αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
11 Ιουνίου 2008, 10:59
ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥ! Ευθυμήσαμε πάλι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΣΚΕΨΕΙΣ  

Πώς να μην κάνω φόνο? Τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο και η διάθεση μου έπιασε πάααατο.Πιο κάτω δε γίνεται!

Πρώτο συμβάν το ότι έχασε η Εθνική από τον πιο έυκολο αντίπαλο του ομίλου και στενοχωρήθηκε η προπονητάρα μας ο ΟΤΤΟ! Ειδικά το δεύτερο γκολ πολύ ταπεινωτικό και η απογοήτευσή μου τεράστια από τον Καραγκούνη γιατί στην κρίσιμη στιγμή σούταρε 2 φορές πάνω σε παίχτη αντί να δώσει πάσα σε 2 ξεμαρκέριστους.ΈΛΕΟΣ που θα λεγε κι ο Γεωργίου.Τσάμπα χάσαμε το χρόνο μας και το ειδαμε! Κι εντάξει πες η ομάδα σέρνονταν χτες πραγματικά.Αν δεν παίζουν ας πάρουν αυτό που τους αξίζει κι ας γυρίσουν σπίτια τους.Θέλουν κι ευρωπαϊκές ομάδες τα χούφταλα (που λέει και η φίλη μου η Μαριάννα, να αγιάσει το στοματάκι της).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Μακάρι όλα μου τα βάσανα να περιορίζονταν σε ένα ποδοδφαιρικό ματς.Ξύπνησα από τα χαράματα να έρθω στη σχολή για κάτι σημειώσεις, ένα μάθημα και για να βρω μια καθηγήτρια στο γραφείο της να τη ρωτήσω κάτι απορίες και να πάρω πίσω τις ασκήσεις μου. Μόνο που αντί να κανω μάθημα κάθομαι σαν τον λαλακα στο εργαστήριο γιατί η καθηγήτρια δεν ήρθε....Κι άλλο χαμένο 2 ώρο σε 2 μέρες πάει πολύ.Άσε που φοβάμαι ότι δε θα έρθει ούτε στις ώρες γραφείου και θα μείνω με τις απορίες, τις άσκήσεις άλυτες και θα τρέχω άλλη μέρα να κατέβω στη σχολη.Θα πήγαινα να συνεχίσω τον ύπνο μου αλλά πρέπει να περιμένω και τη φίλη μου να σχολάσει από τη δουλειά για να πάμε μετά να πάρω γυαλιά! Μην μιλήσω για τα λεφτά που τελευταία φεύγουν χωρίς να το καταλάβω!Πρέπει να σφίξω τις τσέπες μου λίγο!

Αχ ευθημήσαμε πάλι ε ?


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από pafa (11.06.2008)
Πίστεψε με είναι το λιγότερο
που σου συμβαίνει
αυτά τα χαμένα 2 ώρα.


Σχόλιο από renabill (12.06.2008)
Είχε και συνέχεια το πράγμα! Δεν βρήκα γυαλιά εκεί που πήγα γιατί είχε μονο τετράγωνα κι εμένα δε μου πάνε! ΑΧ ειναι της μόδας τα τετράγωνα.Θα μείνω γκαβή!!!!!!!!!!!!!!!!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης