αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
το κακό...
πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε
Home

22 Ιουνίου 2008, 17:09
και πλάτσα και πλούτσα, βάλε τα μπρατσάκια σου και φύγαμε για λούτσα...


δεν θα μπορούσε να περιγράψη καλλίτερα την κοσμοσυρροή που θα κατακλύση την λούτσα, κάτι άλλό από το διαφημιστικό των jumbo. όπως καλά θα καταλάβατε, έχω καταπιαστή με το beach party του ΜΗ, που θα λάβη χώρα στην ευρύτερη περιοχή της λούτσης, περί τα μέσα ιουλίου. έχων παραβρεθή εις το προηγούμενον πάρτυ παραλίας του site, θεώρησα καθήκον και υποχρέωσι να δώσω κάποια στοιχεία για το τί γίνεται εκεί. κατ' αυτόν τον τρόπο θα μπορέση ο οιοσδήποτε να ζυγίση την απόφασι του καλλίτερα, για το αν θα παραστή ή όχι.

προορισμός: αρχικώς, καλόν θα είναι πέραν των οδηγιών από το σχετικό τοπικ να έχετε μαζύ σας ένα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ gps. και λέω τουλάχιστον δι' ότι είναι πολύ πιθανόν το πρώτο να μην είναι ενημερωμένο σχετικώς με την πληρότητα των χωματοδρόμων που υπάρχουν, άρα θα χρειαστήτε και δεύτερο. πάντως αν μπήτε, κατά λάθος, σε έναν χωματόδρομο που γράφει: "οδός ηρώων πολυτεχνείου"...πάτε λάθος(οι δρόμοι τους τελείωσαν και πλέον δίνουν και στους χωματόδρομους αυτόν τον τίτλο).

τοποθεσία - οργάνωσις: - αν δώσουν οι θεοί και φτάσετε να ξέρετε ότι θα συναντήσετε μια παραλία η οποία όταν είναι ερημική, είναι πανέμορφη...όταν δεν είναι, συνήθως γίνεται beach party. εκεί είναι διάσπαρτοι και απλωμένοι μιλιουνια μιουζικχεβενίτες έτοιμοι να σας κάνουν να αισθανθήτε πολύ ωραίγια(που έλεγε και η δεβόρα). κατ' αρχάς είναι χωρισμένοι σε παρέες. τώρα θα μου πήτε, γιατί δεν είναι όλοι μαζύ. το πιθανότερο σενάριο είναι ότι έχουν ζηλέψει την δόξα του καρναβαλιού της πάτρας και έχουν φτιάξειγκουπ(ς).για παράδειγμα, υπάρχει το γκρουπ που παίζει και τραγουδάει ο vasilis23. εκεί προσέρχονται άτομα περισσότερο ρομαντικά, τρώνε ελαφρά και κυρίως μαρουλάκια και τραγουδάνε χαμηλόφωνα ώστε να μην σκεπάζουν τον vasili. σημείο κατατεθέν: δεν χρειάζονται παρτιτούρες δι' ότι ο τραγουδιστής γνωρίζει όλα τα τραγούδια των πυξ(ι) λάξ(ι) απ' όξω.

- ένα άλλο γκρουπ είναι αυτο του deos. αφού ο εν λόγω κύριος έχει κάνει βόλτα από όλες τις ομάδες ώστε να γνωρίση όσα μέλη δεν έχει γνωρίσει ακόμα(που δεν υπάρχουν τέτοια) επιστρέφει στην βάσι του. στο συγκεκριμένο γκρουπ συμμετέχουν διάφορα άλλα μέλη, όπως ο mprizas-ο οποιός βαριέται να πάη αλλού, το emaki, που έτσι κι αλλιώς έρχονται οι άλλοι(κυρίως άντρες) να το χαιρετίσουν, οπότε δεν χρειάζεται να πάη αλλού, ο kinezes που αισθάνεται ασφαλής μόνο κάτω από την θαλπωρή του deoντος οπότε αποκλείεται να πάη αλλού και άλλοι. που και που κάθεται και ο heartbreak-kid εκεί πριν ξαναπέση για ύπνο. 

- ένα πράγμα για το οποίο συνήθως δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού είναι η φωτιά. αυτή είναι μια και περιμένει αυτόν που θα φιλοτιμηθή να την κρατάη "ζωντανή" ώστε να μην σβήση. αρχικώς το αναλαμβάνει ο unick αλλά μετά την 8η μπύρα δεν ασχολείται...να πω εδώ ότι πέρσι το όλο εγχείρημα είχε αναλάβει ο NIKOSPI, χωρίς την βοήθεια του οποίου απλά δεν θα υπήρχε φωτιά. είχε βγάλει μάλιστα και μια ωραία φωτογραφεία με τον δεος, δίπλα δίπλα. για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει στο αρχείο μου...φέτος, θα μας λείψη μιας και η σκληρή και άκαρδη μοίρα τον έθεσε εκτός νυμφώνος.

βραδυνό μπάνιο: άλλο μεγάλο ζήτημα. λοιπόν το βραδυνό μπάνιο είναι ο παράδεισος των υπερβάρων. δεν γνωρίζω πόσοι από το site εντάσσονται στην κατηγορία αυτή, αλλά ως υπέρβαρος 110 κιλών δηλώνω ότι πέρσι έκανα μπάνιο στην θάλασσα και δεν χρειάστηκε να αισθανθώ άσχημα για τα κιλά μου. το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί με βρίζανε όλοι όταν μετά από μια βουτιά μου, σβήστηκε η φωτιά...

γκομενιλίκια: εδώ τα πράγματα είναι περίεργα. όντως το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια παραλία, βράδυ, είναι από μόνο του ρομαντικό για πάσης φύσεως έρωτες. συν τοις άλλοις, σου δίδεται η ευκαιρία να πας πχ με τον δικό σου ή την δική σου και για κάποιο χρονικό διάστημα να κάνης ό,τι γουστάρεις με οιονδήποτε άλλον/άλλη. αν σε ρωτήση ο "δικός σου" ή η "δική σου" που ήσουνα απλώς απαντάς...εκεί που παίζει κιθάρα ο vasilis23. δεν πρόκειται να σου πη τίποτε άλλο. άλλωστε beach party του ΜΗ είναι και όλοι έχουν δικαίωμα στην "έντεχνη διασκέδασι"(αδόκιμο γι' αυτό και τα εισαγωγικά). το κακό είναι ότι πράγματι δεν μπορεί κάποιος να γίνη αντιληπτός εν ώρα μπαλαμουτιασμάτων και χάνει σε περιεχόμενο τούτο το blog. και θα υποχρεώνομαι μετά αντι να γράψω ποιος με ποιαν κλπ, να γράφω για τις απαντήσεις του astron στο forum. Ευτυχώς που πέρσι είχα μαζύ μου φακό(όλως τυχαίως) και πήρα κάβα

εν κατακλείδι, που λέει και ο mprizas, η προτροπή μου είναι να πάτε στο beach party. αρνητικα δεν θα βρήτε οπότε τι πειράζει που δεν θα βρήτε ούτε θετικά ;)

P.S: πώς είπατε? αν θα είμαι στο beach party..?


9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από rory166 (22.06.2008)
πρωτος πρωτος δηλωσες συμμετοχη αν θυμαμαι καλα:D


Σχόλιο από F_ANGEL (22.06.2008)
xaxaxa


Σχόλιο από F_ANGEL (22.06.2008)
Ήθελα να έρθω..Αλλά 9.30 το πρωί εκείνη τη μέρα πετάω για Κύπρο..Για τις διακοπέεεεεεεεεεεες μου!!


Σχόλιο από Deos (22.06.2008)
θεϊκή περιγραφή μα τον Ποσειδώνα


Σχόλιο από Peace18 (22.06.2008)
Μα την Θέτιδα άλλαξα γνώμη!!!


Σχόλιο από Termite (23.06.2008)
Θα είμαι φέτος (πρώτη μου φορά) μόνο και μόνο λόγω της περιγραφής σου αυτής!


Σχόλιο από renabill (23.06.2008)
Εγώ νόμιζα ότι ο Μπρίζας θα "πέταγε πέτρες" .Φοβερό κείμενο και λόγω της περιγραφής θέλω πολύ να έρθω.Ξέρω ένα ατομο που δεν έχει γνωρίσει ο ΔΕΟΣ απο κοντά! Χι χι.Αλλά μάλλον δεν θα με γνωρίσει ούτε φέτος γιατί δεν έχω αυτοκίνητο και μετά σκέφτομαι πως θα γυρίσω.Αν ποτέ βρω την παραλία, γιατί όπως τα λες.....σωθήκαμε!


Σχόλιο από MagicaDeSpell (23.06.2008)
να σε δω να φορας μπρατσακια και τι στον κοσμο....Θα εχω και την κρυφη καμερα μαζι μου αν τελικα καταφερω και ερθω γιατι οπως ειναι τψρα τα πραγματα μαλλον θα δουλευω


Σχόλιο από Emilia_ (23.06.2008)
Ego pantos........an k kriti, tha prospathisw na erthwwww.....!!!

Ti thalassa k ouranos....ama saresei i parea ,ayto metraei...aplaaaaa ;-)Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
heartbreak-kid
εξωτερικές εργασίες σε γραφείο τελετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

εμπνευσμένο από την κορυφαία ελληνική ταινία της τελευταίας 25ετίας...Tags
Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης