αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ιστορίες για αγρίους
Ο Ταρζάν μας λείπει
22 Σεπτεμβρίου 2010, 00:07
Σοβαρά τώρα...
Radio MusicHeaven  

Δεν είναι η αίσθηση της νοσταλγίας που με κάνει να αφιερώσω και πάλι 2+2 περίπου ώρες εβδομαδιαίως από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου για την εκπομπή εδώ στο Radio MusicHeaven (που σοβάρεψε και επιστρέφει ανανεωμένη).

Η εκπομπή, αν και δεν έχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον ακροατή, είναι ένας τρόπος να εξωτερικεύεις τα συναισθήματα και να ξεσπάς, χωρίς να σε πάρει κανένας χαμπάρι- δεν σημαίνει ότι κάθε τραγούδι έχει κάποια σημασία για σένα, αλλά ούτε πολλές φορές ο τυχαίος ακροατής μπορεί να πιάσει το νόημα πίσω από αυτό που ακούει. Κάτι σαν δωρεάν ψυχανάλυση.

 

Ευπρόσδεκτοι λοιπόν όσοι έχετε να με ακούσετε καιρό, όσοι θα κοπιάστε για πρώτη φορά και όσοι αποφασίσετε να κάνετε παρέα μαζί μου μέσα από το chat, τα μηνύματα και ότι άλλο προκύψει.

Σοβαρά τώρα, έχουμε εκπομπή 9-11 το βραδάκι αύριο.

Μέχρι τότε, να είστε καλά!


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
pastella
Στέλλα
Superhero
από ΧΑΡΙΛΑΟΥΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pastella

Από το ημερολόγιο ενός superhero.
ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

web counter
web counter
Tags

17 Νοέμβρη comics η έβδομη τέχνη εργασία humor Θεσσαλονίκη μου γλυκιά καθημερινότητα live συναυλία peter gabriel MSc διπλωματική Χριστοδουλόπουλος my inner struggle ανθρώπινες σχέσεις πτυχιακή μέρα μπαίνει- μέρα βγαίνει άνθρωποι είμαστε Oldenburg Γερμανία Νεομετανάστρια Εκλογές Radio MusicHeaven Θεσσαλονίκη Σοβαρά Τώρα Thessaloniki 2014 world experiences yeaaaah baby!!! άνθρωποι και ιστορίες Βαγγέλης Γιακουμάκης σχολείο bullying δουλειά ωχ το μάτι μου σαρκασμός εκπομπή Πειρατές κι όπου μας βγάλει Ελλάδα Ελλάδα night life γραφιστική θεωρίες για αγρίους διακοπές πανεπιστήμιο ουστ από δω! κινηματογράφος soundtrack κορίτσια απολαύστε χιούμορ μουσική περί MusicHeaven BK Πλάκα Με Κάνεις by Night Πλάκα Με Κάνεις σπουδά-ζω συναυλίες ταξίδια MusicHeaven ταξιδιάρα ψυχή υπολογιστής Χαλκιδική ΒΚ τηλεόραση χιουμοριστικό ω ρε που πάμε working girl
Επίσημοι αναγνώστες (13)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης