αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
30 Νοεμβρίου 2013, 22:21
Θέλω να σε ρωτήσω!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

Άγγελέ μου σε ευχαριστώ που γύρισες και με έκανες να σε ξαναγαπήσω!

Σε λατρεύω κοκκινοτρίχη γέροντα!


- Στείλε Σχόλιο


17 Νοεμβρίου 2013, 18:58
Ιστορίες καθημερινής τρέλας (Νο 9)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

1)Είσαι μέσα στο τρόλει όρθια και κουτουλάς από τη νύστα.Στην Κηφισίας έχει τροχονόμους γιατί όλη τη βδομάδα ακούς για ακραία καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες.Κι εκεί που ο τροχονόμος κάνει νόημα να περνάνε τα αυτοκίνητα βλέπεις ένα γκι αυτοκίνητο να φρενάρει με τα 1000 κι ένα άλλο πίσω του ίσα που να προλαβαίνει. Ένας δύσμοιρος αδέσποτος σκύλος πέρασε έτσι και έφτασε με τα πολλά στην νησίδα που ήταν κι ο τροχονόμος ο οποίος σοκαρίστικε στιγμιαία. Κράτησε το σκύλο που βιαζόταν να περάσει και το άλλο ρεύμα έτσι και τελικά ο σκυλάκος έφτασε απέναντι σώος κι αβλαβής. Ατύχημα δεν είχαμε, ο σκύλος καλά, ο τροχονόμος γελούσε με το απρόοπτο που συνέβη, το τρόλει ξεκίνησε και η διάθεση ανέβηκε.

2)Παρ'όλο που σου αρέσει η μουσική έχεις χάσει δεκάδες επεισόδια. Θες να κατεβάσεις για το κινητό όσα τραγούδια ακούς στο ράδιο αλλά δεν ξέρεις τίτλο.... ΠΙΚΡΑ

3)Αντιφατικά συναισθήματα και με τη δουλειά, άκουσα πάλι που είχα ξανακούσει και δεν μου αρέσει μεν,αλλά θα τα ξεπεράσω με ήρεμία και όλα θα πάνε καλά. Προετοιμάζομαι για το χειρότερο.Eνεργοποίηση θέλει

4)Εκτονώνομαι στο γυμναστήριο και γουστάρω πολύ. Κρίμα που δεν χορεύω τόσο όσο θέλω, μου κοστίζει αυτό αρκετά θα έλεγα. Ίσως αυτό το μήνα κάνω κάτι γι αυτό περισσότερο.Φταίει που έχω την υποχονδρία να τα προλαβαίνω όλα ρε γαμώτο. Κι όταν δεν συμβαίνει τα βάζω με όλους και κυρίως με μένα.Πωωωω τρώω κάτι κολλήματα.

5) Επιτέλους πρόλαβα σήμερα να κάνω αυτά που ήθελα και είχα παραμελήσει στον εαυτό μου. Φτιάχτηκα λιγάκι και σήμερα θα πάμε για μπύρες με τα κορίτσια μετά από καιρό.ΤΕΛΕΙΑ


- Στείλε Σχόλιο


09 Νοεμβρίου 2013, 09:57
Το λιβάδι με τις παπαρούνες ... (συνέχεια)
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ  

Τα χίόνια δεν είχαν λιώσει τελείως από τα βουνά και το λιβάδι με τις παπαρούνες θα αργούσε να ανθίσει. Ο Χανς περίμενε πως και πώς να ξαναπάει στο αγαπημένο του στέκι να αράξει με τις ώρες.... Η άνοιξη όμως θα αργούσε φέτος. Από κάθε άποψη. Ένα πρωϊνό πηγαίνοντας στο σχολείο κάτι δεν του πήγαινε καλά. Μα τι να ήταν αφού είπαμε ότι ο Χανς αγαπούσε το σχολείο, κι όμως κάτι του έλεγε ότι δεν θα πρεπε να είναι εκεί εκείνη τη στιγμή. Λίγο αργότερα φώναξαν τη δασκάλα του κι εκείνη γύρισε κατσουφιασμένη στην τάξη. Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνανε σήμερα και δεν μπορούσε να καταλάβει. Τι να έπαθε η αγαπημένη του δασκάλα? Μήπως της κάνανε παρατήρηση που ήταν ζωηροί οι μαθητές της, μήπως είναι άρρωστή ή μήπως την απασχολεί κάτι άλλο? Προσπάθησε να συγκεντρωθεί στο μάθημα και δεν τα κατάφερνε. Ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι κι έτσι θα έβγαινε έξω και θα ξέχναγε το λυπημένο κι αμήχανο βλέμμα της δασκάλας του την ώρα που έμπαινε στην τάξη. Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα περιμένουμε, η δασκάλα ζήτησε από το Χανς να την ακολουθήσει στο διάλειμμα γιατί είχε κάτι να του πει. Και τα νέα φυσικά ήταν δυσάρεστα. Πολύ δυσάρεστα. 

Ένα άσπρο WV έπεσε στο γκρεμό στο δρόμο για το Hoffensberg σήμερα στις 7 η ώρα. Ω για στάσου!  Άσπρο WV είναι το αυτοκίνητό τους! Ω δεν μπορεί! Αφού ο πατέρας του οδηγεί χρόνια δεν μπορεί.

Κι όμως, λίγο η ολισθηρότητα του δρόμου, λίγο η απροσεξία του οδηγού του φορτηγού απ'το αντίθετο ρεύμα φαίνεται ότι έστειλε το μικρό WV εκτός πορείας. Το όχημα είχε 3 άτομα μέσα, τους γονείς και τον αδερφό του.Έμεινε ΜΟΝΟΣ! Με την αδερφή του ήταν αλλά αυτός εξακολουθούσε να νιώθει μόνος.Η κηδεία έγινε μετά από 2 μέρες με ότι μπορέσαν να ανασύρουν από τα συντρίμια απ'το γκρεμό. Ο Χανς δεν ήθελε να πηγαίνει σχολείο πια, ξέχασε τα όνειρά του, τις παιδικές ιστορίες το λιβάδι με τις παπαρούνες. Το μόνο που σκεφτόταν ήταν ο γκρεμός. Ήθελε να πηγαίνει και να κοιτάζει κάτω, λες και θα έβλεπε τους γονείς και τον αδερφό του να σκαρφαλώνουν τα βράχια σώοι κι αβλαβείς. Ποτέ όμως δεν είδε τίποτα. Πότιζε τα απότομα βράχια με τα δάκρυά του μέχρι που το λιβάδι με τις παπαρούνες άνθισε ξανά.Πήγε ένα μπουκέτο παπαρούνες στους δικούς του.Το τελευταίο μπουκέτο παπαρούνες σκέφτηκε, τι κι αν το λιβάδι άνθισε κι οι παπαρούνες ζωντάνευαν μπροστά στα μάτια του η καρδιά του Χανς όμως δεν ξαναάνθισε ποτέ. Η καρδιά του Χάνς ήταν νεκρή, γι αυτό δεν ξαναπέρασε ποτέ απ'το λιβάδι με τις παπαρούνες.


- Στείλε Σχόλιο


29 Ιανουαρίου 2013, 00:55
ΤΣΑ ΤΣΑ = ΞΕΒΙΔΩΜΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

αλλά ωραίο ξεβίδωμα.

Στο ΤΣΑ ΤΣΑ φεύγουν όλα.Μέσες, πόδια, χέρια, κεφάλια αλλού! Στροφές άστα να πάνε!Δεν είναι ο αγαπημένος μου χορός. Τον παραβρίσκω γρήγορο για τα δεδομένα μου.Αλλά περιέργως την παλεύω και την βρίσκω με τις τελευταίες συνεχόμενες επαναλήψεις αυτού του χορού.

Απόψε στροφές στροφές στροφές.Η ζαλάδα προσωποποιημένη αλλά γουστάρω τρελά! Την τρίτη φορά τα πέτυχα,δεν μπορείς να πεις. Με πέθανες στο γρήγορο, την άλλη την ντάμα δεν τη ζάλισες τόσο πολύ άτιμο παιδί.Δ δεν έχουμε τα νιάτα σου ρε αγοράκι μου.Σπρώξε καλέ με το χέρι να στρίψωωωω η γριούλα! Πάντως σήμερα παρά το γρήγορο έχουν πάρει τα πόδια το αυτόματο και πάνε μόνα τους.

Στην Μερένγκε ακόμα πιο τρέλα.Ακόμα και γρήγορος ο ρυθμός να είναι οι φιγούρες πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά για να φαίνονται ωραίες.Το μπλέξιμο με τα χέρια είναι άστα να πάνε μέχρι να συνηθίσεις κι απλά δεν τα αφήνεις ακόμα κι αν πάρει φωτιά ο κώλος σου. ΤΕΛΟΣ!Μόνο που άμα χορεύεις με πολύ ψηλό είναι λίγο κάπως να κάνει αυτός στροφή.Χαχαχαχα γέλια τρελά μιλάμε.Χέρια πάνω χέρια κάτω, χέρια ψηλά, χέρια στο κεφάλι στη μέση, γύρω από το λαιμό, χέρια πάνε κι έρχονται.Όρεξη να χεις για πιασίματα και τσαχπινιές.

Αύριο ξεκούραση. Φέεεετα γιατί και την Τετάρτη έχει άλλο χορό και τα πόδια ήδη πονάγανε από πριν πάω αποψινό μάθημα. Αη τις Δευτέρες δεν κοιμάμαι  από τότε που ξεκίνησα χορό, πρέπει να έρθει η επόμενη βδομάδα τσαχπίΝΙΚΟ που θα κάνουμε και Ρούμπα!Προς το παρόν χορεύουμε τη ρούμπα στον ύπνο μας! Αιντε να πάμε για ύπνοοοο τώρα!


- Στείλε Σχόλιο


24 Ιανουαρίου 2013, 15:43
so true 7
ΣΚΕΨΕΙΣ  

χαμογέλα μου!

Όταν χαμογελάς αστράφτουνε τα μάτια σου

Ταξιδέυω μαζί τους σε άγνωστα μονοπάτια

δε με νοιάζει που είναι άγνωστα

τα ταξίδια είναι πάντα ευχάριστα όταν έχεις παρέα.

Μου έρχεται να φωνάξω δυνατά σαν την τρελή ότι σ'αγαπάω

Μια δύναμη ανεξήγητη με ανυψώνει στον ουρανό

και δεν φοβάμαι ότι και να γίνει

Ότι κι αν είναι αυτό, κι όσο μικρή κι αν είμαι θα το παλέψω

αρκεί να ξέρω.

Αρκεί να μην σταματήσεις να μου χαμογελάς

 

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!


- Στείλε Σχόλιο


23 Ιανουαρίου 2013, 12:26
Όχι άλλο κάρβουνο!
ΣΚΕΨΕΙΣ  

Αυτές τις μέρες έπηξα.Και δεν έκανα και όλα όσα ήθελα. Γιατί δεν τα προλαβαίνω όλα δεν ξέρω! Φταίει το ότι υποχωρώ πάντα και βγαίνω εκτός προγράμματος.ΒΟΥΡ στο διάβασμα και στην αναζήτηση εργασίας. Τέρμα οι βόλτες. Να κλείσω ραντεβού στο γιατρό, να κάνω μια συζήτηση που θέλω γιατί γυρίζω σε μια κατάσταση που δε γουστάρω ιδιαίτερα. Έξοδος Παρασκευοσάββατα μόνο και τις μέρες του χορού! Die anderen sind ausgeschloßen! Κι η απομόνωση απομόνωση!Δε θα χάσω άλλο το χρόνο μου με μαλακίες.


- Στείλε Σχόλιο


12 Ιανουαρίου 2013, 20:36
RUHE
ΣΚΕΨΕΙΣ  ΜΟΥΣΙΚΗ  

video 

Ένα από τα ωραιότερα κομμάτια του Schiller. ΓΑΛΗΝΗ-ΗΡΕΜΙΑ.ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ όλα αυτά σε ένα τραγούδι! Masterpiece!

RUHE! das höchsten Glück auf Erde kommt sehr oft durch die Einsamkeit in das Herz!

Ηρεμία. Το μεγαλύτερο αγαθό στην γή μπαίνει συχνά στην καρδιά μας μέσω της μοναξίας! Έτσι όπως όταν κάθεσαι μόνος σε ένα παγκάκι στη μέση του πουθενά κι ατενίζεις το απέραντο πράσινο ή το απέραντο μπλέ του ουρανού ή της θάλασσας μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Τι κι αν στο παγκάκι είσαι μόνος και δεν έχεις με ποιόν να το μοιραστείς. Νιώθεις τεράστια χαρά που είσαι ζωντανός κι απολαμβάνεις τη ζωή!Ανακούφιση που ξέρεις τι θες στη ζωή σου! Ή έστω νομίζεις ότι ξέρεις καμιά φορά!

Δεν είναι ότι καλύτερο να είσαι μόνος.Ή να νιώθεις μόνος.Παρ'όλα αυτά μερικές φορές αποζητάω την ησυχία μου! Κι άλλες φορές δε θέλω να δω ψυχή! Επίσης όταν έχω διάβασμα ή θέλω να αυτοσυγκεντρωθώ θέλω να μένω μόνη μου. Έχω διάβασμα, με τις γορτές έμεινα πίσω. Το σκέφτηκα πολύ χτες και μετάνιωσα κάποια πράγματα.Υπάρχουν γεγονότα που ήρθαν στο προσκήνιο και μου δίνουν το έναυσμα να σκέφτομαι ασταμάτητα. Αφού δεν είμαι της βιασύνης γιατί βιάζομαι και κανω κουλά πράγματα? Ίσως γιατι με πιάνει και το πείσμα να θέλω να τα έχω όλα ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Όλα σε τάξη και γερμανική οργάνωση. Δε μπορώ να αφήνω το χρόνο να περνάει. Αποφάσισα να μην μείνω άλλο πίσω σε κανένα θέμα. Να πάω μόνο μπροστά.Μπορεί η μοναξιά να είναι ωραία και να σου δίνει ηρεμία αλλά εμένα η πολλή ησυχία με βλάπτει,είμαι πολύ παιδάκι μέσα μου και απλά δεν μπορώ την απομόνωση! Όπως τότε που έμενα για λίγες μέρες στη θεία μου στο μοναστήρι. Βαριόμουν φρικτά και φιλοσοφούσα με τις ώρες,και σκεφτόμουν τι τρέλες θα κάνω άμα γυρίσω σπίτι.Ποτε δεν θα τη μπορέσω, πάντα θα βρίσκω χίλιους τρόπους να την καταπολεμήσω! Τώρα ή ποτέ λοιπόν!


- Στείλε Σχόλιο


10 Ιανουαρίου 2013, 11:01
κούρεμα ή σε απλά ελληνικά HAIRCUT!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

ναι το ξέρω ότι σας φέρνω άσχημες εντυπώσεις με τη λέξη κούρεμα. Όχι δεν εννοώ το κούρεμα του χρέους που μας έχουν πρήξει τα μίντια. Εννοώ το κούρεμα των περουκομαλλιών μου που αν δεν κοπούν σήμερα από τον κολλητό μου θα κόψω ότι βρώ μόνη μου με το ψαλίδι. Δεν τα αντέχω άλλο. Λένε βέβαια ότι τα μαλλιά και δη τα λαμπερά και πυκνά μαλλιά είναι δείγμα υγείας. Από αυτή σκίζω αν εξαιρέσεις την ψύξη στη μέση που έπαθα με την αρχή του χρόνου. Παρ'όλα αυτά 2-3 φορές το χρόνο με πιάνει τρέλα να κουρέψω τα μαλλάκια γιατί μακραίνουν γρήγορα τα καλά μου. Επίσης είναι ένα κίνητρο να τα δω όλα αλλιώς. Νέα αρχή με το μαλλί, νέα αρχή με τη δίαιτα, νέα αρχή με τον αγαπημένο μου κι ας φοβάμαι ακόμα μερικές φορές. Αυτή τη φορά νιώθω πιο αισιόδοξη αλλά η αισιοδοξία δεν φτάνει πρέπει να κάνουμε και μεις κάτι γι αυτό. Κούρεμα λοιπόν και πάμε παρακάτω αγάπη μου. Θέλω να μου υποσχεθείς κάτι. Αν ποτέ ξανανιώσω την ανάγκη να σου γράψω κάτι και να το διαβάσεις απλά μην το κάνεις. Σκίσε το χαρτί μπροστά μου και κάνε με να σου τα πω.Είναι κάτι που θέλω να το αλλάξω στον εαυτό μου πέρα από το μαλλί και το κούρεμα.

Καλημέρα!


- Στείλε Σχόλιο


08 Ιανουαρίου 2013, 23:23
YOU
ΣΚΕΨΕΙΣ  

make me feel just wonderful! When you look in my eyes. When you get furstrated.When you take that passionate look, when you wonder.When you kiss me tenderly. When you caress me, when you touch my hair, when you get dissapointed even when you are angry! 

I see you deep inside and I'm starting to fell in love with you. That's why I was thinking of you the whole day, and night today:*


- Στείλε Σχόλιο


06 Ιανουαρίου 2013, 21:37
Set fire to the rain!
ΜΟΥΣΙΚΗ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Aχ αύριο έχει χορούς και δεν έχω κουράγιο να χορέψω γιατί έπαθα ψύξη στη μέση. Καλά μου μπήκε ο νέος χρονος.... !#@!#%#@^~! 

Παρ'όλα αυτά μια ρούμπα θα θελα να τη χόρευα.

video 

Έχω και τη στάση του σώματος τώρα που είμαι πιασμένη. Χαχαχαχα, Αχ πονάω κι όταν γελάω λίγο. Αφιερωμένο το κομματάκι για αύριο στη χορευτική μου παρέα.Αγαπημένο κομμάτι! Τι στίχοι!!!!!

I let it fall, my heart
And as it fell, you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me

My hands, they were strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms
Without fallin' to your feet

But there's a side to you 
That I never knew, never knew
All the things you'd say
They were never true, never true
And the games you'd play
You would always win, always win

But I set fire to the rain
Watched it pour as I touched your face
Let it burn while I cried
'Cause I heard it screamin' out your name, your name

When I lay with you
I could stay there, close my eyes
Feel you here forever
You and me together, nothing is better

I set fire to the rain
And I threw us into the flames
When we fell, something died
'Cause I knew that that was the last time, the last time

Sometimes I wake up by the door
That heart you caught must be waiting for you
Even now when we're already over
I can't help myself from looking for you

I set fire to the rain
Watched it pour as I touched your face
Let it burn while I cried
'Cause I heard it screamin' out your name, your name


- Στείλε Σχόλιο


04 Ιανουαρίου 2013, 11:44
ΦΛΟΥΡΙ!
ΑΣΤΕΙΑ  

Όσοι κέρδισαν το φλουρί φέτος της βασιλόπιτας καλούνται να απογραφούν ως 31.1.2013 και να συμπληρώσουν το έντυπο ΕΦ (φλουρί) για να φορολογηθούν. Το ύψος του φόρου καθορίζεται

1) από το μέγεθος της βασιλόπιτας

2)τα κομμάτια της βασιλόπιτας

3)το κόστος της βασιλόπιτας

Για σπι

τικές βασιλόπιτες θα συνυπολογιστούν το Ε1, Ε9 και το ΕΤΑΚ της νοικοκυράς!


Χιχιχιχι το βρήκα εξαιρετικά αστείο και το δημοσίευσα!


- Στείλε Σχόλιο


03 Ιανουαρίου 2013, 20:15
Αγιοβασιλιάτικα δώρα!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Μιλάμε τα τέλεια παπούτσια! Με σωστό ύψος στο τακούνι κι όπως τα ήθελα. Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω στον Αη Βασίλη πάλι. Α ρε μανούλα. Κι ασύρματο τηλέφωνο διαθέτω τώρα. Υπερβολικό το βρίσκω δεν μου χρειαζότανε αλλά η καλή μου αδερφούλα με πίεσε για μια φορά να φερθώ επιτέλους σαν νορμάλ άνθρωπος κι όχι σαν χαζή. Θα μου χρησιμεύσει λέει αυτό το τηλέφωνο.....Έχει αναγνώριση κλήσης και το πας όπου θες.Το εύχομαι να αξιοποιηθεί κατάλληλα και πολύ.Το ίδιο λένε και οι φίλοι μου σε μια συζήτηση που κάναμε κι ας το ελπίσω ότι θα επανέλθει ο καλός γλυκός εαυτός μου σύντομα και θα αλλάξουν τα πράγματα. 

Κι άλλα διάφορα χρήσιμα πράγματα εισέπραξα. Ένα μενταγιόν, ένα καπέλο, πολύ ωραία όλα τους.Τώρα περιμένω με ενυπομονησία να περάσει η βδομάδα να πάω στους χορούς και να τα φορέσω. Επίσης ανυπομονώ να κόψω τα μαλλιά μου για να δυναμώσουν.

Ευχαριστώ Αγιε Βασίλη!


- Στείλε Σχόλιο


01 Ιανουαρίου 2013, 11:48
Καλή χρονιά
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

με υγεία, αγάπη, ηρεμία, ευτυχισμένες στιγμές, υπομονή,δημιουργικότητα, τρέλα και φαντασία!


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης