αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
09 Νοεμβρίου 2014, 09:27
Χαρά Θεού


σήμερα Άγγελέ μου.έχει τόσο όμορφη μέρα κι εγώ είμαι σε ένα γενικότερο κλίμα χαράς κι ευτυχιας. Κατ'αρχην να σου ευχηθω χρόνια σου πολλά και καλα.ελπίζω να αξιοποιήσεις πλήρως το δώρο μου,που είναι και συμβολικό, σε όσες γλώσσες κι αν γράψεις τα ελληνικά θα είναι πάντα η καλύτερη γλώσσα...... Έχω την απορία αν θα έχει κόσμο στο μουσείο σήμερα με τον Μαραθώνιο......χτες πάντως πήξαμε σε κάποια φάση.Λες να ρθει η δασκάλα μου σήμερα? Η μέρα έχει σασπενς.

ΤΟ μόνο στραβο που βρίσκω σήμερα είναι η μπεσαμέλ στο παστίτσιο που έγινε τουρλού με τα υπόλοιπα.δεν πειράζει όμως.Μακαρονόπιτα με μπεσαμελ.....αλήθεια μερικές φορές χαλιόμαστε με σαχλαμάρες.Πάω τώρα να διαβάσω λιγάκι. ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ.... Τι θυμήθηκα τώρα!


- Στείλε Σχόλιο


06 Νοεμβρίου 2014, 12:34
ΜΟΥΣΙΑ !!!!
ΑΣΤΕΙΑ  

Μερικές φορές με ρωτάς γιατί στις γυνάικες και σε μένα αρέσουν τα μούσια στους άντρες και οι άντρες που έχουν μούσια. Δεν ξέρω, μάλλον επειδή με το μούσι ο άντρας δείχνει  πιο αρενωπός και πιο ώριμος.Σε μένα προσωπικά δεν αρέσουν οι baby face άντρες, το θεωρώ ξενερουά.

ΟΚ, τα μουσάκια τσιμπάνε λίγο αν χρειαστεί ο άνδρας να φιλήσει ή να ακουμπήσει κάπου το μάγουλό του. 

Με ρωτάς γιατί αφού τσιμπάνε εξακολουθούν να αρέσουν αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Είναι μάλλον πρωτόγονο ένστικτο θα έλεγα που δεν μπορώ να το εξηγήσω, γιατί τα μούσια αρέσουν στις γυναίκες.

Εμένα δεν με ενοχλεί το μουσάκι σου, είσαι μια γλύκα με αυτό ακόμα κι όταν με τσιμπάς, εξάλλου αγάπη μου αυτό συμβαίνει τόσο σπάνια. Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το σχήμα που του δίνεις, που το φτιάχνεις και είναι τέλειο. Θέλω να σε φιλήσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Εδώ το κοριτσάκι κλαίει που ο μπαμπάς του ξυρίζει τη γενειάδα του. Βλέπει ένα διαφορετικό πρόσωπο γι αυτό.Χι χι χι. Άλλο ενα κοριτσάκι υπέρ της γενειάδας.


- Στείλε Σχόλιο


03 Νοεμβρίου 2014, 11:58
Το τριήμερο....


της 28ης Οκτωβρίου που πέρασε και ήταν όμορφο.Πολύ όμορφο. Χαίρομαι γιατί πήγα εκδρομούλα με φίλους και καλή παρέα και περάσαμε καλά.Φοβόμουν βέβαια ότι θα ήσουνα γκρινιαρικούλι γιατί ήταν η πρώτη μας εκδρομή  αλλά τελικά μια χαρά.

Γράφω εταιροχρονισμένα αλλά οι σκέψεις είναι πολλές, χαίρομαι που τα περάσαμε όμορφα, γιατί ήταν η πρώτη φορά που πηγαίναμε και μαζί κάπου εκτός.Σαν να κάναμε μια νέα αρχή, νιώθω, μάλλον χρειαζόμουν έτσι κι αλλιώς ένα ταξίδι εδώ και καιρό. Μακάρι να κάνουμε κι άλλες πολλές εκδρομούλες, γιατί "πετάω τη σκούφια μου " για ταξίδια. Μετά από ένα ταξίδι γυρίζεις ξεκούραστος, ανανεωμένος και κάπως διαφορετικός. Αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερες καιρικές συνθήκες, μου άρεσε που κάναμε για λίγο τους αγρότες και μαζέψαμε ελίτσες, χόρτα, ρόδια κλπ. κλπ. Καταφέραμε και πήγαμε και στον αρχαιολογικό χώρο της Περιστεριάς με τους θολωτούς τάφους -τι θαύμα κι αυτό να το βλέπεις.

Εντάξει όλη μέρα απο δω κι από κει υπήρχε και λίγη κούραση αλλά αυτού του είδους η κούραση είναι πολύ ευχάριστη, από τη δική μου οπτική γωνία τουλάχιστον.


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης