αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
25 Απριλίου 2012, 14:31
Just shoot me in the head!
ΤΑΞΙΔΙΑ  

Μπορεί κάποιος να με αφήσει σε αυτή την παραλία να χαζεύω το τέλειο ηλιοβασίλεμα? Σας παρακαλώ ένα μήνα κατά προτίμηση μέχρι να τελειώσει ο ΜΑΙΟΣ, ο μήνας μου!

     

If you can't just do me this favor and shoot me in the head. ANYONE!

The whole day I've been looking for travels and beautiful places and just endlessly dream dream dream dreaaaaaaaaaaaaam even though life is not a romantic film by itself.These notifications about discount travelling make me go mad cause I wish I had more money to book any of these.Nauplio, Xios, Skopelos, Santorini oh Lord MERCY!!!!!!!!!!!I cant't take it anymore.

It is almost 2 and 4 hours passed just like that. TODAY is a crazy day just like me.


- Στείλε Σχόλιο


20 Απριλίου 2012, 19:56
TO ΚΑΛΑΘΙ!!!!!!!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ  

Μιλάμε το καλάθι της χρονιάς όπως το χαρακτηρίζουν αλλά εγώ θα έλεγα του αιώνα!!!!


- Στείλε Σχόλιο


12 Απριλίου 2012, 18:08
Ελάτε παιδάκια τη γνώμη σας
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Έχω ένα γάμο να πάω στις αρχές Μαϊου και έχω δει δυο φορέματα σε εξαιρετική τιμή και τα 2.Απλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω τελικά!Το δεύτερο μου κάνει λίγο περισσότερο κυριλέ αλλά όμως  το πρώτο έχει κάτι άλλο που μου αρέσει.


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


05 Απριλίου 2012, 10:37
ZUMBA τζάμπα!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ  

Λοιπόν η Ζούμπα έχει γίνει της μόδας.

Συνδυάζει διάφορα είδη χορών και αποτελεί εξαιρετικό είδος γυμναστικής. Ειδικά όσοι είναι φάν της μουσικής και του χορού σαν εμένα. Κι όσοι βαριούνται τη γυμναστική σαν εμένα. Για να την κάνουν πρέπει να υπάρχει κίνητρο και να περνάνε καλά αλλιώς ... από Δευτέρα! Χουχου. Έπρεπε να χω πάει άκουα αερόμπικ να το δοκιμάσω αλλά με παρέσυρε μια φωνούλα ΓΚΡΡΡΡΡΡ και τώρα εσύ φταίς που πάχυνααααα! Τέλος πάντων εγώ φταίω που είμαι αμετανόητη φαγάνα και τρώω τον άμπακο κάθε φορά που με εξαντλείς. η ζούμπα πάντως είναι τέλεια για μένα.

Βέβαια ακόμα και γω που μαι φαν της γρήγορης μουσικής και χορού στη ζούμπα δεν μπορώ να συγχρονιστώ εύκολα γιατί πρώτα πρέπει να μαθεις βασικές κινήσεις πριν πας στις χορογραφίες. Έτσι λοιπόν έψαξα και βρήκα βιντεάκι με βασικά βήματα. Αν θέλετε να το κάνετε λοιπόν στο σπίτι και ανέξοδα ξεκινήστε από αυτό! Εγώ χρειάστηκα καμιά δεκαριά φορές να το ακολουθήσω σε 3-4 διαφορετικές μέρες, αλλά τώρα ένα βιντεάκι που πριν δεν το χόρευα το χορεύω αρκετά καλά.

video 


- Στείλε Σχόλιο


05 Απριλίου 2012, 10:13
Designer in crisis
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Αυτό είναι το blog μιας καλής φίλης. Γραφίστρια αλλά τι προτότυπο όπως πολλοί από μας ψάχνει για δουλειά. Για να σκοτώσει την ώρα της αλλά και να βγάλει τις σκέψεις της δημιουργικότερα έφτιαξε ένα μπλόκ.

Είναι στο ξεκίνημα αλλά για μένα όχι επειδή είναι φίλη το βρίσκω παραπάνω από ενα συμπαθητικό μπλοκάκι.Κι επειδή έχει και πολύ ταλέντο είπα να βοηθήσω λίγο στη διαφήμιση. Δείτε το μπλοκάκι. Και αν θέλετε ποτέ γραφίστα ξέρετε ε?

http://designerincrisis.blogspot.com/


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 


Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης