αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ιστορίες για αγρίους
Ο Ταρζάν μας λείπει
25 Φεβρουαρίου 2014, 22:20
Πειραtrash κι όπου μας βγάλει!
Radio MusicHeaven  

3 και σήμερα...


Ετοιμαστείτε για την πιο σαχλή εκπομπή που έχει γίνει ποτέ..!


Θα παίξουν τα πλέον ηλίθια και ελεεινά ελληνικά τραγούδια που έχετε ακούσει μαζί με classic trash greek parties επιτυχίες.

Μόνο στους Πειρατές την Παρασκευή 28/2/2014 στις 6 ακριβώς στο Radio MusicHeaven.


- Στείλε Σχόλιο


12 Φεβρουαρίου 2014, 21:43
Οι Πειρατές αυτήν την Παρασκευή 14/2 are in love at first sound!
εκπομπή  Πειρατές κι όπου μας βγάλει  Radio MusicHeaven  

Στην ελληνική μυθολογία ο Έρως ήταν ο φτερωτός θεός της αγάπης. Συχνά σχετίζεται με τη θεά Αφροδίτη. Σύμφωνα με τον μύθο, όταν χτυπούσε με τα βέλη του δύο ανθρώπους, αυτοί ερωτεύονταν παράφορα. (wikipedia)

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου, η εκπομπή θα γιορτάσει την ερωτική σχέση του ανθρώπου με τη μουσική και τα τραγούδια.

Love at first sound!

Ζητήστε να ακουστεί το κομμάτι που έχετε ερωτευτεί, είτε με το πρώτο άκουσμα ή στη συνέχεια, όταν το προσέξατε καλύτερα.

Προσοχή, οχι κομμάτια που αγαπάμε διαχρονικά, αλλά κομμάτια που μας ενθουσιάσαν στο πρώτο άκουσμα, μου έκαναν κάτι να σκιρτήσει μέσα μας, που ταρακούνησαν την ύπαρξή μας και φάγαμε κόλλημα..!

Περιμένω τους μουσικούς σας έρωτες για την εκπομπή της Παρασκευής 14/2!!! Σχολιάστε εδώ στο post, απαντήστε στο thread της εκπομπής ή στείλτε μήνυμα.

Πειρατές ερωτευμένοι με τη μουσική 6-8 μμ στο Radio MusicHeaven


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


20 Σεπτεμβρίου 2013, 12:27
Πειρατές κι όπου μας βγάλει - Έναρξη εκπομπών
Radio MusicHeaven  

Το ραδιόφωνο μου έλειψε. Πολύ.

Εδώ και ένα χρόνο+ που δεν ειναι στη ζωή μου έχει αφήσει σίγουρα κενό.

Αυτήν την εποχή έχω πέσει με τα μούτρα σε δημιουργικές συνήθειες. Ψάχνοντας την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω, στα μπορώ και στα πρέπει. Αυτό που κατάλαβα όμως είναι πως όταν ασχολούμαστε πολύ με κάτι που δεν μας εκφράζει χάνουμε τον εαυτό μας και δεν γινόμαστε ποτέ ευτυχισμένοι.

Σήμερα στις 6 έχουμε την εκπομπή "πιλότο". Ο νέος κύκλος εκπομπών θα έχει διαφορετικό ύφος από τους προηγούμενους, ωστόσο στην πρώτη θα κάνουμε ζέσταμα απλά. Καλή μουσική, παρέα και οι σκέψεις μου από τις νέες εκπομπές που επιδιώκω να είναι κάπως διαφορετικές.

Τα λέμε λοιπόν στις 6 το απόγευμα!


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


08 Ιουνίου 2013, 23:33
Πειρατές κι όπου μας βγάλει
Radio MusicHeaven  

Ήταν μια ξαφνική απόφαση.

Όπως οι περισσότερες αποφάσεις που παίρνω τελευταία.

Όπως εκείνη την ημέρα που ξύπνησα και είπα "Φτάνει." Έτσι απλά.

Και δεν σημαίνει ότι δεν έχεις σκεφτεί τι σου αρέσει και τί όχι, τι πάει καλά και τι όχι για να το αλλάξεις. Αλλά μερικές φορές το να σκέφτεσαι συνέχεια μπορεί απλά να μεγαλώνει το πρόβλημα. Και να μπάινεις σε μια ατέλειωτη λούπα χωρίς εξέλιξη. Και να τρελαίνεσαι. Και στο τέλος η ζωή χάνει τη μαγεία της.

Το να ξαναρχίσω τις εκπομπές λοιπόν ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Αλλά δεν ήταν η κατάλληλη ώρα μέχρι πρόσφατα.

Σήμερα το απόγευμα συνέδεσα τον ενισχυτή και έκανα τεστ ήχου και εξοπλισμού.

Και ξαναβάζω τις εκπομπές στη ζωή μου.

Η διαφορά είναι ότι πλέον και αφού μου δίνεται η δυνατότητα από το σταθμό (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Deos) οι εκπομπές θα είναι έκτακτες. Χωρίς κανένα πρόγραμμα, χωρίς προσαρμογή, ένα απρόβλεπτο ρεσάλτο, ένα ντου με ρίσκο.

Και εύχομαι να εισβάλλουν ευχάριστα στο καλοκαίρι σας :)

ΥΓ: Δεν μου πάει καθόλου η ρουτίνα τελικά..!

ΥΓ2: Όλα είναι μια απόφαση πίσω από πραγματική θέληση. Και λίγο τύχη.


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


07 Ιουλίου 2012, 13:42
Στον απόηχο της τελευταίας εκπομπής στις 27/6/2012
Radio MusicHeaven  Σοβαρά Τώρα  

Όταν έκλεισε το μικρόφωνο το μυαλό μου γύρισε πίσω σε όσες εκπομπές μπορώ να θυμηθώ. Σε πρόσωπα, φίλους, ακροατές, έρωτες, φιλίες, καλεσμένους, στην Κατερίνα, τον Χρήστο και τον Πάνο.

Η φωτογραφία από το σκηνικό του στουντίου, με τη ΦΙΞ, τον ενισχυτή και το μικρόφωνο.

Στο παρακάτω λινκ θα μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε την τελευταία μου εκπομπή. Θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 20/7/2012. Αν δεν προλάβετε, επικοινωνήστε μαζί μου για να ξανανέβει.

http://wtrns.fr/QBg8BFlKH6GkHw

Τα φιλιά μου, την αγάπη μου και ευχές να είμαστε όλοι καλά και να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή. Σας ευχαριστώ όλους για αυτά τα υπέροχα χρόνια ραδιοφωνίας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Εις το επανειδείν.


- Στείλε Σχόλιο


27 Ιουνίου 2012, 00:12
Το Σοβαρά Τώρα σας αποχαιρετά οριστικά την Τετάρτη 27/6/2012
Radio MusicHeaven  Σοβαρά Τώρα  

Το μικρόβιο της ραδιοφωνίας το είχα από πολύ μικρή, μεγαλώνοντας με Ράδιο Θεσσαλονίκη στη διαπασών και τις φωνές των Λ. Μαρόγλου, Διαμαντόπουλου, Στύλου, Συμπόνη, Αλεξίου και Μανούση να μην μπορούν να φύγουν από τη μνήμη μου. Με τον αδερφό μου παίρναμε πάνω στο γραφείο μου ένα παλιό ραδιόφωνο, τις κασέτες μας και ένα “μικρόφωνο”, το οποίο ήταν ένα πλαστικό παγωτό από κάποιο πανηγύρι. Και στήναμε εκπομπή για παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν πως θα έκανα εκπομπές για σχεδόν 6 χρόνια από το Σεπτέμβριο του 2006 όταν ο σταθμός ξεκίνησε πειραματικά με τις dial upσυνδέσεις να είναι ο κανόνας στους χρήστες του διαδικτύου. Τα χρόνια που πέρασαν στο σταθμό πέρασαν πολύ γρήγορα, με τις επιλογές και την ροή να εξελίσσεται, αλλά το μεράκι να μένει και να επιμένει.

Ξεκινήσαμε ένα παρεάκι από Θεσσαλονίκη (christos-reg, Kit_kat & εγώ) ώς η πρώτη παρείστικη εκπομπή του σταθμού και περνούσαμε πολύ καλα. Όλοι φοιτητές με χαλαρή καθημερινότητα, είπαμε γιατί όχι στο ενδεχόμενο να δοκιμάσουμε και βαφτίσαμε την εκπομπή μας “Τρελοί κι Αδέσποτοι”.

Το παρεάκι άλλαξε το αγόρι του (kpanos) και κάποια στιγμή οι σπουδές σε άλλη πόλη το διέλυσαν. Συνέχισα μόνη μου. Η εκπομπή “Πλάκα Κάνεις” υπήρξε πρωινή, μεσημεριανή και φυσικά βραδινή, με το δίωρο 11-1 να είναι το αγαπημένο μου. Λατρεύω τις νυχτερινές εκπομπές. Μια παύση ολιγόμηνη πριν 2 χρόνια ακριβώς λόγω σπουδών (πάλι) και με το που ήρθε το μνημόνιο, επανήλθα στο σταθμό και η εκπομπή κατέληξε σε Σοβαρά Τώρα.

Το Φεβρουάριο έμαθα για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ξεκινάει τον Οκτώβριο στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Δεν είχα άμεσα στο μυαλό μου να κάνω κι άλλες σπουδές αλλά το περιεχόμενο και η αγάπη για το επάγγελμά μου με οδήγησαν σε σκέψεις. Η απόφαση πάρθηκε, η αίτηση έγινε και εγκρίθηκε και θα είμαι ξανά φοιτήτρια μετά από 10 χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που σταματάει επ' αόριστον η εκπομπή μου στοRadio MusicHeaven. Η ταυτόχρονη εργασία και το διάβασμα θα είναι δύσκολο να αφήσουν στον ελεύθερο χρόνο να εισβάλει χωρίς άγχος στην καθημερινότητα μου. Δεν μπορώ να έχω πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Οφείλω στον εαυτό μου να φτάσω στο σημείο που του αξίζει για όσα όνειρα κάνει εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν θέλω να σας πω ότι δεν θα με ξανακούσετε αλλά ούτε να υποσχεθώ το αντίθετο. Οι έκτακτες εκπομπές ελπίζω να μπορούν να γίνουν στο σταθμό όταν θα έχω διάθεση και φυσικά χρόνο και άδεια. Όμως αυτός ο εξαετής κύκλος των εκπομπών στο Radio MusicHeaven κλείνει εδώ και αρχίζει κάτι άλλο –είναι υγιές να αλλάζεις και να εξελίσσεσαι.

Δεν μπορώ να κάτσω να απαριθμήσω στιγμές και άτομα ούτε θα μπω στη διαδικασία να ευχαριστήσω ανθρώπους. Άλλωστε είμαι από πολύ παλιά στο MusicHeaven και έχω λάβει μέρος εδώ και 8 χρόνια σε πολλές αλλαγές. Το παιδικό μου όνειρο της ραδιοφωνίας έγινε πραγματικότητα, έδωσα και έλαβα και αυτό έχει σημασία.

Το ραδιόφωνο θέλει απλά αγάπη και μεράκι. Δεν θέλει τίποτε άλλο. Αν περνάει καλά ο παραγωγός, περνούν καλά και οι ακροατές και το αντίστροφο. Οι ακροατές ξέρουν και επιλέγουν. Η βελτίωση του ραδιοφώνου είναι υπόθεση όλων – παραγωγών και ακροατών. Ερωτευτείτε το ραδιόφωνο και θα περάσουμε όλοι καλά.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους τους παραγωγούς και ελπίζω ότι θα τα ξαναπούμε σαν γείτονες ή σαν επόμενος/ προηγούμενος στις αλλαγές.

Την αγάπη μου σε όλους όσους μου κράτησαν παρέα όλα αυτά τα χρόνια για λίγα λεπτά ή εκπομπές ολόκληρες. Στην αυριανή τελευταία μου εκπομπή δεν θα κάνουμε κανένα αποχαιρετιστήριο αφιέρωμα, θα σας ζαλίσω ίσως με καμιά ιστορία και ελπίζω να βγάλουμε και κανένα φίλο στον αέρα. Θα ακούσουμε τραγούδια και θα κάνουμε παρέα όπως κάνουμε πάντα – αυτό μας ενώνει, αυτό είμαι, αυτό μ' αρέσει να δίνω στις εκπομπές μου.

Τα λέμε αύριο Τετάρτη 27/6/2012 στο τελευταίο “Σοβαρά Τώρα”.

Στις 9 μμ στο Radio MusicHeaven.


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Απριλίου 2012, 23:05
Τετάρτη 18-4-2012 στην εκπομπή Σοβαρά Τώρα στις 9 το βράδυ
Radio MusicHeaven  Σοβαρά Τώρα  

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Κυριακή των Βαϊων - Έφυγε ο Νίκος Παπάζογλου. Έκλαιγα όλη τη Μ. Εβδομάδα πέρσι. Και σήμερα το πρωί με τη σκέψη του χαμού του ξύπνησα.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012. Η συνάδελφος δέχεται τηλεφώνημα στα μισά του οχταώρου και μας λέει για το χαμό του Μητροπάνου.

"Μ΄αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος..." λέει σε ένα στίχο του ο Πανούσης στο Νεοέλληνα.

Και αναρωτιέμαι γιατί να σου αρέσει στα κρυφά ο Μητροπάνος, γιατί φτάσαμε να είναι το in οι κοιλιακοί του Σάκη και το Lifestyle στα μπουζούκια παράλληλα με τον νεοκομπλεξισμό των συνομιλίκων μου που δεν ακούνε ελληνικά γιατί δεν έχουν κάτι να τους πούνε. Ε όχι ρε φίλε, εμένα μ'αρέσει φανερά ο Μητροπάνος.

Στην αυριανή εκπομπή δεν θα κάνω αφιέρωμα. Υπάρχουν άλλοι παραγωγοί που θα κάνουν και έχουν κάνει εξαιρετικά προετοιμασμένες εκπομπές και για τον Μητροπάνο και για τον Παπάζογλου.

Στην αυριανή εκπομπή θα ακούσω μαζί σας το δικό μου Μητροπάνο και το δικό μου Παπάζογλου, αυτούς που μίλησαν στην καρδιά μου χωρίς την παράλληλη ανάγνωση μια βιογραφίας ή μελετώντας το βιβλιαράκι ενός cd.

Στην αυριανή εκπομπη θα ακούσουμε παρέα όλα αυτά που μας κάναν να ανοίξουμε τέρμα το ραδιόφωνο στο αμάξι, όλα αυτά που μας κάναν να σταματήσουμε το πλύσιμο των πιάτων γιατί ο στίχος μας θύμησε έναν άνθρωπό μας που έφυγε και να ξεσπάσουμε σε κλάμματα που μας το θύμησε, όλα τα τραγούδια που είπαμε στο ταβερνάκι του Σπήλιου με την κιθάρα του Αρχηγού, αυτά που τραγουδούσε όλο το κατάμεστο θέατρο Γης πριν 3 χρόνια, αυτά που μας κάνουν να λέμε "Ναι ρε ΠΑΟΚ", το ζειμπέκικο που χόρεψα παραμονές 17 Νοέμβρη για την πιο όμορφη ιστορία που κάποτε πρόδωσες και το ζειμπεικο που μιλά στην ψυχή μου και που με κάνει να μην σταματάω σε τίποτα.

Η αυριανή εκπομπη θα είναι για την αγάπη, τον πόνο, τον θάνατο, την απώλεια, τη φιλία, τον έρωτα, τη λύπη, τη μουσική. Σας περιμένω να τα πούμε και να τα ακούσουμε παρέα.

Γιατί ο Παπάζογλου και ο Μητροπάνος μιλήσαν στις ψυχές μας. Αλίμονο σ' αυτούς που δεν το ζήσανε...

Σε αυτούς τους κάλπικους καιρούς, που μας αφήνουν μόνους μας τέτοιοι ωραίοι αυθόρμητοι άνθρωποι που απλά προσφέραν τραγούδια και μουσικές με την ψυχή τους, δεν χρειάζεται να λέμε ό,τι μας έφυγε ακόμη ένας καλός, αλλά να βρούμε νέους που θα μας εμπνεύσουν έτσι. Οι ψυχές μας τους χρειάζονται.

ΥΓ: Πόσο ξενέρωμα μπορεί να είναι η έκφραση R.I.P. Δημήτρη Μητροπάνο;


- Στείλε Σχόλιο


11 Οκτωβρίου 2011, 23:26
Μπουγάτσα με πόσο..;
Radio MusicHeaven  

ΤΕΤΑΡΤΗ 12-10-2011 στις 9 το βράδυ.


Χ: Καλημέρα. 1 με κρέμα και μια με τυρί.

Ψ: Έχω προσφορά σήμερα στο τυρί με παλιό ΦΠΑ.

Χ: Βρα βάλε να ευχαριστηθούμε, πόσο ακόμα... Πόσο παλιό;

Ψ: Προ BENI.

Χ: Γλυκιά πρόκριση της μπουγάτσας στα τελικά του EURO 2012 με συντελεστή Φ.Π.Α. 13%

Ψ: Τελικά ρε φιλαράκι είναι 23%? Ή 13%? Τι να χτυπήσω κι εγώ, τα χω χάσει...

Χ: Θα φάω τη μπουγάτσα στο χώρο της Μπιενάλε! Κοίτα πρόοδο η Θεσσαλονίκη...

Ψ: Ποιάς μπιενάλε; Τι με λές τώρα; Πσιτ, φιλαράκι, Φάε εκεί κάτι άλλο για να γίνεις λίγο πιο ντούρος και μετά φάε μπουγάτσα.
Όχι σαν τον φλώρο τον Κεν που είπε στην Μπάρμπι να χωρίσουνε επειδή δεν είναι οικολόγα στα κουτιά της λέει. Άσε που ποστάρει κάθε 3 και λίγο στο FB "εσύ πόσο τον έχεις;"

Χ: Τι να έχω πόσο; Έχεις τίποτα φτηνό και καλό να κάνουμε το ΣΚ γιατί έχω φρικάρει με την κρίση.

Ψ: Να'ναι καλά εκείνο το παλικάρι που έκανε εκείνο το πράγμα στο ARPANET και μας έχει μείνει το email τσάμπα - ακόμα να το αρπάξουν κι αυτό... Έτοιμες οι μπουγάτσες.

Χ: Μπουγάτσα με πόσο;;;;

Ψ: Θέλεις να τα ακούς μου φαίνεται...


Σοβαρά τώρα.
Μια εκπομπή χωρίς ΦΠΑ.
Κάθε Τετάρτη 9-11 στο Radio MusicHeaven

Για να ακούσετε την εκπομπή:
Με browser: http://www.musicheaven.gr/live/101
Με WINAMP: http://webradio.musicheaven.gr:9850 (copy paste to url)

Ευχαριστώ,
Εκ του στουντίου
pastella


- Στείλε Σχόλιο


27 Σεπτεμβρίου 2011, 22:49
Σοβαρά τώρα... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!
Radio MusicHeaven  

ΚΡΙΣΗ:

1. η ενέργεια και το αποτέλεσμα του κρίνω, η νοητική ενέργεια που οδηγεί σε μια απόφαση ή επιλογή
(το αφήνω στην κρίση σας)

2.  η απότομη όξυνση ενός προβλήματος ( οικονομική κρίση)

ΠΑΝΙΚΟΣ:

1. πολύ μεγάλος φόβος που οδηγεί σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις (υπερβολή)
2. η κατάσταση στην οποία κάποιος έχει πολλά πράγματα να κάνει σε πολύ λίγο χρόνο ( μέσα στον πανικό των προετοιμασιών για τον γάμο)

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ:

η διατήρηση του αυτοέλεγχου σε κρίσιμες στιγμές που επιτρέπει την αντιμετώπισή τους με τη λογική και χωρίς ακραία συναισθήματα πανικού ή θυμού


Έχουμε κρίση, έχουμε τρόικα, έχουμε μνημόνιο, έχουμε ΠΑΣΟΚ, αλλά λεφτά δεν έχουμε...

Αντιμετωπίζοντας τη μεγαλύτερη πρόκληση της μεταπολίτευσης στη χώρα μας, η εκπομπή αύριο συνιστά "ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ".


Εσείς τι προτείνετε για να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας;


Συντονιστείτε αύριο στις 9 μ.μ. στο Radio MusicHeaven στην εκπομπή "Σοβαρά Τώρα"

Με browser: http://www.musicheaven.gr/live/101
Με WINAMP: http://webradio.musicheaven.gr:9850 (copy/paste url)


Εκ του στουντίου.


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Σεπτεμβρίου 2011, 22:49
Σοβαρά τώρα στην 76η ΔΕΘ
Radio MusicHeaven  Θεσσαλονίκη  

Με αφορμή την διεξαγωγή της 76ης ΔΕΘ στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η εκπομπή της Τετάρτης 14/9/2011 θα είναι αφιερωμένη στο γεγονός που άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει την πόλη κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Θα πούμε λίγες κουβέντες για την ιστορία, το περιεχόμενο, τις παραδόσεις και τις εξελίξεις και την αναμενόμενη μετακόμισή της.

Περιμένω τις απόψεις σας, τις αναμνήσεις σας και τις δικές σας ιστορίες για την ΔΕΘ. Και κουβεντούλα μέσω SKYPE άμα λάχει.

 

Εκ του στουντίου.


- Στείλε Σχόλιο


06 Σεπτεμβρίου 2011, 00:15
Μικρές καλοκαιρινές ιστορίες ON AIR
Radio MusicHeaven  

video 

Η νέα ραδιοφωνική σεζόν ξεκινάει με σκέψεις για ωρίμανση.

Μπορεί η παρουσία μου στο σταθμό μας να ξεκίνησε όταν άρχισε ο ίδιος ο σταθμός, όμως έχει αλλάξει τόσο η ομάδα παραγωγών (αρκετές φορές) όσο και το κοινό μας και το ύφος μας. Από τις (δικές μας) λίστες στις εκπομπές με κουβεντούλα μέσω σκάιπ...

Τη νέα σεζόν η εκπομπή θα αλλάξει και θα εμπλουτιστεί. Με αφιερώματα σε μή-μουσικά πράγματα, θα καθιερώσουμε την εβδομαδιαία ατζέντα της πόλης (κάτι που είχαμε ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες), θα έχουμε ακροατές και καλεσμένους On air πάντα συντροφιά με καλή μουσική για να μην βαριέσαι φίλε ακροατή και ακροάτρια.

Πρεμιέρα την Τετάρτη 7/9 στις 21.00 το βράδυ. Η πρώτη μας εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στις μικρές μας καλοκαιρινές ιστορίες.

Αν θέλεις στείλε μου το τραγούδι που χαρακτηρίζει το δικό σου καλοκαίρι. Αν πάλι έχεις μεράκι, στείλε μου και τη δική σου ιστορία- για μια συναυλία, για μια πορεία, για τις διακοπές - αν πήγες...- για μια φιλία, για έναν έρωτα, για μια παραλία, για ΤΟ κοκτέιλ. Ο,τι θέλεις ή δεν θέλεις να ξεχάσεις αυτό το καλοκαίρι.

Και παρέα θα ευχηθούμε καλό αποκαλόκαιρο στις 9 το βράδυ στο Radio MusicHeaven.
http://www.musicheaven.gr/live/101

Εκ του στουντίου
PaStella

 

ΥΓ: Στη φωτό, η ακτή Σαλονικού και στο βάθος τα Πυργαδίκια. Υπέροχη Χαλκιδική...
Στο βίντεο, το τραγούδι του καλοκαιριού.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Σεπτεμβρίου 2010, 00:07
Σοβαρά τώρα...
Radio MusicHeaven  

Δεν είναι η αίσθηση της νοσταλγίας που με κάνει να αφιερώσω και πάλι 2+2 περίπου ώρες εβδομαδιαίως από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου για την εκπομπή εδώ στο Radio MusicHeaven (που σοβάρεψε και επιστρέφει ανανεωμένη).

Η εκπομπή, αν και δεν έχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον ακροατή, είναι ένας τρόπος να εξωτερικεύεις τα συναισθήματα και να ξεσπάς, χωρίς να σε πάρει κανένας χαμπάρι- δεν σημαίνει ότι κάθε τραγούδι έχει κάποια σημασία για σένα, αλλά ούτε πολλές φορές ο τυχαίος ακροατής μπορεί να πιάσει το νόημα πίσω από αυτό που ακούει. Κάτι σαν δωρεάν ψυχανάλυση.

 

Ευπρόσδεκτοι λοιπόν όσοι έχετε να με ακούσετε καιρό, όσοι θα κοπιάστε για πρώτη φορά και όσοι αποφασίσετε να κάνετε παρέα μαζί μου μέσα από το chat, τα μηνύματα και ότι άλλο προκύψει.

Σοβαρά τώρα, έχουμε εκπομπή 9-11 το βραδάκι αύριο.

Μέχρι τότε, να είστε καλά!


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


02 Απριλίου 2010, 13:22
Χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια βλέπεις...
Radio MusicHeaven  

Όταν ήμουν τελειόφοιτη και έσερνα την πτυχιακή μου για λίγο καιρό μην έχοντας το κουράγιο να διαβάσω όσο διάβαζα παλαιότερα γιατί είχα πήξει, έλεγα "αντε να ξεκινήσω να δουλεύω να μην διαβάζω άλλο". Χά...

 

Όταν βρήκα ξανά δουλειά αρχές του 2009, γούσταρα τον περισσότερο καιρό, αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισα να ψιλοβαριέμαι το 8ωρο γιατί δεν είχα εξέλιξη και βρήκα δουλειά σε άλλη μεγαλύτερη εταιρεία που είναι κορυφή στα προεκτυπωτικά για να έχω προοπτικές εξέλιξης. Χά χα... Μαζί ήρθαν βέβαια και περισσότερες απαιτήσεις, ώρες,ευθύνες, όγκος δουλειάς κλπ κλπ.

 

Κι έρχεται μια μέρα στη ζωή σου που καταλαβαίνεις απότομα πως θα χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες. Γιατί πλέον η καθημερινότητά σου περιέχει σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά σου. Και η πολλή δουλειά σημαίνει κούραση. Η πολλή κούραση βοηθάει το άγχος. Δώσε και μια σχολή γραφιστικής με εργασίες συνέχεια, σε τρώει το άγχος και καταλήγεις σε ημίμετρα και μετριότητες.

 

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως η εκπομπή "Πλάκα Με Κάνεις" θα κάνει μια προσωρινή παύση για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο και θα επιστρέψει τον Ιούνιο όταν φύγει η σχολή γραφιστικής. Θα αναλάβει την αναπλήρωση των ωρών άλλος παραγωγός για λίγο καιρό.

Με χαλάει αυτό το διάλειμμα, αλλά περισσότερο με χαλάει να κάνω μισές εκπομπές και να μην έχω το χρόνο να ασχοληθώ με κάτι που αγαπώ. Διότι δεν έκανα ποτέ μου εκπομπή απλά για να κάνω. Πάντα το έκανα (και θα το κάνω) μόνο αν το γουστάρω.

 

Σας εύχομαι να έχετε Καλή Ανάσταση, να ξεκουραστείτε και να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους αυτές τις μέρες.

 

ΥΓ Για να καταλάβετε τι σημαίνει έλλειψη χρόνου, αυτό το ποστ θα γινόταν πριν 10+ μέρες. Αλλά όταν είχα λίγο χρόνο προτίμησα να δω τους δικούς μου ανθρώπους.


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


21 Δεκεμβρίου 2009, 00:43
2009 Top music memories
Radio MusicHeaven  

Στις 2 τελευταίες εκομπές της χρονιάς θα ακούσουμε αποκλειστικά τραγούδια που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2009. Συγκέντρωσα αρκετά για να καλύψουν 2 δίωρες εκπομπές αλλά θέλω αυτές οι εκπομπές να βγούνε μέσα από τις προτιμήσεις όλων.

Ως σχόλιο θα ήθελα ο καθένας από εσάς να αφήσει το τραγούδι που του κόλλησε φέτος. Απλά ρωτήστε τον εαυτό σας ποιο κομμάτι θα θέλετε να κρατήσετε από το 2009 και η απάντηση θα είναι εύκολη.

Δεκτές οι παραγγελίες από όλα τα μουσικά είδη.

Οι εκπομπές με το ΤΟΡ της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν 21/12 και 28/12. Οι δικές σας επιλογές θα ακουστούν στην δεύτερη εκπομπή στις 28/12.

Ραντεβού με το πρώτο μέρος Δευτέρα 21/12 στις 20.00 στο Radio MusicHeaven.

 

 


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


25 Οκτωβρίου 2009, 13:18
Άκρως Συλλεκτικό Πλάκα Με Κάνεις στις 26-10-09
Radio MusicHeaven  

Μετά από άπειρες εκτεταμένες συζητήσεις στο msn, πολλαπλά sms, on air αφιερώσεις, τηλέφωνα στον αέρα, αποτυχίες συγχρονισμού ωραρίων, επιτέλους έφτασε η στιγμή για την εκπομπή που περιμένουν 2 μέλη του MusicHeaven από την άνοιξη του 2007.

 

Μια εκπομπή που θα καθηλώσει και τα  74.273 μέλη (τόσα βλέπω τώρα) στο site και θα τινάξει τον server του Radio MusicHeaven στον αέρα από το πλήθος των ακροατών.

 

Αγαπητοί αναγνώστες, αύριο Δευτέρα 26/10 στις 8-10 Pastella & Deos στα μικρόφωνα.

 

Μια ιστορική εκπομπή όπου ο Deos θα είναι καλεσμένος (ή καλεσμέλος όπως λέει) και όχι οικοδεσπότης παραγωγός.

 

Μια καρασυλλεκτική εκπομπή που θα κάνει τον Deos να ξεχάσει τι σημαίνει οργανωμένη Playlist προ ημερών (καθότι αρνούμαι να ετοιμάσω Playlist για πάρτη του) και θα παίξουμε ότι μας έρθει.

 

Μια εκπομπή όπου επιτέλους θα συγκεντρωθούν όλα τα κουτσομπολιά  Βορείου και Νοτίου Κλιμακίου σε ένα δίωρο για να τα μάθετε όλα (όσοι έχετε τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας λαδώσετε προλαβαίνετε μέχρι αύριο στις 2.30 που λειτουργούν οι τράπεζες και υπόψιν η Θεσσαλονίκη έχει αργία).

 

Μέχρι τότε (λιγότερο από 31 ώρες υπομονή παιδιά...) σας στέλνουμε τα μεγαλύτερα σμουτς!

 

(σεβόμαστε φυσικα τα πνευματικά δικαιώματα για το σμουτς)


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


13 Σεπτεμβρίου 2009, 23:43
Επιστροφη στα μικρόφωνα
Radio MusicHeaven  

Η τύχη το'φερε και έχω να κάτσω μπροστά από μικρόφωνο από αρχές Αυγούστου.

 

Αύριο Δευτέρα 14/9 όμως κανονικά θα είμαι στη θέση μου στις 8 με ένα μελωδικό δίωρο στο Πλάκα Με Κάνεις. Με νέο τραγούδι έναρξης, νέα από το χώρο της μουσικής και σχολια για τα τεκτενόμενα.

 

Το θέμα μας αύριο θα είναι βαθυστόχαστο: τρόποι για να προσεγγίσει κανείς κάποιο άτομο που κάνει τζόγκινγ στο ίδιο μέρος με εμάς. Διότι το φλιτζάνι το είπε ότι θα γνωρίσω άντρα με πλάτες, απλά το γενικεύω ώστε να βοηθήσουμε κι άλλο κόσμο που βλέπει άλλο ωραίο κόσμο να τρέχει μαζί του κάπου (εκτός γυμναστηρίου) να έρθουν κοντά. Είναι άλλωστε ένα θέμα που ο μπρίζας δεν έχει καλύψει στα ποστς του.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
pastella
Στέλλα
Superhero
από ΧΑΡΙΛΑΟΥΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pastella

Από το ημερολόγιο ενός superhero.
ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

web counter
web counter
Tags

17 Νοέμβρη comics η έβδομη τέχνη εργασία humor Θεσσαλονίκη μου γλυκιά καθημερινότητα live συναυλία peter gabriel MSc διπλωματική Χριστοδουλόπουλος my inner struggle ανθρώπινες σχέσεις πτυχιακή μέρα μπαίνει- μέρα βγαίνει άνθρωποι είμαστε Oldenburg Γερμανία Νεομετανάστρια Εκλογές Radio MusicHeaven Θεσσαλονίκη Σοβαρά Τώρα Thessaloniki 2014 world experiences yeaaaah baby!!! άνθρωποι και ιστορίες Βαγγέλης Γιακουμάκης σχολείο bullying δουλειά ωχ το μάτι μου σαρκασμός εκπομπή Πειρατές κι όπου μας βγάλει Ελλάδα Ελλάδα night life γραφιστική θεωρίες για αγρίους διακοπές πανεπιστήμιο ουστ από δω! κινηματογράφος soundtrack κορίτσια απολαύστε χιούμορ μουσική περί MusicHeaven BK Πλάκα Με Κάνεις by Night Πλάκα Με Κάνεις σπουδά-ζω συναυλίες ταξίδια MusicHeaven ταξιδιάρα ψυχή υπολογιστής Χαλκιδική ΒΚ τηλεόραση χιουμοριστικό ω ρε που πάμε working girl
Επίσημοι αναγνώστες (13)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης