MusicHeaven blog Blogs

Home

02 2008, 15:40
!


υχομαι σε λα τα μλοι του ΜΗ μια καλ και δημιοργικ χρονι που θα φρει να καλτερο κσμο και να καθαρτερο περιβλλον για λους !

3 -


17 2007, 08:03
Colin McRae !


Ο χρος του μηχανοκνητου αθλητισμο θρηνε απ εχθς το θνατο ενς μεγλου οδηγο του WRC, του Σκωτσζου Colin McRae που σκοτθηκε ταν το ελικπτερ του πεσε το απγευμα του Σαββτου και τυλχθηκε στις φλγες. Στο διο ελικπτερο επβαιναν o 5χρονος γιος του και λλα 2 τομα, νας ενλικας και να παιδ ακμα. Η εδηση του ξαφνικο θαντου του πεσε σαν βμβα αφο ο Colin McRae  ταν χι απλς νας οδηγς με πολλς νκες πσω του αλλ νας αθλητς διμοφιλς και ιδιατερα αγαπητς. Στην Ελλδα δεν το ακοσαμε κν απο τα μσα λγο των εκλογν αλλ στο εξωτερικ η εδηση ταξδεψε πολ γργορα και πολλο ταν εκενοι που σπευσαν να πον τι η απλεια εναι ανλογη με εκενη του Σνα. πως και να χει εναι να τραγικ ατχημα γιατ στο ελικπτερο επβαιναν και 2 μικρ παιδι...

 


5 -


03 2007, 08:57
.


Η Γιτα εναι συνδελφος τα τελευταα 4 χρνια, εναι μικρτερη απ μνα μλις 24 ετν πανμορφη και χει τις καλτερες σχσεις με λους στο γραφεο. Το Σββατο που πρασε η "μικρ" μας Γιτα, γιατ τσι τη βλπουμε λοι στο γραφεο, παντρυτηκε. Η αποφασ της να κνει το μεγλο βμα δεν ταν κπληξη για λους εμς που τη γνωρζουμε αλλ φυσικ συνπεια της πολχρονης σχσης της με το Βασλη. τσι μαζευτκαμε λοι οι συνδελφοι και μεταβκαμε στη γεντειρα της νφης για το γμο που περσαμε να καταπληκτικ Σαβ/κο με σμμαχο τον καιρ που πραγματικ "κρατιταν" με τα δντια να τελεισουν γμος και δεξωση για να ρξει καρκλες. Η δεξιωση λοιπν ταν απο τις λγες δεξισεις γμων που πραγματικ πρασα καλ χωρς να χω τσεις στομαχικν διαταραχν απ τις υπερβολς και τις ακρτητες που συνθως συναντμε σε ανλογες περιστσεις με σγια να κοντρρονται στο ποιο τα καταφρνει καλτερα στη τχνη του κιτς. Ειδικ μνεα θα κνω στη Φωτειν μητρα της νφης και συνδελφο επσης, η λξη υπερπαραγωγ θα ταν η μνη αρκετ για να τη χαρακτηρσει. Απαστρπτουσα στην κοραλ τουαλτα της φαινταν να προσπαθε να συνηθσει το ρλο της συμπεθρας που η κρη της αποφσισε να της φορσει στα 46 της μλις, γιατ εναι και να γυνακα. Μου φανεται περεργο που σε 10 μρες που θα γυρσει η Γιτολα στη δουλει θα εναι μια -παντρεμνη γυνακα- με ανλογες υποχρεσεις !
Γιτα και Βασλη να ζσετε ! Περσαμε φανταστικ σε ναν πραγματικ πολ ωραο γμο.

1 -


24 2007, 08:40
TRASH


Αυτ που απ καιρ φοβμουν συνβη. σοι χεται ξανεπισκευτε το Blog μου μλλον θα χεται πρει χαμπρι μι παραπνω ευαισθησα που χω σχετικ με το περιβλλον. Εχτς λοιπν συνβει αυτ που απ καιρ ξερα τι θα γινταν μια μρα που δεν θα κατφερνα να συγκρατσω τα νερα μου, καθς λοιπν γυρνοσα απ τη δουλει μσα στο μεσημρι και τον κασωνα σταματω σε φανρι λγα μτρα πριν το σπτι. Εκει που περιμνω να ανψει το πρασινκι δετερη στη σειρ τσοπ ανοιγε το παραθυρκι του μπροστινο και να εκτοξεεται το δειο τενεκεδκι της coca cola !!! Ε αυτ ταν ξπνησε μσα μου το τρας ανογω και γω το παρθυρο και τη συνχεια μπορετε να τη φαντασττε γιατ μα τα γρψω αυτ που ειπθηκαν απο μνα και δο συμπαθστατα παιδι σε μηχανς που πραν χαμπρι γιατ ξεφωνηζα "να πας στο χωρφι σου παλι#@χχ#@* να τα κνεις αυτ" θα μας κψουν. Ρμπα τον κναμε το τπο και πολ το χρηκα, την επμενη φορ θα το ξανασκεφτε σγουρα.Σας καλ λοιπν να κνετε και εσες το διο, που δετε παρμοιο σκηνικ κρξτε σο μπορετε ποιος θλει να πετει τα σκουπδια του στο παρκ του σπιτιο του και χι στο χρο που ζομε και εμες και να εστε σγουροι οτι αυτ τα θρασδειλα τομα απ τη ντροπ που θα προυν θα το ξανακνουν δσκολα.  
4 -


25 2007, 08:43
.


Μι καινορια εβδομδα ξεκιν και δεν με βρσκει με τις καλυτερες διαθσεις. Ατα το πρβλημα μιας φλης, να πρβλημα βγαλμνο μσα απ τις τηλεφωνικς γραμμς της Δροζα και της Θρασκι. Πντα πστευα τι οι ιστορες που ακογονται σε αυτς τις εκπομπς εναι φανταστικς απ φανταστικ πρσωπα. Μχρι που τελικ μια ττοια ιστορα απο αυτς που λγαμε με τις φιλς μου οτι "δε γνονται" συνβει σε μια απο εμς. το θμα της ιστοριολας μας "η Ζλεια" . Η αρχ συνηθισμνη, ωραα να γνωρζει στο περιβλλον της δουλεις γοητευτικ νεαρ, η συνχεια αυτονητη και οι δο αρχικ βγζουν τον καλτερο εαυτ τους και ο δεσμς ξεκινει. ΟΙ πρτες εβδομδες περνον ομλα και αρχζουν να παραγνωρζονται ο γοητευτικς νεαρς που μχρι ττε μνο καλ λγια ακογονταν για αυτν στο γραφεο και "καλτερο παιδ" τον χαρακτριζαν λοι, και ταν κατ τα λλα, ρχισε να παθανει τις πρτες κρσεις. Η αντρικ ανασφλεια σε λο της το μεγαλεο αλλ σε σχεδν παθολογικ εππεδα και το "σχεδν" επιεικς. Τα προβλματα πολλ και λα με την δια αιτα. 
Γιατ το δετερο μαξιλρι στο κρεβτι σου εναι γυρισμνο ? 
Γιατ το κινητ σου χτπησε 5 ολκληρες φορς μχρι να το σηκσεις ? 
Με ποιν μιλς στο τηλφωνο ? τη μνα σου ... αποκλεετε δε το πιστεω, χεις και λλον, βρκες καλτερο...ξρω εγ το χω ξαναπθει....
Σγουρα το χεις ξαναπθει με μαθηματικ ακρβεια γιατ ραγε..?
Αυτ εναι μια παλι αρρστεια με να συμπτματα γιατ παλιτερα οι ντρες και οι γυνακες που ζλευαν εχαν μνο την ανασφλεια του κερατματος για αισθητικος λγους σμερα δυστυχς χει περσει η ποψη τι λοι προσδιοριζμαστε και βση το πορτοφλι και περισστερο αυτ το πιστεουν οι ντρες για τις γυνακες.Δεν χω τποτα λλο να πω παρ μνο τι στεναχωριμαι να βλπω ανθρπους να ταλαιπωρονται και σχσεις να χαλνε απ προβλματα που γενν το διο το μυαλ...:( 
 

2 -


04 2007, 08:14
.... ?


Μλλον δεν την θλουμε αν κρνω απο αυτ που συνβησαν μσα στο Σα/κο. Μιλ για τα γεγοντα που χαρακτρησαν την "Art Athina". Μια κθεση σγχρονης τχνης που προβαλε τους νους κυρως δημιουργος και θα παργαγε πολιτισμ. Αντ'αυτο αυτ που προβλθηκε μσα απο την κθεση ταν κλασσικς μθοδοι τραμπουκισμο, εισαγγελικ δικτατορα και αναβωση χουντικν σκοταδιστικν εποχν. Με μεγλη ευκολα νας αγρμματος, που νας θες ξρει τι μπορε να ζητοσε σε να χρο τσο πιο πρα απ το μυαλ του, φναξε την αστυνομα γιατ του φνηκε τι να ργο προσβλλει το κρτος και τα σμβολα. Τα γεγοντα: Στον εισαγγελα οδηγθηκε την Κυριακ ο υπεθυνος και γενικς διευθυντς της κθεσης σγχρονης Τχνης, κατηγορομενος για παρβαση του νμου περ ασμνων και προσβολ συμβλων του ελληνικο κρτους.

Μετ την ποινικ δωξη που ασκθηκε σε βρος του αφθηκε ελεθερος εν ορστηκε ρητ δικσιμος για τη Δευτρα οπτε και θα παρουσιαστε στο δικαστριο.

Ο γενικς διευθυντς της κθεσης  συνελφθη στο κθεσιακ Κντρο Helexpo στον Μαροσι ταν μετ απ καταγγελα η Αστυνομα μετβη στο χρο και διαπιστθηκε τι σε αθουσα γινταν προβολ DVD το οποο παρουσαζε σεμνη σκην με μουσικ υπκρουση τον Εθνικ μνο.

Το επμαχο ργο κατασχθηκε, εν αναζητεται και η δημιουργς του. 

 

<< αναζητεται και η δημιουργς του. >> Σε ποι κρτος σε ποια χρα αναζητονται οι καλλιτχνες για τα ργα τους και σε ποις εποχς!!! 

Λμε για τους Τορκους και τα λευκ κελι τους αλλ και εδ τα δια κνουμε και ακμα χειρτερα γιατ εμες κρυβμαστε πσω απο το δακτυλ μας το παζουμε πολιτισμνοι ευρωπαοι και εγκαινιζουμε ακαδημες τεχνν...αλλ καλ να πθουμε γιατ ζομε χωμνοι νωχελικ στην πολυθρνα μας περιμνοντας μπς και πσει το επιτκιο του δανεου μας, και το Σεπτμβρη πλι εκλογς και εμες εκε να δσουμε το παρν και την ψφο μας στα δια, με ατελεωτες μαζικς δσεις μαζοχισμο που πντα μας χαρακτριζε σαν λα και σαν θνος.

Υπρχει καλτερη Ελλδα αλλ δεν τη θλουμε!


1 -


24 2007, 08:36
.


Η Μλαν τα κατφερε στφθηκε πρωταθλτρια σκωσε την κοπα πρε την εκδικση της για την ντροπ της Κωνσταντινοπολης ο τελικος πρασε πια στην ιστορα οι γγλοι απογοητετηκαν γιατι μλλον παιζαν λγο καλτερα αλλ δεν ευνοθηκαν καθλου απ την στρογγυλ θε και λα κλησαν καλς. λα?Η μικρ στο χρτη αλλ μεγλη στο μτι Αθνα κατφερε για λλη μια φορ να φρει σε πρας μια μεγλη διοργνωση σαν και αυτ (ε! εμαστε και μπειροι πια...). Τι συνβει μως σε περπτερα κβες και λοιπ μαγαζι που πωλον μπρες και λλα αλκοολοχα σε ακτνα 5 χιλ. απ το κντρο? Τι ταν αυτ η κολλδης ουσα που ενοχλοσε τους περαστικος στα σκαλι του μετρ? Απο που ερχταν αυτ η πικρ και βαρι μυρωδι που πλυμμριζε τον αρα του Συντγματος? ταν η μπρα, η μπρα που καταναλθηκε σε τερστιες ποστητες απ τους οπαδος της Λβερπουλ κυρως και χαρακτρησε περισστερο απ κθε τι λλο τον τελικ της Αθνας να τελικ που σιγ σιγ γνεται ανμνηση και στο μυαλ μας θα ρχεται με τη μυρωδι του λικσκου και την γεση της βνης. Στην υγει σου Μλαν! 
1 -


18 2007, 08:33
o...


Ναι το ομολγω...Χτς εδα την ταινα του Σκη το Alter Ego. Οτε και κατλαβα πως βρθηκα καθισμνη στην αθουσα προβολς γω να θρλερ ξεκνησα απ το σπτι να δ Νεκρ κορτσι λεγταν και παιζε μια απο της πιο αγαπημνες μου ηθοποιoς η Τνι Κολλτ. Λγο μως που αργσαμε να συνανηθομε με την παρα λγο που κναμε λθος την ρα και νομζαμε τι ξεκινοσε η ταινα παρ 10 εν ταν παρ 20, ξεμεναμε χωρς επιλογ της προκοπς. Και ττε πφτει η ιδα "δε πμε στο Σκη, να γελσουμε και λγο" Και τσι χωρς να το πρω χαμπρι βρθηκα να περιμνω να ξεκινσει η προβολ χωμνη στο νετο κθισμα. Πς μου φνηκε δε θα πω γιατι δε θλω να προκαταβλω κανναν οτε να αποκαλψω και τποτα και σας χαλσω το σασπνς... Πντως το καλτερο σημεο ταν η ταινιολα μικρο μκους  -Πιλλα-  που προβλθηκε πρν με ναν φοβερ πιτσιρικ. Στα υπρ εναι οτι εχα συμληρσει τους πντους στην κρτα μλους του multiplex και εχα δωρεν εισητριο. Στα πλν τι απο τους πολλος χορηγος εδα 3 τταρτα διαφιμσεις οτε στο Spiderman τσες. Το παρδοξο η αθουσα ταν τγκα στα αγορκια και μη βιασττε χι στα 16αρικα αυτ εναι πιο υποψιασμνα, τα λλα λω τα πιο σιτεμνα τα 25-30.Τελικ ο Σκης χει επηρεσει μια ολκληρη γενι... 
1 -


14 2007, 08:50
Yassou Maria


Βζω και εγ λγο τηλεραση λγες ρες πρν το διαγωνισμ να δω καν προγνωστικ καμι ανλυση καμι πληροφορα για τις αποστολς περιμνοντας να ακυσω αυτ που συνηθζεται κθε χρνο, για το πσες συμμετοχς χει η κθε χρα πσο δισημος εναι ο κθε καλλιτχνης στη χρα του πσα λμπουμ χει βγλει αν χει καμι διακριση ο συνθτης σε λλο διαγωνισμ και ττοια βαρετ και ανοσια και λω βαρετ και ανοσια γιατ προφανς και μουν βαθι νυχτομνη. Τον 52ο διαγωνισμο της Eurovision χαρακτριζε να και μνο πργμα ,η διαφορετικτητα. Η πλειοψηφα των αποστολν μη χοντας λλο τρπο να τραβξουν το ενδιαφρον του κοινο πνταραν στην υπερ-προβολ των σεξουαλικν προτιμσεων των ερμηνευτν και στο glitter, σε 20 λπτα εχα μθει ποις κομται με ποιν και πως κυκλοφορε ντυμνος ο καθνας στην προσωπικ του ζω, βρ μπως ο διαγωνισμς χει φτος θμα? Σαν πρτυ μασκ ας πομε ?  Μπ κτι λλο συμβανει και δεν χω πρει χαμπρι και μαζ με εμνα και ο Σρμπλ μαζ με λη την ελληνικ αποστολ, που πς βρ καραμτρο με χρωμο αντρικ συνολκι και  γυναικεο μπαλτο να σε πλαισινει. Εσαι εντελς εκτς μδας. Χα Χα!
4 -


09 2007, 13:55
!!!


Κποιοι πανξυπνοι στην εφημερδα τπου "free press" Lifo εχαν την ιδα να αντιγρψουν μια καταχρηση της Βρετανικς εφημερδας Guardian νομζωντας οτι τα να δεν θα μαθευτον λα μως που διολος πντα σπει ποδρια...Δετε το blog της διαφημιστικς που φτιαξε την καταχρηση (την γνσια φυσικ)

http://wklondon.typepad.com/welcome_to_optimism/2007/05/separated_at_bi.html

1 -pucca
Matina
graphic designBlog
blogs.musicheaven.gr/pucca

Just for fun!
Tags
(1)
blog !


...


...
...


Blogs

LinksMusicHeaven.gr, Hosting interTEN