αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
17 Ιανουαρίου 2008, 16:50
Πάλι καλά που έχω μουσική ....
ΣΚΕΨΕΙΣ  

γιατί

1) μου κρατάει παρέα.

2) με ηρεμεί

3) με ξεκουράζει

4) με βάζει σε σκέψεις...

5) μου δίνει κουράγιο

Για άλλη μια φορά βρίσκομαι στο εργαστήριο της πληροφορικής της σχολής μου και έχω ανάγκη από όλα αυτά τα 5 που ανέφερα. Με τρελάναν οι συμφοιτητές μου πάλι σήμερα. Τι τρελά είδαν τα ματάκια μου δεν λέγεται... Έχουμε εργασία σε ένα μάθημα και εκτός του ότι τα έκαναν όλα τελευταία στιγμή είναι και τραγικά λάθη.Βγάζουν μάτι, αφού πεθάναμε στα γέλια με μια φίλη μου, συμφοιτήτρια επίσης. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να κρίνω αρνητικά τους άλλους, αλλά όταν έχεις μια εργασία να κάνεις ανοίγεις και κανένα βιβλίο, δε γράφεις ότι σου έρχεται. Και μπορεί να εκφράσω κακία αλλά αν ήταν να χαντακωθώ και να πάρω χάλια βαθμό, δεν έμπαινα καν στον κόπο να κάνω εργασία. Λιγότερη σκοτούρα και πιο εύκολο θα ήταν.

Τονίζω...ναι το τονίζω πάλι καλά που έχω τη μουσική μαζί μου.... Το πορτοκαλίνι ΜΡ3 μου με έχει βγάλει για ακόμα μια φορά ασπροπρόσωπη αφού με ηρέμησε για τα καλά, με έκανε να ξεχαστώ και να περάσει η ώρα ώσπου να πάω στο μάθημα.Καλή και η παρεούλα σας δε λέω, αλλά δε μπορώ να ακούσω μουσικούλα από το εργαστήριο.


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από aurelia (17.01.2008)
"Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να κρίνω αρνητικά τους άλλους,
αλλά όταν έχεις μια εργασία να κάνεις ανοίγεις και κανένα βιβλίο, δε γράφεις ότι σου έρχεται. Και μπορεί να εκφράσω κακία αλλά αν ήταν να χαντακωθώ και να πάρω χάλια βαθμό, δεν έμπαινα καν στον κόπο να κάνω εργασία. Λιγότερη σκοτούρα και πιο εύκολο θα ήταν"

Mηπως επρεπε να ειναι ετσι?

"Είναι στο χαρακτήρα μου να κρίνω αρνητικά τους άλλους!
Οταν έχεις μια εργασία να κάνεις ανοίγεις και κανένα βιβλίο, δε γράφεις ότι σου έρχεται! Και μπορεί να εκφράσω κακία αλλά αν ήταν να χαντακωθώ και να πάρω χάλια βαθμό, δεν έμπαινα καν στον κόπο να κάνω εργασία!! Λιγότερη σκοτούρα και πιο εύκολο θα ήταν!!!"


Μεταξυ αστειου και σοβαρου παντα εεε?
Εξαλλου,δεν ειναι του χαρακτηρα μου,να κρινω αρνητικα τους αλλους..
:))


Σχόλιο από movflower (17.01.2008)
ήρεμα Ρηνιλω μου, ήρεμα!
ο καθένας με το πάσο του στο κάτω κάτω. Εσένα γιατί σε χαλάει όμως; Ήτανε ομαδική εργασία και επηρεάζεται ο δικός σου βαθμός;
Για τη μουσική... παντού την έχουμε να μας κρατάει συντροφιά!
:)))))))))))))))))))))


Σχόλιο από pafa (17.01.2008)
Και αν δεν μπορείς να έχεις τη μουσική μαζί τι γίνεται?


Σχόλιο από gusfunn (18.01.2008)
σου εύχομαι μια γλυκιά ,πολύ γλυκιά και όμορφη καλημέραΓια να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης