αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
το κακό...
πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε
Home

19 Μαΐου 2008, 22:51
αλλαγή φιλικής λίστας


επειδή ως γνωστόν, ό,τι κάνει ο heart αποτελεί είδησι, θέλησα να καθιερώσω ένα newsletter-που θά λεγε και ο μαντσεστεροσπουδαγμενος termite-ενημερωτικής φύσεως, το οποίο θα σάς ενημερώνη για τις αλλαγές στην φιλική μου λίστα. προ ολίγων δευτερολέπτων έφυγε από την φιλική μου λίστα η F_ANGEL, μιας και δεν συμπαθιόμαστε πια. ο λόγος που τσακωθήκαμε είναι πολύ συχνός σε ώριμα άτομα, σαν(και όχι "ως") αυτά που είναι στο site. διαφωνήσαμε κάπου σε ένα topic στο forum(ελληναγγλικά) και "για να τής δείξω εγώ της κακιάς" την έβγαλα από την φιλική μου λίστα. σε αυτήν προσετέθη ο heartbreak-kid. ο εαυτός μου δηλαδή. η απόφασις μου αυτή εβασίσθη σε δυό σκέψεις:

αφ΄ ενός, μεν, ήθελα να νιώσω λίγο σαν την alexia-vicky που κάνει ενέσεις αυτοπεποίθησης μέσα από το blog, αφού πρώτα έχει κόψει τις φλέβες της με καλώδιο από ακουστικά, έχει κυλιστή στην λάσπη-όχι για να νιώση όπως ο κρούσος-και έχει περιγράψει τον εαυτό της σαν "οσιομάρτυρα ετών 19+1" με αυτά που έχει τραβήξει στην μέχρι τώρα πολύπαθη ζωή της(π.χ. βγήκε λίγο στραβό το λουλουδάκι στο αριστερό παππούτσι). μετά όμως, όλο ζωντάνια και ευεξία θα βγαίνη θα πίνη και λόγο δεν θα δίνη. το τελευταίο συναίσθημα ήθελα να νιώσω κι εγώ.

αφ' ετέρου, δε, ήθελα να νιώσω σαν όλα τα άτομα που όταν μπαίνουν στο site αντικρίζουν με μαύρα bold γράμματα, το nickname "heartbreak-kid". παράλληλα, δοκίμασα και αν μπορής να βάλης τον εαυτό σου στην φιλική λίστα, αν αυξάνονται οι fans σου και αν βλέπης τον εαυτό σου με τα bold μαύρα γράμματα, που προανέφερα. τώρα αισθάνομαι σαν τον χαμογελαστό deos, την δροσερή tina15, τον μπρατσαρά moufidis και την "κάνω σερί από λάθος επιλογές σε άντρες" Peace18. βλέπω και ξαναβλέπω τα «Μέλη Online» και δεν χορταίνω να με χαζεύω. είμαι fan του εαυτού μου. νιώθω τόση αυτοπεποίθησι, που μπορώ μέχρι και να επιτύχω 45,5 δευτερόλεπτα παραπάνω στύσης(πάντα ήθελα να τα κάνω 1,05 τα λεπτά)!

τελειώνοντας το παρόν-υβριδικό-newsletter(ξέρετε, manchester-termite κλπ) θέλω να σάς πώ ότι προσπάθησα και γω να γράψω ένα-δυο ευαίσθητα posts. αλλά δεν μού βγαίνουν. είναι που δεν τραβάω και καλές φωτογραφίες για να βάλω κανένα παιδάκι. μού είπαν ότι απαγορεύεται η δημοσία έκθεσις ανηλίκων, βέβαια, αλλά οκ. θα την αντέξω ξανά την φυλακή, αν είναι να βαπτισθώ κι εγώ "άτομο με ευαισθησίες". γι' αυτό πάω να ξεπατικώσω κάνα post από κανένα blog που δεν ανανεώνεται, πια. μπορεί να μην πάρη χαμπάρι την...φουστιά


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από F_ANGEL (20.05.2008)
Εγω παντως δεν καταλαβα τιποτα..U know Dimitris..


Σχόλιο από Peace18 (20.05.2008)
Όποιος δεν έχει φαν... Βάζει τον εαυτό του! Τι να πει κανείς!
Όσο για το... "κάνω σερί από λάθος επιλογές σε άντρες" Peace18, έχω να πω ότι μάλον έχεις δίκιο! Πρέπει να το κοιτάξω! Μάλον θα ξαναπεράσω από κόσκινο τον παροντικό!


Σχόλιο από alexia-vicky (20.05.2008)
Μ'αρέσει να διαβάζω τόσο χαρακτηριστικά στοιχεία του εαυτού μου!!! Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα :):)


Σχόλιο από matthias16 (20.05.2008)
και ο jimmy_the_weed?


Σχόλιο από MPara (20.05.2008)
Fan του εαυτού σου...δεν είναι κακό.
Αν το προχωρήσεις,μπορείς να γίνεις και εραστής του εαυτού σου.
Έτσι δεν θα έχεις ανάγκη κανέναν!

Για σκέψου το...

Υ.Γ Μ'αρέσει ο τρόπος που γράφεις.


Σχόλιο από marylin (15.06.2008)
χαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!!

Τι λες βρε τρελοκομείο, πόνος από τα γέλια μ' έπιασεεεεεε!!!!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
heartbreak-kid
εξωτερικές εργασίες σε γραφείο τελετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

εμπνευσμένο από την κορυφαία ελληνική ταινία της τελευταίας 25ετίας...Tags
Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης