αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ιστορίες για αγρίους
Ο Ταρζάν μας λείπει
15 Μαρτίου 2015, 15:18
Ας κάνουμε κάτι πια, όλοι μας
Βαγγέλης Γιακουμάκης  σχολείο  bullying  

Διαβάζεις πολύ - είσαι φυτό.

Το επίθετο σου είναι Παρίση; Μετονομάζεσαι σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Ρώμη, κλπ.

Δεν είσαι κουλ στο λύκειο γιατί έχεις ξεσκιστεί στο διάβασμα και στα φροντιστήρια για τις απαίσιες πανελλήνιες έχοντας ένα στόχο; Στην πυρά κατευθείαν.
Δεν συμμετέχεις σε καυγάδες στο σχολείο; Είσαι φλωράκι.
Είσαι λίγο εσωστρεφής; Δεν είσαι νορμάλ, είσαι βλαμμένο.

Πόσες και πόσες ταμπέλες είχα εγώ και άλλα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια του σχολείου, τα παιδικά, τα εφηβικά και τα μετεφηβικά, που τώρα ακούγονται πειράγματα και αστεία - ειδικά το θέμα του επιθέτου- αλλά τότε ΔΕΝ ήταν αστεία.

Οταν το αστείο ξεφεύγει σε κλίμακα και εδραιώνεται, όταν αποκτάς ΤΑΜΠΕΛΕΣ που σε συνοδεύουν σε όλη σου την παιδική ηλικία και εφηβεία, τότε αυτό λέγεται BULLYING.

Και σήμερα μου μιλούν διαφορετικά, όλοι οι συνομήλικοι μου. Σήμερα είμαι υποψήφια διδάκτωρ με υποτροφία βλέπεις, αλλά πριν 15 χρόνια άκουγα χλευασμούς για τις επιλογές μου ως έφηβη - και ξέρετε, μπορεί να μην κρίνουν οι πανελλήνιες ή οι σπουδές τη ζωή μας, αλλά οι επιλογές του τότε, όχι μόνο στο διάβασμα, αλλά και ο ήπιος χαρακτήρας μου και η συμπεριφορά μου επηρέασαν την μέχρι σήμερα πορεία μου και ειλικρινά δεν θα ήθελα να ανταλλάξω την εξέλιξη μου με περισσότερες στιγμές δημοφιλίας στο σχολείο.

Στο άκουσμα της είδησης το πρωί για το θάνατο ενός 20χρονου παιδιού ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις της ανήλικης ζωής μου, μέσα μου, που ευτυχώς χάρη στην αγάπη και την στήριξη της οικογένειας μου και των λίγων φίλων μου, δεν κατάφεραν να κάμψουν το ηθικό μου.

Εύχομαι πρώτα να εξιχνιαστεί το έγκλημα που έγινε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και μετά να δούμε σοβαρά ως ελληνική κοινωνία το θέμα bullying, γιατί οι μπούληδες του σήμερα γίνονται ενήλικοι αύριο και το κακό διαιωνίζεται.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον ένα άρθρο του Άρη Δημοκίδη που διάβασα πάνω στο θέμα.

Πρέπει να σταματήσουμε να αδιαφορούμε για τους δίπλα μας, για όποιον δεν αισθάνεται καλά και να βοηθούμε, να νοιαζόμαστε, να μην αφήνουμε στην τύχη τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δική μας τη δύναμη να αντιμετωπίζουν διάφορες καταστάσεις.

Να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, μόνο έτσι θα προχωρήσουμε σαν κοινωνία.

Καλο παράδεισο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Εύχομαι να είσαι το τελευταίο θύμα αυτής της οπισθοδρομικής ελληνικής κοινωνίας.


- Στείλε Σχόλιο


24 Ιανουαρίου 2015, 13:06
Moin Moin από το χιονισμένο Oldenburg
Oldenburg  Γερμανία  Νεομετανάστρια  Εκλογές  

(Αναδημοσίευση ανάρτησης στις 23/1 από το Facebook μου. Με τις ευχές μου για καλή ψήφο)

Σήμερα κλείνω 15 μέρες στη Βόρεια Γερμανία. Χτες έφτασε η φορτωτική από τη Θεσσαλονίκη, το δωμάτιο γέμισε και σταμάτησε να κάνει echo. Συμμάζεψα τα μισά κιβώτια, έφαγα χτες για βραδινό μια ζεστή τραχανόσουπα με φέτα και ελιές, ήπια τσάι του βουνού με μέλι Χαλκιδικής, ενώ το απόγευμα απόλαυσα ελληνικό διπλό μαζί με γλυκό κουταλιού της μαμάς, παρέα με τους συγκάτοικους και 2 νέους φίλους εδώ που βοήθησαν με το ξεφόρτωμα.

Η κουζίνα εδώ στη Γερμανία γέμισε μυρωδιές του σπιτιού, ανοίγω το βάζο με τη ρίγανη από το χωριό και αρωματίζει το μισό σπίτι, και σήμερα νομίζω άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μετακόμισα.

Το δωμάτιο έτυχε να έχει μερικά καρφιά στον τοίχο από κάδρα και αφίσες από τον προηγούμενο ένοικο, και στα 2 κρέμασα μια ελληνική σημαία που αγόρασα πριν φύγω.

Κι όσο κοιτάζω αυτή τη ριμάδα τη γαλανόλευκη, αναρωτιέμαι πόσο με πλήγωσε αυτή η χώρα.

Ως κάτοικος εξωτερικού πλέον, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να έρθω να ψηφίσω, να δώσω μερικές εκατοντάδες ευρώ για ένα εισιτήριο τελευταίας στιγμής και λυπάμαι πραγματικά για αυτό, μιας και θα είναι οι πρώτες εκλογές που αναγκαστικά θα απέχω.

Αν η Ελλάδα δεν με είχε πληγώσει, δεν με είχε απογοητεύσει, εγώ σήμερα το βράδυ μπορεί να απολάμβανα ποτάκι με την παρέα μου στο Le Monde. Και θα συζητούσαμε για τις εκλογές και για άλλα και για τις ελπίδες μας να αλλάξουν οι συνθήκες.

Αντί αυτού, χτες προσπαθούσα να πείσω το συγκάτοικο ότι αυτό που μυρίζει είναι πραγματική, αληθινή ρίγανη, κι ας έχει τόσο έντονο άρωμα. Και το βράδυ θα συνδεθώ με τη μαμά στο skype για να τα πούμε, ίσως να μιλήσω και με την ξαδέρφη μου και τα γλυκά μου ανίψια. Κανονικά, Παρασκευή 6 ώρα Ελλάδος θα έκανα την εκπομπή μου στο Radio MusicHeaven.

Την Κυριακή λοιπόν που έχουμε εκλογές, σκεφτείτε πάρα πολύ τι θα ψηφίσετε και σε ποιους θα δώσετε τη σκυτάλη για τα επόμενα χρόνια.
Ελπίζω να κατανοείτε ότι οι πολιτικές των τελευταίων ετών και η έλλειψη επαρκών ευκαιριών για άτομα σαν εμένα οδήγησαν πολλούς της γενιάς μου στο εξωτερικό, όπου προσφέρουμε γνώσεις, εμπειρία, ταλέντο προς όφελος μιας ξένης χώρας, η οποία δεν ξόδεψε πόρους για την μόρφωσή μας.

Σκεφτείτε καλά πως ένα μεγάλο μέρος από τις επενδύσεις των Ελλήνων, τα λεφτά που ξόδεψαν οι γονείς μας σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα, τα χρόνια που περάσαμε σε σχολές και όπου αλλού για να χτίσουμε πλούσιο βιογραφικό, όλα αυτά τα εκμεταλλεύονται ΑΛΛΕΣ χώρες, και όχι η Ελλάδα.

Βέβαια, η Ελλάδα δεν ήταν η χώρα με τις τεράστιες ευκαιρίες και προ της κρίσης, αλλά πλέον το ο καρκίνος αυτός έχει εξαπλωθεί παντού.

Και αυτός ο καρκίνος μας τρώει.

Και για αυτό το άνευ προηγουμένου brain drain/ generation G (δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη έχουν οι κυβερνήσεις και οι πολιτικές που εφάρμοσαν τα τελευταία χρόνια. Γιατί πολλοί είμαστε αυτοί που θέλουμε να δουλέψουμε αλλά οι συνθήκες της ελληνικής οικονομίας δεν μας επιτρέπουν.

Δεν μου αρέσει να λέω βαριές κουβέντες, ο καθένας έχει τη σεβαστή πολιτική του άποψη και καλά κάνει, γιατί οι δημοκρατίες λειτουργούν έτσι.


Το μόνο που σας ζητάω είναι να σκεφτείτε, τι με οδήγησε εμένα στο εξωτερικό, τι με κρατάει μακρυά από την Ελλάδα, τι μείωσε κατακόρυφα το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων, μα πάνω από όλα αν νομίζετε ότι με τις υπάρχουσες πολιτικές θα υπάρξει περίπτωση να σταματήσει αυτή η ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση που έχει φέρει ένα λαό σε κατάσταση απελπισίας, μιζέριας και χωρίς προοπτική για ανάσες και βελτίωση.

Η απερχόμενη κυβέρνηση είναι ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Δεν αξίζει συνέχεια σε αυτήν την καταστροφική πολιτική, που δεν φρόντισε για πραγματικές μεταρρυθμίσεις, για την ουσιαστική ανάπτυξη μιας χώρας με ταλέντο και δυνατότητες. Μια ακροδεξιά ατζέντα προσαρμοσμένη στα συμφέροντα μερικών διαπλεκόμενων ολιγαρχών, με αδικαιολόγητη ανοχή προς τους Ναζί και με μοναδικό της πρόβλημα την ΕΡΤ και τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Να σκεφτείτε λοιπόν σοβαρά όσοι μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε τις λέξεις μου, αν θέλετε να σταματήστε να αποχαιρετάτε κόσμο στα αεροδρόμια και να μετράτε τις μέρες μέχρι τις διακοπές του Πάσχα και το καλοκαίρι.

Να δείτε πώς θα σταματήστε το φόβο σας, πώς θα παλέψετε για τις ελπίδες σας, ότι μπορεί να είστε εσείς, οι φίλοι σας, τα παιδιά σας οι επόμενοι που θα μπείτε με μια τεράστια βαλίτσα στο αεροπλάνο και εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Η αλλαγή είναι στα χέρια των ψηφοφόρων και όχι σε αυτούς που κυβερνούν με ΔΙΚΗ ΜΑΣ εντολή. Κανείς τους δεν δικαιούται να είναι σίγουρος για τίποτα.

Έχετε το μαχαίρι, έχετε και το πεπόνι. Ευκαιρία για διαφορετική μοιρασιά.


- Στείλε Σχόλιο


25 Φεβρουαρίου 2014, 22:20
Πειραtrash κι όπου μας βγάλει!
Radio MusicHeaven  

3 και σήμερα...


Ετοιμαστείτε για την πιο σαχλή εκπομπή που έχει γίνει ποτέ..!


Θα παίξουν τα πλέον ηλίθια και ελεεινά ελληνικά τραγούδια που έχετε ακούσει μαζί με classic trash greek parties επιτυχίες.

Μόνο στους Πειρατές την Παρασκευή 28/2/2014 στις 6 ακριβώς στο Radio MusicHeaven.


- Στείλε Σχόλιο


12 Φεβρουαρίου 2014, 21:43
Οι Πειρατές αυτήν την Παρασκευή 14/2 are in love at first sound!
εκπομπή  Πειρατές κι όπου μας βγάλει  Radio MusicHeaven  

Στην ελληνική μυθολογία ο Έρως ήταν ο φτερωτός θεός της αγάπης. Συχνά σχετίζεται με τη θεά Αφροδίτη. Σύμφωνα με τον μύθο, όταν χτυπούσε με τα βέλη του δύο ανθρώπους, αυτοί ερωτεύονταν παράφορα. (wikipedia)

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου, η εκπομπή θα γιορτάσει την ερωτική σχέση του ανθρώπου με τη μουσική και τα τραγούδια.

Love at first sound!

Ζητήστε να ακουστεί το κομμάτι που έχετε ερωτευτεί, είτε με το πρώτο άκουσμα ή στη συνέχεια, όταν το προσέξατε καλύτερα.

Προσοχή, οχι κομμάτια που αγαπάμε διαχρονικά, αλλά κομμάτια που μας ενθουσιάσαν στο πρώτο άκουσμα, μου έκαναν κάτι να σκιρτήσει μέσα μας, που ταρακούνησαν την ύπαρξή μας και φάγαμε κόλλημα..!

Περιμένω τους μουσικούς σας έρωτες για την εκπομπή της Παρασκευής 14/2!!! Σχολιάστε εδώ στο post, απαντήστε στο thread της εκπομπής ή στείλτε μήνυμα.

Πειρατές ερωτευμένοι με τη μουσική 6-8 μμ στο Radio MusicHeaven


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


25 Ιανουαρίου 2014, 11:26
Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια...
MSc  διπλωματική  Χριστοδουλόπουλος  

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια

λιώνω στα quotes κι εχω γεμίσει δυο τετράδια

γέμισε η ζωή μου με ορισμούς και σκίτσα χάλια

κι αναφορές με συγγραφείς στα πάαανταααααα

Είχα την ανάγκη να εκφραστώ λίγο πριν την παράδοση της διπλωματικής...

Καλημέρα σας!


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


10 Οκτωβρίου 2013, 20:56
Πειρατές με τον Peter Gabriel παρέα!!!
live  συναυλία  peter gabriel  

To Σάββατο στις 5/10/2013 βρέθηκα στην Kombank Arena στο Βελιγράδι όπου απόλαυσα την εκπληκτική συναυλία του Peter Gabriel.

Την Παρασκευή 11/10 ελάτε στην ραδιοφωνική μας παρέα να απολαύσουμε Peter Gabriel, Genesis και όλες τις μουσικές που προήλθαν από συνεργασίες ή επηρεάστηκαν από τον Peter Gabriel.

Σας περιμένω στις 18.00 ακριβώς στο Radio MusicHeaven!


- Στείλε Σχόλιο


01 Οκτωβρίου 2013, 17:25
Ω ρε που πάμε (ή αλλιώς ο καλύτερος διαγωνισμός λογοτύπου ever)
ω ρε που πάμε  working girl  

Τα καλά της δουλειάς του γραφίστα είναι πάρα πολλά.

Εκτός του ότι μερικοί θεωρούν απαράδεκτο να σε πληρώσουν περισσότερα από 50 ευρώ για λογότυπο, θεωρούν ότι η γραφιστική εργασία είναι χόμπι και ότι δεν αξίζεις τα λεφτά που ζητάς.

Πριν λίγους μήνες είχε προκληθεί σάλος στην ελληνική γραφιστική κοινότητα με το διαγωνισμό για το σχεδιασμό λογοτύπου για το δήμο Αλονήσσου, που κατέληξε σε καλλιτεχνικό τρολάρισμα από τους γραφίστες. Το αποτέλεσμα ήταν να γελάσουμε με την ψυχή μας με τις εν λόγω δημιουργίες (ΚΛΙΚ)

Και ποιο ήταν το βραβείο;;;

"Στον ανάδοχο – νικητή παρέχεται 5νθήμερη δωρεάν διαμονή για 2 άτομα στην Αλόννησο κατά τις περιόδους Μάιο, Ιούνιο ή Σεπτέμβριο. Η προσφορά της 5νθήμερης διαμονής παρέχεται από το Σύλλογο Ξενοδόχων Αλοννήσου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Αλοννήσου. Επιπλέον, θα βραβευθεί σε ειδική εκδήλωση και θα γίνει μνεία του ονόματος του δημιουργού με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις."

Χουβαρντάς ο δήμος Αλονήσσου, δεν είχε να δώσει λεφτά για να φτιάξει ένα σοβαρό λογότυπο κάποιος επαγγελματίας γραφίστας.

Σήμερα διάβασα τα εξής:

Διαγωνισμό γραφιστικής δημιουργίας,  με θέμα το σχεδιασμό του νέου λογοτύπου του προκηρύσσει ο Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.), το συλλογικό όργανο των Ελλήνων λιθογράφων – εργοδοτών.
Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 9 Οκτωβρίου στις 17.00 ενώ θα εκτεθούν και σε ειδικό χώρο προβολής την ημέρα του συνεδρίου Athens PrintComm 2013 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το έπαθλο του νικητή που θα αναδείξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, θα είναι δύο (2) εβδομάδες πρακτικής άσκησης σε τρεις εκτυπωτικές μονάδες – εργοστάσια του κλάδου.
(Στην προκήρυξη δεν είναι σαφές, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Σύνδεσμο μας ενημέρωσαν ότι η πρακτική αυτή άσκηση, θα είναι άμισθη).

Την τριμελή κριτική επιτροπή θα απαρτίσουν ο πρόεδρος του ΣΕΜΕΕ Γρηγόρης Κόκκορης, η ταμίας του ΣΕΜΕΕ Μαριάνα Τσέκου και ο σχεδιαστής Δημοσθένης Μπρούσαλης.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι σπουδαστές-φοιτητές Γραφιστικής και Καλών Τεχνών.

(ΠΗΓΗ)

____________________

Ειλικρινά αναρωτιέται κανείς, αν οι ίδιοι οι τυπογράφοι δεν υποστηρίζουν τους γραφίστες, τότε πως να το περιμένεις από αλλού; Πώς το σκέφτηκαν αυτό;;;;

Καλλιτεχνική εργασία δεν σημαίνει ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.

Η τραγελαφικότητα σε όλο της το μεγαλείο...

Είμαι πολύ περίεργη για τα σχόλια σας, ειδικά στην περίπτωση της άμισθης πρακτικής εργασίας ως αμοιβή.


- Στείλε Σχόλιο


20 Σεπτεμβρίου 2013, 12:27
Πειρατές κι όπου μας βγάλει - Έναρξη εκπομπών
Radio MusicHeaven  

Το ραδιόφωνο μου έλειψε. Πολύ.

Εδώ και ένα χρόνο+ που δεν ειναι στη ζωή μου έχει αφήσει σίγουρα κενό.

Αυτήν την εποχή έχω πέσει με τα μούτρα σε δημιουργικές συνήθειες. Ψάχνοντας την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω, στα μπορώ και στα πρέπει. Αυτό που κατάλαβα όμως είναι πως όταν ασχολούμαστε πολύ με κάτι που δεν μας εκφράζει χάνουμε τον εαυτό μας και δεν γινόμαστε ποτέ ευτυχισμένοι.

Σήμερα στις 6 έχουμε την εκπομπή "πιλότο". Ο νέος κύκλος εκπομπών θα έχει διαφορετικό ύφος από τους προηγούμενους, ωστόσο στην πρώτη θα κάνουμε ζέσταμα απλά. Καλή μουσική, παρέα και οι σκέψεις μου από τις νέες εκπομπές που επιδιώκω να είναι κάπως διαφορετικές.

Τα λέμε λοιπόν στις 6 το απόγευμα!


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Αυγούστου 2013, 01:36
Συναισθηματικέ μου βλάκα


Συναισθηματικέ μου βλάκα,

Μην κάνεις την πάπια, σε σένα απευθύνομαι.

Λοιπόν, άκου.

Τέλος οι συναισθηματικές αντιδράσεις, να μη θίξεις και να μην προσβάλλεις.

Αρνείσαιμε χαρακτηριστική επιμονήνα αφήσεις αυτή τη φράση να περάσει στο υποσυνείδητο. Γιατί ο μεγαλύτερος σου φόβος δεν είναι να πληγωθείς αλλά να πληγώσεις.

Γιατί μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

Γιατί μετά από πολλά χρόνια δεν θες να χαλαστείς με τον άλλον.

Γιατί θα αλλάξεις χώρα/πόλη/γειτονιά/δουλειά.

Κι έτσι καταντάς ένα mindfuck δίχως τέλος. Θα σε φάει η εσωστρέφεια βλαμμένο.

Και η ευτυχία; Δεν σε κούρασε το κυνήγι της;

Ο κόσμος είναι γεμάτος από δυστυχία και ευτυχία. Κι εσύ πιστεύεις ακόμα στο απόλυτο. Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο στη ζωή. Υπάρχουν τονικότητες του γκρι.

Τι περιμένεις; Δεν ξέρεις τι περιμένεις, μου λες.
Δεν κουράστηκες όλα αυτά τα χρόνια να περιμένεις;

Συναισθηματικέ μου βλάκα,

Πες στους ανθρώπους της ζωής σου σ' αγαπώ. Δεν χρειάζεται να είναι το απόλυτο. Δεν χρειάζεται να είναι το υπέρτατο. Ας είναι και λίγο. Πες το. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το ξεστόμισες, μου λες;

Συναισθηματικέ μου βλάκα,

Είτε άρχισε να λες όχι σε όσους σου μεταδίδουν δυστυχία και να επιτρέπεις στον εαυτό σου την ευτυχία έστω και σε μικρές δόσεις.

Ή τράβα σε ψυχολόγο.

Με κούρασες.


- Στείλε Σχόλιο


08 Ιουνίου 2013, 23:33
Πειρατές κι όπου μας βγάλει
Radio MusicHeaven  

Ήταν μια ξαφνική απόφαση.

Όπως οι περισσότερες αποφάσεις που παίρνω τελευταία.

Όπως εκείνη την ημέρα που ξύπνησα και είπα "Φτάνει." Έτσι απλά.

Και δεν σημαίνει ότι δεν έχεις σκεφτεί τι σου αρέσει και τί όχι, τι πάει καλά και τι όχι για να το αλλάξεις. Αλλά μερικές φορές το να σκέφτεσαι συνέχεια μπορεί απλά να μεγαλώνει το πρόβλημα. Και να μπάινεις σε μια ατέλειωτη λούπα χωρίς εξέλιξη. Και να τρελαίνεσαι. Και στο τέλος η ζωή χάνει τη μαγεία της.

Το να ξαναρχίσω τις εκπομπές λοιπόν ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Αλλά δεν ήταν η κατάλληλη ώρα μέχρι πρόσφατα.

Σήμερα το απόγευμα συνέδεσα τον ενισχυτή και έκανα τεστ ήχου και εξοπλισμού.

Και ξαναβάζω τις εκπομπές στη ζωή μου.

Η διαφορά είναι ότι πλέον και αφού μου δίνεται η δυνατότητα από το σταθμό (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Deos) οι εκπομπές θα είναι έκτακτες. Χωρίς κανένα πρόγραμμα, χωρίς προσαρμογή, ένα απρόβλεπτο ρεσάλτο, ένα ντου με ρίσκο.

Και εύχομαι να εισβάλλουν ευχάριστα στο καλοκαίρι σας :)

ΥΓ: Δεν μου πάει καθόλου η ρουτίνα τελικά..!

ΥΓ2: Όλα είναι μια απόφαση πίσω από πραγματική θέληση. Και λίγο τύχη.


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
pastella
Στέλλα
Superhero
από ΧΑΡΙΛΑΟΥΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pastella

Από το ημερολόγιο ενός superhero.
ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

web counter
web counter
Tags

17 Νοέμβρη comics η έβδομη τέχνη εργασία humor Θεσσαλονίκη μου γλυκιά καθημερινότητα live συναυλία peter gabriel MSc διπλωματική Χριστοδουλόπουλος my inner struggle ανθρώπινες σχέσεις πτυχιακή μέρα μπαίνει- μέρα βγαίνει άνθρωποι είμαστε Oldenburg Γερμανία Νεομετανάστρια Εκλογές Radio MusicHeaven Θεσσαλονίκη Σοβαρά Τώρα Thessaloniki 2014 world experiences yeaaaah baby!!! άνθρωποι και ιστορίες Βαγγέλης Γιακουμάκης σχολείο bullying δουλειά ωχ το μάτι μου σαρκασμός εκπομπή Πειρατές κι όπου μας βγάλει Ελλάδα Ελλάδα night life γραφιστική θεωρίες για αγρίους διακοπές πανεπιστήμιο ουστ από δω! κινηματογράφος soundtrack κορίτσια απολαύστε χιούμορ μουσική περί MusicHeaven BK Πλάκα Με Κάνεις by Night Πλάκα Με Κάνεις σπουδά-ζω συναυλίες ταξίδια MusicHeaven ταξιδιάρα ψυχή υπολογιστής Χαλκιδική ΒΚ τηλεόραση χιουμοριστικό ω ρε που πάμε working girl
Επίσημοι αναγνώστες (13)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης