αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
17 Δεκεμβρίου 2008, 16:38
Independence day or week maybe!!!!
ΣΚΕΨΕΙΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

Δε μιλάω για την ταινία αλλά για τη χτεσινή μου μέρα ανεξαρτησίας!

Αυτή τη βδομάδα Πέμπτη-μέχρι την επόμενη Πέμπτη προέκυψαν προβλήματα υγείας και επισκέψεις στους γιατρούς. Ήθελα παρέα συνέχεια..... Κι ο αρκουδάκος μου ήταν μονίμως απασχολημένος, δεν τον κατηγορώ γιατί είχε οντως κάτι πολύ σημαντικό αλλά πιστεύω ότι αν αγαπας τον άλλον βρίσκεις λίγο, τόσο λίγο χρόνο να του δώσεις λίγο κουράγιο! Αλλά λίγα πράγματα.Μάλλον χρειαζόμουν 24 ωρη καλή παρέα για να μην σκέφτομαι την μεθαυριανή εξέταση .... Μέχρι το Σάββατο μιζέριαζα, αλλά απο την Κυριακή αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τον αρκουδάκο μου και να κοιτάξω τον εαυτό μου τώρα που έχω πρόβλημα! Χτες λοιπόν πάρτυ που έκανε το ΧΗΜΙΚΟ,΄μια φορά το χρόνο κι όλο το Πανεπιστήμιο εκει.... Χόρεψαμε μεχρι πρωϊας με κάτι κουκλιά, ήπιαμε με τον κολλητό μου τον Ελβετό και κυρίως κυρίες και κύριοι ο αρκουδάκος μου μου έστειλε μήνυμα που είμαι κατά τη 1. Κι ενώ ήξερε που θα μαι, γιατί τον κάλεσα 2 φορές μου ανακοίνωσε ότι θα την βγάλει στο ΒΑΡ της εστίας για μια δυο μπύρες! Με πολύ μα πολύ ψυχραιμία του είπα είμαστε ακόμα στο παρτυ της χημείας και μπορεί να ερθουμε αργά γιατί έχει σούπερ μουσική!!!!

Η ψυχή μου ξέρει πως το κανα.Και τελικά κατα τις 2 μιση πήγαμε στο ΒΑΡ της εστίας που φυσικά ήταν κλειστό γιατί όλοι ήταν στο πάρτυ των Χημικών.Μα καλά τι νόμιζε? Οτι θα τα άφηνα όλα για κείνον?Καμια φορά ακόμα και σε σχέση πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχουμε ανάγκη εμείς και γω αυτό που ήθελα ήταν μονο να περάσω καλά σε ένα δυνατό πάρτυ και να ξεχάσω. Και ήξερα ότι το πάρτυ δε θα ήταν εκεί που θα ήταν αυτός. Εγωιστικό ναι αλλα έτσι είναι οι σχέσεις.Πρέπει και οι 2 να κάνουν πίσω και το Σάββατο ήταν πολύ χάλια από όλες τις απόψεις.Το καλύτερο είναι που βρήκα τη δύναμη να το κάνω και που δεν με θεωρεί πλέον δεδομένη και που πέρασα καλά ακόμα και χωρίς αυτόν. ΑΧ γιατί να μην με αγαπάει κάποιος με τα μυαλά του Ελβετού? Είναι το καλύτερο παιδί..................Έχει απολύτως ίδιες απόψεις με μένα.Και είναι και πάντα εκεί όταν τον θές.Όχι ότι θα μπορούσα να είμαι μαζί του, έχω μάτια μόνο για το αρκουδάκι μου.

Όσο γι αύριο και μεθαύριο δεν ξέρω πως θα φερθώ ακόμα.Υπάρχει μια γιορτή Χριστουγεννιάτικη στην εστία μου και πάρτυ στην εστία μιας πολύ καλής μου φίλης. Όλοι θα ναι εκει πάλι και συνήθως τις Τεταρτες είναι απασχολήμένος, οπότε γιατί να μείνω μέσα?Αν πάλι βγω μόνη και με πάρει και λείπω τον απογοητεύω πολύ??????ΟΥΦΦΦ!


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης