάρη, ο Χάρης δεν μπορεί να είναι online στο chat του facebook. Γι αυτό πρέπει να διαλέξω έναν έξυπνο Χάρη.

6.
Πρέπει να εξαφανίσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Και όχι μόνο το κραγιόν στο πουκάμισο, τις τρίχες στο πουλόβερ και άλλα κλισέ. Οι αποδείξεις είναι παντού. Τα σπίρτα από την άκυρη καφετέρια στην τσέπη μου, το ρομαντικό δείπνο στον αναλυτικό της πιστωτικής μου κάρτας, ή μια ύποπτη σημείωση στην ατζέντα μου. Πρέπει να τα εξαφανίσω όλα.

7.
Πρέπει να δω τι θα κάνω με την τεχνολογία, διότι η τεχνολογία είναι εχθρός μου.

Εχθρός No. 1, το τηλέφωνο. Όλες οι γυναίκες έχουν ψάξει κάποια στιγμή το κινητό του συντρόφου τους (ΟΚ, μπορεί να υπάρχουν 5 εξαιρέσεις, αλλά εγώ λέμε ότι δεν έχω πέσει σε μια από αυτές). Είναι προτιμότερο να αποκτήσω ένα καρτοκινητό και να επικοινωνώ με την άλλη αποκλειστικά από αυτό.

Εχθρός No. 2, ο υπολογιστής. Αν χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή του σπιτιού, θα πρέπει να φτιάξω ένα νέο email που θα το δώσω μόνο στην άλλη. Επίσης, θα κατεβάσω έναν άλλο browser, και θα τον κρύψω βαθιά σε κάποιο folder, και ο οποίος θα δουλεύει σε incognito mode. Θα σβήσω επίσης και αυτό το κείμενο. Κυρίως αυτό το κείμενο, πρέπει να εξαφανιστεί.

8.
Πρέπει να φτάσω στα άκρα, και ναι, είμαι έτοιμος να φτάσω στα άκρα, διότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνω λάθη. Είπα ας πούμε ότι θα λείψω 3 ώρες και έλειψα 7. Ξέχασα το κινητό στην αθόρυβη και τώρα βρήκα 132 αναπάντητες από το κορίτσι μου. Άρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω λαγό από το καπέλο μου. Πρέπει να εφεύρω μια απίστευτη ιστορία, την οποία πρέπει να την κάνω πιστευτή. Μου έκλεψαν το κινητό. Μου έσκισαν τα λάστιχα. Τράκαρα με το αυτοκίνητο. Για να δουλέψει όμως αυτό το ακραίο κόλπο, πρέπει να φτάσω όντως στα άκρα. Να πετάξω το κινητό στα σκουπίδια, να σκίσω τα λάστιχα ή να ρίξω το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο. Και εννοείται βέβαια, ότι αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Έχω λοιπόν μόνο μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσω ένα τόσο extreme ψέμα.

9.
Δεν πρέπει να υποτιμήσω το κορίτσι μου. Τα «σιγά μην το καταλάβει» έχουν κλείσει σπίτια, οπότε ναι, δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη της, αλλά δεν εννοώ αυτό. Κυρίως εννοώ ότι δεν υποτιμώ την ικανότητά της να μεταμορφωθεί από ένα αξιοπρεπές και γλυκούλικο κοριτσάκι σε έναν ψυχωτικό Πουαρώ. Εδώ έχουν υπάρξει κυρίες με όλη τη σημασία της λέξης, που προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, άνοιξαν κινητά, έψαξαν τσέπες και σημειωματάρια και κατασκόπευσαν το αγόρι τους με το αυτοκίνητο. Δεν πρέπει λοιπόν να χαλαρώσω, γιατί θα κάνω λάθη.

10.
Πρέπει να αρνηθώ τα πάντα. Αν κάνω λάθη και ανακαλυφθώ, δεν έχω άλλο όπλο από αυτό. Θα αρνηθώ τα πάντα και δεν θα παραδεχθώ τίποτα. Όσο τραβηγμένο κι αν είναι το τελευταίο μου ψέμα, θα το πω.
     
     «Ποια είναι αυτή που σου τηλεφωνάει;».
     «Δεν έχω ιδέα. Καμιά τρελή θα είναι»
     «Κι αυτή η φωτογραφία που είσαι αγκαλιά με την ξανθιά τι είναι;»
     «Είναι αποτέλεσμα photoshop. Δεν έχεις δει την Ολέθρια Σχέση;».
     «Καλέ τι photoshop μου λες; Αφού έχει γονατίσει μπροστά στο παντελόνι σου».
     «Είναι μοδίστρα αγάπη μου. Είπα να ράψω ένα παντελόνι και μου παίρνει μέτρα».

Δεν πρόκειται να με πιστέψει, αλλά αξίζει να κάνω μια προσπάθεια. Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι να κάνω. Εσείς τι λέτε; 


21 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
orfeus
Γιώργος Μπιλικάς
Storyteller...
από Valley BelowΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/orfeus


Το περιεχόμενο του ιστοτόπου αυτού, μπορεί να αναπαραχθεί ελεύθερα, εφόσον αναφέρεται η πηγή. Το περιεχόμενο που υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ανήκει στον αξιότιμο ιδιοκτήτη του. (Ποιό είναι αυτό; ...βρείτε το)
Tags

Al-Andalus Heaven Adventures Άννα Αγγελική Αθηνά Αλεξάνδρα Αντώνης Βάσω Βίκυ Γιώργος Γιάννα Δημήτρης Ειρήνη Ελένη Ερίκα Ζωή Ηρώ Θωμάς Θανάσης Κώστας Λίντα Μυρτώ Μίμης Μαρία Νίκος Νεφέλη Ορφέας Πάνος Ρένα Ρούλα Σπύρος Σοφία Τάσος Τζούλια Χρήστος K. No. 9 Aretha Aretha Franklin Flash Franklin Goldberg Jack Jumping Jumping Jack Flash Keith Keith Richards Richards Whoopi Whoopi Goldberg Bob Dylan Leonard Cohen Έζρα Πάουντ Τ. Σ. Έλιοτ Αρθούρος Ρεμπώ Κάρολος Μπωντλαίρ Ουίλιαμ Μπλέικ Νόμπελ Φαινόμενο Έβερεστ Γιώργος Μπαμπασάκης Μεταίχμιο Cibelle Green Grass Μπαστούνι Ντάμα Cigarettes After Sex Sweet Greg Lake ELP Emerson Lake and Palmer Keith Emerson Carl Palmer Robert Fripp King Crimson From the Beginning Hurt John John Hurt Sir Jesus Christ Lust Glory Holly Grail George Harrison Handmade Films Monty Python Life Brian Gleese Terry Jones Gilliam Graham Chapman Moon Michael Palin Peter Sellers Spike Milligan Eric Idle Always Look Bright Koop Island Blues Thousand Kisses Deep Love Rolling Rolling Stones Stones We We Love You You Pink Floyd AndVilyly Βελόνα Βινύλιο Βράδια Δίσκος Κόστος Μακαρίτης Παππούς Περιεχόμενο Σκράτς Σπίτι Στάχτες Τραγούδια Φωνή Xαμηλοβλεπούσα Μουσική Eρμηνεία Βασίλης Σαλταγιάννης Στίχοι Γιώργος Μπιλικάς Αντονία Τσολάκη Κόντρα μπάσο Μαρία Παντελάκη Κρουστά Μπουζούκι Κιθάρες Πιάνο Ηχοληψία Κώστας Παρίσσης Studio Praxis Μίξη Παραγωγή Καθρέφτης Άγνωστος Αδύναμος Αισθητική Άνθρωπος Αξίες Αξιοπρέπεια Απάντηση Γενναιότητα Διακριτικότητα Δρόμος Δύσκολος Δώρα Μαργέλη Ελευθερία Επιμονή Ερώτηση Ευθύνη Θηρίο Μεγαλοψυχία Μοναξιά Παιδεία Πτυχία Σύστημα Σωτηρία Ταπεινότητα Άη-Γιώργης Δράκος LSD Άρης Βασίλης Γερμανός Γκαϊφύλλιας Γλέζος Δημητριάδη Διονύσης Ζιώγαλας Ιατρόπουλος Ισιδώρα Κατερίνα Κωχ Λεττονός Μαρίζα Μαρίνα Μάτσας Μοναχικότητα Ντάλας Ξενουδάκη Σαββόπουλος Τασούλης Τσιλογιάννης Ψαριανός Αγάπη Αδελφή Ακατάλληλη Βιβλίο Διαδρομές Ε Ζάνη Κ. Μπιλικάς Νεφέλη Πόπη Ζάνη Πρόλογος Πόπη Στιγμή Συμπαντικές Συμπαντικές Διαδρομές Υπερβατική Ψυχή Support Ανάγκη Αποδοχή Ασφάλεια Βασίλισσα Βουτιά Δεσμός Δεσμά Δύσκολη Έκθεση Εμπιστοσύνη Ζητιάνος Μοίρασμα Οδοντόβουρτσα Ομορφιά Παράδοση Περίπτωση Πραγματικότητα Σιγουριά Συμφωνία Συναλλαγή Σχέση Απομεινάρια Ηλιοσκόταδο Κ Καρυάτιδα Λόφος Μορφή Μυθιστόρημα Ντουλάπι Νύχτα Σκοτάδι Σκοτεινιά Σύμπαντα Φεγγάρι Φως Χάρη Βόλτες Γέλιο Επιθυμία Έρωτας Ξενύχτια Όνειρα Πάθος Παιχνίδια Πόθος Ποίημα Σημαντικά Στιγμές Συναισθήματα Ταξίδι Τραγούδι Φίλος Χρόνος Αγαπημένη Αιώνιο Αλήθεια Απλά Άφθαρτο Ερωτήματα Καθημερινότητα Μαγεμένη Μέρα Μόνος Ολοκλήρωση Όνειρο Πικρή Ποιητής Πορτραίτο Πρόσωπο Στόμα Ταπεινά Ύπαρξη Φτεροκόπημα Ψεύτης Αγία Δημήτρης Αθανίτης Διάβολος Εκδήλωση Κώστας Καζανάς Καμία Κινηματογραφική Λένα Κιτσοπούλου Λέσχη Παρασκευή Συμπάθεια Ταινία Devil No Sympathy Αδάμ Αίμα Ανθρωπότητα Αυτοκίνητο Βαμπίρ Γνώση Γρανίτα Δημοφιλής Δολοφονία Εικασία Εξοπλισμένο Επιστήμονας Εραστής Ερειπωμένο Εύα Ζόμπι Ζωντανοί Ηθοποιός Μοναχικός Μουσικός Οπαδός Πατσάς Στούντιο Συγγραφέας Συσκευή Ταυτότητα Τράπεζα Χυμός Tesla Αθήνα Αίγυπτος Αϊνστάιν Βαστίλη Βιετνάμ Γαλλία Δαρβίνος Διαμάντια Ηλίθιος Ηλιθιότητα Ινδιάνοι Ιράκ Κάστερ Κόρινθος Κουασιμόδος Λιβύη Λουδοβίκος Ναπολέων Ντοστογιέφσκι Παντοτινός Ρωσία Σιου Σεγιέν Συρία Τσιπόλλα Chiquentcento Αθηναίων Πολιτεία Ανατολή Βοηθοί Δύση Ηθοποιοί Ήλιος Θεός Θησείο Κύρα Όψεις Πυγολαμπίδα Σελήνη Σκαθάρι Σοφία Παναηλίδου Σοφοί Συμβούλιο Φανταστικό Αλέξανδρος Καρακαντάς Γλέζου Καραμουσαλής Κρασούδης Μαστοράκη Μπενέτου Παπαθανασίου Πατσιφάς Πετρίδης Ρούσσος Ρωμανός Σαλιάρης Σουγιούλ Σπανουδάκης Στασινόπουλος Τρούσας Aphrodite’s Child Axis Charms Forminx Igloo Juniors Αλύπα Αστείο Ενετοκρατία K Κούντερα Λυπημένα Μάνη Μάτια Νύφι Ουρανός Πειρατές Προφήτες Tρικυμία Gena Rowlands John Cassavetes Paul Mazursky Poems Raúl Juliá Songs Susan Sarandon Tempest Vittorio Gassma Ταίναρο Ποσειδώνας Ιερό Πύλη Άδης Βαθύ Κοκκινόγεια Σπηλιά Φάρος Καταιγίδα Τρικυμία Vittorio Gassman Βασίλης Γκλεζάκος Λουκιανός Καρακαντάς Τζονιχάκης Ανάσταση Αμβρόσιος Άνθιμος Άρθρο Ασήμαντα Βατικανό Δημόσιο Δυνατός Εκκλησία Επικρατούσα Επίσημη Ευρώ Θεοφάνης Θρησκεία Ιερώνυμος Ιταλία Μεσαίωνας Παπάδες Παπάς Ποσά Προνόμιο Σεβασμός Συγγνώμη Σύνταγμα Ανεπάρκεια Ανοχή Γραμματέας Διαφορετικότητα Εγωκεντρισμός Ευθιξία Ιατρείο Κάμψεις Κατωτερότητα Καφές Κομπλεξικός Κριτική Μητσοτάκης Μισογύνης Ορισμός Πληρότητα Πρόβλημα Ραντεβού Σύλλογος Ψυχολόγος Ανασφάλεια Αρνητικό Δότης Δραστήριος Δυσοίωνο Ελπίδα Ενεργός Θετικό Κεφάλι Κοιλιά Κρίση Μέλλον Οικονομικά Παραλήπτης Παρελθόν Παρόν Προβλήματα Φροντίδα Ανάταση Ανά(σ)ταση Καλή Ανθοπωλείο Άντρας Αρειανός Διάλειμμα Ευνουχισμός Θάλασσα Θέατρο Ιδρώτας Καρέκλα Κιθάρα Κοπή Κόρνα Κρασί Λογαριασμός Παλαιά Πάλκο Πόρτα Ποτήρι Ταμπούρλο Τιτανικός Τριαντάφυλλο Απιστία Κόλυβα Βασιλική Βασιλική Μπούζα Θεματοφύλακες Μπούζα Παρουσίαση Βόλος Κανάρια Κυριακή Λάρισα Όψεις του Φανταστικού Πολυχώρος Σάββατο Φουντούλης Ωδείο Καλαμάτα Λογοτεχνία Bodega Γιώργο Εσένα Ζήσω Μπορώ Χωρίς. Γιώργος Βασιλείου Καλό Μάχη Σκληρή Έξω Μέσα Όμορφη Συνέντευξη Adventures Heaven Πάτρα Πρωταπριλιάτικο Ψέμα Bar Ghetto Στέλλα Κάλτσου Λαβύρινθος Γιάννης Φώτου Σταμάτης Μαγουλάς Τούλα Ακρίβου Μιχάλης Σαρημανώλης DNA Λονδίνο Πρεμιέρα London Greek Film Festival Odysseus Cosmocinema Awards Ένωση Ευαγγέλιο Ιερουσαλήμ Ιησούς Μόσχα Πιλάτος Πόντιος Σατανάς Σοβιετική Σταύρωση Φύση Azazello Behemoth Bulgakov Faithfull Faust Hella Jagger Koroviev Margarita Marianne Master Mikhail Mick Professor Woland Καλός Κηλαηδόνης Λουκιανός Κηλαηδόνης Δύστυχες Πουτάνες Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες Χρόνια Χολέρα Δαιμόνια Χρονικό Προαναγγελθέντος Θάνατος Κοιμισμένα Κορίτσια Γιασουνάρι Καουαμπάτα Απίστευτη Θλιβερή Ιστορία Αθώα Ερέντιρα Άσπλαχνη Γιαγιά Ελευθερίου Μάνος Μάνος Ελευθερίου Νέο Ψυχικό Νέο Ψυχικό Πεντάγωνο Τρέξιμο Περπάτημα Πατρικό Παράδεισος Γείτονες Μετακόμιση Περισσός Εννέα Κολοκοτρώνη Νο. 9 Στυλάντερ Ευτυχισμένος Πόρνη Τυχερός Χαρούμενος Ωριμότητα Λιμάνι Πλοίο Θοδωρής Θοδωρής Παυλάκος Παυλάκος Strega Χρονιά 2017 Happy New Year Καρό Belongs Daddy Get Heart Marilyn Monroe Want What Καταστροφή Κούφια Ώρα Μαίρη Σπαθί Ana Ana Moura Case Do Fadista Fado Fados Joni Joni Mitchell Mitchell Moura Sou Μασάζ Αεροπειρατεία Καφεδάκι Αεροσυνοδός Αεροδρόμιο Τενοντίτιδα Μασέρ Θεσσαλονίκη Νεπάλ Καλάσνικοφ Σουτιέν Φούστα Κουκουλοφόρος Φερμουάρ Εντριβή Κύκλοι Ζύμωμα Χτυπήματα Άγγιγμα Έγκαυμα Ευφορία Πτήση Επιβίβαση Απογείωση Οδηγός Αναβλητικότητα User Manual Πιθανότητα Ενδιαφέρουσα Πόλη Άνθρωποι Πηγάδια Στόμιο Εξωτερικό Επικοινωνία Μόδα Εσωτερικό Επιφάνεια Αντικείμενα Κοσμήματα Νομίσματα Τέχνη Πίνακες Ζωγραφική Γλυπτά Βιβλία Μανιφέστα Επιστημονικά Περιοδικά Χωρητικότητα Jorge Bucai Πρόσκληση Αθηναίων Πολιτεία Οικογένεια Άνεση Ειδήμων Φάρμακα Ποιότητα Αντίληψη Κτίρια Προδιαγραφή Υπάρχοντα Αξία Γείτονας Διάστημα Πλανήτης Άτομο Προκατάληψη Εισόδημα Ηθική Κέρδη Τρόφιμα Διατροφή Blame Irish Φιλοσοφία Νίκος Ζωιόπουλος Νίκος Χατζόπουλος Φεστιβάλ Δράμα Βραβείο Κινηματογράφος Φρικιό Λαμόγιο Υπάλληλος

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης

    template design: Jorge