αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
30 Ιουνίου 2011, 11:04
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ κατάθλιψη................
ΣΚΕΨΕΙΣ  

Αυτό συζητιέται σε όλες τις παρέες.... Και γενικά μεταξύ των ανθρωπων, γνωστών και μη.Σε ένα πράγμα συμφωνούμε όλοι αυτή την περίοδο. Είναι η χειρότερη εποχή ever, και θα ρθουν και χειρότερες είναι εγγυημένο αν δεν αλλάξει νοοτροπία ο Έλληνας. Ψάξτε να βρείτε κτήματα και γυριστε στα χωριά σας γιατί εχει να πέσει πείνα.........Με μνημόνιο ή χωρίς μια η κατάληξη.

Δε θέλω να πλακώσω στο ξύλο τους πολιικούς, δε θέλω να πλακώσω στο ξύλο τους αστυνομικούς, θέλω να πλακώσω στο ξύλο τους γονείς και τους παπούδες και προπαπούδες μας αν τους είχα μπροστά μου.Οχι ξύλο, στην πυρά θα τους έκαιγα για τις επιλογές τους τόσα χρόνια....Που νιώθουν και περήφανοι ότι μας προσέφεραν την ελευθερία και τη δημοκρατία.Τη δημοκρατία  που δεν είναι δημοκρατία γιατί οι βουλευτές έπρεπε να είναι εκπρόσωποι του λαού κι όχι παρτάκηδες. Τη δημοκρατία που η αστυνομία σέβεται την υγεία και την ασφάλεια του πολιτη και δεν επιτίθεται με ανεξέλεκτα χημικά και χτυπήματα κατά απλών φιλήσυχων πολιτών που απλά ασκούν το δικαίωμά τους από το Σύνταγμα να διαδηλώνουν.Την αστυνομία που υποτίθεται προστατεύει την περιουσία και τον πολιτη, αντι να σπάει μαγαζιά και να ξυλοκοπά τους πελάτες τους, τον 70χρονο παππού που διαδήλωσε προηγουμένως κατά του μνημονίου.Τι εγκληματίες και κομπλεξάρες αρρωστημένοι είναι κάποιοι στην ομάδα Δ της αστυνομίας?Με ποιό δικαίωμα και πως επιτρέπονται αυτά τα πράγματα? Τη δημοκρατία που καταλύεται καθημερινά μέσα στο κτήριο της  Βουλής και που θα πρεπε να ονομαζεται " το θέατρο του παραλογου". Το θέατρο η πολιτικη σκηνή που  κανένας ή σχεδόν κανένας δεν έχει το θάρος της γνώμης του να ψηφίσει κάτι διαφορετικό από το "ΚΟΜΜΑ", φοβούμενος τη διαγραφή. Τι σκανδαλώδες να  διαγράφονται οι βουλευτές που έχουν διαφορετική γνώμη πάνω σε ένα θέμα. ....Σε ποιά δημοκρατική χώρα γίνεται αυτό? Σας προκαλω να απαντήσετε αν ξέρετε άλλη χώρα "δημοκρατική" σαν την Ελλάδα που διαγράφει άτομα για τις αντιλήψεις τους.Απλά δεν υπάρχει, δεν υπάρχει αυτό που ζουμε, δεν υπάρχει δημοκρατία, δεν υπάρχει ελπίδα για τους νέους ανθρώπους που έχουν μάθει στην πολυτέλεια, στο να τους παρεχουν τα πάντα και τώρα δεν έχουν τίποτα.Λίγο πολυ όλοι έχουμε μια ψιλοκατάθλιψη και πως να μην την έχεις όταν πάς από το κακό στο χειρότερο, όταν βλέπεις ότι σπουδάζεις για να μην αναγνωριστεί ποτέ η αξια σου, όταν σου χουν στερήσει τα όνειρα χωρίς να χεις φταίξει σε τίποτα.

Προχτές με ρώτησε ο τεχνικός που ήρθε για τον καυστήρα. Κοπελιά είσαι παντρεμένη? Η απάντηση "Ετσι όπως είναι τα πράγματα δεν είναι για γαμο, και να θελα."Οχι οτι υπάρχει κάτι της προκοπής, οι σχέσεις περνάνε κρίση γιατί είμαστε εγωϊστές και κακομαθημένοι.Κανείς δεν αντέχει τον άλλον για πολύ καιρό. Το βλέμμα του τα έλεγε όλα, κι αυτός πάνω κάτω ίδια ηλικία με μένα, τι όνειρα να κάνεις για οικογένεια αν δεν μπορείς να θρέψεις τον εαυτό σου?Γι αυτο περνάνε και οι σχέσεις κρίσεις.Πόσο λάθος μπορεί να είμαστε όμως. Νομίζουμε ότι δεν μας έχει μείνει τίποτα αλλά κάτι έχει απομείνει...

Τι  μας έχει μείνει? Η ΖΩΗ ...

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Οπως μπορούμε κι όσο καλύτερα μπορούμε, να μην το βάζουμε κατω. Να μην πιστεύουμε ότι τα υλικά αγαθά,το χρήμα κι ο εαυτούλης μας είναι το πάν. Ενταξει κι αυτά καλά είναι αλλά υπάρχουν κι άλλα που αξίζουν και μην τα υποτιμάμε, μην τα παραμερίζουμε με την απαισιοδοξία που μας διακατέχει αυτό τον καιρό. Υπάρχουμε εμείς ....Οι φίλοι, οι δικοί μας άνθρωποι αυτοί υπάρχουν. Αυτά δεν μπορούν να μας τα στερήσουν. Υπάρχει η αγάπη και η κατανόηση, προς τον φίλο προς το σύντροφο, προς το συνάνθρωπο αλλά τα χουμε ξεχάσει προ πολλού. Γι αυτό γίναμε έτσι σε όλα τα επίπεδα. Μια χωρα αξιολύπητη. Ας τα ξαναθυμηθούμε και ίσως θυμηθουμε και το δρόμο να φτιάξουμε και τα άλλα πράγματα σιγά σιγά. Θα πάρει πάρα πολύ χρόνο αδιαμφησβήτητα, αλλά όλα τα καλά κόποις κτώνται και βήμα-βήμα. Δε μπορείς ποτέ να φτάσεις στο τελευταίο σκαλί αν είναι σπασμένα τα υπόλοιπα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ λοιπόν. Γιατί η ζωή συνεχίζεται. Και μόνο εμείς μορούμε να ξαναχτίσουμε τα σκαλιά που γκρεμίσαμε.


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


23 Ιουνίου 2011, 21:32
συζήτηση με την Πανσέληνο 2 I need you....
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ  

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο το ποστ "συζητηση με την Πανσέληνο Αύγουστος 2007)

I need you σιγοψυθίρισε ή μάλλον  σιγοτραγούδησε η ΟΥΡΑΝΙΑ.

Τα συναισθήματά της τελευταία ήταν ανάμεικτα. Όντως είχε αρχίσει να το ερωτεύεται αυτό το αγόρι κι ας μην ήθελε να το παραδεχτεί. Αλλά ήταν και μπλεγμένη στα συναισθήματα  της. Είναι νωρίς σκέφτεται ας περιμένουμε να δούμε τι παίζει, αλλά περνάν οι μέρες και ξενερώνει και θυμώνει που δεν της τηλεφωνεί να ακούσει τη φωνη του. Αν τελικά τη σκεφτόταν έστω και λίγο δεν θα έπαιρνε ένα τηλέφωνο?Απο την άλλη δεν λέει ποτέ όχι στις προσκλήσεις της Αλλά πόσο ακόμα θα κρατήσει σκέφτεται η Ουρανία μας, κι είναι μπερδεμένη πολύ!Μπορεί απλά να του αρέσει η παρέα της κι όχι η ίδια. Μήπως κιόλας τη βαριέται και είναι απλά ευγενικός γι αυτό έρχεται όταν του το λέει????

Στην συναυλία ήρθε κι εκείνος πάντως που πήγε με την παρέα της.Η συναύλια ήταν σούπερ ! Καλά λένε ότι η μουσική φέρνει τους ανθρωπους κοντά. Περάσαν καλά, τραγούδησαν, χόρεψαν, μίλησαν μεταξύ τους και με τους φίλους και μάθαν πράγματα ο ένας για τον αλλο αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι μπορεί να σκέφτεται γι αυτήν...

Το μόνο που σκεφτόταν η Ουρανία σε ολη τη συναυλία ηταν τα καστανά του μάτια, αλλά δεν άντεχε να τα κοιτάει συνεχώς γιατί νομιζε ότι θα λιποθυμήσει. Τελευταίο τραγούδι παίζει το  I need you, το αγαπημένο της. Ο αέρας έπαιρνε τα μαλλιά της και το σάλι της.Πόσο ήθελε να το τυλίξει γύρω του και εκείνος να την φιλήσει πριν τελειώσει η βραδιά....

Αλλά όλα αυτά σκέψεις, μόνάχα σκέψεις γιατί εκείνη υπερβολικά άτολμη έχει ήδη κάνει την υπέρβασή της, δε θα πλησιάζε παραπάνω.Έτσι ένιωθε....... Σειρά του να κάνει κι αυτος κανένα βήμα έλεγε από μέσα της. Cause I  need you,I need your arms around me ήθελε να τραγουδήσει, να αφιερώσει στον Άγγελό της και να μην τελειώσει ποτέ η βραδιά.Να κάτσουν όλη τη νύχτα αγκαλιά και να κοιτούν τα αστερια από την ταράτσα του. Κι έτσι δεν έγινε η αφιέρωση, δεν τον τύλιξε στο κασκόλ της και κεινος δεν τη φίλησε. Η Ουρανία ξαναγύρισε στο μπαλκόνι της στις νυχτερινές της συνομιλίες με το φεγγάρι.

I need you, σιγοψυθήρησε, ή μάλλον σιγοτραγούδησε η Ουρανία φλερτάροντας ξανά με το φεγγάρι....

PS:Το τραγούδι της έμπνευσης μου SCHILLER !!!!

video 

Schiller & Jael - I Need You

think I've waited too long
I thought our love is strong
but now you say
it's time to face the truth

we had a plan of the road
I don't know where we went wrong
but now you say
it's time to move on

suddenly my dreams turning to a nightmare
and suddenly all I believed in is all up in the air
come back to me
come back to me
come back to me
couse I need you
I need your arms around me

I dry the tears on my skin
I treated you as my kin
but now you say
it's time to face the truth

and that I thought I gave you
I never wanted to stop this dream
why did you let go?

suddenly my dreams turning to a nightmare
and suddenly all I believed in is all up in the air
come back to me
come back to me
come back to me
couse I need you
I need your arms around me

whatever it takes tell me and come back to me
I'm gonna believe you
whatever you say
just come back to me

I don't mind if you lie
I'm not gonna ask where you've been
just come back to me

whatever it takes tell me and come back to me
I'm gonna believe you
whatever you say
just come back to me

I don't mind if you lie
I'm not gonna ask where you've been
just come back to me

I'll do whatever you desire
but I need your arms around me

I need your arms
I need your arms around me
ooh I need your arms
I need your arms around me

your arms around me...
I need your arms around me


- Στείλε Σχόλιο


17 Ιουνίου 2011, 23:54
Φουκουσίμα: δραματικές οι εξελίξεις;
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  

 

Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση στη Φουκουσίμα, σύμφωνα με το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου.

Όπως επισημαίνει το Παρατηρητήριο, σε ανακοίνωση του Αυστραλιανού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι ιαπωνικές αρχές παραδέχονται ότι η κρίση στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα μπορεί να είναι κάτι πολύ χειρότερο από την τήξη της καρδιάς του αντιδραστήρα.

Συγκεκριμένα σε επίσημο έγγραφο, που αποστέλλεται σε Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, η Ιαπωνία αναφέρει ότι το πυρηνικό καύσιμο στους 3 αντιδραστήρες πιθανότατα έχει διαπεράσει τις δεξαμενές πίεσης και έχει διαρρεύσει στο έδαφος κάτω από τα κτίρια που στεγάζουν τούς αντιδραστήρες.

Το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου κάτω και από το φως των νέων εξελίξεων τονίζει για άλλη μια φορά την ανάγκη να αφυπνιστούν οι Κυβερνήσεις και να απαιτήσουν τη ματαίωση όλων των νέων πυρηνικών προγραμμάτων, όπως αποφάσισαν ήδη η Γερμανία και η Ελβετία.

Η μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή απειλή στην περιοχή, επισημαίνει το Παρατηρητήριο,  είναι το φιλόδοξο πυρηνικό πρόγραμμα της Τουρκίας.

 

πηγή. Econews


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Ιουνίου 2011, 03:13
ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ
ΣΚΕΨΕΙΣ  

Μπορώ να αλλάξω όνομα στο ΜΠΛΟΚ "σε σκίζω τα ρούχα μου"????????? {#emotions_dlg.happycrazy}ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ administrators.........

Κάνω δυναμικό come back λοιπόν. Διάβασα όλες μου τις δημοσιεύσεις μέχρι σήμερα κι απόρησα με όσα έχω γράψει. Μερικά πράγματα μου φάνηκαν σκληρά, άλλα συγκινητικά, άλλα χαζά (εξάλλου έχω προειδοποιήσει ότι είμαι γνωστό χαζοχαρούμενο). Θέλω να αλλάξω ύφος....Να σοβαρέψω.Όλα αυτά που αισθάνομαι και σκέφτομαι δεν είναι καθόλου χαζοχαρούμενα. ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ λοιπον για τους εξής λόγους:

1)Ανήκω και γω στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. Ειλικρινά η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο που ακόμα και εγώ ως ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος του πλανήτη έχω χάσει κάθε ελπίδα!

2)ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ για το μπλοκ μου! Είναι δυνατόν το τελευταίο δημοσιευμένο πράγμα να είναι Οκτώβριο του 2010 και να έχω κατα μέσο όρο μέχρι σήμερα 8 μήνες μετά 2.500 επισκέψεις το μήνα?{#emotions_dlg.happycrazy}

3)ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ για το "ινερνετικό μάτι" και την παραβίαση της προσωπικότητας. Όλοι οι αναγνώστες άραγε είναι από το musicheaven?Αποκλείεται. Κάποιος-οι παίρνουν μάτι το τι γράφω. "Κι αν ήθελες κυρά μου να κρατήσεις μυστικές τις σκέψεις σου τι μας τα πρήζεις με δημοσιεύσεις?Τα παράπονά σου στο δήμαρχο......". Ξέρω ήδη κάποια ψυχή από το FB θα διαβάσει αύριο αυτά που γράφω.Να φύγεις  να πάς αλλού! Εγώ διαβάζω το ημερολόγιό σου? (Εννοείται πλάκα κάνω ε){#emotions_dlg.tt2}

4)ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ για ένα κειμενάκι που έγραψα...........Καλά είναι φοβερά προφητικό, φοβερά γραμμένο, και γενικά τόσο φοβερό που απορώ αν τελικά εγώ το έγραψα ή κανένας κλώνος μου από το διάστημα! Βάσω διάβασε την κατηγορία ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ  τρομάρα μου και θα καταλάβεις.{#emotions_dlg.thumbup}

5)ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ για τον .................... . {#emotions_dlg.inlove}Βασικά πολύ θα ήθελα να τα σκίζω, αλλά όπως έχουν διαπιστώσει οι φανατικοί αναγνώστες μου είμαι πολύ άτολμη όταν γουστάρω κάποιον. Άρα προς το παρόν δεν κάνω τίποτα μέχρι να ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΩ και με την πάρτη του και να εκδηλωθώ. (σε 5-6 χρόνια με τους δικούς μου ρυθμούς).{#emotions_dlg.helpsmilie}

6)ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Δε μπορώ να πω και όνομα.Σαν πολλοί δεν γίναμε?{#emotions_dlg.happycrazy}

7)ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ με τον τρελό καιρό!Μόνο ενα μπανάκι πρόλαβα να κάνω. Δε φτιάχνει κι ο ρημαδόκαιρος να κάνουμε καμιά κατάσταση με το γκομενάκι (λέμε τώρα){#emotions_dlg.confused1}

8)ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ γιατί από τη λαιμαργία που χω αυτή τη βδομάδα ή θα τα σκίσω που δε θα μου κάνουν ή θα τα φάω!Ευτυχώς προς το παρόν κάνω απόθεμα λίπους γιατί έχουν να πέσουν πείνες με τα ζωντόβολα που εκλέξαμε!!!!!

 

ΥΓ: Επειδή είναι δύσκολες εποχές λέω να μήν τα σκίσω τα ρούχα! Επίσης επειδή το ύφος είναι ανάμεικτο όπως πάντα με μια τάση συναισθηματικοχαζοχαρούμενη λέω να κρατήσω και το όνομα του μπλόκ.Τελικά ότι και να γίνει έτσι είναι η Ειρήνη.

έτσι είμαι εγώ και δεν μπορώ ούτε και θέλω ν'αλλάξω

ετσι είμαι εγω να σ'ονειρεύομαι μου είναι αρκετό

έτσι είμαι εγώ ένα χαμόγελο για σένα θα φυλάξω

άλλωστε σου το χρώσταγα καιρό. Έτσι είμαι εγώ.

 

 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης