αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
19 Ιουλίου 2020, 10:11
Μετά την καραντίνα
ΜΟΥΣΙΚΉ  

Επέστρεψα στην κανονικότατα. 

Τουτ' εστιν πηγαίνω στη δουλειά αχαραγα μια βδομάδα, αργά την άλλη βδομάδα. 

Και περνάν οι μέρες κι οι βδομάδες και ζω ένα deja vu απίστευτο. Όλα αρνητικά τα βρίσκω, το κτήριο, την περιοχή τα ωράρια, οι συγκοινωνίες είναι βραστα λόγω καλοκαιριού.

Μου λείπει ο χορός. Αυτό που δεν έχω γράψει αγαπημένο μου ημερολόγιο είναι η αγάπη για το χορο αν και το χετε καταλάβει όλοι δω μέσα. Ο χορός είναι το καταφύγιο μου στην τρέλα της καθημερινότητας. Τον Ιούνιο πήγαινα στο Γαλάτσι σε ένα σύλλογο για να περάσει η ώρα. Τώρα που δουλεύω Γαλάτσι δεν πήγα για κάποιους λόγους, περίεργο ε? Δεν βόλεψαν και τα ωράρια βασικά ήταν ότι να ναι.

Από Σεπτέμβρη βλέπουμε γιατί ψαχνόμαστε και για αλλαγή δουλειάς,ζωης γενικότερα.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΌ καλό είναι που έχω τα ΣΚ κενά τώρα από μια άποψη βέβαια γιατί είχα μάθει να έχω ρεπό καθημερινές συνήθως.

Πρέπει να το δω λίγο αλλιώς μου φαίνεται γιατί αυτό βολεύει να κάνω το χορό μου το Σάββατο τα ποντιακά μου. Αχ πόσο μου χει λείψει η λυρα, ο σύλλογος ποντίων, έχω βρει μια οικογένεια εκεί μέσα νιώθω ότι ανήκω εκεί. Νταξει ακόμα είμαι λίγο ατσουμπαλη ώρες ώρες αλλά μου βγάζουν ένα πάθος, μια αγάπη, εκτονώνομαι κι ηρεμώ μετά.Τα 2 Σ του συλλόγου είναι κορυφή. Η προεδραρα μας είναι "μάνα" μου σχεδόν (Συμελα σ'αγαπω) κι η ταμίας που ηλικιακά θα μπορούσε να είναι μανα μου είναι σαν αδερφή μου (Στέλλα εσένα κι αν σ' αγαπώ ταυρακι μου, αλλά μην βιάζεσαι να με παντρέψεις έχεις λυσσάξει, είπαμε είμαι δύσκολος άνθρωπος και είπαμε άμα βρεθεί τίποτα αξιόλογο... )

Βασικά Στελλιτσα μου υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει τραβήξει αρκετά την προσοχή μου με τον εξαίρετο χαρακτήρα του.Δεν μπορώ να σου πω κάτι όμως γιατί ειναι πολύ νωρίς βασικα. Ειδικά εγώ που υπεραναλυω πολλά πράγματα και συνήθως μέσα μου χρειάζομαι χρόνο πάντα για όλα. Η αλήθεια είναι πως τον θαυμάζω πολύ ως χαρακτήρα, άτομο και καλλιτέχνη όσο πιο πολύ τον γνωρίζω

Σήμερα που ξύπνησα σκαρωνα στιχάκια μαντινάδες για τη λύρα.Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος με εμπνέει με κάποιο τρόπο. Με ηρεμεί και με τρελαίνει ταυτόχρονα με θετικό τρόπο. Και ελπίζω να μη με τρελάνει με αρνητικό τρόπο.

Είπα να τις γράψω. Μετά σκέφτηκα θα τις γράψεις άλλη φορά, τώρα προέχει το post quarantine post!!! 😜

Αφιερωμένο το νανούρισμα που ακολουθεί στην μαργαριταρενια μάνα μου. Που δεν μπορεί πια να ακούσει τραγούδια όπως παλιά. 


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης