αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
το κακό...
πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε
Home

19 Μαρτίου 2008, 00:33
μού λέτε...σάς ακούω


pm Νο.1: "δεν μου λές, κιντάκο? δερβέναγα στο κεφάλι μας σε βάλαμε? έχεις καταντήσει το blog σου λαμπίρη. μες στο ξεκατίνιασμα. το καλό που σου θέλω, αναβάθμισε το, γιατί σε βλέπω να παίρνεις το χρυσό βατόμουρο των blogs"

pm Νο.2: "kid μου...τί έχεις πάθει? τί είναι αυτά που γράφεις? πού είναι ο kidακος ο ευαίσθητος, με τα γραπτά, τις αναλύσεις του, τα βαθυστόχαστα νοήματα? αυτό το blog δεν είναι εσύ, kid μου. πρέπει και μπορείς να το αναβαθμίσεις"

pm Νο.3: "παλιόφιλε. έχουμε χαθεί μιας και εσύ το θέλησες. καταλαβαίνω τώρα την στροφή που έχεις κάνει. την βλέπω στα κείμενά σου. αλλοτριώθηκες. που είναι οι αγώνες μας? τα κοινά μας πιστεύω? οι ιδέες μας για την ζωή? σε καλώ πίσω στην αληθινή αξία των συναισθημάτων μας και σε ένα πιο αναβαθμισμένο blog"

pm Νο.4:" pou sai filaraki...an sinexiseis se afto to motivo kai den anavathmiseis to blog sou, tha grapsw ena post afierwmeno se sena kai stis pompes sou. simmorfwsou prin einai arga"

δέσμευσις τιμής: μετά από αυτά τα pm, επείσθην(κυρίως από το τελευταίο) να αλλάξω την μορφή του blog και να το αναβαθμίσω. σάς υπόσχομαι ότι από το επόμενο post αρχίζει η διαδικασία αναβαθμίσεως. θα μου επιτρέψετε βέβαια να χρειαστώ ένα μικρό διάστημα ανατροφοδοτήσεως, ολίγων λεπτών. περισσότερες πληροφορίες, αύριο τα μεσάνυχτα, σε αυτό το blog...η αλλαγή ξεκινά!


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Deos (19.03.2008)

Πάλι πολυτονικό θα βάλεις?

Γραφική φωτογραφία..
και σου μοιάζει..


Σχόλιο από sunnybeach (19.03.2008)
Άντε να το δούμε και αυτό...
Θα σε σηκώνει μετά ο server ή θα πρέπει να αναβαθμιστεί και αυτός;

Αναρωτέμαι να σου στείλω φιλάκια ή θα τα ακούσω;


Σχόλιο από Peace18 (19.03.2008)
Εγώ αναρωτιέμαι που θα πάμε να κρυφτούμε μετά την αναβάθμιση...Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
heartbreak-kid
εξωτερικές εργασίες σε γραφείο τελετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

εμπνευσμένο από την κορυφαία ελληνική ταινία της τελευταίας 25ετίας...Tags
Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης