αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
30 Ιουλίου 2009, 22:06
Reziliken
ΣΚΕΨΕΙΣ  

ετσι λέγεται το ρεζιλίκι στα Γερμανικά. Δεν ξέρω ποια κανάλια το έδειξαν πάντως απόψε στις ειδήσεις του "Α" άκουσα για μια έκθεση Γερμανών νηογνομώνων που ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλαν πολλά από τα καράβια μας  να ταξιδεύουν με ελειπείς κανόνες ασφαλείας. Και δεν μπορώ να πω ότι είναι αμφιβόλου ηθικής αυτή η έκθεση, ή ότι είναι οργανωμένο σχέδιο να πλήξει κάποιος τον τουρισμό μας αφού σίγουρα όλοι μας είχαμε μια εμπειρία στοίβαξης σαν τα πρόβατα σε πλοίο σκυλοπνίχτη. Τι θέλουν λοιπόν οι πλοιοκτήτες? Γιατί δεν ανανεώνουν και το στόλο τους λιγάκι, μονο αυξήσεις εισητηρίων ξέρουν να ζητάνε? Είμαι εκτός εαυτού για τη δυσφήμιση προς την χώρα, ναι και προς τον τουρισμό όχι γιατί δεν πρέπει να γίνεται, αλλά γιατί εμείς φερόμαστε πρώτοι αντιεπαγγελματικά. Κι αυτή η καμπάνια του ΕΟΤ άργησε πάρα πολύ τελικά δεν νομίζετε?


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Ιουλίου 2009, 11:28
Κωδικός ΑΛΚ...
ΣΚΕΨΕΙΣ  

Μια απο τις δυσκολότερες αποστολές εξετελέσθη......Αποστολή με κωδικό όνομα ΑΛΚ 8303. Βαθμός δυσκολίας 10 στην κλίμακα του δέκα. Βαθμός ? 6 ! Ε μια χαρά τα πήγαμε πάλι!

 

video 

 

ΥΓ: Ευχαριστώ τη μαμά μου για το κομπιουτεράκι


- Στείλε Σχόλιο


07 Ιουλίου 2009, 14:38
Ε κι ανησύχησα, ότι δε ξέρω τα αμπελοχώραφά μου
ΣΚΕΨΕΙΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Ω ναι, αυτό μου είπε εν ολίγοις ένας φίλος..... Βγήκε λέει το πρόγραμμα του 22 Φεστιβάλ  Βύρωνα "στη Σκια των Βράχων" και είναι καλό αλλά δεν θυμαται ακριβως πως είναι. Και πως να θυμαται αφού δε βγήκε ακόμα? Ρε και γω το μαθαίνω τελευταία ? (σκέφτηκα αρχικά). Ε Τώρα που μπήκα να δω μόνο οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι γνωστές και σε 2 μέρες και οι καλλιτέχνες που θα μας εισκεφτούν. Μα γέννημα θρέμμα Βυρωνιότισσα, δε μπορεί να έπεφτα έξω και να μου την έφερνε ο "τουρίστας" . Όλο εξυπνάδες είναι ο κόσμος ρε παιδιά. Άμα δεν ξέρεις τι μιλας καλε? Μάσα καμιά τσιχλίτσα κι άσε να μιλήσει κανας άλλος!


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης