αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
20 Σεπτεμβρίου 2015, 00:06
Είναι ωραίο να κάνεις όνειρα.... Ακόμα και σήμερα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

     


Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι είμαι άτομο που δε μιλώ πολύ. Ιδιαίτερα με άτομα που δεν έχω μεγάλη οικειότητα. Με πιάνει αυτή η μουγγαμάρα η απίστευτη και δεν παλεύεται. Τη μισώ.

Στο γράψιμο τα πάω καλύτερα.Αν και δεν τρελαίνομαι και για το γράψιμο πάντα. Μέσα από το μπλοκάκι βρήκα τον τρόπο να λέω αυτά που θέλω. Ακόμα και τις σιωπές μου μέσα από δω τις εκφράζω. It is very awkward to know that 10.000 pair of eyes read what you write, but also a relief.

Σήμερα ήταν μια μέρα δημιουργικότητας. Βοήθησα μια φίλη με την εταιρική της σελίδα και χαίρομαι γι αυτό. Writing sets me free... Creation is freedom. Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τη χαρά που μου δίνεις να γίνομαι δημιουργική.Είναι σημαντικό για μένα.

Η φίλη μου είναι νέα, συμφοιτήτριά μου από τη σχολή και τολμά να κάνει κάτι δικό της με πολύ κόπο και ενθουσιασμό. Συμβουλευτική για τη διοργάνωσή και δημιουργία και υλοποίηση κοινωνικών κι εταιρικών εκδηλώσεων. Της εύχομαι ολόψυχα να το πετύχει. Είναι στο ξεκίνημα αλλά όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό να είναι ένα εταιρικό site. Δεν είναι κάτι πολύπλοκο αυτό που έχει στήσει online, το budget είναι χαμηλό αλλά είναι στα πρώτα της βήματα και είναι αξιοθαύμαστο για ένα νέο άνθρωπο στα 30 του να κάνει όνειρα και να τα πραγματοποιεί. Και μάλιστα σε μια εποχή που όλοι αυτοί οι χαραμοφάηδες που ψηφίζαμε  επί δεκαετίες, όλοι τους ανεξαιρέτως μας στερήσανε κάθε όνειρο σε αυτόν τον τόπο.  Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, το ίδιο και τα όνειρα κι η φιλοδοξία για επιτυχία.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες ξεκίνησαν από μια ιδέα, από ένα όνειρο.

Μην σταματάτε να ονειρεύεστε.

Εγώ καμιά φορά τα μεγαλύτερά μου όνειρα τα βλέπω με ανοιχτά τα μάτια. Μάλλον γι αυτό πάντα πονάει η δεξιά μου πλευρά και πάσχει, γιατί είμαι ονειροπώλα.

Καλό μας βράδυ και καλή τύχη στην Ελλάδα μας, θα τη χρειαστεί πιστεύω


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης