αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
14 Μαΐου 2008, 23:24
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ!


 

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

ξεκινώ την αποψινή επικοινωνία μαζί σας με την αρχαία ρήση του τίτλου του σημειώματός μου, γιατί πράγματι όσο μεγαλώνω μαθαίνω πολλά πράγματα. Μαθαίνω παράδειγμα πως δυο ποιήματα για εμάς τους πατεράδες που χθες έβαλα στο BLOG μου, γίνονται αιτία κάποια κυρίως νέα παιδιά, θύματα της διαπάλης των γονέων, που  κοινοποιώντας τις διαφορές τους στα παιδιά τους, τους κάνουν πολύ μεγάλο κακό.

Επίσης οι γονείς που προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους, με διάφορους τρόπους ή χρησιμοποιώντας την οικονομική τους θέση, ή την δυνατότητα του λόγου τους, ή χρησιμοποιώντας ψευτιές και χίλιες δυο άλλες μεθόδους, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ εναντίον των παιδιών τους.

Εγώ δεν έχω παρά να συστήσω σε όλους τους γονείς -ταπεινά βέβαια- να είναι μπροστά στα παιδιά τους ήρεμοι ή και δυνατόν αγαπημένοι.

Μου έχει τύχη μια περίπτωση ενός ανθρώπου που έχει κάνει τρεις γάμους.

Τις μεγάλες γιορτές και όποτε άλλοτε μπορούσε, συγκέντρωνε όλες τις γυναίκες του, μαζί και τα παιδιά του, ακόμα και τα εγγόνια τους αλλά και τους συντρόφους τους, νομίζω είχαν παντρευτεί πάλι οι δυο πρώτες, και σαν μια οικογένεια γιόρταζαν μαζί.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν άψογες. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

γεια σας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

Υ.Γ Μικρή μου κοπέλα που έγινες η αιτία αυτού του άρθρου, ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. Έτσι θα δείξεις ανωτερότητα και πιστεύω θα κερδίσεις την αγάπη του. Ας το πάρεις ανθρώπινα...


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης