αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
01 Σεπτεμβρίου 2020, 22:31
Συζήτηση με την Πανσέληνο 5
ΤΕΧΝΕΣ  ΣΚΕΨΕΙΣ  ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ  

Η Ουρανία  είναι όπως πάντα έξω και θαυμάζει το φεγγάρι. 

Μόνη αυτή τη φορά. Όταν έχει πανσέληνο την πιάνουν έντονοι συναισθηματισμοι, θέλει να δώσει η να πάρει μια αγκαλιά. Όχι από αυτές τις κρύες αγκαλιές τις ξεψυχισμενες τις ψεύτικες. Από αυτές που έχουν το τρυφερό χαιδεμα των μαλλιών και σιωπή μόνο αυτού του είδους τη σιωπή, που τα μάτια τα λένε όλα. Κι όταν τα μάτια είναι κλειστά τα μάτια της ψυχής τα βλέπουν όλα. 

Μόνο αυτό και τίποτα άλλο, τίποτα ερωτικό, τίποτα πρόστυχο στη σκέψη. Μόνο μια αγκαλιά που γιατρεύει τα πάντα όλες τις στεναχωριες όλες τις δυσκολίες γιατί η ζωή κατά βάση δεν είναι ροδινη έχει κυρίως δυσκολίες. Ειδικά τώρα με τον covid και ολη αυτή την φάση απομόνωσης που έζησε όλος ο κόσμος είδε πολλά εκτιμησε ακόμα περισσότερο κάποια πράγματα.

Και αισθάνθηκε όμως και πολλά χάρη σε μια αγκαλια. Χμ αυτά τα πολλά φοβάται να τα ομολογήσει. 

Δεν θέλει να πληγώσει κανένα δεν θέλει να πληγωθει κουράστηκε να πηγαίνει μπροστά και να μην τη ν ακολουθούν, ίσως ήρθε η ώρα να κάνει πίσω. Μπορει να φοβάται ότι κάνει λάθος πάλι γι αυτό. Πίσω σε αυτά που σκέφτεται? Πίσω σε αυτά που νιώθει?

Χμμμ μόνος δεν πας μπροστά όμως. Μένεις εκεί να κοιτάζεις το φεγγάρι και να νοσταλγεις την αγκαλιά του ατόμου που ενώ ξέρεις ότι θέλει για τους δικούς του λόγους στην αρνείται. 

Κι η Ουρανία μένει να νοσταλγει εκείνο το χάδι στα μαλλιά που άλλαξε την ύπαρξη της, εκείνη την αγκαλιά μες στο σκοτάδι που δεν έχει υπάρξει ομοια της πουθενά και να σκέφτεται ότι το ομορφότερο μέρος του κόσμου όταν έχει πανσέληνο είναι η αγκαλιά του αγαπημένου σου ή της αγαπημένης σου. 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης