αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Σκόρπιες σκέψεις και ιδέες ενός ανήσυχου μυαλού
Η ζωή θέλει χαμόγελο

19 Ιουνίου 2008, 01:46
Είμαι χαρούμενη!!


Είμαι χαρούμενη!!Επιτέλους τα πράγματα μπαίνουν σε έναν δρόμο!Σε όλους τους τομείς.

Άσχετο-αλλά όχι και τόσο-με αυτά που λέω,άλλη φωτογραφία ήθελα να βάλω και άλλη έβαλα.Οχι τυχαία.

Κλείνω την παρένθεση.

Προσγειώνομαι ελαφρώς,αφενώς,για να εξηγήσω γιατί είμαι χαρούμενη και αφετέρου επειδή όλα αυτά που θα πω είναι στα χαρτιά αλλά σε καλή πορεία να γίνουν,σχεδόν σίγουρα θα γίνουν.Προσοχή φυσικά,γιατί όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια,ο Θεός γελάει...Αλλά αυτή τη φορά,ας γελάσω κι εγώ λίγο!!Δεν είναι καιρός;Να χαρώ κι εγώ;Στο πηγάδι κ.....;

Αυτή λοιπόν η μη-άσχετη φωτογραφία,είναι από τον κήπο ενός ξενοδοχείου που θα πάμε 19-20/7 μαζί με 2 φίλες για Σαββατοκύριακο.Το εν λόγω ξενοδοχείο το βρήκε η μια από τις 2 κοπέλες η οποία είχε και την ιδέα,λατρεύει τις εκδρομές και τη φωτογραφία,όσο κι εγώ.Εχθές το συζητήσαμε τηλεφωνικά,σήμερα το βρήκε.Στην άλλη φίλη μας ήδη το είχε πει.Τσακάλι;Δεν λένε,δείξε μου το φίλο σου;Αυριο λοιπόν θα το κλείσει.Μπήκα λοιπόν πριν λίγο στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου,το οποίο ξέχασα να πω,είναι στη Σίφνο.Είναι σουπερ ουαου!!!!!!!!!!Και επιπλέον 600 μέτρα από το λιμάνι,κάτι που βολεύει,αφού δεν έχουμε αυτοκίνητο.

Επίσης αύριο είναι η κλήρωση για τα εισιτήρια της Εργατικής Εστίας,που είχα πάει πριν από μέρες και δήλωσα συμμετοχή,για 7ημερη εκδρομή με πούλμαν,για Σάμο,16/8-22/8.

Κάτι μου λέει ότι τα νέα θα είναι θετικά!!Η αισιόδοξη φωνούλα μου το λέει!!Επειδή δεν έχω κλείσει τίποτα άλλο,για πουθενά,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!Είμαι και Σαββατογεννημένη!!Δεν μπορεί παρά να υπακούσει η εκδρομούλα και να μου κάτσει να πάω!!ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ!!Χαχα!!

Αν δεν πάω διακοπές,τον χειμώνα δεν θα σηκωθώ απ'το κρεβάτι,θα έχω πέσει σε νάρκη σαν τις αρκούδες...Οι διακοπές είναι μια έννοια ΙΕΡΗ!!!!Προτιμώ να στερηθώ όλο το χρόνο τις εξόδους,για να έχω χρήματα,παρά να μην πάω διακοπές,έστω και 5 μέρες.Δεν την παλέυω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ χωρίς διακοπές!!!

Απόρησα με τη μια κοπέλα της ερευνητικής μας ομάδας που είπε ότι έχει 7 χρόνια να πάει διακοπές!!!Αν είχα 7 χρόνια,δεν θα μπορούσα να το πω...Απλούστατα,δεν θα ζούσα να το πω...Θα συνομιλούσα με τα κυπαρισσάκια.

Τώρα που είπα ερευνητικό.Μέσα σε όλα τα στραβά και ανάποδα που το αφορούν,πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος σε ΤΕΒΕ και εφορία κατ'επέκταση.Σιχαίνομαι τέτοιου είδους τρεχάματα...

Τηλεφώνησα κι εγώ στον Φάνη,έναν από τους καλύτερους μου φίλους.Ο Φάνης είναι δικηγόρος.Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει και δικό του γραφείο,πρόσφατα αρραβωνιάστηκε κιόλας(άσχετα όλα αυτά,ως συνήθως,να μην βγω εκτός θέματος;).Ο,τι δυσκολία έχω,ό,τι απορία,ο πρώτος που μου τις λύνει είναι.Εχει και γενέθλια σήμερα 19/6.Έτερο διδυμάκι.Χρόνια πολλά Φανούλη!!Του τα είπα βέβαια,αλλά έτσι μου ήρθε τώρα.Λοιπόν,να μην πολυλογώ(πρωτότυπο)μου εξήγησε με λεπτομέρειες όλη τη διαδικασία.Από όλα αυτά τα μόνα εύκολα είναι να βγάλω σφραγίδα και να αγοράσω τα απαραίτητα βιβλία και μπλοκάκια.Τα άλλα όλα...Βουνό.Μου λέει πολύ σωστά και ο φίλος μου,γιατί δεν τα εξηγείς σε έναν λογιστή να τα αναλάβει εκείνος,που ξέρει καλύτερα και να σε απαλλάξει απ'το τρέξιμο; Αυτό και θα κάνω!!Εχω και λογιστή εμπιστοσύνης,χρόνια μας κάνει τις δηλώσεις.Από το να κάνω καμιά  πατάτα και να ψάχνομαι...Καλύτερα να έχω ήσυχο το κεφάλι μου...

Αρα,τακτοποιήθηκε και αυτό!!χαχα!Άλλο ένα βάρος έφυγε.

Το επόμενο Σάββατο 28/6,έχω να πάω και σε γάμο,μιας πολύ καλής μου φίλης και γειτόνισσας.Με αυτή την κοπέλα είχε συμβεί το εξής κουφό,όταν γνωριστήκαμε,το 2002.Δουλεύαμε στην ίδια δουλειά,αλλά δεν κάναμε παρέα,μια καλημέρα να είχαμε ανταλλάξει όλη κι όλη.Ένα πρωί συναντηθήκαμε κατά τύχη στο δρόμο που πηγαίναμε προς τη δουλειά.Και τι δρόμος...Αγγελικά πλασμένος...Ο καλύτερος που κυκλοφορεί εκεί έχει σκοτώσει τη μάνα του...Ζήνωνος... Τα λέει όλα νομίζω...Τα είπε κι ο Αλκίνοος καλύτερα,πριν από μένα,από άλλη σκοπιά βεβαίως.Αν και η αλήθεια είναι ότι όλες τις κοπέλες που δουλεύαμε σε εκείνη την εταιρία τότε,μας κοιτάζαν όταν πηγαίναμε...Για την ακρίβεια,μας γδύναν με τα μάτια...Συνόρευε το κτίριο και με ένα σπάταλο σπιτάκι που ξεχνάνε φώτα...Άσχετο,αλλά η εταιρία έχει φύγει από εκεί τώρα.Για καλή τύχη όλων.

Λοιπόν,συναντηθήκαμε και πηγαίναμε μαζί συζητώντας περί ανέμων και υδάτων.Με ρώτησε που μένω.Της είπα.Λέει,κι εγώ Γαλάτσι μένω.Την ρώτησα,που στο Γαλάτσι.Μόλις μου είπε,έμεινα κάγκελο!!!Τα σπίτια μας απέχουν ούτε 10 λεπτά,μένει στον ακριβώς παράλληλο δρόμο από μένα!!!Από τότε κάνουμε παρέα.Πολύ καλό κορίτσι.

Μπήκε ο Γιώργος στη ζωή της.Απ'τη Χαλκίδα,την υπέροχη αυτή πόλη...Καλό παλικάρι.Τον έχω δει αρκετές φορές.Και ήρθε και ο γάμος...Και σε 7 μήνες έρχεται και το μωράκι...Αυτό ήρθε στην πορεία!!Μάλλον επειδή άκουσε ότι η μαμά κι ο μπαμπάς του έχουν ήδη κανονίσει να παντρευτούν,είπε να εμφανιστεί,νωρίς!!

Πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!Βέβαια αν δεν μου το έλεγε δεν θα το καταλάβαινα,δεν φαίνεται ακόμα,είναι νωρίς.

Το σίγουρο είναι ότι θα βγει ένα ψηλό μωρό με γαλάζια μάτια!!χαχα!!Μαμά 1.80,μπαμπάς 1.90,και οι δύο γαλανομάτηδες!!

Γερό να είναι και να έρθει με το καλό!!

Τώρα που είπα μωρό...Ένα ένα μου έρχονται όλα,συνειρμικά.

Στις 13/9 έχω μια βάπτιση να πάω στο Λαύριο,της ανηψούλας μου.

Έμαθα ότι θα έρθει ο Gary Moore!Ισχύει;

Και μάλιστα εκείνη τη μέρα,στο Λυκαβηττό!

Να φάω ΤΩΡΑ τις κοτσίδες μου ή να τις αφήσω για το πρωί,μαζί με το γάλα και τα κορν-φλέικς;

Αν ισχύει δηλαδή και έρθει.

Καλή μου,χρυσή μου ξαδελφούλα,άλλα 3 Σάββατα είχε ο μήνας,αυτό έπρεπε;Μόνη ελπίδα να είναι πρωί η βάπτιση,αλλα δεν νομίζω.Και θα είμαι 50χλμ μακριά...Κλάψ,κλαψ και ξανά κλαψ.

Μόνο τους Scorpions έχω δει από ξένα συγκροτήματα.Εχω μείνει πολύ πίσω...

Αχ,τι καλά να έβλεπα και τον Gary...Τι κιθαρίστας...Και αν ερχόντουσαν και οι Green day,Radiohead,REM,U2,Eric Clapton,Bob Dylan,και πολλοί-πολλοί άλλοι,ακόμα καλύτερα.Και άλλους ήθελα παλιότερα,αλλά κάποιοι από αυτούς αποδημήσαν από τον μάταιο τούτο κόσμο.Κάποιοι από αυτούς που αναφέρω(όχι από αυτούς που αποδημήσαν) είχαν ξανάρθει πριν πολλά-πολλά χρόνια...Αλλά τότε ήμουνα μικρή και δεν είχα χρήματα.Οχι ότι έχω τώρα...Αλλά δεν κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες...Κάτι θα βρεθεί...Είναι ιερός σκοπός τέτοιες συναυλίες.

Αυτόν τον καιρό όλο συναυλίες κανονίζω να πάω!!Δεν έχω καλύτερο από αυτό!!!!Ολο προκύπτουν.Αύριο θα δω και τον Μίλτο,θα τον ξαναδώ την Τετάρτη(Yes)-προλαβαίνω μετά το μάθημα τελικά-την Παρασκευή θα δω και τον Κωστή.Χαίρομαι!!Χαίρομαι!Και ξανά-χαίρομαι!Και ό,τι θυμάμαι χαίρομαι γενικότερα!!

Εννοείται ότι περιμένω το πάρτυ μας!Προς το παρόν την Κυριακή θα πάω στο πάρτυ του AshINart που επί ένα χρόνο με "φιλοξένησε" μαθαίνοντας μου βασικές έννοιες ηχοληψίας.Ολοι εκεί μέσα είναι άψογοι!!!Και άψογος χώρος!!

Ευχηθείτε μου καλή τύχη σε όλα,να γίνουν!!

Να κι ένα τραγουδάκι...

 

Πήρα κόκκινα γυαλιά
κι όλα γύρω σινεμά τα βλέπω
κι ούτε ξέρω πώς να ζω
ούτε και πώς ν' αγαπώ
τη ζωή μου επιβλέπω

Πήρα κόκκινο στυλό
και τραβάω γιαλό-γιαλό και γράφω
τραγουδάκια της φωτιάς
της φωτιάς, της πυρκαγιάς
τη ζωή μου αντιγράφω

Πώς μ' αρέσει αυτός ο ήλιος
πώς μ' αρέσει αυτός ο ήλιος
πώς μ' αρέσει το πρωί
κι είναι βάσανο ο φίλος
είναι βάσανο ο φίλος
που φωνάζει εκδρομή

Πώς μ' αρέσει το φεγγάρι
πώς μ' αρέσει το φεγγάρι
όταν βγαίνει να με δει
και κρατάει το φανάρι
και κρατάει το φανάρι
στης αγάπης την πληγή

Πήρα κόκκινη καρδιά
και πουκάμισα φαρδιά φοράω
και ρωτάω να μου πουν
όσοι ξέρουν ν' αγαπούν
σε ποιον έρωτα χρωστάω

Πήρα κόκκινα φτερά
και περνάω μια χαρά, γελάω
Πιάνω σώμα του χιονιού
και ουρά χελιδονιού
στου Θεού τ' αυτί μιλάω.

 

Είπα απόψε,μια και είναι πανσέληνος,να πω για ήλιους και φεγγάρια.

Αλλά δεν είναι βάσανο ο φίλος που ζητάει εκδρομή...Η εκδρομή είναι ό,τι καλύτερο!!χαχα!!

Κι εγώ ρωτάω να μου πουν,όσοι ξέρουν να αγαπούν...Γιατί εγώ...Εν οίδα,ότι ουδέν οίδα...Το έγραψα σωστά κύριε φιλόλογε;

Περνάω μια χαρά,γελάω, πάντως...Ανεξάρτητα από αυτό.Ξέρω να ζω,και να αγαπώ ξέρω.Αλλά αφού δεν θέλει κανείς να του μάθω τον τρόπο.Σσσσσσσ....It's a secret...


13 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από margo (19.06.2008)
Kαλημέρα χαρούμενη κιθαρούλα μου :))))))
Καλή Τύχη σε όλα.φιλιά πολλά!!
θα τα πούμε στο παραλιακόν πάρτυ!!!!ανυπομονώ!


Σχόλιο από Vanna (19.06.2008)
Καλή σου μέρα! Ωραίο πράγμα να είσαι χαρούμενη! Και πιο ωραίο είναι να μένεις χαρούμενη!


Σχόλιο από F_ANGEL (19.06.2008)
Αυγήηηηηηηη μου χαίρομαι που είσαι χαρούμενηηηηηηη και που είσαι καλά..Τσίμπα κι ένα φιλάκι τώρα :kiss: :)


Σχόλιο από kithara-woman (19.06.2008)
Ευχαριστώ κορίτσια!!!
Και σε εσάς εύχομαι να είστε χαμογελαστές και χαρόυμενες πάντα!!
Φιλιά!!
22+σήμερα,Μαργαρίτα!!
:-)))


Σχόλιο από movflower (19.06.2008)
ππππππι πολλούς προορισμούς βλέπω!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))

Άρχισε να φέρνει καρτ ποστάλ ο ταχυδρόμος ή μου φαίνεται;
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))


Σχόλιο από nowaveband (19.06.2008)
panta etsi!


Σχόλιο από kithara-woman (19.06.2008)
Ευχαριστώ nowaveband!!
Πέρασε επιτέλους ο ταχυδρόμος,χτύπησε την πόρτα,και έφερε κάτι καρτ-ποστάλ της Σίφνου!!Να πάρουμε μια ιδέα!!χαχα!!
Φιλιά,μωβ-λουλουδάκι μου!!Από το καμίνι της Αθήνας!!
Τι ζέστη!!Ασχετο.


Σχόλιο από -Sadahzinia- (19.06.2008)
Τέτοια χαρούμενα ποστ να βλέπω και τίποτα άλλο! :)) φιλιάαα


Σχόλιο από PHILIPPOSSM (19.06.2008)
Aσπρος Σιφουνας....Πο!!Πο!!! δεν σε προλαβενω!!!! :-)))


Σχόλιο από esta (19.06.2008)
θα μείνω στον τίτλο!είσαι χαρο'υμενη κι αυτό είναι υπέροχο!!!απόλαυσέ το!φιλιά και ευχές για τα καλύτερα!!!;))))))))))


Σχόλιο από mprizas (20.06.2008)
Ε καλή τύχη! Τι άλλο???

Με το δεξί το καλοκαίρι!!!


Σχόλιο από kithara-woman (20.06.2008)
Sadahzinia,κι εγώ θέλω να τα βλέπω από όλους,να είμαστε γενικά χαρούμενοι!!Ενα 50% είναι στο χέρι μας,ένα 50% είναι στο περιβάλλον και στις συνθήκες γύρω και εντός μας.Ευχαριστώ!!Φιλιά!!
Γειτονάκι!!Που να με προλάβεις!!Σαν σβούρα γυρίζω!!Πριν λίγο γύρισα,συναυλία,Μίλτος,παλαιό τέρμα.Κάθε μέρα συναυλίες!Και αύριο πάλι θα πάω,στη γιορτή της μουσικής!χαχα!
Ευσταθία μου!!!Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!Σου εύχομαι τα καλύτερα!Είπε ένα πουλάκι ότι πλησιάζουν και τα γενέθλια σου!!Φιλιά!!
Γιώργο!!Ευχαριστώ!Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα,να πάνε όλα καλά και με τη νέα δουλειά.
Πιάστε χαμογελάκια--->>> :-))))))))


Σχόλιο από NaritekaGR (20.06.2008)
κ εγω εχω να παω 6 χρονια διακοπες,
πες της φιλης σου να κανουμε παρεα
φιλια!!!!!!
υ.σ.1 αλλα φετος θα ΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!
ΤΣΙΑΡΣ!!!!!!!!
Υ.Σ.2 Ολο ωραια τραγουδακια μου εισαι
μπραβο, μπραβο!!!!!!!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
kithara-woman
Αυγή
από ΚΑΤΕΡΙΝΗΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/kithara-woman

σκέψεις,ιδέες,ποιήματα,χιουμοριστικά κείμενα και σχόλια


Tags

αγάπη ελπίδα ζωή ταξίδι αλλαγή αναμνήσεις σκέψεις γνώσεις παράξενα σοφίες δημιουργία διάφορα στιγμές ευχές χαρά χαμόγελο όνειρο ιδέες νοσταλγία συμπεράσματα συνταγές συνταγή ανέκδοτα φιλία θυμός μοναξιά ιστορία λιμάνι ψυχή λέξεις Μουσική παραμύθι περι ζωής μουσικής φιλίας έρωτα χαμόγελου ποιήμα σιωπή πιστεύω συμπέρασμα χιούμορ χιουμορ ζωγραφική συμβουλές τραγούδια ταινία ταινίες γάμος μετακόμιση παρέα ευτυχία χρήσιμα site ψηφιδωτό στιγμες
Επίσημοι αναγνώστες (21)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης