αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
11 Δεκεμβρίου 2008, 00:34
Deutsches Museum München!
ΤΑΞΙΔΙΑ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Επειδή πραγματικά δεν την παλεύω άλλο με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, δε θα αναφερθώ ούτε στον ψυχρό δολοφόνο τον αστυνομικό αλλά ούτε στους εγκληματίες που κρύβονται πίσω από μια κουκούλα τάχα ότι υπερασπίζονται τη μνήμη του αγοριού!

Θα πώ μόνο καλό ταξίδι. Μακαρι να ζούσες λίγο παραπάνω για να έβλεπες αυτό το υπέροχο μουσείο επιστήμης που είδα εγώ! Σου αφιερώνο αυτό μου το ταξίδι,γιατί θελω να πιστεύω ότι μας βλέπεις από κει πάνω και γελάς με την κατάντια μας,εσύ απλά ήθελες ενα καλύτερο κόσμο να ζήσεις. Μακαρι να μπορουσα να κάνω κάτι παραπάνω για σένα!

Λοιπόν το Γερμανικό Μουσείο αποτελεί το μεγαλύτερο μουσείο επιστημών του κόσμου!Βλέποντας τη φωτογραφία αντιλαμβάνεσαι Αλέξη μου τις διαστάσεις του.6 όροφοι με ότι ευρήματα, και με την ιστορία όλων των αντικειμένων που μπορείς να φανταστείς, ακόμα και πλανητάριο έχει.

Μερικά από τα θέματα που καλύπτει ειναι αεροναυτική, διαστημα, ναυπηγική, περιβάλλον, χαρτί, τηλεπικοινωνίες, μαθηματικά, χημεία, φυσική, διάστημα (ηλιακό συστημα), τυπογραφία, γεωργία,γεωλογία, χρονομετρία, ενέργεια, μεταλλουργία, γυαλί, φαρμακολογία, υφαντουργία κ.α!!!!

Πραγματικά μένεις με ανοιχτό το στόμα όταν βλέπεις πως φτιάχνεται η μπύρα, η το τυρί, πόσο μεγάλες διαστασεις έχει πραγματικά η μηχανή κι οι έλικες ενός αεροπλάνου, πως φτιάχνεται το γυαλί, πως γίνεται η ανακύκλωση χαρτιού, πως εξελίχθηκαν οι  υπολογιστές. Εκεί θα έβλεπες σίγουρα μηχανές που σπάγαν κώδικες κρυπτογραφικούς και άλλα θαύματα της μικροηλεκτρονικής. Με απλό τρόπο κατανοείς πως λειτουργούν τα υπεραστικά τηλεφωνηματα και σκέφτεσαι πόσο μικρός είσαι σε αυτό τον κόσμο. Πραγματικά μια μέρα δεν είναι αρκετή για να τα δείς όλα! Γι αυτό υπαρχει ετήσιο εισητήριο, σαν συνδρομή! Ελπίζω να ρίξεις και κει μια ματία!Τώρα που η ψυχούλα σου ταξιδεύει παντού είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από η μιζέρια την ελληνική!


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από sunwing (11.12.2008)
Nα και κάτι όμορφο , να σπάσει η μαυρίλα των ημερών. Πάντα τέτοια όμορφα!


Σχόλιο από irene79 (11.12.2008)
πολύ καλές κ χρήσιμες πληροφορίες.να μας βρεις κι άλλα τέτοια όμορφα πράγματα..Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης