αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
29 Απριλίου 2008, 11:02
Come on BABY!!!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

 

 

Είμαστε όλοι εν αναμονή του βαφτιστηριού μου.

Έχω γίνει πολύ χαζονονά κυρίες και κύριοι και το μωρό ακόμα δε γεννήθηκε!!!

Αφού να φανταστείτε είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα τόσο πολύ έχω επηρρεαστεί!Ε ρε και να χει μπλε μάτια σαν το νινί της φωτογραφίας. Τριήμερο γλέντι θα κάνουμε!!!

Άντε καλή μας μέρα


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


20 Απριλίου 2008, 03:19
Σαν σήμερα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

  • 571 - Γεννήθηκε ο προφήτης Μωάμεθ, διαμορφωτής της θρησκείας του Ισλάμ.

  • 1889 - Γεννήθηκε ο δικτάτορας της ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφος Χίτλερ

  • 1902 - Οι Πιερ και η Μαρία Κιουρί ανακαλύπτουν το χημικό στοιχείο ράδιο.

  • 1967 - Αεροπλάνο των Ελβετικών Αερογραμμών πέφτει στην Λευκωσία της Κύπρου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 126 άτομα

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


20 Απριλίου 2008, 03:10
23 ή 23 κρίσεις?
ΣΚΕΨΕΙΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

Καλή η βόλτα και το ουζάκι σήμερα, καλή η Πλάκα και η πλάκα αλλά οι προβληματισμοί δε σταματάνε ποτέ.

Ερώτημα της Ζ(προς εμένα):'Εχω ακούσει οτι πολλοί που είναι 23 ετών περνάνε κρίση.

Έλα βρε δεν το ξέραμε εσένα περιμέναε να μας το πεις. Αν κρινω από μένα απάντησα ναι, αλλά το ουζάκι δεν βοηθά να το σκεφτώ καλύτερα. Άραγε περνάμε πράγματι κρίση στα 23 ή νομίζουμε ότι θα πάθουμε 23 κρίσεις αν ασχοληθούν με την ηλικία μας?ΟΥΦΦ δεν ξέρω ακόμα, και γιατί να το καλοσκεφτώ? Σε 2 βδομάδες κλείνω τα 24, οπότε ή πρέπει να ξεπεράσω την κρίση ή να φουντάρω κατά τα λεγόμενα. Το ότι νιώθω γριά και αποτυχημένη είναι κρίση τελικά η όχι?


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


19 Απριλίου 2008, 18:32
Σαν σήμερα...Ο Δαρβίνος και τα νησιά Γκαλάπακος
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  

19 Απριλίου 1882 πέθανε ο λαμπρός επιστήμονας ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ!!!

Ο Κάρολος Δαρβίνος γεννήθηκε στο Σρούσμπερυ του Σροπσάιαρ του Ηνωμένου Βασιλείου στις 12 Φεβρουαρίου του 1809. Η μητέρα του πέθανε όταν ήταν μόλις οκτώ ετών. Όταν πήγε στο σχολείο τον επόμενο χρόνο ζούσε εκεί ως εσώκλειστος μαθητής. Το 1825 ο Δαρβίνος πήγε στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου για να σπουδάσει ιατρική, αλλά η αποστροφή του για τις μεθόδους της χειρουργικής τον έκανε να αμελεί τις σπουδές του στην ιατρική. Απέκτησε ενδιαφέρον για τα τροπικά δάση της Νοτίου Αμερικής, τη φυσική ιστορία. Το Μάρτιο του 1827 ανακάλυψε ότι τα μαύρα σπορία που βρίσκονται συχνά στα κελύφη των στρειδιών είναι αυγά βδέλλας, συμμετείχε στις έρευνες του Γκραντ για τον κύκλο ζωής των θαλάσσιων ζώων στις ακτές του Firth of Forth. Το 1827 ο πατέρας του, δυστυχισμένος που ο νεότερος γιός του δεν ενδιαφερόταν να γίνει γιατρός, τον ενέγραψε σε έναν κύκλο προπτυχιακών μαθημάτων τέχνης (Bachelor of Arts) στο Christ's College, του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, ώστε να μπορέσει να γίνει κληρικός. Στο Κέμπριτζ, ο Δαρβίνος ενδιαφερόταν περισσότερο για την ιππασία και την σκοποβολή παρά την μελέτη. Μαζί με τον εξάδελφο του Ουίλιαμ Δαρβίνο Φόξ, έγινε μανιώδης συλλέκτης σκαθαριών, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής του. Ο Φοξ τον συνέστησε στον καθηγητή βοτανολογίας Αιδεσιμότατο Τζον Στήβενς Χένσλοου, ως ειδικό για τα σκαθάρια.

Καθώς ερευνούσε μόνος του τα γεωλογικά στρώματα, τα σχέδιά του να επισκεφτεί τη Μαδέρα ματαιώθηκαν, καθώς καθώς του προσφέρθηκε θέση στο πλοίο Beagle, το οποίο θα αναχωρούσε για μια εξερευνητική αποστολή δύο χρόνων για να καταγράψει τις ακτές της Νότιας Αμερικής.

Ήταν μεγάλη ευκαιρíα για τον Δαρβίνο για να αναπτύξει την καριέρα του φυσιοδίφη.Το ταξίδι αυτό τελικά οδήγησε σε μια εκστρατεία πέντε ετών η οποία επέφερε δραματικές αλλαγές σε πολλές επιστήμες.Μετα από το ταξίδι αυτό και παρατηρώντας τα απολιθώματα, τα ζώα, κει ιδιαίτερα την ποικιλομορφία των πουλιών που βρίσκονταν στα νησιά Γκαλάπακος, αλλά τα οποία ανήκαν σε διαφορετικά είδη, ανέπτυξε τη "Θεωρία της εξέλιξηςτων ειδών"
Η θεωρία του Κάρολου Δαρβίνου ότι η εξέλιξη των ειδών έγινε μέσα από τη φυσική επιλογή άλλαξε την σκέψη πάνω σε αμέτρητες επιστήμες από τη βιολογία μέχρι και την ανθρωπολογία. Οι έρευνες του καθιέρωσαν ότι η εξέλιξη είχε γίνει, όχι κατά ανάγκη από φυσική ή σεξουαλική επιλογή. Η διαπίστωση αυτή δεν θα καθιερωνόταν επισήμως μέχρι την εκ νέου ανακάλυψη του έργου του Γκρέγκορ Μέντελ στις αρχές του 20ου αιώνα και τη δημιουργία της μοντέρνας σύνθεσης. Άλλοι, πριν από αυτόν, περιέγραψαν την ιδέα της φυσικής επιλογής (ο Δαρβίνος αναγνώριζε αυτό το γεγονός στα συγγράμματα του Ουίλιαμ Τσαρλς Ουέλς και του Πάτρικ Μάθιου). Όλοι οι φυσιοδίφες της εποχής του δεν γνώριζαν πότε ο Δαρβίνος είχε δημοσιοποιήσει την θεωρία του. Έιναι σίγουρο όμως ότι ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε και εξέδωσε την επιστημονική θεωρία της φυσικής επιλογής και ότι οι προηγούμενοι του δεν συνεισέφεραν στην ανάπτυξη ή την επιτυχία της θεωρίας του ως θεωρία στην επιστήμη.

 

Η εργασία του Δαρβίνου ήταν εξαιρετικά αμφισβητήσιμη την εποχή που εκδόθηκε και πολλοί σύγχρονοί του δεν την έλαβαν σοβαρά υπόψη. Η εξέλιξη με την φυσική επιλογή αποδείχθηκε ότι ήταν σοβαρό κτύπημα στις ιδέες για την θεία δημιουργία γιατί ανέτρεπε το δόγμα των "δημιουργημένων ειδών" (created kinds). Η ιδέα ότι δεν υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ του ανθρώπου και του "κτήνους" κατέστησε τον Δαρβίνο για πάντα σύμβολο της εικονοκλασίας που αφαίρεσε τον ρόλο του προνομοιούχου ανθρώπου από το κέντρο του σύμπαντος. Μερικοί από τους επικριτές του, τον αποκαλούσαν "άνθρωπο μαϊμού" και μερικές φορές τον παρουσίαζαν σε σκίτσα ως μισό άνθρωπο και μισό πίθηκο, με διάθεση να τον μειώσουν.

 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


16 Απριλίου 2008, 01:27
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΦΕΤ


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ : Τσίκλες με υπέρβαση χρωστικής (Ε131)


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στα πλαίσια διερεύνησης καταγγελίας και μετά από εργαστηριακές δοκιμές που έγιναν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε ότι το προϊόν "Τσίκλα χωρίς ζάχαρη με γλυκαντικές ύλες και γεύση δυόσμο", της εταιρείας Trident Senses, αρ. παρτίδας Β211207/4 Α, ανάλωση κατά προτίμηση πριν το τέλος 06/2009, που παρασκευάζεται στην Ε.Ε. για την Cadbury Hellas Α.Ε., βρέθηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ και ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ διότι περιείχε χρωστική ουσία (Ε 131) άνω του επιτρεπόμενου ορίου.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την εταιρεία την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος και ήδη σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παρακαλούνται όσοι καταναλωτές έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν.


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


07 Απριλίου 2008, 17:18
ο BOB είναι χαρούμενος????
ΣΚΕΨΕΙΣ  

Για τον ΒΟΒ σφουγγαράκη ο λόγος τον πιο γνωστό κίτρινο φίλο μικρών και μεγάλων, του οποίου η φάτσα ποζάρει παντού, μόνο χαρτί τουαλέτας δεν τον έχουνε κάνει....Anyway είχα ακούσει ότι ο ΒΟΒ είναι ομοφυλλόφιλος, δηλάδή από μετάφραση της ξένης λέξης χαρούμενος διότι παρακάνει παρέα με τον Πάτρικ τον αστερία...Την Κυριακή μάλιστα είδα ένα επεισόδειο με του Αγίου Βαλεντίνου, όπου ο Μπομπ ήθελε να κάνει δώρο έκπληξη στον Πάτρικ.

Αν ο ΜΠΟΜΠ δεν είναι χαρούμενος τότε γιατί τόση συζήτηση?

ΟΥΦ κουράστηκα.Τι μας νοιάζει τι είναι οι άλλοι?Δεν ξέρω αν ο ΜΠΟΜΠ είναι χαρούμενος, πάντως Χαζος και ΧΑΖΟχαρούμενος είναι σίγουρα!!!! ΆΡΑ.....

Τα συμπεράσματα δικά σας


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


01 Απριλίου 2008, 11:34
Καλό μήνα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Ο καλός ο μήνας από την αρχή φαίνεται...Κι εμένα ξεκίνησε πολύ καλά! Τι λιακάδα,τι βιβλία είναι να πάρω,τι το νέο μου κομπιούτερ, είμαι κατενθουσιασμένη.Ελπίζω να συνεχίσει καλά ο μήνας!!!

Καλό μήνα σε όλους μας!!!


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 


Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης