αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
01 Ιουλίου 2008, 12:18
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..


 

 

φίλες, φίλοι.

Σήμερα έκανα το λάθος-το κάνω καμιά φορα όταν με πιάνει η νοσταλγία - να ανοίξω την τηλεόραση και εκεί που ήμουν απροβλημάτστος, μπορώ να πω ευτυχής που δεν είχα ενημερωθεί με το 90% των ειδήσεων, των γεγονότων που αφορούν ατυχήματα, καταστροφές, σκληρά μέτρα των κυβερνώντων, και χίλια δυο άλλα, πλακώθηκε η καρδιά μου, η πίεσή μου ανέβηκε και χάλασε η διάθεσή μου.

Και τι έκανα εγώ;

Άρχισα το Ζάπινγκ-όπως και εσείς πολλές φορές νομίζω- και στάθηκα στα βραβεία που δίνουν τα κανάλια σε διάφορους καλλιτέχνες, παρουσιαστές και λοιπά.

ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ περίπου τα ίδια πρόσωπα να θερίζουν τα βραβεία. Ψηφισμένοι από το κοινό βέβαια.

Είναι δυνατόν άμα βγαίνεις μια ζωή στο γυαλί και είσαι και καλός ή και σχετικά καλός, να μη σε ψηφίσουν , αφού κάθε μέρα η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στους τηλεθεατές είναι τεράστια;

Όχι φυσικά. Και βέβαια δεν έχει σημασία ποιος ψηφίζεται περισσότερο. Όλοι παίρνουν κάποιους ψήφους.  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Οι ίδιοι λοιπόν. Με μικρές αποκλίσεις.

Που σημαίνει πως κάποια πρόσωπα μονοπωλούν το "ταλέντο" τους, την δοτή δημότικότητά τους, την δύναμη που δίνει το γυαλί σε όποιον το διακονεί.Με το αζημείωτο βέβαια. 

Και εδώ θέλω να σταθώ, επεκτείνοντας το θέμα, στους "καλλιτέχνες" που έχουν ξεπηδήσει από την εκπομπή της κ. ΠΑΝΙΑ, που έχουν από ότι ακούω μεγάλο κασέ για να εμφανιστούν κάπου. Ευτυχώς που δεν βράβευσαν και κάποιον από αυτούς.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. της κενότητας που υπάρχει στους ανθρώπους, ακόμα στην διάθεση που έχει ο Έλληνας να διασκεδάζει με τα ελαττώματα των άλλων. 

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ;

Εκτός εξαιρέσεων, που ο καθένας πρέπει να τους βγάζει το "καπέλο", οι ίδιοι και οι ίδιοι μονοπωλούν την "δόξα" και την δημοσιότητα. Έχουν γίνει οι κριτές των πάντων. Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Με πράγματα που θα μπορούσε ο καθένας μας να κάνει. Χωρίς κανένα ιδιαίτερο ταλέντο.

Σε οποιονδήποτε μέσο άνθρωπο, που του δίνεται η δυνατότητα να πλαισιώνεται από πεπειραμένους συνεργάτες, τεχνικά μέσα και λοιπά, του δοθεί πόστο στην τηλεόραση, σε μια νύχτα μπορεί να γίνει διάσημος, να "τσιμπίσει" τεράστια οικονομικά οφέλη, να γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πάντων, να τον "χαϊδεύουν  και να μην τολμούν να του εναντιωθούν πάλι οι πάντες, και αν φανεί ξύπνιος και δεν χάσει την υποστήριξη του αφεντικού, μπορεί να γεράσει στο γυαλί. Βέβαια κάποιοι πρέπει να πιάσουν αυτά τα πόστα -γιατί για πόστα πρόκεινται-.

ΝΑΙ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ.

Αρκεί να είναι οι καλύτεροι. Και να μην δείχνουν φωναχτά τις αδυναμίες τους. Αλήθεια γιατί αυτοί; 

Ξέρετε τι εννοώ, δεν πιστεύω να μην ξερετε;

Γι' αυτό λοιπόν και εγώ τους κλείω και αισθάνομαι πολύ ήρεμα...

Ευτυχώς που υπάρχουν κάθε μέρα οι δωρεάν γνωστές εφημεριδίτσες και ενημερώνουμε. Γρήγορα , απλά και πλήρως. Αλλοιώς θα ήμουν τελείως ανημέρωτος. Δεν ξέρω αν θα έχανα και τίποτα! 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ:

Βρείτε καλοί μου άνθρωποι έναν τρόπο να μη μου μαυρίζετε την καρδιά! Βρείτε έναν τρόπο να γελάσει το χειλάκι μου. Βρείτε όμορφα και ωραία θέματα που να με εξυψώνουν. Και εγώ θα επιστρέψω σε σας. Μαζί με μένα χιλιάδες όμοιοί μου, που δεν αντέχουν τους φωνακλάδες, τους ειδικούς σε όλα τα θέματα, να τους ζαλίζουν το μυαλό. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

γεια σας και καλό μήνα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης