αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
06 Ιουλίου 2008, 13:51
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΗΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ..


 

Σήμερα φίλες, φίλοι μου,

 βλέποντας τις επιθέσεις που υφίσταμαι επειδή τόλμησα να πω την γνώμη μου ή και επειδή επέκρινα ενα, δυο ή μια, δυο , αν θέλετε, μου ήρθε στο μυαλό η Ιστορία του Γιαννη Αηγιαννη που ο διώκτης του Ιαβέρης έκανε σκοπό ζωής να τον συλλάβει. Μεταφορικά βέβαια παρομοιάζω τον εαυτό μου με τον Γιάννη Αηγιάννη και ας μη βιαστούν μερικοί να πουν πως την ψώνισα, με την διαφορά πού εγώ διώκομαι από περισσότερους ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ και ένας ,δυο είναι γένους θηλυκού.

Προσπαθώντας να με εκδικηθούν , λέτε και τους σκότωσα κάποιον δικό τους, οργάνωσαν ενορχηστρωμένα μια επιχείρηση που περιελάμβανε από όλα. Και προσβολές, και συμβουλές και ειρωνίες, και απειλές ,(δεν θα σταθείς για πολύ εδώ) και πολλά άλλα και.

Μάλιστα σπάω το κεφάλι μου να βρώ την αιτία που τους έκανε να με πυροβολούν συνεχώς και ύπουλα, αλλά δεν βρήκα κάτι το εντελώς σίγουρο.

Το απέδωσα στην ζήλεια των ανθρώπων και το έκανα και άρθρο. ΚΑΙ έσπασε στο δικό μου BLOG, το ρεκορ ανάγνωσης.

ΓΙΑΤΙ να τους πάρω την δόξα και το blog μου να γίνει PREMIUM;

ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, αντίπαλοι εδώ.

Γιατί η αντιπαλότητα παραμένει ερμητικά κλεισμένη εντός των ορίων του Site φυσικά. Και να θέλαμε να την βγάλουμε έξω , δεν γένεται, αφού δεν γνωριζόμαστε καν. Να βρεθούμε σε μια καφετέρια παράδειγμα και να συζητήσουμε το θέμα. Γιατί στην ζωντανή αντιπαράθεση έχεις μπροστά σου τον συνομιλητή σου και πράττεις αναλόγως. ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG, βάζει την βόμβα, ανάβει το φυτίλι και την κοπανάει.

Ο αναγνώστης ότι διαβάζει πιστεύει.

 ΈΝΑ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 100 φορές πιο δυνατό από μια αλήθεια. 

Και έτσι πολλές φορές πάει και με το στρατόπεδο των αδίκων και γίνεται βασιλικώτερος των του Βασιλέως.

Αν λοπόν εγώ δεν ανταπαντούσα θα πήγαινα αδιάβαστος όπως λέγεται. Έτσι δημιουργήθηκε το κομφούζιο. Συμβαίνει και αυτό.

Είναι τόσο μεγάλο το μένος τους που πήραν σβάρνα και τα άλλα Blogs για να κάνουν νταντά κάποιους που παίρνουν το μέρος μου ή έχουν διαφορετκή γνώμη. Είναι απορίας άξιον το θέμα και πρέπει να απασχολήσει κάποιον ειδικό. 

ΒΕΒΑΙΑ σιγά-σιγά οι ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ γίνονται λιγώτεροι και σε λίγο θα γίνουν Μηδέν. Ξεψυχισμενοι προσπαθούν να διατηρηθού στον "αγώνα" τους. Αλλά κακά τα ψέματα τελειώνουν.

Να έρθει η ηρεμία. Με άλλον τρόπο βέβαια. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Μου έγραψε κάποιος . ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. Εγώ δεν τους άντεξα και έφυγα. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ , ΕΓΩ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. Μάλιστα σε προσκαλώ να ξαναγυρίσεις.

ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ!! καταφέρνετε και διώχνετε αυτούς που δεν γουστάρετε;

ΕΓΩ ΛΕΩ λοιπόν στους ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ:

 να θέσουν τέρμα στα μαγαζάκια τους, στα λιβανίσματα, στις επιδαψιλεύσεις, και να ακολουθήσουν πιστά αυτό που είναι το Blog.

Ένας χώρος Δημοκρατίας, διακίνησης ιδεών, μάθησης, προώθησης ιδανικών , της μουσικής, των τεχνών, των γραμμάτων, του ταλέντου που μπορει να έχει ο καθένας σε οποιονδήποτε τομέα και πολλών άλλων και που δίνεται η ευκαιρία από εδώ μέσα να προωθηθούν.

Ο καθένας μας έχει ανοιχτό ένα παράθυρο στον ΚΟΣΜΟ. Ας το εκμεταλευτούμε σωστά.

 Η χαμηλή στάθμη της ποιότητας των όσων λέγονται εδώ, δεν οφελεί κανέναν μας. Υπάρχουν ζωϊκής σημασίας πράγματα που μας απασχολούν.

Και για να γυρίσω στο κύριο θέμα που άνοιξα σήμερα... ΕΓΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ αντιπαραθεσεις.

 ’στους να λένε, όπως με συμβούλευεσε μια μικρή που έχει το blog της εδώ. 

Και αυτό έπρεπε να το κάνω από την αρχή.

ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ, ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ,  του μεγάλου μας ΠΟΙΗΤΗ Γ. ΑΘΑΝΑ λέει.

"Όσες τσουκνίδες βγαίνουνε μονάχες στους αγρούς, εκεί ξεμοναχιάζονται πνιχτές στο Χαμομήλι.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ μεταφορικά, πως αυτοί που δεν λενε τίποτα εδώ, ή ασχολούνται με άχρηστα πράγματα, δείχνουν κακές συμπεριφορές κ.λπ. μπορουν να εξαφανιστούν αν δεν δείχνει κανένας ενδιαφέρον γι' αυτούς. 

ΣΟΦΟΣ ΣΤΙΧΟΣ που από παιδί με συνήρπαζε, όπως και ολόκληρη η ποίηση του κατα σύμπτωση πατριώτη μου ποιητή.

αυτά έχω να πω.

ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ.. καιρός να διαλυθείτε. Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

Γεια σας

adreo 


15 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από uNick (06.07.2008)

Ναρκισσισμός?... Μανία καταδίωξης?... ή απλώς απύθμενη ανοησία?...

Δεν ξέρω, Γιάννη... ειλικρινά δεν ξέρω τί ταιριάζει περισσότερο εδώ...

Μιας και είναι Κυριακή και έχω λίγο χρόνο, θα σου κάνω τηντιμή να στον αφιερώσω. Τί θα έλεγες να δίναμε ένα "λεξικό" γα το blog σου?... έτσι, για να βοηθάμε και τους αγράμματους να αντιλαμβάνονται το μεγαλείο σου...


...........

"βλέποντας τις επιθέσεις που υφίσταμαι επειδή τόλμησα να πω την γνώμη μου ή και επειδή επέκρινα ενα, δυο ή μια, δυο, αν θέλετε, μου ήρθε στο μυαλό η Ιστορία του Γιαννη Αηγιαννη που ο διώκτης του Ιαβέρης έκανε σκοπό ζωής να τον συλλάβει."

μετάφραση: Είμαι τόσο σπουδαίος που όλο το σύμπαν συνομοτεί εναντίον μου και με κυνηγά άνευ λόγου, απλά επειδή είμαι σπυδαίος. Προφανώς ζηλεύουν την τελειότητά μου...


"Μεταφορικά βέβαια παρομοιάζω τον εαυτό μου με τον Γιάννη Αηγιάννη και ας μη βιαστούν μερικοί να πουν πως την ψώνισα, με την διαφορά πού εγώ διώκομαι από περισσότερους ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ και ένας, δυο είναι γένους θηλυκού."

Περισσότεροι είναι, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει η καταδίωξή σου επειδή είσαι τόσο τέλειος και σε φθονούν.


"Προσπαθώντας να με εκδικηθούν, λέτε και τους σκότωσα κάποιον δικό τους, οργάνωσαν ενορχηστρωμένα μια επιχείρηση που περιελάμβανε από όλα. Και προσβολές, και συμβουλές και ειρωνίες, και απειλές ,(δεν θα σταθείς για πολύ εδώ) και πολλά άλλα και."

Φιλικό tip: Ειδικά για τις απειλές ("ξέρω πού μένεις", "ξέρω το σχολείο των παιδιών σου" κλπ, φαντάζομαι...), αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας."Μάλιστα σπάω το κεφάλι μου να βρώ την αιτία που τους έκανε να με πυροβολούν συνεχώς και ύπουλα, αλλά δεν βρήκα κάτι το εντελώς σίγουρο."

Είπαμε... η τελειότητα εξοργίζει τους ατελείς...


"Το απέδωσα στην ζήλεια των ανθρώπων και το έκανα και άρθρο."

Ορθώς!!!


"...ΚΑΙ έσπασε στο δικό μου BLOG, το ρεκορ ανάγνωσης."

Αυτά να διαβάζω να χαίρομαι!


"ΓΙΑΤΙ να τους πάρω την δόξα και το blog μου να γίνει PREMIUM;"

Έλα μου ντε!


"ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, αντίπαλοι εδώ."

Ξακαβάλα το καλάμι, Γιάννη, και πάρκαρε τό κάπου που να μην κλείνει το γκαράζ... Το blog σου έγινε premium επειδή έμοιαζε - στην αρχή - με μουσικό blog... Ήδη το PPC (Proin Premium Club) έχει στρώσει κόκκινο χαλί και περιμένει...


"Γιατί η αντιπαλότητα παραμένει ερμητικά κλεισμένη εντός των ορίων του Site φυσικά. Και να θέλαμε να την βγάλουμε έξω, δεν γένεται, αφού δεν γνωριζόμαστε καν. Να βρεθούμε σε μια καφετέρια παράδειγμα και να συζητήσουμε το θέμα. Γιατί στην ζωντανή αντιπαράθεση έχεις μπροστά σου τον συνομιλητή σου και πράττεις αναλόγως. ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG, βάζει την βόμβα, ανάβει το φυτίλι και την κοπανάει."

Ποιός την κοπάνησε? Εδώ είναι όλοι...


"Ο αναγνώστης ότι διαβάζει πιστεύει."

Σωστό! Βραβεία διαβάζει, και το μυαλό του πάει στα MTV Music Awards!!!


"ΈΝΑ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 100 φορές πιο δυνατό από μια αλήθεια."

Επίσης σωστό! Και το ψέμα τις περισσότερες φορες γίνεται αλήθεια - όπως πχ ότι τα μέλη του MusicHeaven κάνουν οργανωμένη σε όποιον ζηλεύουν!

"Και έτσι πολλές φορές πάει και με το στρατόπεδο των αδίκων και γίνεται βασιλικώτερος των του Βασιλέως."

Εδώ πάντως δεν έχουμε βασιλείς. Από το '74 έχουμε Δημοκρατία. Και Δημοκρατία σημαίνει ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους, ακόμα κι αν είναι διαφορετική από αυτή του τέλειου και επιτυχημένου Γιάννη... εκτός αν κάνω λάθος, οπότε με διορθώνεις...


"Αν λοπόν εγώ δεν ανταπαντούσα θα πήγαινα αδιάβαστος όπως λέγεται. Έτσι δημιουργήθηκε το κομφούζιο. Συμβαίνει και αυτό."

Αν δεν απαντούσες, θα έσωζες λίγη από την αξιοπρέπειά σου. Με τις απαντήσεις σου, όμως, απλώς επβεβαιώνεις τους λόγους για τους οποίους ασχολούνται μαζί σου οι "Ιαβέρηδες"...


"Είναι τόσο μεγάλο το μένος τους που πήραν σβάρνα και τα άλλα Blogs για να κάνουν νταντά κάποιους που παίρνουν το μέρος μου ή έχουν διαφορετκή γνώμη."

Είπαμε, το σχέδιο είναι οργανωμένο και καλά δομημένο.


"Είναι απορίας άξιον το θέμα και πρέπει να απασχολήσει κάποιον ειδικό."

Έναν ψυχολόγο ίσως...


"ΒΕΒΑΙΑ σιγά-σιγά οι ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ γίνονται λιγώτεροι και σε λίγο θα γίνουν Μηδέν. Ξεψυχισμενοι προσπαθούν να διατηρηθού στον "αγώνα" τους. Αλλά κακά τα ψέματα τελειώνουν."

Μπααααα... Όσο συνεχίζεις τις διασκεδαστικές θεωρίες συνομοσίας, τόσο θα είναι εδώ... στον "αγώνα"...


"Να έρθει η ηρεμία. Με άλλον τρόπο βέβαια. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν."

Και τί προτείνεις, ώ πάνσοφε?


Μου έγραψε κάποιος" . ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. Εγώ δεν τους άντεξα και έφυγα. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ , ΕΓΩ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. Μάλιστα σε προσκαλώ να ξαναγυρίσεις."

Αυτός ο "κάποιος"... ποιός ήταν άραγε? Και τί αριβώς δεν άντεξε?


"ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ!! καταφέρνετε και διώχνετε αυτούς που δεν γουστάρετε;"

Καταφέρνουμε να περνάμε καλά. Και όσο διάφοροι "Αηγιάννηδες" μας διασκεδάζουν, το εκμεταλλευόμαστε και περνάμε όσο γίνεται καλύτερα...


"ΕΓΩ ΛΕΩ λοιπόν στους ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ:

να θέσουν τέρμα στα μαγαζάκια τους, στα λιβανίσματα, στις επιδαψιλεύσεις, και να ακολουθήσουν πιστά αυτό που είναι το Blog."

Τις "επιδαψιλεύσεις" πρέπει να τις έψαξες πολύ, ε?...


"Ένας χώρος Δημοκρατίας, διακίνησης ιδεών, μάθησης, προώθησης ιδανικών , της μουσικής, των τεχνών, των γραμμάτων, του ταλέντου που μπορει να έχει ο καθένας σε οποιονδήποτε τομέα και πολλών άλλων και που δίνεται η ευκαιρία από εδώ μέσα να προωθηθούν."

Ακριβώς! Δημοκρατία!!!!! Και όποιος το λέει, πρέπει και πρώτος να το τηρεί, Γιάννη!!!!!


"Ο καθένας μας έχει ανοιχτό ένα παράθυρο στον ΚΟΣΜΟ. Ας το εκμεταλευτούμε σωστά.

Η χαμηλή στάθμη της ποιότητας των όσων λέγονται εδώ, δεν οφελεί κανέναν μας. Υπάρχουν ζωϊκής σημασίας πράγματα που μας απασχολούν."

Εμένα πάλι με απασχολούν τα ζωΤικής σημασίας... Μπορεί να έχω καταγωγή από χωριό, αλλά δεν έχω πάρε-δώσε με ζώα...


"Και για να γυρίσω στο κύριο θέμα που άνοιξα σήμερα... ΕΓΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ αντιπαραθεσεις."

Αυτό κάπου το έχω ξαναδιαβάσει...


"’στους να λένε, όπως με συμβούλευεσε μια μικρή που έχει το blog της εδώ.

Και αυτό έπρεπε να το κάνω από την αρχή."

Στερνή μου γνώση...


"ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ, ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ, του μεγάλου μας ΠΟΙΗΤΗ Γ. ΑΘΑΝΑ λέει.

Όσες τσουκνίδες βγαίνουνε μονάχες στους αγρούς, εκεί ξεμοναχιάζονται πνιχτές στο Χαμομήλι.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ μεταφορικά, πως αυτοί που δεν λενε τίποτα εδώ, ή ασχολούνται με άχρηστα πράγματα, δείχνουν κακές συμπεριφορές κ.λπ. μπορουν να εξαφανιστούν αν δεν δείχνει κανένας ενδιαφέρον γι' αυτούς."

Γι'αυτό δείχνουν τόσο ενδιαφέρον οι "Ιαβέρηδες"... για να μην εξαφανιστεί αυτό που τους διασκεδάζει...


"ΣΟΦΟΣ ΣΤΙΧΟΣ που από παιδί με συνήρπαζε, όπως και ολόκληρη η ποίηση του κατα σύμπτωση πατριώτη μου ποιητή."

Αυτό δεν το είδα στο βιογραφικό σου... Κακώς! Το απολύτως τυχαίο γεγονός ότι στην ίδια περιοχή γεννήθηκε ένας ποιητής είναι σπουδαίο, και θα ανέβαζε κι άλλο τις μετοχές σου στο χρηματιστήριο της τελειότητας..


"αυτά έχω να πω.

ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ.. καιρός να διαλυθείτε. Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε."

Η διασκέδαση είναι απαραίτητη, Γιάννη. Και στην Δημοκρατία ου ζουμε, δεν θα μας στερήσεις το δικαίωμα να διασκεδάζουμε...


"Γεια σας

adreo"

Γειά σου και εσένα.

Υ.Γ.1: Το γεγονός ότι δεν απάντησες σε τίποτα από όσα σου έγραψα στο άλλο post με προβλημάτισε... 'Αραγε συμφώνησες, ή απλώς δεν είχες τί να πεις?... Ελπίζω τουλάχιστον να απαντήσεις κάτι εδώ. Έκανα και τόση ώρα να τα γράψω, αμαρτία θα είναι να με αφήσεις έτσι...

Υ.Γ.2: Παρακαλείται ο kinezes_trexoun_gymnes να μην κρατήσει την σιγή που πρότεινε στο προηγούμενο post και να πάρει θέση.

Σχόλιο από adreo (06.07.2008)
Αρχίζω με αυτό που γράφεις στο προφιλ σου

[b]Ήμουν άθεος...

...μέχρι που διαπίστωσα...

...πως είμαι ο Θεός!!![/b]
Είσαι φοβερά παιδί, θα έλεγα επιπόλαιο παιδί. Με το παραπάνω δείχνεις τον εγωϊσμό που διαθέτεις και θα έλεγα και την ματαιοδοξία σου.
Έκατσες ώρες ολόκληρες για να απαντήσεις σε αυτά που έγραψα. Από ότι μου αποδίδεις δεν υπάρχει κάτι να με αντιπροσωπεύει.
Δεν μπορώ να απαντώ παντού και σε όλους. Το έχω ξαναπεί αυτό. Γι΄αυτό σου ζητώ συγνώμην, αν δεν σου απάντησα σε προηγούμενη παρέμβασή σου..
Πιστεύω πως διακατέχεσαι από μιαν έπαρση. που δεν την συνάντησα ούτε στον φίλο σου kinezes k.l.p. Νομίζεις πως κάνεις διάλεξη με θέμα τον adreo. Και του καταμαρτυρείς, αυτά που λέει η λογική σου, που όμως εγώ δεν την δέχομαι.Είμαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που προσπαθείς να περάσεις με τα γραφόμενά σου.
Είσαι απ΄όλα, γιατρός, ψυχολόγος, δικηγόρος, μουσικός, παντογνώστης. Υπ΄αυτήν την ένοια είσαι ο φοβερός κριτής..
Απείλησα κάποιον εγώ; Ποιον; τον άγνωστο που μπαίνει στο Blog μου; Δεν καταλαβαίνω αυτό το υπονοούμενο.
Ότι έγραψες μπορεί να το δημοσιεύσεις ως μελέτη για τον adreo. Ψάξε τον τίτλο.
Δεν μπορώ να επεκταθώ σε όσα αναφέρεις. Αν αυτή την γνώμη απεκόμισες για τον adreo, δικό σου θέμα. Ότι και να πω εγώ θάναι" άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε". Κλείνω εδώ γιατί παρασέρνουμε σε ατέρμονες γραπτές συζητήσεις και δεν έχω πλέον αυτή την διάθεση.
γεια χαρά.
adreo.
Υ.Γ. Καιρός να ησυχάσετε όλοι. Μην χαλάτε την ζαχαρένια σας. Με την φασαρία πήγαν και πίσω τα περί μουσικής. Αν και ξέρω και για αυτά κάποιοι θα είναι αρνητικοί. Ελάχιστοι βέβαια.Σχόλιο από uNick (07.07.2008)

Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, Γιάννη, αλλά ούτε γιατρός είμαι, ούτε ψυχολόγος, ούτε δικηγόρος, ούτε μουσικός... και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι παντογνώστης. Ο "φοβερός κριτής", όπως με αποκάλεσες, απλώς χρησιμοποιεί την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. "Διάλεξη με θέμα τον adreo"? χαχαχαχαχαχαχα... Μην κολακεύεις τον εαυτό σου, Γιάννη. Σου έγραψα απλώς όσα η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ υπαγορεύει. Σου έγραψα αυτά που θα έγραφα στον κάθε καλαμοκαβαλημένο γραφικό. Και έχουν περάσει αρκετοί από εδώ (ώ, ναι, δεν είσαι ο πρώτος, δυστυχώς), και θα περάσουν κι άλλοι (ούτε ο τελευταίος είσαι, ευτυχώς)...

Το "υπονοούμενο" που δεν κατάλαβες στα περί απειλών δεν ήταν υπονοούμενο Γιάννη. Μα, τόσο πολύ έχεις ανάγκη να επιβεβαιώσεις τους φόβους σου περί καταδίωξης? Τόσο θολωμένος είσαι από τις μανίες, που δεν αντιλαμβάνεσαι τί γράφεις και τί σου γράφουν?... Εσύ έγραψες για "απειλές" στο post σου Γιάννη, και σου πρότεινα να αποτανθείς στον εισαγγελέα. Διάβασέ τά άλλη μια φορά προσεκτικά. Μην απαντάς "ό,τι να'ναι", εκτίθεσαι...

Όσο για το πόσο "φοβερά παιδί", και μάλιστα "επιπόλαιο", είμαι... είμαι βέβαιος ότι το συμπέρασμα που έβγαλες είναι απόλυτα ασφαλές!... Μα, ένας άνθρωπος της ηλικίας σου, τόσο μορφωμένος, ταλαντούχος και βραβευμένος, είναι δυνατόν να βγάζει τόσο βιαστικά συμπεράσματα? Και με βάση τί? Ένα χιουμοριστικό moto? Μα πώς θα ήταν δυνατόν να πιστεύω κάτι τέτοιο Γιάννη? Αφού την δική σου τελειότητα δεν την έχω καν δει στα όνειρά μου...

Γιάννη, συγκεντρώσου... Προσπάθησε να αποδεχθείς το γεγονός ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο, και όχι γύρω από την δική σου άρτια ύπαρξη... Θα γλιτώσεις χρόνο και χρήμα, εκτός από την ψυχική σου υγεία...

Σχόλιο από MPara (07.07.2008)
...ή ο Δον Κιχώτης και οι ανεμόμυλοι.


Σχόλιο από Orfeus (08.07.2008)
Θέλω να κάνω μία διόρθωση γιατί ......δεν μπορώ να το βλέπω!!!!

Δεν είναι "Γιάννης Αηγιάννης", αλλά Γιάννης Αγιάννης.

Αυτά...


Σχόλιο από DITHEN (08.07.2008)
Πως κάνεις έτσι Αγαπητέ Orfeus! Υπερβολικό σε βρίσκω!

Φαντάζομαι ο κύριος Ανδρεόπουλος "ποιητική αδεία" άλλαξε τον Αγιάννη σε ’η-Γιάννη, κάνοντας λογοπαίγνιο! Έτσι κύριε Ανδρεόπουλε μου;

Τσ, τσ, τελικά πολύ προκατηλειμμένο και "αμόρφωτο" σε βρίσκω Orfeus! Μα τίποτα δεν καταλαβαίνεις πια....:-)

Φυσικά δεν είναι Γιάννης μα Γιαννάκης!
Ωστόσο, μεγάλη η διαφορά του Αγιάννη από τον ’η-Γιάννη, μεγάλη χάρη του!!! Αλλά μην το κάνουμε θέμα.....


Σχόλιο από Orfeus (08.07.2008)
E μα ....εκνευρίζομαι!!!

Ανοίγει δηλαδή ο καθένας ένα blog και γράφει ότι κατεβάσει το ξερό του;

Μου αρέσει που στο προφίλ του ανάμεσα στα άλλα γράφει: "με πολύ καλό χειρισμό της ελληνικής γλώσσας..." Τέτοια δήλωση ούτε ο Σωκράτης δεν έκανε.

’κου Γιάννης Αηγιάννης... δεν είμαστε καλά...Σχόλιο από DITHEN (08.07.2008)
Καλά να είμαστε Orfeus μου, καλά να είμαστε να λές!

Δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας γράφει ότι θέλει! Δεν είναι σωστό να φιμώνουμε κανένα! ’σε που διασκεδάζουμε!


Σχόλιο από Orfeus (09.07.2008)
Εντάξει δημοκρατία έχουμε.

Orfeus Αη-Orfeus


Σχόλιο από adreo (09.07.2008)
απάντηση συνολική και συνοπτική:
orfeus ωραίο φιδάκι και συ, της οικογένειας των εχιδνών. Λάθος ή ποιητική αδεία; που γράφει ο Dithen, άχτης με το βαμβάκι..
Mpara μήπως τελικά όλοι είμαστε δον Κιχώτες. Και εσύ έβαλες την πετρούλα σου. Μια απορία πως ξέρετε τα μικρά σας ονόματα; Εγώ δεν ξέρω κανένα σας... και βέβαια ούτε με ενδιαφέρει να σας ξέρω.
αυτά τα ολίγα..
πως λέμε ολίγη φασουλάδα;
adreo


Σχόλιο από adreo (09.07.2008)
πάλι έγινε το λάθος . Σου χάλασα το επάγγελμα. Όχι αχτης= Σφάχτης.. Δηλαδή η φράση είναι "ο Dithen σφάχτης με το βαμβάκι". Ε, ρε μπλέξιμο!
adreo


Σχόλιο από Kinezes_trexoun_gimnes (09.07.2008)
Πριν περάσω στο θέμα μου να σας πω ότι το sauver vivre μεταξύ μας έχει πάει περίπατο από τότε που αρχίσατε τους χαρακτηρισμούς. Οπότε μην ελπίζετε σε αυτό...

Συνεχίζω...

Είναι ευχάριστο που περάσαμε σε τέτοια higher level συζήτηση με αναφορές στην παγκόσμια λογοτεχνία....
αυτό είναι το θέμα μου ακριβώς!

Διάβασα το τεσσάρων σελίδων μυθιστόρημά σας αγαπητέ...(είδατε? Έρχομαι διαβασμένος...) με τίτλο Ηχογράφηση!!!
Σε αυτό ο ήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν σκοπό να τον καταστρέψουν και μεταχειρίζονται όλα τα μέσα για να το πετύχουν...
Ο ήρωας τους πολεμά αλλά αυτοί είναι μοχθηροί και του κλείνουν όλες τις πόρτες...
όπου και αν αποτανθεί ο ήρωας μας βρίσκει και έναν συνωμότη που του βάζει τρικλοποδιά...

σας θυμίζει τίποτα??????


Σχόλιο από MPara (09.07.2008)


savoir vivre


Σχόλιο από adreo (09.07.2008)
κινέζε, δεν είναι μυθιστόρημα, διήγημα είναι. Είναι μια πραγματική ιστορία, ποιον εννοεί δεν έχει σημασία. Σημασία έχειν αν άχει κάποια αξία λογοτεχνική.
Μpara είχα μάθει λίγα Γαλλικά. Αν το έγραψα λάθος; μάλλον δεν το κατάλαβα.
Μόνο ένα λέω, γιατί τόση μικροπρεπείς όλοι σας; Σας έχουν πάρει χαμπάρι. Αυτά
adreo


Σχόλιο από Orfeus (11.07.2008)
Γιάννη Αη-Γιάννη είμαι φιδάκι της οικογενείας των εχιδνών, αλλά δεν φταίω εγώ. Ο mprizas φταίει που μαζί με τον kineza που trexane_gymnoi με βγάλανε από την τρύπα!

Orfeus Αη-OrfeusΓια να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης