MusicHeaven blog Blogs
Home
...
20.000
 
30 2007, 20:39
bloggers


Μσα απ αυτ την ανρτηση θα θελα να κνω μια παρκληση προς λους, μιας και δεν υπρχει συγκεκριμνη πολιτικ για το θμα.

Κοιτζοντας τη σελδα των blogs του ΜΗ, παρατηρεται το φαινμενο να υπρχουν πολλς αναρτσεις απ να χρστη. Αυτ απ μνο του δεν εναι κακ. Κοιτζοντας μως δεξι στο παρθυρο, θα δομε πολλος νους bloggers. Για τους πιο παλιος, ξρουμε, τους διαβζουμε, τους παρακολουθομε. Για τους νετερους μως…?

Κποιος απ αυτος σως χει να πει σημαντικ πργματα. Κποιος σως με τα σα γρφει μας αγγζει μας διασκεδζει. Εναι κρμα λοιπν, να χνεται το post του, επειδ κποιος απ εμς, ανρτησε την δια μρα 4-5-6 και παραπνω…

Θα χσουμε την ευκαιρα να το διαβσουμε, δεν νομζεται?

τσι, αυτ που προτενω εναι απλ. Δεν εναι δσκολο να συγκεντρνουμε τις σκψεις, τους προβληματισμος ,τι λλο χει ο καθνας μας και να κνουμε μια ντε δο αναρτσεις. τσι, και τα δικ μας αναρτομε και απ την λλη σεβμαστε και το δικαωμα των νετερων να κνουν γνωστ τον τρπο που γρφουν!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτρων και ΕΛΠΙΖΩ θελ μου να μην θιξα κποιον!

 10 -


30 2007, 01:51
.


Λοιπν, πρπει να δηλσω τι νοιθω υπερφανος. χι πως δεν νοιωθα και πριν, αλλ πριν ταν και το καλμι που ιππεω, που με κανε να αυτοθαυμζομαι.

Απ χθες νομζω πως κατχω μια Παγκσμια Πρτη κι αν κνω λθος διορθστε με, αν χι θλω το νομ μου με χρυσ γρμματα δπλα στα ονματα εκενων που με τη συμβολ τους κατκτησα το ρεκρ!

Κατχω το ΠΡΩΤΟ blog που γινε topic. Για να γνω κατανοητς, στην προηγομενη ανρτηση Κατ’ εντο-λην… Marylin γινε ΤΟ απστευτο. Δο απ τους πιο συνεπες θαμνες του blog μου, νοιξαν συζτηση μεταξ τους (!) και μλιστα εν εγ… απουσαζα…

Κατ’ αρχς να τις ευχαριστσω πααρα πολ, γιατ ταν εδα τι εχε διαδραματιστε κατ την απουσα μου, κανα ττοιο γλιο… μχρι δακρων.

Χαρομαι ταν κποιος συμμετχει στις σκψεις μου και χω δηλσει πως ακμα κι ταν δεν χεις τποτα να πεις, μια «καλημρα» μια «καληνχτα» εναι μεγλη χαρ μου! Ακμα κι απ τομα που δεν γνωρζω προσωπικ, χω ανγκη απ το σχλιο, την πλκα γιατ χι τη γνμη τους σε κποιο θμα. Αυτ που συνβη μως εδ δεν χει προηγομενο….!!!!

Παραθτω του λγου το αληθς

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&blogger=panos72

Μου φτιαξε τη διθεση που ταν κπως πεσμνη η αλθεια εναι… Περιμνω κι λλους… το blog εναι free for chat

 

ΑΣΧΕΤΟ (1): Τον Αη Βασλη δεν τον ξχασα… ρχεται κι η σειρ του… και το τι χω να του πω… αλλ μλλον θα μενω στην παραγγελα που του χω για τα Χριστογεννα! (Εξο και η φωτοδημιουργα μου)

 

ΑΣΧΕΤΟ (2): Πρπει να ξυριστ… χω γνει σαν τον Βελουχιτη. Το σιχανομαι το ξρισμα… βαριμαι του κερατ ταν πρπει να πασαλειφτ με κρμα ξυρσματος και να λεπιδιζω τα τρυφερ μου μγουλα… (Εντελς σχετο, ε? Καλ, σταματω εδ)…


7 -


28 2007, 18:03
' - ... Marylin


Πρσφατα μου ζητθηκε να γρψω κτι αισιδοξο.
Εντολοδχος το μλος Marylin. Επειδ σπνια γρφω κατ’ εντολς,
αλλ κι επειδ μεταξ αστεου της χρωστω κποιους στχους
και μια εκπομπ, επισυνπτω το παρακτω ως ελχιστο
φρο τιμς στη Μαρη μας,
η οποα εναι και φανατικ ακροτρια της εκπομπς μου
και την ευχαριστ. Το παρακτω το γραψα για να θυμμαι
πως σως κποια μρα ξαναβρεθ απναντι σε δυο υπροχα μτια
που λαμπαν στο φως της φλγας,
αλλ δεν εχα τη δναμη να τα κρατσω...

Μαρκι δεν μελοποιεται με ηλεκτρικ, ωστσο επιφυλσσομαι.

Χαρισμνο σε σους πρασαν μορφα στις διακοπς,

αλλ και σε αυτος που περιμνουν τις επμενες!

 

Εσαι…

 

χεις την πιο γλυκι αγκαλι,
και χνομαι εντς σου.
Δσε μου λα τα φιλι
κι να χαμγελ σου.

Στα δυο μου χρια σε κρατ,
σε σφγγω και φοβμαι.
Σαν φγεις, λω, δε βαστ
μα χαθες τι θα ’μαι.

Σκιρτ η καρδι μου σε θωρ,
μοιζεις χιονιο νιφδα.
Πφτεις λικνζεις στο χορ
εκπμπεις μια σπιρτδα.

Με το κεφλι μου ψηλ
στα χελη μου σε πνω
κι απ τα μτια μου κυλ
το δκρυ σου και σβνω.


28 -


27 2007, 20:42
,


ταν ζηλεεις κποιον, υπρχουν δο τρποι να τον φτσεις.

Ο νας εναι να αγωνιστες, στε να γνεις σαν κι αυτν.

Ο λλος εναι να του βλεις τρικλοποδι...

Η επιλογ εναι προσωπικ, σημασα χει τι κερδζεις σε κθε περπτωση...

το sync προφλ μου

8 -


26 2007, 13:44
!


Ανθρπινα συναισθματα. Κλενω μτι. μου γελς και δεν φοβμαι πια! Χαμογελ και νικω κθε αρνητικ σκψη, κλεσε μου το μτι, δεξε μου το μονοπτι!


9 -


25 2007, 12:54
' ...


Διαβζοντας σκρπιες ειδσεις, ανακαλπτεις ναν κσμο που δεν φαντζεσαι τι εναι δυνατν να υπρχει (εκτς απ τη νοσηρ φαντασα σεναριογρφων του εμπορικο κινηματογρφου κποιου μυθιστοριογρφου με αχαλνωτη φαντασα)….

Ξεκινντας, να αναφρω τι ο Αχελος εναι ΚΑΙ επσημα, χρος εναπθεσης τοξικν και λλων αποβλτων. Κατ’ επκταση, λαμβνουν χρα ενργειες που ως σκοπ χουν την εκμετλλευση της ευρτερης περιοχς των Βαλκανων ως… χωματερς της Ευρπης. Γιατ ραγε ττοια πρεμορα απ κποιους, για τη «σταθερτητα» στα Βαλκνια? Πως επιτυγχνεται…? Εδ, το αφνω στην κρση του καθενς και απλ αναφρω, την ολονα αυξανμενη δισπαση των κρατν σε κρατδια….

Γνωρζουν πολλο, ραγε, τι το καλαμπκι (το γνωστ καλαμπκι που αγορζουμε ψημνο και νστιμο, αλλ και το ποπ κορν που συνοδεει τις ταινες στο σινεμ), δεν υπρχει πλον ως φυσικ προν? ΝΑΙ, σωστ το γραψα. ΔΕΝ υπρχει(!). Εναι το πρτο εδος που εξαφανστηκε απ τον πλαντη. Αυτ που υπρχει εναι αποτλεσμα καλλιργειας σπρων μιας χρσης. Παρασκευζεται εργαστηριακ, φυτεεται και παργει καρπ για μια χρονι ΜΟΝΟ… μετ, ξαναφυτεεται…(!). Υποθτω πως το δρμο που χραξε το μιστακιοφρο θα ακολουθσουν κι λλα προντα, λγω χαμηλο κστους και υψηλο κρδους… Η Βουλγαρα, μεγλο νομα χει… Μπως να ξεσηκωθον οι κτοικοι της Φιλλιποπολης, να διεκδικσουν την ελληνικτητ τους και να χουμε δυο ανεξρτητα κρατδια, τη Βουλ και τη Γαρα (?) λω εγ τρα… Μπαααα, αυτο ασπστηκαν τον Ευρωπασμ, χουν και ευρ, οπτε μλλον τη γλτωσαν…!

Εναι της μοδς οι καλλιργειες φυτν, που με ειδικ επεξεργασα κατασκευζεται κασιμο, το οποο, λει, θα λσει το ενεργειακ πρβλημα. Το κρδος μεγλο (το οικονομικ, μην πει κανενς το μυαλ τι νοιζεται κανες για το περιβλλον). τσι, χει δημιουργηθε η τση να «ξηλνονται» εκτσεις οπωροκηπευτικν, προκειμνου να καλλιεργονται «φυτ». Με απλ λγια… αντο μαρουλκια, δεν σας χρειαζμαστε, σε που μπορομε να σας «θρψουμε» και στον σωλνα κποιου εργαστηρου. Τι λγαμε για το καλαμποκκι? Ποιος χει σειρ να σηκσει το χρι του!

Επσης, στις Ηνωμνες Πολιτεες, ο φαρμακευτικς οργανισμς (κολοσσς), παρασκεασε κουσον κουσον, απλυτα χημικ ελαιλαδο (!!!)

Εργαστηριακ ΚΑΙ αυτ και το βασικτερο, χωρς τη χρονοοικονομικ επιβρυνση του να μαζεεις ελτσες, εσ θα τις πας στο ελαιοτριβεο, χι εσ θα τις πας… κι μα πισει δκο? Κι μα… κι μα…

Το «λδι» αυτ εναι ευρως διαδεδομνο στον πλαντη, αλλ στην Ευρωπακ νωση δεν εισγεται, ακμα. Ο λγος εναι γιατ η νωση χει τερστια παραγωγ ελαιλαδου (φυσικο, εεε?). Εδ και μια δεκαετα περπου γνεται αγνας απ τους ηγτες των Ευρωπακν κρατν, στε να μειωθε η παραγωγ λαδιο. Πισεις, βεβαως βεβαως ασκον και οι ΗΠΑ για ευνητους λγους. Επ του παρντος, απαγορεεται η εισαγωγ του υβριδου, μχρι πτε μως…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο μεγαλτερος γκος παραγωγς ελαιλαδου εξγεται απ (δστε βση) Ελλδα, Ισπανα και Ιταλα. Ο λγος που η Ευρωπακ νωση επιμνει στη μεωση παραγωγς του, εναι γιατ οι ποστητες που παργουν αυτς οι χρες εναι τσο μεγλες που υπερκαλπτουν της ανγκες των Κρατν – μελν και η εξαγωγ χει μειωθε λγω του Αμερικνικου ελαιλαδου, που τιμται στην καλτερη των περιπτσεων στο ¼ της τιμς του Ευρωπακο….

σχετο, διβαζα να ρθρο σχετικ με τις πυροκαταστροφς και οι μεγαλτερες καταστροφς (μνο φτος) γιναν σε Ισπανα, Ελλδα και Ντια Ιταλα… (!!!)

ΟΧΙ δεν υπονο κτι… το μυαλ σας πει αλλο… εγ απλ τα στοιχεα αναφρω.

Και μη μου πει κανες το κλισ «ο Θες να βλει το χρι του»… γιατ εκτς απ το τι ΔΕΝ το βζει, κι εκε που το βαλε…. Τες Πα… αυτ επ του παρντος και θα επανλθω λλη στιγμ!

 

ΑΣΧΕΤΟ (1): Σ/Κ μουν Σαλνικα. Απλ ΥΠΕΡΟΧΑ, αλλ η πλη… χααααλια. Μετρ θλατε… να δω (αν τελικ αντξουν τα νερα σας μχρι να ολοκληρωθε) τι θα το κνετε… Που με το λεωφορικι οι αποστσεις ταν μηδενικς και τρα για να πας απ τον ΟΛΘ στον Πργο με τα πδια πρπει να περσεις απ χλια δυο εμπδια, να γλιτσεις απ τις τρπες που χουν ανοξει και να ξεφγεις απ εκατοντδες μενμενα αυτοκνητα που σε κυνηγον να σε πατσουν…

ΑΣΧΕΤΟ (2): Αν ο ΟΦΗ παιζε τσι με τον ακατανμαστο… τι θα εχε γνει την επμενη…?

ΑΣΧΕΤΟ (3): Θλω να στελω γρμμα στον ι Βασλη, το χω τοιμο αλλ οι εξελξεις με προλαβανουν. Προσεχς λοιπν… θα τα χσω και στη μασκτ της Coca Cola…. Και επιπλον… δεν γουστρω να αναρτ 5 θματα στην δια μρα. Με εκνευρζει ταν κοιτζοντας τα blogs, βλπεις 20 αναρτσεις οι 5 απ αυτς ενς μλους… (κνω σαν το κυανλευκο ξωτικ ονματι Γκρινιρης…?).


10 -


21 2007, 03:39
@#$% !!!


Στχοι: Γιργος Παπαστεφνου
Μουσικ: Σταρος Ξαρχκος
Πρτη εκτλεση: Μαρα Δημητριδη

να πρωιν η Παναγι μου
θ 'ρθει να με βρει στην ακρογιαλι.
Πλαγο κρυφ τα νειρ μου
κι στειλες εσ βρκα με παν.

Πσο σ' αγαπ κανες δεν ξρει
κι αν θα μ' αγαπς, μικρ μου ταρι
καλοκαιριν, σ' αγαπ.

Θα σταθες ψηλ στο παραθρι
πνω στα μαλλι στρα του νοτι.
χει η Παναγι καραβοκρη
να μας πει μακρι, πρα απ' τη στερι.

Και μετ τη στερι...? τσι εναι αγαπητ "ναμπελ". Εναι ωραα να ερωτεεσαι κατακαλκαιρο. Συνθως, μως, μνει εκε. Μετ ρχεται το Φθινπωρο. Κτρινα φλλα σκεπζουν τη γη που κθησες και ομολγησες τον ρωτ σου. Η βροχ σβνει τι γραψες και το παρασρει στη θλασσα. Εκε, που με το νερ ως τα γνατα χζευες το φεγγρι και κανες νειρα "θερινς νυκτς". Και μνει μνο η ανμνηση που τποτα δεν μπορε να τη σβσει. Μια γλυκπικρη γεση και μια ευχ, να ξαναζσεις Εκενο το νειρο.

 

ΑΣΧΕΤΟ: Τι γινε πλι σμερα… γραψε ιστορα η Ελλαδτσα μας (ευτυχς που εναι και ο αθλητισμς). Πντε στα πντε κι μα βλεις τι κι εμες ΔΕΝ χσαμε, ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! Ββαια, παρ την πκρα που μου πρσφερε απλχερα η ομαδρα (ποια…? Γιατ υπρχει εν Ελλδι λλη?), χαρομαι, χρηκα πρα πολ σμερα ακμα και με τον ακατανμαστο, που λγο λειψε να τα κνει θλασσα ακμα και με τον Σλοβκικο καφεν… (εδ τελεινει το φλαθλο πνεμα μου, το στλνω για πνο).
Αυτ που χαρομαι μως πραγματικ εναι η αφλεια των «τρικολρε» (πρσινο, κτρινο και λα τα λοιπ αντιολυμπιακ θματα).
Χλευζανε και γελοσαν τα μουστκια τους, εν τα πικρχολα σχλια διναν κι παιρναν. ΞΥΠΝΑΤΕ κοροδκιαααα… για μας δουλεεται!!!!
Κνουμε την πλκα μας, πηγανουμε τα ταξιδκια στας Ευρπας (πρτη θση, παρακαλ) και μετ τα Χριστογεννα, ταπειννουμε δυο τρεις ομαδολες που νομζουν τι επειδ επιπλουν… εναι και χουρμδες, για να πανηγυρσουμε ΛΛΟΝ ναν ττλο (γιατ η ιστορα με ττλους γρφεται κι χι με συμμετοχς σε ρλους κομπρσου). Οι λλοι… ταλαιπορορονται στα αμπελοχραφα, γιατ…?
ντε βρε, και στους ομλους. τσι, για να μαζεουμε καννα πντο. Μη χνουμε και τις διακοπς του καλοκαιριο για… προκριματικ… Δεν αρμζει στον Βασιλα να σερβρεται το γεμα του, χει τους υπηρτες…!
ΑΑΑΑααααχ το κατ ευχαριστθηκα! βγαλα οοολη τη χολ που με ποτσατε!


6 -


20 2007, 20:23Εχομαι να νοιθεις πντα τσι
και καννα γκρζο σννεφο
να μην σκισει αυτ που ζεις!

Να εσαι καλ φιλαρκι, το γραψα για πρτι σας!

 

ΑΣΧΕΤΟ: Μου χουν πει να προσχω τι εχομαι... εγ θα τη ρξω την παραγγελι εντς των ημερν κι ας μετανοισω. Στο κτω κτω... εμαι σε πορεα προς τον τοχο (βλπε ανρτηση BAT CITY NIGHT), και απ κτω το κεν. σε που μπορε πφτοντας (αν δεν περσω τον τοχο), να βρω και πορτοφλι...


5 -


17 2007, 22:00
... ...


Κατλαβες?

χιιι?

ΚΑΚΩΣ...!


9 -


12 2007, 21:45
BAT CITY NIGHTS


(Σκψεις, διαλογισμο και διλογοι εν μσω αλκολ και καπνου.. κλασσικ)...

Πριν λγο καιρ κλθηκα να περσω απ μια δοκιμασα. πρεπε να ψξω μσα μου (χαρε βθος αμτρητον), να ανακαλψω πργματα που εχαν τρυπσει στο μυαλ μου, αλλ εχαν θολ εικνα και ακαθριστη.

Σε μια εσωτερικ αναζτηση, ανακλυψα πως δεν σφαλα. ξιζε τον κπο κι ακμα περισστερα!

τσι πρα τη μεγλη απφαση. Θα πηδξω το εμπδιο και θα φτσω απναντι. Τουλχιστον, αν δεν υπρχει τποτα απ πσω, θα το χω ανακαλψει, θα χω διξει τις αμφιβολες.

Και ξεκνησα προετοιμασα...

Εντατικ προπνηση, σωστ "διατροφ" και ξαν προπνηση.

Λγο καιρ αργτερα, βρισκμουν στο ταρτν και ετοιμαζμουν για το μεγλο λμα.

Γεμτος αυτοπεποθηση. Δυνατς ψυχικ και σωματικ. ΕΠΡΕΠΕ να δω αν υπρχει κτι πσω απ το εμπδιο εναι το κεν. ποια κι αν ταν η απντηση, εγ θα εμουν νικητς, αφο θα ΗΞΕΡΑ.

ρχεται η σειρ μου. Βαθει ανσα, να τελευταο βλμμα προς το εμπδιο, δυο γουλις ουσκι (σχετο) και ξεκινω...

Τρχω και απ μπροστ μου περνον σκψεις, φβοι και προσδοκες. Κλενω τα αυτι, διχνω το γχος και επιταχνω. Καθς πλησιζω μτρο το μτρο το εμπδιο φανερνει το πραγματικ του ψος. σο τρχω και πλησιζω, τσο ψηλνει μπροστ μου απειλιτικ. Υπρχει κεν απ κτω, λλα ΟΧΙ. Δεν εναι αυτς ο στχος μου. Δεν περνω απ κτω. Θα πηδξω, θα φτσω στον ουραν, θα τσακιστ, αλλ θα πηδξω κι που φτσω. Εμαι τρα βματα πριν και η καρδι μου χτυπ σαν τρελ. Το μυαλ μου παζει το δικ του παιχνδι, μια η ενθρυνση "ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ", μια η απογοτευση "ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕΣ".

Πατω το αριστερ πδι με δναμη και σηκνω ψηλ το κεφλι, στην κορυφ του εμπδιου. Φρνω το δεξ μπροστ ακουμπντας το δαφος τσο σο να προωθηθ στο τελικ βμα. Ιδρτας με λοζει, αλλ πλον εναι αργ για να το μετανοισω. Με αποφασιστικτητα, συνθλβω σχεδν, το δαφος κτω απ το αριστερ πδι και πετω...

Το χω... το χω αγρι μου, σκω πιο ψηλ...

Η τρψη γεμζει δκρυα τα μτια μου και η καρδι μου σπει απ χτπους θριμβου. ΤΟ ΕΧΩ... Εμαι ακριβς απ πνω του και κατευθνομαι στον αρα να το ξεπερσω. Και ττε..... Ο κλονισμς. Το εμπδιο δεν ταν τποτα. Ακριβς απ πισω υψνεται νας τερστιος τοχος. Τα μτια μου πετγονται... το μυαλ μου για μια στιγμ παει να σκεφτεται κι η καρδι μου εναι σταματημνη. Εμαι πσω απ το εμπδιο, μπρος μου ο τοχος και κτω το κεν...

Θα τον περσω!!! θα χαθ στο κεν θα τον σπσω. (μπορε να εναι χρτινος μπορε κι απ γραντη).... τι και να εναι εμαι νικητς. Προσπθησα, πλεψα και νικω χνω. ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ σο κι αν εναι το χσμα που μας χωρζει. τι κι αν βρσκεται πσω απ τον τοχο εναι το παθλ μου και το θλω. Θα γεφυρσω τις διαφορς κι ας μην περσει ποτ κανες απ κει....

Εμαι στο κεν... πσω το εμπδιο που χω νικσει. Μπροστ ο τοχος και κτω το κεν... Θα περσω απ μσα, δεν ξαναγυρνω στο κεν. Θα πω στον υπροχο κσμο που κρβεται απ πσω, σο μεγλη κι αν εναι η διαφορ που με χωρζει.... ποιο κστος κι αν χει το πρασμ μου αυτ.

 

ΑΣΧΕΤΟ: Απχω απ σμερα και μχρι να φανε φως στον ορζοντα. Να μαζευτον οι ρποι απ τις τυμπανοκρουσες των πολιτικν, οι αμτρητοι τνοι χαρτιο που βρμισαν το χρο που ζω και να χω κτι νο να πω....


14 -


11 2007, 02:56
Che Guevara


Viva la Libertà

τσι γιατ περεργα την εδα...!!!

 


10 -


09 2007, 20:04
...


Συνθως γρφω γιατ κουσα κτι, νιωσα μου διηγθηκαν. Το πρακτω "γεννθηκε" αφο εχα ακοσει την δια σχεδν ιστορα, με μικροπαραλλαγς σε τοποθεσες και ονματα...

Αφιερωμνο σε εκενους...

 

Σαν κθε νχτα

Περασμνα μεσνυχτα,
μοναχς σου βαδζεις.
Με τα μτια μισνοιχτα,
να τσιγρο καπνζεις.

δειος ο δρμος
δεν ακος αυτοκνητα.
Και βαρανει ο μος
στα χαμνα σου βματα.

ργησες πλι...
ξημρωσε.
Στου πιοτο σου τη ζλη
παγωμνο το αμα σου...
νρωσε.

Η βροχ που σου μλησε,
σου θυμζει εκενη.
να δκρυ σου κλισε,
τα σημδια του αφνει.


13 -


08 2007, 22:36
...


πως εχα προαναγγελει αριο παντρεεται η γυνακα μου (η πρην, μην χουμε παρεξηγσεις).

Αν τρα περνει απ το μυαλ κποιου τι θα ασχοληθ με τα του γμου… πλαντε πλνη οικτρ. Ναι, δεν συμφων με αυτ το γμο. Ναι, θα προτιμοσα να χουν ρθει τα πργματα αλλις. Ναι, νομζω πως της αξζει κτι καλτερο απ αυτ που πει να κνει. Ναι, της το επα τσο εγ σο κι οι φλες της. μως, χι, δεν με πειρζει πια. Η ζω εναι δικ της.

Απλς, χω το ελλτωμα να θυμμαι…

Τη γνρισα μικρ κοριτσκι. Εχε μια παιδικ αφλεια, που με κανε να γελω. Με μγεψε το χαμγελ της και ξεχρισα αμσως το καθαρ της βλμμα. Θα ταν αχαριστα να πω πως δεν μου δωσε τποτα. Θα ταν μικροπρπεια να ισχυριστ πως εναι σα με ανγκασαν στο τλος να την εγκαταλεψω. Απλ δεν ταν για μνα. χι γιατ εμαι αντερος καλτερος… αλλ γιατ απλ εχαμε διαφορετικς κατευθνσεις που δεν συνκλιναν, αλλ σο πρναγε ο καιρς μας απομκρυναν.

Δεν μου λεπει πια. Το χω ξεκαθαρσει και μσα μου κα με εκενη, τι δεν υπρχει επιστροφ.

Αυτ που με πονει (και φταω εγ γι’ αυτ), εναι τσα χρνια που χθηκαν για να συνειδητοποισω τι το ποτμι δεν γυρζει πσω… Μταια μλαγα, μταια προσπαθοσα, δικα στεναχωριμουν .

πως χω ξαναπε, σημασα δεν χει πσο ξρεις τον λλον. Δεν λει κτι αν ξδεψες σε αισθματα χι.

Σημασα χει τι επνδυσες, στω και νοερ, κποια απ τα νειρ σου, μερικ απ τα σχδι σου. Κι εγ σε αυτ τον γμο εχα επενδσει τι εχα και δεν εχα….

Εναι πολ σκληρ να βλπεις λα σου τα υπρχοντα (ψυχικ κυρως), να κουρελιζονται, να βγανουν στον πλειστηριασμ και να ισοπεδνονται σαν χρτινοι πργοι…. Απαιτε πολ κπο να ξανασταθες στα πδια σου. Να βρεις το κουργιο να χτσεις να νειρα, σε νες εμπειρες.

τσι ταν μως αυτ. Αυτ το χαρακτρα εχε, κι αυτ τα νειρα κανε (που σως κι εγ με τη σειρ μου της τα ισοπδωσα). Και το ξερα απ την αρχ. Αλλ… νος εγ, μικρ εκενη… λεγα θα χαρξουμε να κοιν δρμο. Οτε του ενς, οτε του λλου, αλλ χι και τσο διαφορετικ. Με κοιν στοιχεα, και αμοιβαες παραχωρσεις…

Αφο λοιπν απτυχα στο σκοπ μου… πως μπορ να την κατηγορσω. Αφο κι εγ με τον τρπο μου την απογοτευσα, πς να ρξω το φταξιμο σε εκενη…?

Για μνα ταν η χειρτερη, με κανε πολλς φορς να αναρωτιμαι για το τι θλω μαζ της, ο τρπος της πολλς φορς με θιγε… οκ. Αυτ εναι μως. τσι, εναι ο χαρακτρας της. Για κποιον λλον εναι η ιδανικ (ελπζω). λλοι μας ανχονται κι λλοι χι. Κι πως λει και το τραγοδι, σ’ ποιον αρσουμε…. γιατ να μην ισχει και για εκενη…?

Αυτ που δεν της συγχωρ, εναι τι παιξε και μετ το χωρισμ μαζ μου, αλλ κι αυτ ακμα εγ της το επτρεψα. Μποροσα να μην ενδσω να θυμμαι πως εναι το παιχνδι της…

Ας εναι καλ, λοιπν, και μακρι να περνει σο καλτερα δεν πρασε μαζ μου. Μακρι να βρει σα της στρησα. Κι εγ θα βρω τον δικ μου δρμο και θα βαδσω πιο στρεα… αυτ τη φορ.

Θλβομαι μνο… για τα δκα χρνια, που φυγαν… δκα χρνια που στρησα απ τον εαυτ μου για να μταιο σκοπ… Μια ζω που δεν κατφερα να ζσω και τρα μαζεω τα κομμτια της. Δκα χρνια που σο κι αν ξεγελω τον εαυτ μου, δεν γυρνον πσω……


11 -


06 2007, 10:06ταν μια σχση βαλτνει παρουσιαστε λλειψη επικοινωνας, ττε τερματζεται.

Αυτ την πεποθηση εχα απ πολ νεαρς και η αλθεια εναι πως ρθα πολλς φορς να το κνω πρξη. Σμερα, θα ασχοληθ με τη σχση που εχα με τη μηχαν μου.

Απ την πρτη στιγμ που την εδα, τη λτρεψα. Δεν εχε κτι το ιδιατερο, αλλ εχε κτι το ξεχωριστ για μνα. τσι, ξεκινσαμε…

ταν η διξοδος σε πολλ απ τα προβλματα που αντιμετπισα κατ καιρος. ταν τα πργματα σκοραιναν γρω, ταν τποτα δεν μποροσε να εκτονσει το θυμ την απογοτευσ μου, της κλεινα το μτι.

Εκενη πντα πρθυμη, ταν μονμως σε εγργορση. Ε, δεν θλαμε και πολ. Πατοσα τη μζα και φεγαμε. να ταξδι μοναχικ, αλλ τσο τρυφερ. Εγ βυθισμνος στις σκψεις μου, αυτ με να βρυχηθμ που βγαινε απ τα σωθικ της, σαν να συμπαραστεκταν με τον τρπο της. Κι οι δυο μας περιπλανιμασταν, γευμασταν τη φση, και το αερκι παιζε γρω μας καθς διασχζαμε χιλιμετρο το χιλιμετρο.

Επιστρφοντας στο σπτι, λα ταν διαφορετικ. Εχα ηρεμσει, τα νερα μου σε φυσιολογικ εππεδα και ο κσμος πιο μορφος απ’ τι τον φησα. Εκενη στεκταν καμαρωτ στην αυλ, ικανοποιημνη που για λλη μια φορ εχε επιτευχθε ο στχος.

Εκε ταν που παιρνε και τα εσημα. Χτυποσα τη σλα με τρυφερτητα, χτπαγα χαδιρικα τα grips και ψιθριζα πσο την ευχαριστοσα.

Αργτερα, και εν εχα ξεκουραστε και το μοτρ της εχε κρυσει, ερχταν η ρα του καλλωπισμο. Την πλενα καλ, με προσεκτικς κινσεις και απαλ σφουγγρι, για να μη γδρνεται το ευασθητο χρμα της.

πειτα, με να μικρ κομμτι βαμβκι και λγο οινπνευμα γυλιζα τα νκελ (πολωρη ασχολα, αλλ ευχριστη). Και τλος, με να πανκι και αλοιφ περιποιομουν τα δερμτινα μρη της….

Αυτ για πολ μεγλο χρονικ διστημα, ολοκλρωναν μια σχση αμοιβαας συμπθειας, πθους και αλληλοκατανησης.

Κποια στιγμ, αντιμετπισα πρβλημα υγεας. Η σπονδυλικ μου στλη μζεψε διφορα απωθημνα, μχρι που κατρρευσε. Ο πανικς μεγλος. Η απελπισα και η απγνωση, πως χι απλ δεν θα ξανακαβαλσω μηχαν, αλλ θα καβαλω μνιμα να καροτσκι με κυρευσαν…

Δεν το βζω μως κτω (κι ας μη μου φανεται), και αποφασζω πως στα 33 μου, δεν θα δεχτ τσο εκολα την ττα. Μετ απ σειρ εξετσεων και επισκψεων, η λση (και χι σγουρη) εναι μια θεραπεα η οποα απαιτοσε πολλ λεφτ και δεν καλυπτταν απ το ταμεο (τι πρωττυπο).

Σββατο πρω, λοιπν, παρνω τον καφ μου, στνω να σκαμνκι μπροστ στη μηχαν και κθομαι και την κοιτζω. Η σκνη χει θολσει το βλμμα της, αλλ αυτ δεν με ενοχλε ιδιατερα καθς και το δικ μου εναι θολ, αλλ χι απ τη σκνη…

Παραμιλω και την εκλιπαρ να κρατσει. Ως εκενη τη στιγμ τι χρματα περσσευαν τα αξιοποιοσα πνω της. Στολιδκια, μπιχλιμπιδκια και τι λλο μποροσε να την κνει ακμα πιο μορφη. Κι λα γνσια. Τποτα φθηντερο, καννα ιμιτασιν… της ξιζε λλωστε!

Αναγκζομαι λοιπν να φεσωθ ως το λαιμ για να μπορσω να την ξανακαβαλσω και να φγουμε μαζ. Τσα ταξδια, τσες εκδρομς… Μχρι τα σνορα περσαμε δυο φορς. Κι ταν τρτο τομο ταν στη θση του συνοδηγο, το ταξδι αποκτοσε ξεχωριστ σημασα. Δεν μποροσα να το στερηθ, ΟΧΙ…

Την επμενη κιλας μρα… ρχισαν τα προβλματα. Γιατ καμρι μου? Τσο καιρ σε περιποιομαι. Φροντζω την ομορφι σου, για να πηγανεις καμαρωτ και λαμπερ. Κοιτζω ανελλιπς και τα εσωτερικ σου, για να μην μπορε τποτα να σε σταματσει… Γιατ τρα…?

Το παρακμπτω, το ονομζω τυχαο γεγονς και λω, δε βαρισαι. Στον καθνα μπορε να συμβε να αρρωστσει την πιο ακατλληλη στιγμ.

Την παρνω, λοιπν και πμε για τον γιατρ. Σε μια εβδομδα εναι και πλι καλ και στκει καμαρωτ.

ΟΚ, λω με παρακτω. Παρακτω… χμ… βρσκομαι στο δρμο για τη δουλει, κνω να στρψω αριστερ. Το αριστερ της μτι δεν παζει… Λμπα, λω και στο πρτο βενζινδικο κνω δεξι να την αλλξω. Οτε το δεξ παζει. Δεξ-αριστερ, μπρος-πσω… βρωμει η δουλει. Πσο πιθαν εναι να κηκαν 4(!) λμπες συγχρνως. ντως οι λμπες μια χαρ.

Πμε πλι την λλη μρα στο γιατρ. Φλασιρα λει η διγνωση, 160 ευρ λει το κουστομι… Ξχνα το αγπη. Αυτ τη στιγμ δεν μπορ. Πμε και χωρς φλας.

Ε, ταν και η αρχ για να μουλρωμα που κρατει ακμα… Το να καπκι στο λλο, λες και το κανε εξ επ τοτου. Βρε καλ μου, δεν σε φροντζω? Δεν σε περιποιομαι? Τι σε πιασε… Λγο καιρ υπομον ζτησα να ισισω λγο το οικονομικ… Εγ για πρτι σου δινα και τα οπσθι μου προς διακρευση (κοινς ξρετε, αλλ μη φλερτρω με το ban). ΤΙΠΟΤΑ

Κι αφο συνεννηση δεν υπρχει, αυτ η σχση ΠΡΕΠΕΙ να τερματιστε.

φτιαξα τι μποροσα (λλωστε το αξζει. Μου προσφερε πρα πολλ), την πγα στον πλαστικ χειροργο για να φρεσκρει την αερογραφα. λλαξα φλτρα, λουρι και κτι ψιλογραναζκια και τη δνω. Δεν τη σκοτνω σο σο, αλλ μαζ μου δεν μπορε να εναι πλον.

Να πας στο καλ χρυσ μου. Μακρι ο επμενος να σε φροντζει στο μισ απ’ τι εγ. Εχομαι να μη σου λεψει τποτα και να σε δω στο δρμο και να μη σε αναγνωρσω. Τσα χρνια μαζ και στερθηκα για να τα χεις λα στο σασ σου. Ανταμοιβ…? Μια φορ χρειστηκα τη βοθει σου και ττε θυμθηκες να ζητς, να ζητς, να ζητς και να μη σταματς να απαιτες…

Θα πμε μπροστ. Εσ με κποιον λλο αναβτη που πραγματικ θα χαρ να σε βλπω καμαρωτ πως σουν πντα. Εγ, κποια θα βρω στην επμενη βιτρνα. Αν χι στην επμενη, στη μεθεπμενη σγουρα. Δνω πολλ για το χατρι της και σγουρα κποια θα το εκτιμσει και δεν θα ζητει αλγιστα… ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ!

ως σμερα, χρνια τρα, δεν σου εχα δσει κποιο νομα. Απ σμερα θα σε φωνζω: ΚΙΚΗ…

Ακολουθε διαφημιστικ σποτκι…

(Εννοεται σχετο): Την Κυριακ 9/9/2007 παντρεεται η μνα του παιδιο μου, η Κικ καλ… η X-files… εεεε…. X-wife, sorry. Η σχετικ ανρτηση προσεχς!

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!!!


15 -


04 2007, 20:12Εναι φορς που νιθω πολ τυχερς, γιατ χω γρω μου τομα που χαρουν της εκτμησς μου. Αλλ δεν εναι αυτ το θμα που θα ασχοληθ ( μλλον εναι μμεσα).

Οι φλοι μου, και δεν εναι λγοι, με επιπλττουν συχν και μου λνε να μη σκφτομαι πολ γιατ ως γνωστν θα το "κψω". Απ την λλη επειδ το να λνεις τα προβλματα των λλων, να τους συμβουλεεις να τους παρηγορες εναι το εκολο για μνα (εκτς των λλων εμαι και καλς ακροατς), ταν κτι τους συμβανει ξρουν που θα απευθυνθον. Αυτ, ββαια, με γεμζει. Χαρομαι να βλπω τομα που αγαπ να βρσκουν μια παρηγορι, τουλχιστον, στο πρσωπ μου. Απ την λλη, μως, δεν προλαβανω να εκφρσω εγ τις ανησυχες μου, τα προβλματ μου. Θες γιατ δεν μιλω πολ εκολα, βλε και το τι ασχολομε πρτα με τα δικ τους, που χρνος να μιλσω και τι να πω, ταν τα δικ μου φαντζουν παιδικ παιχνδια μπροστα σε αυτ που ακοω...

Αφορμ για να γρψω μου δωσε μια συνομιλα που εχα προχθς το βρδυ. Με να τομο το οποο δεν γνωρζω καλ, μας χωρζουν πολλ, αλλ παρλα αυτ, εναι απ τα λγα τομα που ανογομαι τσο εκολα. Δεν χει πολλ να μου πει, αφο απ εμπειρα χω περισστερη. Δεν ξρει κτι, πιθανν, το οποο να μη γνωρζω, αλλ σγουρα, χει τον τρπο να μου ανασρει πργματα που ξεχνω. Απλ πργματα, καθημεριν, που δεν τους δνουμε σημασα κι μως εναι τσο σημαντικ, που κνουν τη διαφορ μεταξ μιας μζερης ζως, απ μιας ζως γεμτη απολασεις. Συζητντας, λοιπν, μου ανφερε μια εμπειρα που εχε, η οποα στοχισε πολ ακριβ, κυρως λγω του ευασθητου της ηλικας, αλλ και της συναισθηματικς απλειας. Στο τλος της κουβντας, καληνχτισα με μια ανακοφιση. Το τομο αυτ με κανε να θυμηθ πσα πργματα χω, που εναι τερστιας αξας κι μως σπνια χω την ευκαιρα να ανγνωρσω την αξα τους.

Το πρω ξπνησα με χαμγελο (πργμα σπνιο). Δεν χει σημασα που εναι μακρυ. Δεν λει τποτα το γεγονς πως ταν ερχταν στη ζω, εγ εχα δη ξεκινσει την επαγγελματικ μου σταδιοδρομα. Σημασα χει πως, τελικ, αυτ που μετρει, εναι να χεις ανθρπους με τους οποους μπορες να εκφρζεσαι αληθιν. Δεν εναι το μοναδικ τομο, αλλ στα υπλοιπα 2-3 πρσωπα που τα νιθω ΦΙΛΟΥΣ, μπορ να εκφρζω την ευγνωμοσνη μου αρκετ συχν και με παντους τρπους, θελα να αφιερσω αυτη την ανρτηση σε Εκενο. Να εσαι καλ, που και ν σαι, να περνας καλ τι κι αν κνεις και να ξρεις (που το ξρεις, εμαι σγουρος) τι μπορες να βασζεσαι σε μνα.

Δεν χει σημασα πως σε λνε. Δεν με νοιζει αν κποτε διαβσεις αυτ το post. Σημασα χει τι σε γνρισα. Σημασα χει πως χω ττοιους νθρωπους δπλα μου. Σημασα χει οι λγοι αλλ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ νθρωποι που λω Φλους και χι παρες, να αισθνονται το διο και για μνα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την παρα σου, και ευχαριστ και τις συγκυρες που σε φεραν κοντ μου!

 

ΑΣΧΕΤΟ: Ο Θρλος δεν μας τα λει καλ πλι φτος και θα χουμε δρματα και καζορες απ τους μπαλους κιτρινοπρσινους γλωσσδες... εδωμεν!


5 -


02 2007, 17:31
VSΑκολουθε κεμενο χωρς νημα για πολλος. Με πλγια γρμματα ο εαυτς μου. Με πλγιο τρπο, οι σημερινς μχες μου.

 

Σμερα δεν θα γκρινιξω (γιατ, ρρωστος εσαι?). Απ αριο μπανω και επσημα σε χειμερινος ρυθμος και δεν χω καμιααα απολτως ρεξη να χαλσω την Κυριακ μου (ναι, στο χρι σου εναι). Θα αρξω στην καναπεδι με το καμρι μου και θα απολασουμε τον Θρλο στη Λεωφρο. Θα βρζουμε, θα φωνζουμε, θα πανηγυρζουμε και θα καταναλσουμε κουτκια μπρες και πορτοκαλδες! (το νου σου μη μεθσεις και βλπεις ανποδα το σκορ….).

Το μεσημρι, αρπχτηκα (πρωττυπον) με τους δικος μου. Κατβηκα να φμε μαζ για να δουν και τον εγγον λγο (τι το θες, αφο ξρεις). Τλος πντων, πρασε αυτ. Επαμε, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α τη σημεριν μου διθεση (να σε δω αν βλει κνα γκολ ο κουτσοβζελος). Για να σοβαρευτομε λγο (χααχαχαχαχαχα, ΕΔΩ γελνε), η τελευταα μου επιθυμα δεν πρπει να γνει σεβαστ??? (στο αυτ παιδκι μου, δεν επαμε ΣΗΜΕΡΑ δεν γκρινιζουμε?). ΕΕΕεεεε, μη το να μη το λλο δεν πας να γ@#$%... τσολι δεν εχαμε, τσολι αποκτσαμε (χι τσολι, νταλγκ). Δε λω τποτα. ταν ηρεμσει ο λλος Πνος, θα επανλθω (μωρ αν μχρι το βρδυ δεν σου βλω θμα, να μην ξαν ενοχλσω ποτ τη συνεδησ σου). Αμν και πτε!!!

H μπαλντα που ακολουθε εναι ΤΟ κομμτι. ταν την ακοω κνω σχδια και φτιχνω ατμσφαιρα για ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμ (σιγ ρε μεγλε. λλοι λνε “μισ να φρω τα DUREX”, εσ θα πεις “μισ να βλω το κομμτι που μ’ αρσει και να ανψω τα κερι και μπλα μπλα μπλα”). Ε, ι στο γεροδ%^$^#, σταματω να μιλω γιατ θα το κνω το γκλημα σμερα (σιγ τα αματα στυγερ δολοφνε). Η σιωπ μου προς απντηση σου ξιν, βλκα. Δεν χεις ιδα απ διλογο και ρομαντισμ…

ΑΣΧΕΤΟ (1):

Rainbow - Ariel

I search for her in the dead of night
A silhouette lit by candle light
In a whispered word she is gone
Familiar stranger without a name
In a darkened room they all look the same
Like the sand of time she slips away

so far away
In the mirror you can see her face
An angel dressed in the blackest lace
A sip of wine and the game can begin
Just an image lost in fantasy
Then you touch her and you can't break free
Till you see your fate written there in her eyes
Oh Ariel,
Lost in a distant dream, take me home
Ariel

ΑΣΧΕΤΟ (2): Πο εναι εκενη. Να κτσουμε παρα, να μιλμε να τραγουδμε. Να κοιτζω τα μτια της που λαμπιρζουν απ τη φλγα ( φλγα φτιζε απ τα μτια της…?). Ας κουγα τη φων της. Να της πω πσο χρηκα που τα επαμε και … σως να της λεγα και τι αισθνομαι. Πσο μορφο θα ταν να δνομαι για κενη, να κνω ,τι μπορ για να διατηρε το χαμγελ της αναλλοωτο…


8 -


 


panos72

Blog
blogs.musicheaven.gr/panos72

,
What a wonderfull ...Tags
(6)
blog !


...


...
...


Blogs

LinksPhoto courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge

MusicHeaven.gr, Hosting interTEN