αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Ελεύθερο ΒΗΜΑ
Δώσε μου μια νύχτα να σου πω, δωσε μου μια νύχτα να σου γράψω...
 
29 Σεπτεμβρίου 2008, 09:25
49 Δημοσιεύσεις
Από μένα...  

 

Αγαπητοί φίλοι, (όπως συχνά θα διαβάζετε αυτό τον καιρό) το blog αυτό έκλεισε δύο χρόνια ζωής.

Στα δύο αυτά χρόνια δημοσιεύτηκαν 49 άρθρα που σημαίνει μία δημοσίευση ανά 15 περίππου μέρες κατά μέσο όρο. Η προσωπική μου άποψη είναι πως "όχι καλά, μα όχι κι άσχημα".

Κατά τη λειτουργία του blog ευτυχήσαμε με την Εύα μου να αποκτήσουμε τον δεύτερο γιό μας τον Ιάσων που έκανε 6 μήνες και κάτι να κοιμηθεί σαν άνθρωπος. Τώρα που μιλάμε, 18 μηνών πλέον, πετάει από πολυέλαιο σε κορνίζα μέσα στο σπίτι και κάνει πλάκα σε όποιον μπορεί. Πρίν από ένα μήνα στη θάλασσα πηδούσε στο νερό από την εξέδρα κι ο σώσον εαυτό σωθήτω.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα ο πρώτος μου, ο Άγγελός μου, πήγε στον παιδικό, ψήλωσε τα μάλα και συνέχισε να μπαίνει στη θάλασσα με συνοδία και μπρατσάκια κοιτάζοντας προσεκτικά γύρω του αν τον βλέπουμε όλοι.

Κάποτε μετρούσαμε (οι άνθρωποι) το χρόνο με τη σκιά, μετά ανακαλύψαμε το μηχανικό και στη συνέχεια το ηλεκτρικό και το ηλεκτρονικό ρολόϊ. Ποτέ όμως δεν σταματήσαμε να συσχετίζουμε το χρόνο με διάφορα γεγονότα και εν τέλει να απογράφουμε τη ζωή μας με γεγονότα κι όχι με ακριβείς ημερομηνίες και ώρες.

Για μένα, η δημιουργία και διατήρηση στη ζωή αυτού του blog, είναι ένα σημαντικό γενονός και θα είναι σημαντικό όσο κρατήσει.

Πέρα από το ότι έχω τη δυνατότητα να δημοσιεύω τις σκέψεις μου, έχω τη δυνατότητα να διαβάζω και σκέψεις άλλων, δημιουργόντας σχέσεις των οποίων η ποιότητα και η διάρκεια δεν είναι προδιαγεγραμμένες, είναι όμως δυνατόν να είναι και ποιοτικές και με διάρκεια.

Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να διαβάζω τα blog για τα οποία ενημερώνομαι πως ανανεώθηκαν όπως και όποιο άλλο "τσιμπίσω" εκείνη την ώρα.

Φτιάχνω έτσι, (ή έτσι νομίζω) ένα συναισθηματικό υπόβαθρο που αν το χρειαστώ την υπόλοιπη μέρα είναι πάντα διαθέσιμο, είτε σαν ευχάριστη ανάμνηση, είτε σαν λογική σκέψη.

Ευχαριστώ._

 


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από jorge (29.09.2008)
Κι εμείς ευχαριστούμε :)


Σχόλιο από mprizas (29.09.2008)
Ίδια μέρα "γενέθλια" τα μπλογκς μας???

Έτσι να το χαίρεσαι!


Σχόλιο από thank (29.09.2008)
Να το χαίρεσαι το μπλογκ σου και να συνεχίσεις την έκφρασή σου όσο μπορείς. Αλλά πάνω απ' όλα να χαίρεσαι τους δυό μικρούς σου. Και που ξέρεις, ίσως κάποια μέρα, ανατρέξουν σε αυτό .. "Να τι έγραφε ο μπαμπας για μένα" ... "Α ώστε έτσι μπαμπά, κοίταζα γύρω μου όταν έμπαινα στο νερό με τα μπρατσάκια ... Και γιατί δεν μου το είχες πει ε ??? " :):):)


Σχόλιο από rigas (30.09.2008)
Είστε (όπως πάντα) υπέροχοι.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
rigas
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Ποιητής - Μηχανολόγος Μηχανικός
από ΙΩΑΝΝΙΝΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/rigas

Λίγο από μένα, λίγο από μουσική κι ότι πάρω από 'σας ...


Follow @rigas69

 

Ioannina Blogs

Vasilios Papayiannis

Δημιουργήστε το δικό σας διακριτικό
Tags

Classical Guitar Consert Posters Music Art Playlist Από μένα... Βιογραφίες Εμείς & οι άλλοι... Εντός και επί τα αυτά... Κόσμος Κόσμος... Λίγο από μουσική... Παλιά Διαφήμιση Παλιά Διαφήμιση Δίσκου Παρουσίαση δίσκου Φωτογραφία
Επίσημοι αναγνώστες (5)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksPhoto courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης