αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
14 Ιανουαρίου 2008, 20:23
ΕΣΕΙΣ.... είστε η καλύτερη......................................!!!!
ΣΚΕΨΕΙΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

 ΕΣΕΙΣ.... είστε η καλύτερη......................................!!!!

Πως νιώθει κάνεις όταν εισπράττει μια τέτοια φράση? Και μάλιστα από ένα άτομο που εκτιμά και σέβεται πάρα πολύ? Νιώθει ταχυκαρδία, λιώνει, κοκκινίζει, πρασινίζει, αλλάζει 100 χρώματα, του κόβονται τα γόνατα και η γλώσα και  η αυτοπεποίθηση εκτοξεύεται στα ύψη.....

Αλήθεια εσείς πως θα νιώθατε στη θέση μου?

 

Αχ πάντα συμπαθούσα τα Γερμανικά. Αλλά και την καθηγήτρια Γερμανικών στη σχολή...Είχα την αίσθηση ότι κι εκείνη με συμπαθεί. Επειδή είναι πολύ εξυπηρετική με τους φοιτητές πήγα την Πέμπτη πήγα να ζητήσω τη γώμη της και τη συμβουλή της για το Erasmus που θέλω να κάνω στη Γερμανία. Ήθελα τη γνώμη της ως καθηγήτρια για το αν θα μπορώ να ανταπεέλθω στις απαιτήσεις των μαθημάτων.Η αλήθεια είναι ότι έχω μια ανασφάλεια για τις ικανότητές μου και χαμηλή αυτοπεποίθηση αλλά ακόμα περισσότερο τώρα που μπορεί να βρεθώ σε μια ξένη χώρα. Πήγα λοιπόν να ζητήσω τη γνώμη της για καλοκαιρινά μαθήματα με ορολογία σε πανεπιστήμια της Γερμανίας και τη βοήθειά της να μου προτείνει πανεπιστήμια για το Erasmus. Έτυχε και μιλήσαμε και για κάτι δουλειές και φάνηκε πολύ πρόθυμη να με βοηθήσει, όπως και άλλους φοιτητές.

Σήμερα λοιπόν στο μάθημα ήμουν μόνη μου ! ! ! ! ! Με ρώτησε αν χρειάζομαι βοήθεια για το γνωστό θέμα και κάναμε μάθημα οι 2 μας. Ήταν τέλεια...Αλλα το αποκορύφωμα ήταν όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις δουλειές και είπα ότι εκτός από τα προσόντα σημαντικό ρόλο παίζει  η εμφάνιση και συμπλήρωσε  ότι πάρα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα του ατόμου σε μια συνέντευξη.

"Sie zum Beispiel,...... Sie sind die Beste" =Εσείς πχ...... Εσείς είστε η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Είπε μέσα από την καρδιά της και χαμογελούσε ολόκληρη.... Νομίζω ότι έχετε μια δυνατή προσωπικότητα και κερδίζετε τους γύρω σας. Απλά πρέπει να πιστέψετε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας.                     

ΤΙ ΧΑΡΑ είναι αυτή, δεν περιγράφεται.Είναι πολύ σπάνιο για έναν καθηγητή πανεπιστημίου να εκφράζεται έτσι απέναντι σε φοιτητές.Οι περισσότεροι σου κόβουν τα φτερα και σε απογοητεύουν. Μα και οι καθηγητές πανεπιστημίου πάνω απ'όλα είναι άνθρωποι κι αυτοί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για αυτήν μόνο τη φράση που μου είπατε. Με κάνατε να νιώσω άνθρωπος σε αντίθεση με κάποιυς συναδέλφους σας που μας φέρονται σα σκουπίδια! Ίσως επειδή κι αυτοί κατά βάθος σα χαρακτήρες ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ είναι κι όχι άνθρωποι.

Sie,ja Sie  sind zweifelllos die BESTE!

 =

ΕΣΕΙΣ,  ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ χωρίς αμφιβολία ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ! ! ! !

    


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από incomplete_angel (14.01.2008)
Μάλλον κι εγώ θα χαμογέλαγα σα χαζή από χαρά... :D


Σχόλιο από MARIAXANIA (14.01.2008)
Όντως.... Σπάνια βρίσκεις τέτοιους καθηγητές ειδικά στο πανεπιστήμιο. Για να το είπε κάτι θα ξέρει όμως η γυναίκα...


Σχόλιο από pafa (14.01.2008)
Αυτοί είναι δάσκαλοι, χωρίς κόμπλεξ, δάσκαλοι που αισθάνονται ικανοποίηση όταν ο μαθητής πάει να τους ξεπεράσει.
Μπράβο Ερηνάκι, σίγουρα κάτι θα ξέρει αυτή.


Σχόλιο από fantasma (15.01.2008)
αντε, ..μπραβο!!!!


Σχόλιο από Sike (15.01.2008)
Μπράβο! Συμφωνώ με pafa...
Τι καλά που είναι άμα οι "ανώτεροι" δεν έχουν απωθημένα... (όπως πολλοί καθηγητές, στρατιωτικοί, κτλ...)

Να θυμάσαι τα λόγια της και να μη ξανανιώσεις μειονεκτικά!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης