αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
04 Αυγούστου 2008, 20:01
"ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη" και η "μεγάλη των μπάτσων σχολή" ξαναχτυπά!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Πως αλλιώς θα μπορούσε να περιγραφεί το έγκλημα που διεπράχθη στην Σαντορίνη? Σαν κακόγουστη ανατριχιαστική ταινία θρίλερ όπου τελικά μερικοί θεατές χέζονται πάνω τους βλέποντάς την και μερικοί κατουριούνται στα γέλια! Ένας συνδυασμός Sleepy hollow όπου ο ακέφαλος καβαλάρης κι εκδικητής, παίρνει αδιακρίτως κεφάλια στα καλά του καθουμένου. Κι εδώ έρχεται η "MEGAλη των μπάτσων σχολή" και περιπλέκει τα πράγματα! Αυτή είναι υπόθεση μεγαλοντεντέκτιβ και βάλε όπως ο Johny Depρ!Πως εμείς στείλαμε για ενισχύσεις τα νιάνιαρα της σχολής Αστυνομικών να τα βγάλουν πέρα σε τέτοια υπόθεση?Και μάλιστα χωρίς όπλα.Εδώ θέλαμε μπαζούκας για να τον σταματήσουμε τον "τρελο".Τον απέθαντο είχε!!! Κι εδώ αρχίζει το παραλήρρημμα!

Μήπως γιατί αυτά είναι πιο καλά εκπαιδευμένα κι από κανονικούς αατυνομικούς? Η μήπως γιατί η βλακεία που δέρνει τόσο καιρό την ΕΛΛΑΣ και μας σαν λαό που τα ανεχόμαστε δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε λογικά σε μια στιγμή κρίσης? Και τη σκυτάλη παίρνουν τα λατρευτά μου κανάλια, κι από τη μια στιγμή σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο και αμέσως μετά θες να κλάψεις από τα γέλια!" Τι να συνέβη άραγε στο δυστυχή δράστη που έκανε το έγκλημα"?Λες να πέρασε την σύζυγό του για την σοκολατένια κυρία της εικόνας, να είχε ζάχαρο, να έπαθε ξαφνική υπογλυκαιμία και να την έσφαξε?Πάντως όπως και να χει για έγκλημα πάθους μιλάμε.

ΓΙΑΤΙ? Δεν είναι η σοκολάτα ΠΑΘΟΣ?


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από mprizas (04.08.2008)
καλή η παρομοίωση!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης