MusicHeaven blog Blogs
Home
...
20.000
 
31 2007, 03:17
!


 

 

 

ρες, ρες μισ αυτν τον τπο...

Τον σκτωσα πριν πολ καιρ.

λλαξα συνθειες, συμπεριφορ.

Κοιτζω τον κσμο στα μτια

και δεν φοβμαι μην τον δουν...

μως, ρχονται στιγμς που νομζω τι του μοιζω.

Θλω να ξεφγω, αλλ οι εφιλτες με κρατον ξπνιο,

ρες, μρες...

Φοβμαι μπως τελικ ζει...

Αν με δετε να του μοιζω ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ!!!


13 -


30 2007, 00:55
... . ! 

 

Πσες φορς κοιτς τον ουραν και σκφτεσαι… Υπρχει?

Κι μως, υπρχει!!!

Εναι εκε ψηλ και παρατηρε τον μικρ μας πλαντη. Τον πλαντη που τον δημιοργησε κι αυτς με τη σειρ του δημιοργησε το φος και τον χαρακτρα αυτο του πλαντη.

Στκει γρυπνος «φλακας», αλλ και «δεσμτης». Μας επιτηρε, μας προστατεει και θρφεται απ εμς.

Τις νχτες, κοιτζει απ τον ναστρο ουραν, κρνει και κρνεται. Ακοει τον κθε μας ψθυρο, βλπει την κθε μας κνηση. Τις μρες, περνει απαρατρητα ανμεσ μας και επιβλπει κθε δραστηριτητα.

χω ακοσει πολλος να λνε:

- Ναι, σιγ μην ακοει εμνα…

- λα, μωρ, που θα ασχοληθε μαζ μου…

Κι μως, φλοι μου. Με λους ασχολεται. Βλπει και ακοει τον καθνα ξεχωριστ. Τρυπνει στο χρο εργασας, στους πολυσχναστους δρμους, στα σπτια και τα εργοστσια. Συλλγει πληροφορες και τις παραδδει στον Κρι Του.

Εκε κρινμαστε ΟΛΟΙ. σοι, δεν ακολουθον το θλημ Του, πατσσονται. Εκδικονται και τιμωρονται με τους νμους και τις ποινς που ορζει ο Δημιουργς Του. Κατατρχονται και ασφυκτιον κτω απ τον ζυγ της υποδολωσης. Τους στλνει καταστροφς, πολμους, πενα και δυστυχα. Τους αφαιρε κθε χνος αξιοπρπειας κι ελευθερας και τους ωθε στον τελικ θνατο…

Αυτο που ακον και ασπζονται τις επιταγς Του, ζουν με γαλνη. Κινονται «ελεθεροι» και απολαμβνουν το «ειρηνοποι» πλνο Του. Απολαμβνουν το ασθημα δημοκρατας και ελεθερης βολησης, με τον ρο να μην αναφρονται καταφρονται στον δημιουργ Του.

Κοιτξτε τον ουραν. Του ανκει, πως του ανκουμε κι εμες. Κι αυτς ανκει σε εμς, γιατ απ εμς υπρχει και για μας στκεται εκε ψηλ.

Μην τον αμφισβητετε! Μην καταφρεστε εναντον του! Δεν ευθνεται αυτς για τις πρξεις μας. Εμες φταμε που αγνοομε τον λγο του Δημιουργο Του!

Προσκυνεστε το μεγαλεο του κι αυτς θα σας παραδσει στον Δημιουργ, που με τη σειρ Του θα σας χαρσει μια συχη και απλοκ ζω, γεμτη απολασεις. Απολασεις, που δεν αφορον τα μταια «θλω» μας τις ψετικες τζορες υλιστικς ηδονς… αλλ απολασεις που χουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανγκη. να κομμτι ψωμ και λγο λδι. να πιτο φα και λγο γλα. Γιατ Αυτς ξρει πως ΜΟΝΟ αυτ χουμε πραγματικ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Τι…? χι χι, δεν σλεψα ξαφνικ… (δεν θλω σχλια). Μιλω για τον αμερικανικ Δορυφρο – κατσκοπο (που στην πραγματικτητα δεν εναι νας), ο οποος λειτουργε για λογαριασμ του NRO (Εθνικο Γραφεου Αναγνρισης) ΗΠΑ και χει και «αγγλους» - απεσταλμνους Zeppelin, κμερες κ.λπ. χαφιεδοσυστματα, προς παρακολοθηση και καταστολ κθε εδους ΔΗΘΕΝ τρομοκρατικς εγκληματικς πρξης!

ΑΣΧΕΤΟ: Τι θα κνω με την περπτωση? Η μορφ της γυρνει στον πνο μου. Η φων της (αγγελικς χος) με μαγεει. Την κουσα πλι και την "κουσα" κανονικ. Κθε φορ που μλαγε, μενα προσηλωμνος στα μτια της κι κουγα κθε φθγγο που σχημτιζαν τα χελη της. Λες, να με πρε "γραμμ"...? χει αυτ το κτι, ρε παιδ μου... αλλ χει κι λλα πργματα... την καταδκη μου μσα...!

 

Million Miles Away on air ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10/2007

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!


16 -


27 2007, 17:46
- uNick


πως υποσχθηκα στον Νικλα, θα ψαχνα την απντηση στο γρμμα μιας εκδικητικς γυνακας, προς τον "φλο" της. Το παραθτω, λοιπν, με κθε σεβασμ και υποκλνομαι στις ευαισθησες μιας τσο ρομαντικς σχσης...

Webfetti.com

Τρα μπορετε να διαβσετε και την απντηση ΕΚΕΙΝΟΥ:

Αγαπημνη μου,
Tο εχα ψυλλιαστε τι θα φγεις εδ και καιρ, απ' ταν αποφσισες να διακψεις το πργραμμα απεξρτησης απ το αλκολ... εχες τελεισει λα τα ποτ στο σπτι, την κολνια και το φτερ σιβ μου. Κατλαβα τι φυγες γιατ ξεβρμισε το σπτι... κοταξα κτω απ το κρεβτι και εδα τι τα ροχα σου λειπαν. φυγες βιαστικ και ξχασες να απενεργοποισεις το
σστημα πυρσβεσης, με αποτλεσμα τα πργματ μου να εναι λγο βρεγμνα αλλ εντξει. Ποιος εναι ο Ρμπιν; Εγ δεν εχα ποτ κατοικδιο. Προφανς,
μσα στη ζλη σου απ το ποτ ξσπασες επνω σε κποιο αδσποτο. Δεν μπορ να καταλβω γιατ ριξες τα πρχειρα ροχα της κηπουρικς στη
λεκνη, αλλ δεν το βρκα και τσο σημαντικ. Σημαντικ εναι τι δειασε
επιτλους η βιβλιοθκη απ τα Cosmopolitan που θεωροσες Ββλο της γυνακας. σο για τους δσκους μου, ξχασες τι τους χω μεταφρει εδ και καιρ σε
mp3; Αν θυμηθες, στο τελευταο πρτι εχαμε χρησιμοποισει τα CD για
σουβρ και τα βινλια για να σερβρουμε καναπεδκια. Χαρομαι πολ για τους συλλογισμος σου, και ελπζω να δεις κι εσ κποτε το video που
τρβηξα ταν παιρνες ναρκωτικ και κανες παρτοζα με τους υποτιθμενους
φλους μου. ταν η πρτη μου παραγωγ πορν με ερασιτχνες ηθοποιος που σου τους γνρισα σαν φλους μου. Λυπμαι που φυγες χωρς να πρεις και εσ την αμοιβ σου... που θα ταν αρκετ με δεδομνο τι το βντεο το πολησα για
20.000 δολρια. Δεν στεναχωριμαι, πντως. Θα βρω λλη πρωταγωνστρια για το επμεν μου βντεο... χω αρχσει δη τις συνεντεξεις.

PS 1,2. Ελπζω να ξεμεθσεις σντομα και να συνειδητοποισεις τι αυτ που μου στειλες ταν e-mail. Εμαι περεργος να μθω πο ριξες τα ορα.
PS 3. Τα λεφτ που σου δωσα ταν της Μονπολης, αλλ με το μονοψφιο IQ σου δεν περμενα να καταλβεις!

 

ΑΣΧΕΤΟ: τι σκφτομαι στραβνει, τι θλω χνεται, τι σχεδιζω μουτζουρνεται, τι ονειρεομαι με ξυπνει, τι αγαπ ανκει αλλο, τι με αγαπει εναι απαγορευμνο. Να αρχσω να ανησυχ...?

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ

 


20 -


25 2007, 12:47Σχολντας χθες κανα μια στση για τσιγρα. Λγο πιο πρα απ το περπτερο, στο παρτρι της πλατεας, καθταν να κοριτσκι, χι παραπνω απ 16-17 χρονν. Φοροσε κτι παλιρουχα και κουλουριαζταν, για να προφυλαχθε απ το κρο και τη βροχ, που εχε αρχσει να πφτει.

ριξα μια κλεφτ ματι και κανα να γυρσω προς το αυτοκνητο. Εκενη, με να νεγμα με κλεσε κοντ της. Απστρεψα την προσοχ μου και πλησασα το αυτοκνητο. Η συναισθηματικ φρτιση, μως, με γρισε πσω. Θυμθηκα μια εικνα που δεν λει να ξεφτσει απ τη μνμη μου. να πρσωπο, τσο αγαπημνο… Αρχισα να τρμω και χωρς να το σκεφτ περισστερο, πλησασα την κοπλα.

Εκενη, με βλμμα απλανς, φανερ υπ την εξρτηση ‘’χημεας’’, σκωσε το χρι σαν να θελε να πιαστε απ πνω μου, αλλ δεν μποροσε να ορσει οτε καν αυτ την τσο απλ κνηση.

- χεις να τσιγρο?

- Στριφτ, θες?

Με να νεγμα γεμτο απγνωση, απντησε καταφατικ. τομασα να τσιγρο και της το ναψα. Με το να χρι τρεμμενο, πιασε το τσιγρο και το ροφηξε, σαν να θελε απεγνωσμνα να ανασνει, εν με το λλο χτπησε το στθος της δηλνωντας, ευχαριστ!

- Γιατ δεν πας σπτι σου, η βροχ δυναμνει, ρτησα.

Με κοταξε στα μτια με βλμμα σαν να της μλαγα για πυρινικ φυσικ.

- Δεν χω... με διωξαν.

- Δεν μπορε, κπου θα μνεις. Πγαινε, μην αρρωστσεις.

Χαμογλασε ειρωνικ (ξερα γιατ).

- Ν ‘σαι καλ ρε κριος. Περιμνω τον φλο μου, να με πρει.

- Ναι ββαια...

Με κοταξε ξαν στα μτια. Απ το φος που το επα, μλλον κατλαβε. Μου χαμογλασε με συμπθεια και τα μτια της δκρυσαν...

Σηκθηκα, πγα και πρα να πακτο τσιγρα και γρισα σε αυτν.

- Κρτα τα. Μπορε να σου χρειαστον.

- χι, ευχαριστ. Ο φλος μου...

- Καλ, κρτα τα μχρι ν ‘ρθει.

- Ευχαριστ, κριος. κανε να με αγκαλισει... τραβχτηκα.

βγαλα το μπουφν και την τλιξα.

- χι, δεν...

βαλα το δχτυλο στα χελη, την κοταξα...

- Δεν ακοω κουβντα! Εγ χω αυτοκνητο, εσ θα πουντισεις εδ που στκεσαι.

- Θα στο ξαναδσω. Το πρωι θα σου το φρω, αλθεια.

- Ναι... ββαια!

φυγα. Δεν ξερα αν θλω να κλψω, δεν ξερα αν πρεπε να φγω. Ξρω μως, τι εχα ττοιο σφξιμο στην καρδι, που δεν με φηνε καλ καλ να ανασνω. Της αφιερνω, μρος απ στιχκια που εχα γρψει ττε... 17 χρνια πριν....

Μεσ’ το κρο να πρω

κελαηδοσε να πουλ.

Κελαηδοσε κι λεγε

τον πνο του και κλαιγε.

τανε, λει, να παιδ

δχως αγπη και στοργ.

Φλους δεν εχε συγγενες

γιατ τανε ναρκωμανς...


14 -


24 2007, 02:36
, ' ...


Αυτ το συμπαθς φυτ, δεν εναι αυτ που νομζεις. Δεν εναι αυτ που φαντζεσαι. Αλλ εδος φυτο της θλασσας.... Μου το στειλαν στο mail μου, μα ονομασα του εναι The deep water trouser snake, αλλ δυστυχς δεν αναγρφονται λεπτομρειες για τον τπο καταγωγς του...

Απ μνα, καννα σχλιο...!

 

ΑΣΧΕΤΟ: ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ!!! 


18 -


23 2007, 00:39
...


ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ

 

Και να 'μαι. Ο λγος γνωστος, μως γι' αυτ βρσκομαι εδ, για να τον ανακαλψω. Κτι σαν νστικτο (αλθητο ως προς τον στχο, σε λθος κατεθυνση τον τελευταο καιρ).

να χαμγελο οικεο, φωνζει ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ και τα πργματα αλλζουν. Χρωματζονται οι γκρι γραμμς μου και φωτζουν σκιερ σημεα του εαυτο μου.

 

ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ

 

χοι αγαπημνοι αποφορτζουν την νταση της ημρας και να κμα αισιοδοξας πλημμυρζει τη σκψη μου.

ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ

 

Τα χελη μου ποτζονται απ γεσεις εν ξεδιψον πνοντας κθε λξη, κθε συλλαβ που αντηχε στα αυτι μου.

 

ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ

 

Ακοω αυτ την προτροπ και τρχω να φτσω στην πηγ. Εμαι σγουρος τι κι αν ακμα δεν υπρχει το φρμακο, η προσπθεια θα με βοηθσει για να κνω την προτροπ πρξη.

 

ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ

 

Καλς κακς υπρχει να κεν. να κεν που προσπαθ να αγνοσω, αλλ δυστυχς, σο κι αν κνω πως δεν υπρχει, εναι μπροστ μου. Τοχος και εμπδιο υψωμνα μπρος μου και θυμμαι παλαιτερη αππειρ μου να περσω και τα δο (BAT CITY NIGHT post). Εμαι στο κεν, πως χω ξαναπε, αλλ τρα πλον δεν το φοβμαι. Κι αν ακμα δεν περσω τον τοχο, θα πετξω στο κεν κι που βγει.

 

ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ

 

χω συνηθσει τα χτυπματα. Τσο στο κεφλι (απ την πρσκρουση στον τοχο), σο και στην καρδι (απ την ταχτητα πτσης στο κεν).

 

ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΑ

 

Εμαι σγουρος πως απ τους δεκδες που θα το δουν, πολλο θα το διαβσουν και λγοι θα το καταλβουν. Το θμα μως εναι τι εγ που το γρφω… παρνω δναμη μσα απ τις συγκεχυμνες σκψεις που αποτυπνω. Παρνω βαθει ανσα, κλενω τα μτια και σκφτομαι.

Φαντζομαι πως θα εναι πσω απ τον τοχο και αναπτερνεται το ηθικ μου τσο στε να…

ΝΟΙΩΣΩ ΚΑΛΑ

 

ΑΣΧΕΤΟ 1: Ρελ εναι η Βασλισσα, σωστ? Σερ Τκης, εμαστε ρχοντες και ως ττοιοι ΠΡΕΠΕΙ να σεβαστομε την ιστορα της. Παρκληση, να της αφσουμε το Χ… κρμα εναι!

ΑΣΧΕΤΟ 2: ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ακοτε Million Milles Away.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!

ΑΣΧΕΤΟ 3: Δεν χω πλι internet (δικαιολογημνα αυτ τη φορ…).

 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ: ταν στο post εμφανζεται ο λλος μου εαυτς (Ο Κιχωτικς) εκφρζω προσωπικς σκψεις. ταν απουσιζει εκφρζω προσωπικ σχλια (με αφορμ σκψεων δικν μου κποιων "δικν μου".


12 -


20 2007, 01:47
Panos72 on air (2)


Ο πρτος διαγωνισμς Million Miles Away ολοκληρθηκε!!!! (αν και μετ' εμποδων).

Τα δρα που δθηκαν εναι 2 ποτ δωρεν και 2 CD Scorpions, οποοι κρδισαν και τον διαγωνισμ κατ κρτος!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ που γραψαν και ιστορα ως ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ, αυτς της διαδικασας εναι:

ΤΑ ΠΟΤΑ κρδισαν:

mprizas

filosofiki

Tα CD (album "In Trance") κρδισαν:

athinouli24

MISangie

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Απ ΣΗΜΕΡΑ και μχρι την ΠΕΜΠΤΗ 25/10/2007 διεξγεται Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και τα συγκροτματα που διαγωνζονται εναι:

JAMES - LED ZEPPELIN

 

 

 

 

 

 

 

Ο διαγωνισμς διεξγεται καθημεριν και κθε μλος χει δικαωμα συμμετοχς
ΜΙΑ ΦΟΡΑ κθε ΜΕΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ του δετερου διαγωνισμο εναι ΔΥΟ ποτ δωρεν και η κλρωση (ως γνωστν) θα γνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10/2007 on air 12.00-14.00

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΕΔΩ


18 -


17 2007, 23:52
...? , ...


Οι συνθειες, παραμνουν συνθειες ταν δεν τις αλλζεις, γιατ ττε λγονται αλλις…

(Αυτ ταν σχετο που προκυψε…)

Καθισμνος στο απναντι παγκκι, σαββατβραδο μπροστ στην εκκλησι…

χι χι… συγνμη κι αυτ σχετο εναι!

Λοιπν, πμε απ την αρχ!

Εμαι αραγμνος στην καναπεδι, σβηστ τα (λιγοστ) φτα που υπρχουν στο σπτι μου (βαμπιρζω βλπεις). Τσσερα κερι (λεπουν τα σπαθι για ευνητους λγους) τρεμοπαζουν στους τοχους και δημιουργον εικνες και σκψεις. Εγ, κνοντας ταβανοθεραπεα προσπαθ να σκεφτ (κι αυτ σχετο) πως θα καταφρω να λσω τα προβλματα που προκυψαν μαζεμνα (πρωττυπο).

Η σκψη μου, μως με τραβει σε κτι που χθηκε πριν καν αρχσει.

Θυμμαι….

{Η πρτη επαφ ταν πριν λγο καιρ. Καθς βαζα τις σκψεις μου σε τξη, κουγα πρα απ τον κπο, μσα στα δντρα τον αντλαλο της σκψης μου. Σηκθηκα, βγκα ξω και πλησασα να δω απ πο ερχταν. Τποτα…

Φναξα, τποτα πλι. Εχε σωπσει. Ανασκωσα τους μους και κανα να γυρσω πσω στη σκψη μου. Ττε, ξαν, η δια φων με γυρν πσω και βλπω…

Χαραγμνες οι σκψεις μου σε τξη. Το πρτο μοδιασμα δνει στη θση του σε μια ευφορα. Κοιτζω δεξι, αριστερ, αλλ δεν βλπω κανναν…

Το διο σκηνικ σε επανληψη, με κανε να πιστψω πως μνο τυχαο δεν θα μποροσε να εναι.

Μια μρα, στο εντελς ξαφνικ, ακοω πλι αυτ τη φων. Με καλοσε κοντ της και η φων της ταν τσο γλυκι, τσο οικεα, τη γνριζα. Την εχα ακοσει πολλς φορς, εχε πει σα εγ σκεφτμουν, με λξεις. ταν Εκενη…

Με τρεμμενα πδια και την καρδι να προσπαθε να βγει ξω, πλησασα την κοταξα, αλλ δεν μλησα. Απ ττε, πρασε καιρς. τρεχα τα βρδια, να δω τι εχε χαρξει. Πντα στο διο μρος, πτε με κτι σημαντικ, πτε χι. Δεν εχε σημασα για μνα. Την παρακολουθοσα, χαμογελοσα, αλλ δεν μλαγα. Φοβμουν να της το πω. Δεν θελα να φγει. Δεν ντεχα να τη χσω…}.

Κι πως σκεφτμουν με νοσταλγα, πφτει το βλμμα μου στον διπλαν καναπ… Εγ να με κοιτζω με να σαρκαστικ χαμγελο…

χι τρα, μνο εσνα δεν θλω αυτ τη στιγμ.

Γιατ? Φοβσαι αυτ που θα ακοσεις?

Δεν χω ρεξη για συζτηση τρα, σε παρακαλ φγε….

Τι περμενες ρε φλε? Αφο δεν της εχες μιλσει ποτ γι’ αυτ που νοιωθες.

Ναι. Στο ξεκρφωτο θα της λεγα: Ξρεις… νεραδολα μου, απ τη στιγμ που σε αντκρισα ξερα γιατ μουν ερωτευμνος απ πριν…

Τι εχες να χσεις δηλαδ? Τον εγωισμ σου?

Την αξιοπρπει μου… λγο εναι? Κι αν φευγε?

Τρα δεν φυγε? Την πρε ο λλος (πιο ξυπνος, ε?) και μνεις με το ταβνι και τις αναμνσεις…

Γιατ μου το κνεις αυτ…? Ξρω τα λθη μου. Δεν χω ανγκη για επικρσεις….

Ρε συ, χω μια απορα…

Σπα… μα, ε…?

Τρα ποιος εναι σαρκαστικς?

Σου επα δεν χω ρεξη…

Θα ακοσεις θες δε θες… Πως γνεται να χεις ΠΕΝΤΕ (!) επιλογς και να τρχεις πσω απ την κτη που σε φτνει…?

Δεν με φτυσε… απλ ργησα να μιλσω και πρλαβε λλος.

Τες Πα, στο αυτ. Τρα τι κνεις…

Σκφτομαι

Ναι… καλ… Γιατ ρε παιδκι μου δεν κοιτς εκε που…

ΕΛΑ σε τις μαλακες… επαμε, εκε δεν υπρχει μλλον…

Ναι, εν εδ υπρχει…

ΤΙ θες?

Να προσχεις και να μην πετς ευκαιρες.

Μθε με… μστερ Πρφεκτ…

Ρε συ, ξρεις τι σκφτομαι τρα και γελω?

Που αλλο θα με χτυπσεις…?

(μορφασμς) Αν… λω ΑΝ, κατ λθος επιλξεις μα απ τις «πντε» περιπτσεις, εμαι σγουρος τι την πιο ρρωστη θα χτυπσεις…

Χα… γλασα κι εγ τρα… Κποια στιγμ θα σε πυροβολσω εξ επαφς.

Και σε ποιον λες να κνεις κακ?

Δεν ξρω, αλλ καλ στην κοινωνα, σγουρα.

Φιλαρκι… σε τις χαζομρες.

Κι εσ σε με στην ησυχα μου.

Με χεις ανγκη…

Ναι, για να μου τα πρζεις! Γιατ δεν με αφνεις συχο να σκφτομαι την Μις…?

Γιατ σε νοιζομαι.

Ρε ι στο δ$%#^…

Κι εγ σ’ αγαπω.

Ε, ντε γ$%&#.

ΑΣΧΕΤΟ (1): Εμπρς Ελληναρδες, σηκστε τα λβαρα της Επανστασης. χι η δυσοσμα δεν εναι το χντο σας απ την πενα, εναι απ το αλκολ στην υγει της Τουρκοφαγας…

ΑΣΧΕΤΟ (2): Ρε μπας και χω δκιο…?

ΑΣΧΕΤΟ (3): Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ συνεχζεται και σμερα. Παρασκευ πρω 12,00-14,00 η πρτη μεγλη κλρωση!!!


32 -


15 2007, 20:27
-ELLAS


Βασικ καλησπρα σας...!!!

Εδ και μια εβδομδα, απουσιζω απ το site.

ΟΧΙ γιατ λειπα...

ΟΧΙ γιατ δεν εχα κτι να πω...

ΟΧΙ γιατ βαριμουν να σχολισω...

ΟΧΙ γιατ σας βαρθηκα και δεν επιζητοσα την Κοιντητα...

ΑΛΛΑ γιατ η αναξιπιστη εταιρειολα ... η κυρ TELLAS, με χει αφσει χωρς internet.

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ παρνω δο και τρεις φορς την ημρα και παρνω ανεκπλρωτες υποσχσεις, λγια συμπαρστασης και ψευτοδεσμεσεις, τι εντς της ημρας (της εκστοτε ημρας) το πρβλημα θα λυθε...

Τι να το κνω κυρ μου το δκαιο μου...? Ποιος θα μου πληρσει τα πγαινε λα στην επαρχα, επειδ ΕΣΕΙΣ εσαστε ανξιοι εμπιστοσνης...? Πτε επιτλους, ΥΠΕΥΘΥΝΑ θα διορθωθε το μπ#$%^ σας, να ξρω κι εγ τι να πω στους πελτες που περιμνουν φωτογραφες και αρχεα...? Ποιος θα πληρσει τη ζημι που χω πθει επαγγελματικ...? Γιατ κναμε το συμβλαιο για 4 εν ακμα χω 1 (!!!) Mbps...?

Και οι απαντσεις...? Εχετε δκιο. Θα κνουμε τι μπορομε... κ..

Κποια στιγμ (που θα εμαι πιο ρεμος) θα αναφρω τους λγους που οδγησαν σε αυτ την κατσταση, χι μνο εμνα, αλλ και χιλιδες ακμα "θματα" των ψιλικατζδικων που παρουσιστηκαν ως πολυεθνικς, με σκοπ την αφαμαξη και εκμετλλευση ηλιθων σαν και του λγου μου...

ΕΕΕεεε, ει σιχτρ λοιπν κι εσες και η γ#$% ιδιωτικ σας πρωτοβουλα. ιντε στο δ$%#$ και το κρτος σας που αντ να σας κλεσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ανχεται και την εκμετλλευση του πελτη σας και την αισχροκρδια εις βρος του πολτη...

Υ.Γ. χι πως κτι ΟΤΕδκια εναι καλτερα... αλλ λμε τρα...

ΠΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ

 

(Λεζντα): Βρδα μην πθει βλβη το δκτυο... μνεις απ σνδεση μια εβδομδα τουλχιστον, κι μα εσαι τυχερς δεν σε χρενουν παραπνω

 

 

 

 

ΑΣΧΕΤΟ (αλλ σημαντικ): Ο διαγωνισμς (που σα συγνμη κι αν ζητσω δεν αλλζει το ρεζιλκι) θα συνεχιστε ΚΑΝΟΝΙΚΑ, εν ως ελχιστη αποζημεωση, θα γνει η κλρωση προσεχς και τα δρα θα εναι πολλαπλσια του προβλεπμενου. Γιατ η λξη φιλτιμο, εναι ελληνικ, αλλ δυστυχς λγοι την υπερασπζονται...

ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την ασυνπεια και ΕΛΠΙΖΩ να επανορθσω το δυνατν ταχτερα!!!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


11 -


10 2007, 22:30
... !


Η συνλευση των ποντικν

Στχοι: Χρης&Πνος Κατσιμχας
Μουσικ: Χρης&Πνος Κατσιμχας
Πρτη εκτλεση: Χρης&Πνος Κατσιμχας

Σ'να υπγειο στην πλατεα Αβησσυνας
συγκεντρωθκαν τα ποντκια μι φορ
για να σκεφτον πς θα γλιτσουν μι για πντα
απ του γτου τον αινιο βραχν

Το συζητγανε ημρες και ημρες
μα τελικ δεν καταλξαν πουθεν
και εχαν λοι πια συνειδητοποισει
τι κομπλρισε η συνλευση γερ

Ττε πετγετ'νας νεαρς και λει
-Βρκα τη λση του προβλματος,παιδι!
Θα πλησισουμε την ρα που κοιμται
και θα του δσουμε κουδονα στην ουρ

Κι λοι φωνξαν Μπρβο,αυτ εναι,συμφωνομε!
και πρασε η πρταση του παμψηφε
μα νας γρος ποντικς τους λει Δικαωμα!
και θτει την εξς ερτηση

μα μου λσετε αυτ την απορα
ττε δε θܴχω αντρρηση καμι
Ποις απ σας τολμει το γτο να ζυγσει
να του κρεμσει την κουδονα στην ουρ

Και απ ττε χουν περσει χλια χρνια
κι ακμα ο γτος τα ποντκια κυνηγ
που πει να πει τι δε βρθηκε καννας
να του κρεμσει την κουδονα στην ουρ

λες οι λσεις εναι φνες και ωραες
ττε και μνο ταν εναι εφικτς
μα σαν δεν χεις κτσια να τις εφαρμσεις
αστες καλτερα, καθλου μην τις λες.

Καλτερα σκψου και μη μιλς παρ μλα και μη σκφτεσαι...

Ο ΝΟΩΝ CAPITO...

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Million Miles Away


19 -


09 2007, 04:35
SEX


Σκην 1η:

να αγορκι 6 ετν και δο κοριτσκια 5 και 6 κθονται σε μια γωνα του σαλονιο και αναπτσσουν φιλοσοφικς συζητσεις. Εγ λγο παραπρα, υποτθεται τι δεν ακοω.

Α.: Ξρετε τι εναι sex?

(τα δυο κορτσια κοιτζονται σαν να τα ρτησε «ξρετε το νομ σας?»)

Κ-1. Φυσικ και ξρω

Κ-2. Γιατ εσ ξρεις?

Α. Ξρω. Εναι ταν ο μπαμπς κι η μαμ κοιτιονται στα μτια, κοιμονται στο διο κρεβτι και αγαπιονται!

Κ-2. Καλ… βλακεες. Αυτ το κνουν και δυο ξνοι μα θλουν. Η μαμ επε τι σεξ εναι ταν αγαπιονται δυο νθρωποι, φιλιονται στο στμα και ο ντρας φυτεει να σπορκι στη γυνακα και εκενη κνει παιδι….

Α. Στο στμα…? Μπλιαχ… αηδα.

Κ-1. (γελει) Δεν εναι μνο αυτ, γιατ εμνα η μαμ μου με κανε μνη της. Σεξ εναι το φλο στα αγγλικ. Αν εσαι ντρας γυνακα. Κι ταν νας ντρας και μια γυνακα παντρεονται, κνουν σεξ, δηλαδ παιδ…

Ακολουθε δυσπιστα κι απ τα τρα, μισλογα και μια αινια πλη ανμεσα σε αγορκια και κοριτσκια, μχρι που το Κ-2, ρωτει: Το Σββατο, εδα το Σοπερμαν 2 στον κινηματογρφο.

Α-1. Θα με πνε οι γονες μου να το δομε….

 

………………

 

Σκην 2η:

Εμαι φαντρος, στην πρωιν αναφορ. Προς κπληξη λων, παρντας και ο διοικητς του στρατοπδου… Παγωμρα και τρμος στα μτια λων.

Διοικ.: Κριοι, εδ εναι στρατς (κι εγ νμιζα πως ταν παιδτοπος). ταν χουμε σκοπι, χουμε ευθνη, απναντι στους λληνες και την Δημοκρατα. (που το πει ο τπος?). ταν χουμε σκοπι, δεν τρμε, δεν κοιμμαστε και δεν κνουμε sex. (τι…?). Προς γνση και συμμρφωση, λοιπν η ποινς θα πσουν πλεκυς…

Ακολουθε σιγ και προβληματισμς. (Κποιος μ@#$ς κοιμθηκε και θα τρχουμε μχρις εξαντλσεως, γιατ μγκας να «ψνισε» τουρστρια και μλιστα κατ τη σκοπι… χλωμ).

Αξιωματικς Υπηρεσας: Δ. Παπατδε

Δ.Π.: Παρν

ΑΥ: 1 μρα στρηση εξδου, για καθυστρηση κατκλισης.

Γ. Θεοδνα

Γ.Θ. Παρν

Α.Υ. 5 μρες για ανυπακο σε εντολ ανωτρου.

Μ. Κ.

Μ.Κ.: Παρν

ΑΥ: 10 μρες φυλακ γιατ κατ την φοδο του ΑΥ. ευρθη να βασανζει ασκπως και μετ μανας μλος του σματος του, χρησιμοποιντας την δεξι του παλμη…

(να γελσεις να κλψεις… «Διδυμτειχο μπλουζ»…).

 

……………………..

 

Σκην 3η:

Σκρπιες απψεις και υπονοομενα, με μια κδηλη σγχυση σε ννοιες…

 

φηβος μηχανβιος: Πγα με την γκομενρα παραλα και την σκισα… 400 κυβικ φτες στα λιμανκια!

(και ζεματει η ριμδα η εξτμισηηηη…)

Τζογαδρος με φεση στη ρουλτα: Σεξ εναι, να ποντρεις 5 φορς στο 9 και να παρνεις τ’ αρχ$#% σου και την 6 να το φτνεις και να κθεται…

(να πιεις το ποτκι σου με το μανρι που συνοδεεις, χαζεοντας τους λλους που χνουν, δοκμασες?).

Απατημνη ερωμνη: ταν νοιθεις τι τα δνεις λα και παρνεις αχαριστα, κθε νχτα σε γ$%^ ρε Πνο…

(στη μητρα σου το ’πες?)

Καταπιεστικ υποψφια ερωμνη: Γιατ δεν μου απαντς ρε μωρκι ταν στλνω SMS? Γιατ δεν με πρες τηλφωνο, που χω 2 (!) ρες να σε ακοσω? Δεν καταλαβανεις τι με γ%^$* με την αδιαφορα σου…?

(Γιατ δεν με αφνεις συχο και να πνξεις κανναν λλο…? Εγ δεν γουστρω να κνω πλοσιο τον ΟΤΕ…).

 

Συμπρασμα 1: Αναλγως το πρσμα που κοιτς, εξαρτται και η ερμηνεα που δνεις.

Συμπρασμα 2: ταν σκφτεσαι αθα, χεις μηδενικς πιθαντητες να κατανοσεις ννοιες που αφορον σωματικς απολασεις.

Συμπρασμα 3: ταν μεγαλσεις, αντιλαμβνεσαι τη συνουσα, με διφορους τρπους, εκτς απ τον «ιεραποστολικ».

Συμπρασμα 4: Φοβμαι τι θα πεθνω και δεν θα γευτ και δεν θα μθω πως εναι να κνεις sex…

 

 

ΑΣΧΕΤΟ 1: ταν να υπροχο Σ/Κ… με τομα δικ μας! Γλασα και ξεπρασα πολ εκολα το… προηγομενο post.

ΑΣΧΕΤΟ 2: Πρασε μπρος μου και εδα αερκι να χαδεει το μυαλ μου. Χαμογλασε και εδα να σκιρτ η καρδι μου. Μου μλησε και εδα να χνονται οι λξεις. κουσα το γλιο της και εδα τη μουσικ να σωπανει στη μελωδα της. Διασταυρθηκαν τα βλμματ μας και τα εδα ΟΛΑ… Τελικ, δεν εχα την ευκαιρα και δεν ξρω αν θα μου ξαναδοθε λλη…

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Million Milles Away


23 -


06 2007, 21:48 

Θα λεγα πολλ, αλλ φοβμαι πως θα πσουν στο κεν.

Θα δινα σα λγα χω, αλλ ποιος θα τα πρει...?

χω βαρεθε να λω και να ξαναλω τα δια πργματα,

να ακοω υποσχσεις και τελικ... να κθομαι μνος και στην προσπθει μου

να παλψω τη μοναξι, να βρσκω πτημα στο γεγονς:

Καλτερα μνος παλεοντας τη μοναξι,

παρ "μνος" λγω της απουσας της...

 

Το παραπνω χωρζεται (πως φανεται λλωστε), σε δο τομες. Παρ' λα αυτ νομζω πως δκαια εντσσονται στο διο κεμενο.

Συγνμη, τλος που δεν μπορ να πω ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

σως αριο μου βγει και ττε και μνο θα την πω....

 

ΑΣΧΕΤΟ: Αλλ ΕΝΤΕΛΩΣ σχετο. Ο διαγωνισμς συνεχζει καθημεριν....

παρακτω...


10 -


05 2007, 14:40
Panos72 on air (1)


Ξεκνησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ της εκπομπς Million Miles Away.

Επσημη ΠΡΩΤΗ και ο διαγωνισμς ξεκινει με δο συγκροτματα που φησαν εποχ.

Ψηφστε, λοιπν και μπετε στην κλρωση για πολλ πολλ δρα!!!

Scorpions - Metallica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρξτε την ψφο σας με σχλιο και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην κλρωση της Παρασκευς 12/10/2007

ΟΡΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ και λεπτομρεις του διαγωνισμο


34 -


04 2007, 00:10
...!!!


Δεν μπορ να μιλσω.... ζω μεγλες στιγμς!!!

Απλ υποκλνομαι!!!!

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!


11 -


02 2007, 17:49
Panos72 on air


Βρισκμαστε στον αρα!!!

Η αλθεια εναι τι κπως τσι αισθνομαι. Με φυσει το αερκι, περν μσα απ σννεφα και κοιτζω τον μικρκοσμο υπεροπτικ (λγω θσης και χι ποψης). Νομζω πως αιωρομαι κι αυτ τινζει την αδρεναλνη στα ψη. Η μαγεα του να παζεις με τους φβους σου, η απλαυση να δαμζεις το σμπαν σου, αλλ και οι κλεφτς ματις στο ψος που σε χωρζει απ το δαφος, μου δνουν ανμικτα συναισθματα. Ρισκρω τελευταα, και παζω να παιχνδι με την καταστροφ, που δεν ξρω ακμα που θα βγει. Η αινια πλη που βινω συγκρουμενος με τον εαυτ μου, με γεμζει αγωνα, γχος και ικανοποηση μαζ. Παζω κρυφτ με τα συναισθματ μου και κνω ξελευτερα μια στον εαυτ μου και μια σε μνα. Εμαι ανμεσα σε δο κσμους, που μχονται μχρι εξντωσης. Ο νας τα "θλω" μου κι ο λλος τα "εναι" μου. Τα θλω μου με οδηγον σε τακτικς που ικανοποιον τη σρκα και το μυαλ μου. Τις πιο ρρωστες φαντασισεις μου, αλλ και τις πιο τρυφερς σκψεις μου. Τα εναι μου, απ την λλη, με παρασρουν στα βαθτερα στρματα του εαυτ μου, θυμζοντς μου τους καννες που χω θσει, τη στση ζως που χτισα για να κινομαι μσα της και τον χαρακτρα που ακμα χτζω και βελτινω. Εναι μια μχη χωρς νικητ και το ξρω. Εναι μια μχη με σγουρα χαμνο εμνα, κι αυτ το ξρω. Παρ' λα αυτ, προτιμ να χσω αγωνιζμενος, παρ να παραδεχτ μια ττα αμαχητ...

Ωστσο, λλο ταν το θμα της ανρτησης... να με διακπτετε παρακαλ ταν ξεφεγω απ το θμα... :-p

Το θμα, λοιπν, εναι νας ραδιοφωνικς διαγωνισμς που ξεκινει απ την ερχμενη εβδομδα. Το μενο χει πολλ μουσικ, καλ παρα και δωρκια για τους ακροατς. Λεπτομρειες ΠΡΟΣΕΧΩΣ. Για μια πρτη γεση, μως, ρξτε μια ματι εδ

Περιμνω και τις ποιες προτσεις βεβαως βεβαως.... καθ' τι νθρωπος με αντερο πνεμα, λτρης του διαλγου και πιστς στις απψεις μου... :-p


15 -


 


panos72

Blog
blogs.musicheaven.gr/panos72

,
What a wonderfull ...Tags
(6)
blog !


...


...
...


Blogs

LinksPhoto courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge

MusicHeaven.gr, Hosting interTEN