αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Η καθημερινότητα κι εγώ...
Hakuna Matata

13 Απριλίου 2011, 01:24
Μου αρέσει...


...που η σχολή έχει γεμίσει με αφίσες των 30 Seconds to Mars.

...αφάνταστα το καινούργιο album των Take That(δυναμικό comeback σε σημείο να επαναπροσδιορίζω την ιδέα του τατουάζ "I love you Robbie").

...που ο καιρός έχει ανοίξει και σου παίρνει τα μυαλά.

...που έρχεται το Πάσχα και θα φύγω από την Αθήνα, έστω και για λίγο.

...η ελευθερία, κάθε μορφής.


- Στείλε Σχόλιο


02 Απριλίου 2011, 22:32
Θα μπορούσα να...


Θα μπορούσα να γράψω για το πόσο χάλια πάμε οικονομικά σαν χώρα, αλλά δεν θα το κάνω.

Θα μπορούσα να σχολιάσω πόσο γελοίο είναι το Real Housewives of Athens-πολύ real! Και μένα η μάνα μου αν δεν έχει φόρεμα Άρτα-Γιάννενα-και-λοιποί-νομοί και 12ποντο Manolo δεν τολμά να αλλάξει κουρτίνες!- ούτε πόσο ηλίθιες είναι οι συμμετέχουσες(πήγαν να πνιγούν στο 1.5 μέτρο! Why worry? Οι φελλοί επιπλέουν!).

Θα μπορούσα να γράψω απίστευτα απαισιόδοξα πράγματα σε στυλ "θα χρεοκοπήσουμε"(ο χρόνος ποικίλει, δηλαδή και το "έχουμε ήδη χρεοκοπήσει" είναι δόκιμος όρος), αλλά αποφάσισα να γίνω θετικός άνθρωπος(χα χα χα!).

Θα μπορούσα να κρίνω τους πολιτικούς μας και το πόσο κενοί και άτοποι φαντάζουν, αλλά τώρα τελευταία μου έχει εκδηλωθεί ένας σεβασμός προς τις αρχές του τόπου(επίσης χα χα χα!).

Θα μπορούσα να διαμαρτύρομαι για την διαφθορά και όλα τα σχετικά, αλλά δεν θα το κάνω γιατί όπως είπε ο...ποιητής "μαζί τα φάγαμε".

Θα μπορούσα να κάνω καθιστική διαμαρτυρία έξω από την Βουλή επειδή ο Μπρίζας έχει να ανανεώσει το μπλογκ του απ'το 2010, αλλά δεν θα το κάνω επειδή 1) κι εγώ δεν πάω πίσω 2) θα με βάλει στο μάτι ο Πάγκαλος και 3) έχω βαρεθεί να κάθομαι.

Θα μπορούσα να γράφω σελίδες ατελείωτες για την οικονομία, την πορεία της χώρας, το πολιτικό σύστημα αλλά...αλλά...αλλά...κουράστηκα! Και αηδίασα! Και, ειλικρινά, βαρέθηκα να ψάχνω για το φως στην άκρη του τούνελ.

ΥΓ: Στα θετικά: η Ελλάδα μπήκε πάλι στον συναυλιακό χάρτη! Μετά από την σούπερ-ντούπερ συναυλία των U2, περιμένουμε Bon Jovi(δεν θα πάω αλλά ακόμα περιμένω την τελευταία στιγμή), 30 Seconds to Mars (ναιιιιιι! *τσιρίδα χαράς, ενθουσιασμού και έκστασης! Jared Leto και κόβουμε και φλέβα!), Ejekt Festival με Moby και Amy Winehouse(ψήνομαι, ψάχνω λεφτά!) και άλλα πολλά ονόματα που τώρα δεν θυμάμαι(το Rockwave με αφήνει λίγο αδιάφορη φέτος).

 

video 


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
vanna
Άννα
Φοιτήτρια
από Αθήνα-ΠάτραΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/vanna

Απλά λόγια για ό,τι μου αρέσει και μου τη σπάει
Photobucket

N-Blox made by Neave Games


Tags

Αδέσποτα Για γέλια μπορεί και για κλάματα Διάλογοι Εκρήξεις Μελαγχολικά Περί πολιτικής Ποιήματα Στιγμές έμπνευσης Στιγμές καθημερινότητας Στοχασμοί Συναυλίες Ταινίες Τραγούδια
Επίσημοι αναγνώστες (11)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης