αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
31 Αυγούστου 2017, 12:42
Πέρασαν τόσοι μήνες
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

που για σένα αρρώστησα 

και πλήρωσα τα πάντα σε ένα βράδυ κι είπα πως καθάρισα.

Η Ουρανία είχε ορκιστεί στον εαυτό της ότι δεν θα αρρωστήσει για κανένα και για τίποτα.Ειδικά για το ίδιο άτομο για δεύτερη και τρίτη φορά.

Ωστόσο αισθάνεται ότι έχει φτάσει στα όριά της εδώ και πολύυυυυυ καιρό, λάθος της βέβαια που δεν το εξέφρασε όταν έπρεπε αλλά νιώθει απογοητευμένη. Πως να μην νιώθεις απογοήτευση όταν μετά από 5-6 χρόνια καλής σχέσης σε γενικές γραμμές αντιλαμβάνεσαι ότι ο συντροφός σου δεν σε εμπιστεύεται, δεν νιώθει περήφανος για σένα και φαίρεται σαν να αισθάνεται ΞΕΝΟΣ? Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα Minimum απαιτήσεων από τον εαυτό του και τους γύρω του αλλά και σχετικά με το πως θα ήθελε να είναι η ζωή του και να τη ζεί και ένα maximum καταστάσεων που θα μπορούσε να αποδεχτεί.

Η ζωή είναι μικρή για να καταπιεζόμαστε και νιώθει πως έχει καταπιεστεί πολύ τελευταία.Περισσότερο από όσο μπορεί να αντέξει κι αυτό την αρρωσταίνει. Η Ουρανία το έχει σκεφτεί πολύ κι έχει προσδιορίσει το τι θέλει στο μέλλον ΤΗΣ.Και δυστυχώς όσο μεγαλώνει τόσο λιγότερο νερό στο κρασί της θέλει να βάλει. 

Όποιος θέλει ακολουθεί αλλιώς ώρα καλή στην πρύμνη του κι αέρα στα πανιά του.Άραγε ΕΣΥ έχεις σκεφτεί πως θέλεις να είναι το μέλλον ΣΟΥ?


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης