αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
29 Σεπτεμβρίου 2019, 01:02
Τι να πω???
Σκέψεις  

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Πίστευα ότι θα ήταν μια εύκολη νύχτα, αλλά συνεχίζει να είναι αρκετά δύσκολη. Δεν φταις εσύ κι ας θυμώνω μαζί σου ακόμα δεν ξέρουμε τι και πως να πούμε κάποια πράγματα. Δεν είναι τίποτα αυτονόητο. 

Δεν ξέρεις ότι όταν σωπαίνω κάνω από μέσα μου χιλιάδες σκέψεις / δευτερόλεπτο.Φαίνομαι ήρεμη αλλά ο εγκέφαλος μου κοντεύει να εκραγεί. 

Δεν ξέρεις ότι τα πράγματα με τη μαμα είναι τόσο δύσκολα που πρέπει να σχεδιάζω τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια μέρες πριν και νιώθω άβολα γι αυτό. Άβολα με μένα, με σένα που δεν μπορώ να βγω και να κάνω ότι θέλω οπότε θέλω, άβολα με τις αδερφές μου που τις υπόχρεωνω να πιεστουν κάποιες φορές για να μπορέσω να πιω ένα καφέ, να δω μια ταινία, να μείνω μόνη μαζί σου αν θέλω.

Έχω κουραστεί η υπομονή μου εξαντλείται, θυμώνω και δεν μπορώ να εκφραστώ μέσα σε όλα. Γιατί έτσι είμαι το κέρατο μου, πάντα ήθελα έναν άνθρωπο δίπλα μου να μπορεί να διαβάζει στις σιωπες από το βλέμμα μου έστω κι ένα μικρό κομμάτι της σκέψης μου.Εναν άνθρωπο με έντονη διαίσθηση που να με συμπληρώνει και να με ηρεμεί όταν κουρλαινομαι . Για κάποια στιγμή μου έδωσες την εντύπωση ότι έχεις αυτη την ιδιότητα αλλά τώρα το ξανασκεφτομαι. Πως να διαβάζει κάποιος τα ματιά σου όταν δε σε κοιτάει μέσα σε αυτά? Δεν κοιτάει γιατί δε θέλει? Γιατί είναι ντροπαλός και θέλει το χρόνο του? Ηαπλα είναι στην κοσμαρα του και όσο κι αν προσπαθήσω δεν θα τον βγάλω ποτέ από κει??? Κάνω συγκρίσεις άθελά μου, σε καταδικάζω, δεν είναι σωστό για κανέναν μας, φοβάμαι ότι δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς που  να αντέξει εμένα σαν δύσκολο άνθρωπο κι όλο αυτό που ζω και με πλαισιώνει. 


- Στείλε Σχόλιο


15 Σεπτεμβρίου 2019, 01:30
Και στα δικά σου
Σκέψεις  

Παρασκευή και 13 και fullmoon στο καπάκι. Μερικοί προληπτικοι θα το θεωρούσαν γκαντεμικη μέρα. Εσύ επέλεξες να παντρευτείς αγαπούλα μου και σου εύχομαι κάθε μέρα της ζωής σου να είναι ευτυχισμένη. Όταν σε είδα να βαφεσαι και σου φόρεσα το νυφικό τότε το συνειδητοποίησα... Αντε σε παντρεψα κι εσένα κοριτσάκι μου κι ήσουν μια κούκλα, το χαμόγελο σου και τα μάτια σου φωτιζαν όλο τον τόπο. Έτσι πρέπει να είναι όλα τα ζευγάρια, μέχρι που να γεράσουν μαζί.να αγκαλιαζονται έτσι να κοιτιουνται έτσι να φιλιούνται έτσι. Ευτυχώς η μάσκαρα ήταν αδιάβροχη, όχι τίποτα άλλο κι έκανα τόσες στρώσεις πάστωμα για να βαφτω.

Σ αγαπώ πολύ Βαλεντινιτσα μου και ας με πούλησες φέτος στις 14 Φλεβαρη. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η μέρα αλλά χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη κι εμαθα η μάλλον θυμήθηκα γι ακόμη μια φορά κάτι που ήξερα. Μην δίνεις ποτέ παραπάνω χρόνο σε κάτι που δε έχει αξία.Δεν περίμενα ότι θα μου έδινες αυτό το μάθημα ΕΣΎ κι όμως δεν ξέρεις πόσο με βοήθησες να δω κάτι στη δύσκολη στιγμή μου ετσι νοερά κι ας μη στο ζήτησα ποτέ κι ας μην το είπαμε ποτέ. Ευχαριστώ για αυτό γιατί όσες φορές σκέφτηκα το να γυρίσω στο παρελθόν κάπου ή σκέψη μου ήταν σε σένα και έλεγα ότι δεν είναι σωστό, βρήκα το θάρρος να παλέψω και δεν θα το κάνα αν δεν είχα εσένα ως πρότυπο. Εσένα που δεν περίμενα ότι θα αποφασιζες να παντρευτείς τόσο γρήγορα. Τα καλύτερα έρχονται εξάλλου εκεί που δεν τα περιμένεις.

Τίποτα δεν χρειάζεται πίεση. Είναι χαζή ευχή στους γάμους να σου εύχονται και στα δικά σου. Τυπικά λες ευχαριστώ αλλά αλήθεια θέλω κάτι τέτοιο? Δεν ξέρω, δεν ψηνομαι ιδιαίτερα με αυτές τις τυπικουρες, πόσοι γάμοι δεν διαλύονται στην πρώτη δυσκολία εξάλλου? Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι να είναι καλό. Έφαγα κι εγώ λίγο ρύζι από την παρέα,λεει είμαι η επόμενη? Θέλει να είμαι η επόμενη. Το παν είναι να αισθάνεσαι τον σύντροφο σου δικό σου 100% κι ας μην παντρευτείς ποτέ. Να ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε πάρει αγκαλιά να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε μαζί όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί έτσι θέλει. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο, τι και να γίνει. 

Είμαι τρομερά δύσκολος άνθρωπος να ξέρεις, μάλλον γιατί έχω περάσει δύσκολα και ξέρω πως είναι. Οπότε δεν εντυπωσιαζομαι ιδιαίτερα και δίνω πάντα πολύ χρόνο σε όλους και όλα. Όμως πραγματικά σε εσένα με έχουν εντυπωσιάσει τρελά 2 πράγματα πολύ συγκεκριμένα και πολύ βασικά. Κι έχω βρει και 2 αρνητικά στοιχεία  πολύ βασικα.Κι είναι πολύ νωρίς ακόμα 

Μενει να δείξει ο χρόνος κι αυτά να μπουν στη ζυγαριά, πότε δεν μπορείς να κρίνεις κάτι εξ αρχής αν και για μένα αν κάτι μου κάτσει εξ αρχής στραβά δύσκολα αλλάζω άποψη. Οψόμεθα 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


05 Σεπτεμβρίου 2019, 09:29
Είσαι Κινεζακι? ξανά renabill?


Τελικά αυτό το όνομα είναι καρμικό? Τι μου χεις κάνει και νιώθω σαν δεκαπενταχρονο κοντεύεις να σπάσεις την καρδιά μου. Κι όλο μαζευομαι, μαζευομαι για να μη σου δώσω εξ αρχής πολύ θάρρος αλλά δεν τα καταφέρνω τόσο καλά.

Μάλλον φταίει ο τρόπος που μου μιλάς και που γράφεις. Είσαι του γραπτού κι εσύ ε??? Θα τα πάμε περίφημα αν συνεχίσουμε έτσι.Ούτε ένα ποστ με την ησυχία μου δεν μπορώ να γράψω εξαιτίας σου να ξέρεις. Σκέψη το πρωί, το μεσημέρι το βράδυ σκέψη στη δουλειά όλο κάνω λάθη  με έχεις τερματίσει.

Και δεν ξέρω και πως να το διαχειριστώ. Είναι που έχω κόλλημα με τις λεπτομέρειες. Θα βασανιστώ λίγο μέχρι να προσαρμόστώ στο ρυθμό σου κι εσύ στο δικό μου αλλά θα προσπαθήσουμε το πιστεύω. Μέχρι στιγμής όλα πολύ όμορφα, δεν σου κρύβω ότι προβληματιζομαι για κείνη τη φορά που είχαμε βγει. Πολύ βασικά αλλά δεν θέλω να στο πω σε μήνυμα , από κοντά όταν έρθει η ώρα πολύ πολύ σύντομα 

Αφιερωμένο εντελώς στο κινεζακι....


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης